NILLERZ´S LOG - Back of my carbs BITCH.. ;-)


Nille
 Share

Recommended Posts

Ked af at høre, at det ikke gik som planlagt - men som du selv siger, så er det nogen flotte karakterer for det hele, hvis man ser bort fra løbet. Lyder heller ikke som de optimale betingelser for testen. Håber du efter at have sundet dig lidt er klar på at "hoppe op på hesten igen".

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bedste tanker fra mig til dig. :smile: Ked af det ikke gik, som du ville. Men håber du for gejsten tilbage. Og tillykke med de flotte karakter i den skriftlige prøve.

Tror der har hvilet en forbandelse over dagen. Min mormor gik desværre bort idag, så har os bare haft en rigtig lorte dag. :cry3::4goodbye:

Link to comment
Share on other sites

Ærgerligt! Jeg havde virkelig troet, at du klarede den prøve... Din forberedelse har jo været super grundig - virkelig surt.

Du kan jo altid søge igen! Det er, alt andet lige, kun løb du kiksede - det kan der rettet op på... Men tænk dig nu godt om, inden du beslutter dig for noget. Der er jo andet i livet!

Håber ik', at du helt har mistet modet! Tror du vil egne dig super godt til politiet.

Link to comment
Share on other sites

Så kom dagen..

Også en af grundene til at min log har været så stille, har ikke haft overskud til at opdatere den de sidste par dage.. og har nok heller ikke de næste par dage..

kl. 6.15 ringede mit vækkeur, stod op gik i bad og smurte ellers en kæmpe madpakke til hele dagen for viste at jeg først ville være hjemme igen ved 19.00 om aften. Kl 8.00 skulle vi møde op på Århus Politi for at foretage en synsprøve, inden den skriftlige prøve gik igang en time efter..

Vi startede med en orddiktat som blev taget fra os 5 min efter han var færdig med at læse det hele op, nul ordbog osv. Derefter blev der læst en tekst op to gange, hvor vi skulle tage stikord og skrive en samlet referat af historien og aflevere den indskrevet. Imens blev der uddelt matematik- og almenvidenprøve.. Ved middagstid var vi færdig med den skriftligeprøve og blev sendt op i politieskantinen, hvor vi skulle afvente om vi var bestået eller dumpet.

Fuck jeg var nervøs og tiden virkede ufattelig lang, endlig kom der en politimand med en seddel og læste nogle navne op med dem der var dumpet. Mit navn var heldigvis ikke på..!! 10 ud af 24 var dumpet i den skriftlige. Kl. 13.00 blev vi hentet og kørt hen til DGI huset hvor den fysiske prøve skulle holdes, der var kun mig og en pige mere som var gået videre. Pulsen og nervøsitet blev bestemt ikke mindre :unhappy:

Vi havde en kvindelig betjent som skulle varme os op + 7 andre der stod og tog notater rundt omkrig i salen.. Vi begyndte at løbe rundt i salen i et ret højt tempo, der blev flere gange råbt at tempoet skulle sættes op mens vi skulle udføre koordinationsøvelser, knæløft, spark osv.. vi sluttede af med en masse hop og spark på stedet og efter 23 min var vi færdig, jeg var ihvertifal.. :crazy: Damn mine ben var som gummi, nervøsitet, træthed og spændningen fra hele dagen blev næsten for meget lige på det tidspunkt..

Vi gik direkte videre med kropshævninger, dem havde jeg heldigvis ingen problemer med, heller ikke benchpress som en del var imponet af + hurtighestesten, mavebøjninger og dukkeløft, tænkte jeg måtte vise overskud de steder jeg viste jeg var god til, men kunne godt mærke at det ikke kun var mine ben der føltes som gummi.. Men var vist ikke den eneste for et par stykker af fyrene dumpede enten kropshævninger eller mave?? og fik heller ikke verdens bedste tid i hurtighesløb.. Men man må gerne dumpe i en ting bare man består løbeprøven..! :dry:

Da kl. var 15.30 ca. blev vi kørt ud til "løbestedet" ved tangkrogen, der var stiv vind fra øst og kunne se bølgerne var ret høje.. typisk mit held tænkte jeg, at der selvfølgelig skulle være modvind det meste af vejen den dag! Vi begyndte at løbe, og kunne bare mærke hvordan mine ben gav efter, var simpelhen så træt på det tidspunkt og viste allerede der at det ikke ville blive min bedste løbetid, og dumpede desværre også :unhappy:

Vi blev kørt tilbage til DGI huset hvor vi gik i bad, og skulle være tilbage på politistationen kl. 17.30 for en sidste samtale hvordan dagen var gået.. Da jeg var pige, var jeg den anden sidste som kom ind kl. 18.30 og fik mine karaktere at vide:

Skriftlige prøve, den nye karakterskala (12, 10, 7, 4, 02):

Fik 12 (0 fejl) i almenviden, 7 i matematik, 7 i diktat, 7 i referat som jeg er ganske godt tilfreds med da det svare til (13, og 8-9) på den gamle..

Fysisk prøve karaktere fra 1-5 (1 er dumpet, 2 under middel, 3 middel, 4 over middel og 5 er topkaraktere)

Jeg fik 4 i benchpress, 4 i hurtighedsløb, 3 i mavebøj og 3 i kropshævninger og 1 i løb..

Vi startede 24, så blev vi 14, vi var 4 som dumpede i det fysiske, så var der 10 tilbage. Ud af de 10 var der 3 fyre som kun lige, og lige bestod.... Det lyder næsten som en øl sang?

Hmm.. Er selvfølgelig super ked at jeg er dumpet og samtidlig glad for alle de andre gode karaktere, tror lige jeg skal ha et par dage til at overveje situationen + sove, tror jeg kunne sove stående lige nu efter en næsten 10 timers prøvedag..

Nille over and out..

Hej nille pigen!

Du ligger sikkert og sover utroligt tungt lige nu. :sleeping:

Synes altså virkelig at du klarede det super flot i prøverne, og så er der jo bare lige det dumme løb. :mad:

Håber ikke at du er gået helt bag over dansen, for du er sku skide sej og du skal nok komme igennem når det er!

Maria

Link to comment
Share on other sites

ØVVV hvor ærgeligt at læse :unhappy:

Det var ikke fortjent - og skide typisk at det eneste der kikser, det er det eneste som ikke må. Men super flot i de andre prøver.

Når du har sundet dig lidt - især mentalt - så ved du hvor der skal fokuseres om ikke ensidigt så næsten. De øvrige færdigheder skal selvfølgeligt holdes vedlige. Håber at du trods alt kan glæde dig over de andre prøver gik så godt som de gjorde.

Vil også lige kondolere til Kiebe24 og sende varme tanker.

Link to comment
Share on other sites

Improvise, adapt and overcome.

Kirchebrandt - Year du har ret.. og tak :bigsmile:

Al mulig support til dig herfra, selv om det jo ikke redder noget for dig.

Jeg havde håbet for dig, at det ville lykkes.

Martin fra Århus - Tak.. altid rart med lidt støtte det varmer :wink:

Øv, det var dog surt, så mange flotte karaktere :smile: og så en dum :unhappy:

Håber du holder humøret højt, selv om det nok er svært lige nu.

Mollerup - Er også glad for de andre karaktere, rart at vide at jeg kan bestå alt det andet hvis jeg skulle få lyst til at gi det en chance igen en dag.. Humøret skal nok blive okay igen, skal bare lige ha et par dage *ss*

Jeg forstår ikke, hvorfor du kan dumpe på det der? Dit snit er præcis 'middel' i det fysiske? Og jeg har da set mange betjente, som ikke er i.......... skal vi sige nævneværdig form. Virker da lidt skudt over målet. Vi snakker trods alt ikke om at blive jægersoldat.

Paven - Jeg vil ikke brokke mig over at jeg er dumpet, det er fair nok.. De har nogle krav og skal jo sortere folk fra. Men ærger mig da, for er også selv glad for alle de andre karaktere og lå også i den gode ende :bigsmile:

og ps. (tror betjenten der opvarmede os, har misforstået ordet "opvarmning") :dry:

Link to comment
Share on other sites

Som Hr. K skriver, så er det bare op på hesten igen, hvis du vil? For nu kender du for alvor dine svage punkter, og så skal der bare arbejdes hårdt på dem, mens du holder resten vedlige. :smile:

Kent - Year I know.. :blush: Ser hvordan det hele går, og beslutter til forået om jeg kan nå at rykke mig nok i løb, der skal ske en stor forbedring før jeg orker at søge igen.

Lyder heller ikke som de optimale betingelser for testen. Håber du efter at have sundet dig lidt er klar på at "hoppe op på hesten igen".

RuneN - Ja dagen er simpelhen utrolig lang, og det tapper mere energi end jeg havde regnet med at rende rundt og være så nervøs hele dagen.. Men så ved jeg det til næste gang, at det skal der også tages højde for :unhappy:

Bedste tanker fra mig til dig. :smile: Ked af det ikke gik, som du ville. Men håber du for gejsten tilbage.

Tror der har hvilet en forbandelse over dagen. Min mormor gik desværre bort idag :cry3:

Kiebe - Hvor er du sød, altid rart med nogle kommentar.. *s* og jeg er ked af med din mormor, håber også du er okay.. :unhappy:

Klem Nille

Link to comment
Share on other sites

Ærgerligt! Jeg havde virkelig troet, at du klarede den prøve... Din forberedelse har jo været super grundig - virkelig surt.

Du kan jo altid søge igen! Det er, alt andet lige, kun løb du kiksede - det kan der rettet op på... Men tænk dig nu godt om, inden du beslutter dig for noget. Der er jo andet i livet!

Håber ik', at du helt har mistet modet! Tror du vil egne dig super godt til politiet.

Cyriz - Tak, havde sku også selv håbet på at ryge igennem :blush: Men man kan aldrig tage højde for hvordan man reagere på noget man ikke har prøvet før.. Den erfaring har jeg heldigvis nu i bagagen, og ja der er andet end politiet, og det bliver også langt lidt på hylden indil videre..

Jeg vil arbejde en DEL med mit løb, ligeså meget fordi det irretere mig og fordi jeg gerne vil blive bedre.. Så må vi se hvordan det går, før jeg vil tænke på en ny omgang!!

Synes altså virkelig at du klarede det super flot i prøverne, og så er der jo bare lige det dumme løb. :mad:

Håber ikke at du er gået helt bag over dansen, for du er sku skide sej og du skal nok komme igennem når det er!

Maria - Lige i dag, er jeg ikke meget værd.. og er okay, selvom jeg selfølgelig er skuffet over at jeg ikke var god nok, håber du kan bruge min erfaring til din prøve vil ihvertifal gerne hjælpe :bigsmile:

Det var ikke fortjent - og skide typisk at det eneste der kikser, det er det eneste som ikke må. Når du har sundet dig lidt - især mentalt - så ved du hvor der skal fokuseres om ikke ensidigt så næsten.

Håber at du trods alt kan glæde dig over de andre prøver gik så godt som de gjorde.

Gregers TF - haha nej det var ikke fortjent :tongue: Og jo jeg er glad for alle de andre gode karaktere, håber heller ikke jeg lød alt for negativ, for var selfølgelig ked, men syntes også det var en utrolig spændene dag :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Nille, det var sateme ærgeligt.. Flotte karakterer du ellers fik i den skriftlige del.

Hvis du virkelig vil, er det jo bare om at søge igen om 3 mdr eller hvad du nu har fået af vide, så er du inde næste år..

Hej Junker

Ja møj ærgeligt! Dagen var en del hårdere end jeg havde regnet (fysisk/mental) havde svært ved at styrre nervøsiteten.. :unhappy: Tror heller ikke jeg fik nok at drikke i går, vågnede op med total hovedepine og havde tabt 2 kg siden igår (hvilket ikke ligner mig, da mine kg. sidder godt fast) :tongue:

Må indrømme at jeg ikke lige orker at tænke på en ny prøve lige pt. Og hvis jeg skulle søge igen, skal min kondition være dobbel så god, så der er lidt at arbejde med :blush:

Edited by Nillepige25
Link to comment
Share on other sites

Hej Nille

Ked af at hører, at du ikke kom igennem nåleøjet denne gang :unhappy: Men synes ellers det er nogle rigtig flotte karakter du har scoret.. 12 i almen viden :blink: Pyhaaa siger jeg bare :blush:

Jeg ved godt at der sikkert ikke er så meget der hjælper lige nu, men vil alligevel lige fortælle, at en af mine veninders lillebror var oppe for nylig. Han bestod alle prøver, men kom ikke ind, fordi de syntes han virkede utroværdig :blink: Så jeg tror sgu de er hårde :nonono:

Klem fra Pia (Bambi)

Link to comment
Share on other sites

nr. 184 Workout Søndag d. 02.11

Poster lige min træning fra i søndags, mere for at holde styr på antal workouts, vil se om jeg ikke kan runde de 200 inden nytår og så skal jeg ikke snyde mig selv :tongue:

løb ved Tangkroen

2,4 km

BB Bench Press

2 set * 10 reps * (31 kg)

2 set * 10 reps * (41 kg)

Vandrette Kropshævninger

3 set * 8 reps * (bw)

Siddende Bryst Press

2 set * 10 reps * (40 kg)

2 set * 8 reps * (45 kg)

Row "Upper back"

2 set * 10 reps * (40 kg)

2 set * 8 reps * (45 kg)

nr. 185 Workout Fredag d. 07.11

Jeg har som sagt været møj træt efter i onsdags, hele min krop, hovede osv.. Så skulle hive mig til træning i dag, og tog derfor en let omgang, man skal jo heller ikke presse citronen :blush:

I aften skal jeg ud og hyggespise og ha åres første juleøl nissetunge.gif intet vildt bare dejligt at kunne slappe lidt af igen..

Motion Cykel

25 min - opvarming/fedtforbrænding

BB Bench Press

12 reps * (31 kg)

10 reps * (36 kg) '

8 reps * (41 kg)

6 reps * (51 kg)

Dumbel skrå Bryst press

10 reps * (12 kg)

10 reps * (14 kg)

10 reps * (16 kg)

10 reps * (16 kg)

Leg Extension

2 set * 10 reps * (35 kg)

2 set * 10 reps * (40 kg)

Vandrette Kropshævninger

2 set * 8 reps * (bw) - I grow fun of this exercise... Det er en god ryg øvelse

2 set * 6 reps * (bw)

Link to comment
Share on other sites

Pisse surt med den politi-prøve :wink:

Godt at se, at du får kørt bænk, istedet for at springe over som til MOL træf :tongue:

Jonas - Hehe, ja får kørt lidt bench.. Måske har jeg lidt mere held med de 60 kg til julebørgen, end jeg havde i sommers :tongue: Og tak :wink:

Ærgeligt at læse om dit resultat til prøven. Du har ellers kæmpet hårdt for det og det har været spændende at følge dine fremskridt :smile: Det skal vist gå meget galt, hvis du ikke skal nå de 200 træninger inden nytår :4thumbup:

Hej Marianne - Hvor er du sød, jeg kæmper lidt videre og så må vi se hvad der sker.. Nu er det løb blevet en torn i øjet, som bare skal lykkes "I won´t just give up" victory.gif

Link to comment
Share on other sites

nr. 186 Workout Lørdag d. 08.11

Mollerup- Aaahh sorry, så først din besked i dag, men vi var nede ved "Åen" fik kun en enkelt juleøl (er ikke den store fan af øl) Og så ellers et par coktails på Hr. Bartels. (Nothing big) men det var super hyggeligt :bigsmile:

Jeg skal til at træne ben igen, de dage jeg har "løbe-dag". Havde gjort den fejl at droppe bentræningen da jeg troede at mine ben ville blive for tunge til løb, men forhørt mig lidt, og bentræning skulle faktisk ha en gavlig effekt på løb.. *ups* bk.gif

Motion Cykel

15 min - opvarming

Løb - løbebånd

7 min - 11 km/t - 1 min - (pw)

5 min - 11 km/t - 1 min - (pw)

4 min - 10 km/t

i alt = 3 km - 18 min

Squat "smith"

10 reps * (36 kg)

10 reps * (46 kg) '

10 reps * (56 kg)

8 reps * (66 kg) - (starter stille og rolig ud, har ikke kørt squat i over 6 måneder)

Leg Curl

2 set * 10 reps * (35 kg)

2 set * 10 reps * (40 kg)

Dumbel Lat raise

2 set * 10 reps * (8 kg)

2 set * 8 reps * (8 kg)

Link to comment
Share on other sites

Ked af at hører, at du ikke kom igennem nåleøjet denne gang :unhappy: Men synes ellers det er nogle rigtig flotte karakter du har scoret.. 12 i almen viden :blink: Pyhaaa siger jeg bare :blush:

Jeg ved godt at der sikkert ikke er så meget der hjælper lige nu, men vil alligevel lige fortælle, at en af mine veninders lillebror var oppe for nylig. Han bestod alle prøver, men kom ikke ind, fordi de syntes han virkede utroværdig :blink: Så jeg tror sgu de er hårde :nonono:

Hej Pia :bigsmile:

Hehe.. måske var jeg bare heldig med at de stillede de rigtige spørgsmål i almen viden :tongue: Hmm.. Ved desværre godt at det ikke er en selvfølge at man kommer videre selvom man består alle prøverne, men så kan man i det mindste ikke ha gjort det anderledes/bedre.. :blush:

Mange siger at det er så nemt at træne sig op til prøven.. Men de kan finde utalige fejl i alm. kropshævninger eller mavebøjninger.. Det er sikkert bare er en måde at sortere folk fra på, men det virker uretfærdigt når man står i situationen..

Link to comment
Share on other sites

nr. 187 Workout Søndag d. 09.11

Bentræningen har virket igår, har ømme baller og lårbasser af den sølle omgang :blush: Vist godt jeg er kommet igang igen..

Motion Cykel

20 min - opvarming

BB Bench Press (stangen vejer 11 kg, derfor de underlige tal, tecknogym bras)

10 reps * (31 kg)

8 reps * (41 kg) '

5 reps * (51 kg)

2 reps * (61 kg) m. spotter.. Og ja tak aggressive.gif

0 reps * (66 kg) *ups* den kom halvvejs op, næste gang er der den :innocent:

Dumbel one arm Row

10 reps * (18 kg)

10 reps * (20 kg)

8 reps * (22 kg)

8 reps * (24 kg)

BB Biceps Curl

2 set * 10 reps * (20 kg)

2 set * 8 reps * (20 kg)

Push Ups´

2 set * 10 reps * (bw)

2 set * 8 reps * (bw)

Hyper Extension

2 set * 12 reps * (bw)

2 set * 10 reps * (bw)

Link to comment
Share on other sites

BB Bench Press (stangen vejer 11 kg, derfor de underlige tal, tecknogym bras)

10 reps * (31 kg)

8 reps * (41 kg) '

5 reps * (51 kg)

2 reps * (61 kg) m. spotter.. Og ja tak aggressive.gif

0 reps * (66 kg) *ups* den kom halvvejs op, næste gang er der den :innocent:

Weiii - hvor cool :shades: Det lyder som om de 66 kg var tæt på.

Du har jo faktisk en fordel med tecknogym bras'et, for du vil komme til at slå os med et kg og ikke bare tangere de 65 kg :tongue:

Link to comment
Share on other sites

nr. 187 Workout Søndag d. 09.11

BB Bench Press (stangen vejer 11 kg, derfor de underlige tal, tecknogym bras)

10 reps * (31 kg)

8 reps * (41 kg) '

5 reps * (51 kg)

2 reps * (61 kg) m. spotter.. Og ja tak aggressive.gif

0 reps * (66 kg) *ups* den kom halvvejs op, næste gang er der den :innocent:

Hvorfor er det er de store kæder ikke kan fatte et en stang skal veje 20 kg :devil: , Equinix har de også den på 11 kg, 2 på 17 kg og en på 20 kg, jeg render og flytter rundt på 20 kg stangen efter hvad jeg skal køre, det er ret træls.

Link to comment
Share on other sites

nr. 188 Workout Mandag d. 10.11

MarianneB- haha.. i første omgang så har i vundet, prøver igen til Mol´s julebørge´s fællestræning.. Mon ikke jeg lave en ny PR der :cool:

Mollerup- ja det er lidt latterligt, jeg syntes det er lettere med en stang der vejer 20 kg, ved ik om det har noget med tyngdepunkt at gøre??

WEEE... Så fik jeg endelig taget mig sammen til en omgang spinning igen, jeg kan egenlig godt li det så ved ikke hvorfor jeg er så dårlig til at melde mig til de timer :innocent: Men der er jo så mange ting der under en... :tongue:

Spinning

1 time og 15 min

Link to comment
Share on other sites

nr. 188 Workout Mandag d. 10.11

MarianneB- haha.. i første omgang så har i vundet, prøver igen til Mol´s julebørge´s fællestræning.. Mon ikke jeg lave en ny PR der :cool:

Mollerup- ja det er lidt latterligt, jeg syntes det er lettere med en stang der vejer 20 kg, ved ik om det har noget med tyngdepunkt at gøre??

WEEE... Så fik jeg endelig taget mig sammen til en omgang spinning igen, jeg kan egenlig godt li det så ved ikke hvorfor jeg er så dårlig til at melde mig til de timer :innocent: Men der er jo så mange ting der under en... :tongue:

Spinning

1 time og 15 min

Det er fordi du er doven :tongue:

Er jeres spinning timer 1 time og 15 min, syret.

Du skal bare gøre som mig og melde dig til alle timerne :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

nr. 189 Workout Tirsdag d. 11.11

Mollerup - Hehe.. Jaahh liige på det område er jeg nok lidt doven, ellers syntes jeg nu ikke min træning bærer præg af dovenskab :innocent: .. Vi fik 15 min ekstra i går, da det var den sidste time.. ellers vare de også kun 60 min

Mine ben piver lidt de her dage, med spinning, bentræning og løb.. Men syntes de har rigtig godt af det ao.gif Er stadig sure på dem efter "gummiben" fra prøven.!!

Løb på løbebånd

7 min - 11 km/t - 1 min Pw (aktiv pause)

5 min - 11 km/t - 1 min pw

5 min - 10 km/t

BB Bench Press

10 reps * (31 kg)

10 reps * (41 kg) '

8 reps * (46 kg)

8 reps * (51 kg)

Cabel Row

10 reps * (45 kg)

10 reps * (50 kg)

8 reps * (55 kg)

8 reps * (60 kg)

Vandrette kropshævninger

3 set * 8 reps * (bw)

1 set * 6 reps * (bw)

Dumbel Pull over

2 set * 10 reps * (14)

2 set * 10 reps * (16)

Leg Extension

2 set * 10 reps * (35)

2 set * 10 reps * (40)

Edited by Nillepige25
Link to comment
Share on other sites

Jeg er oppe på at tage 55 kg i cable row, så du kan roligt være bange, hvad det angår! :devil:

Du må se at komme op på 65, så du kan bibeholde dit forspring lidt længere. Hehe! :tongue:

Det bliver hyggeligt at hilse på dig i den virkelige verden. Jeg ved jo ikke så meget om dig, bortset fra, at du træner en del, og at du vistnok ikke har så langt hår som KK. :laugh::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share