så er vi igang!


britone
 Share

Recommended Posts

Du skal være så velkommen, hvis du kigger helt oppe i det mørke jylland, der hvor palmerne gror :4thumbup:

Tak og tro mig vil glæde mig til at hilse på jer deroppe :superman: tænker nogen gange på hvad jeg gjorde før jeg blev mol junkie og brugte så meget tid på at holde øje med jeres logs :innocent: spurgte min søn på 19 og han svarede kækt var det ikke dengang du sov på sofaen når du kom hjem fra arbejde :laugh::laugh::laugh:

Syg humor hvor har han det dog fra :innocent:

Fredagens træning :superman:

Nu er sommerferien sat ind og det kan mærkes på antallet af kørere om morgen :nonono: 3 stk. var mødt op og ingen kunstykker :4whistling: hvad tænker de dog på. nå vi fik en god og hård time og ikke mindst er det stadigvæk vildt hyggeligt om ikke andet så bagefter :tongue:

Har fået lagt en masse musik fra cder til min hardisk så nu er der en masse fed musik til programmer igen og når jeg om en uge når min sommerferie har jeg sørget for at have en masse at lave hvis det bliver regnvejr det meste af tiden :nonono: men det bliver det ikke :innocent:

Kan i MOLere nu have en fed weekend :superman:

Kenn

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tænker nogen gange på hvad jeg gjorde før jeg blev mol junkie og brugte så meget tid på at holde øje med jeres logs :innocent: spurgte min søn på 19 og han svarede kækt var det ikke dengang du sov på sofaen når du kom hjem fra arbejde :laugh::laugh::laugh:

Syg humor hvor har han det dog fra :innocent:

:laugh:

Link to comment
Share on other sites

SÅ SKETE DET.

Har siden jeg startede med spinning takket været Julie :wub: ønskede mig at få et lokale der var fyldt med fede finesser og cykler der ikke altid fejlede det ene eller andet. Og ikke mindst blev vedligeholdt bare engang imellem. Har været åndsvag over at man gik fra de røde pedaler til nogle sorte billige sataner som man røg ud af i et væk :nonono: fortalte mine synspunkter i fredags og fik at vide at det jo var sådan på grund af prisen :sneaky2:

Jeg har derfor haft kontakt i løbet af weekenden med nogle af de kørere som er en fast del af mit morgenhold :4thumbup: og foreslået dem at vi laver en klub som køber 20 cykler og da jeg har pladsen og rummet og faktisk ikke mangler ret meget så gør jeg det sku :superman: jeg skal i min ferie have fat i en del af mine kunder så jeg kan få lavet løbelys i gulvet og selvfølgelig i toppen også. udsugningen har jeg i forvejen med luftudskillere i sidderne så man slipper for at komme til at sidde under dem i loftet :smile: så skal der sættet et læredet op så vi kan køre turen og være en del af det som må blive vist der oppe på.

Det eneste minus og bakke der er lige her i starten er badet. men med lidt god vilje og arbejde må der stilles 2 kabiner op og skillerum så vi kan få kunststykkerne :wub: med også. glæder mig vildt till at komme igang :4thumbup: og da jeg desværre ikke vandt i lotto i lørdag må det komme langsomt men sikker :wink: men fra starten af bliver det en af de fedeste sale jeg har kørt i og Spock vand er rigtig fedt at have i salen :superman: så min vandkøler ryger derind af stå også

Så mol Venner CLUB NO WAY er født

Hvor bliver det fedt at kunne bestemme selv hvem hvornår og hvordan det skal gøres så glæd jer når det står klart skal vi have et MOL træf og hvem ved om ikke vi laver et Saturday nigth spin med lys lyd og ikke mindst fed hygge og en bytur bagefter :superman::superman::superman:

For god ordens skyld vil jeg lige nævne at de kørere jeg har talt med er nogle jeg har haft kontakt med før de startede i klubben og faktisk startede fordi jeg havde dem med i starten et par gange og så blev de hængende :4thumbup: så der er ikke noget med at stjæle medlemmer fra nogen som helst, men hvor bliver det fedt at kunne spise morgenmad sammen hver fredag morgen uden at skulle sørge for at det er ok med andre end en selv og så har jeg jo ikke så langt på arbejde :laugh::laugh::laugh:

Super aften til jer der kikker forbi :superman:

Kenn

Edited by britone
Link to comment
Share on other sites

Det holder altså ikke at tease sådan, Kenn :blink: . Hvad skete???

Nåede ikke at skrive mit indlæg færdig før du svarede Mette :innocent:kunne ikke lige få overskriften til at virke :blush: det må være alderen :tongue:

så se ovenfor

Edited by britone
Link to comment
Share on other sites

Wow - man må sige du er en handlingens mand - der er ikke langt fra tanke til handling.

Super initiativ - jeg håber det kommer til at fungere for dig - og jeg er naturligvis altid klar til saturday night session - specielt det med fest og evt bytur bagefter :tongue:

Link to comment
Share on other sites

:blush: Jeg takker for din fine position, du har sat mig i, men i sidste ende er det jo dit valg, at du er blevet en superinstruktør... Dit benarbejde.. :devil:

Dit nye spinning studie lyder jo helt vidunderligt. Jeg er sikker på, at et Mol træf der ville være fortræffeligt.. I am in. :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Tak til jer alle for jeres gode opbakning :superman:

Så blev der handlet cykler i dag :smile: 15 stk. V bike som alle bliver leveret med fast computer så man kan følge tiden og ikke mindst pulsen :4thumbup: så var det til skiltemaler og lave logo og så fik jeg lige registeret www.no-way.dk :innocent: i forbindelse med logo som er et hjul der selvfølgeligt er rundt så det mega dumt ud med club :nonono: så navnet blev istedet for Studio no-way Spinning :4thumbup: hvor studio bla bla tager da og lægger et billede op :superman: dog mangler der bindestregen for har lige måtte ændre det for at få domænet til at passe med navnet :smile: så mangler jeg faktisk kun at få fat i lydmanden men dagen er jo heller ikke gået endnu :laugh:

Det blir stort det her

post-9573-1183392365_thumb.jpg

Edited by britone
Link to comment
Share on other sites

Hej Britone

Har kigget lidt tilbage i din log, der er sandelig sket noget på spinning fronten og nu med eget studio, hmmmm ikke så ringe :4thumbup: Super god vind med det, :bigsmile:

Ku' godt tænkes jeg er med på noget MOLetellerandetspinning :bigsmile:

Hvis du skulle komme forbi Bjerringbro kanten med din montering af data, er du meget velkommen til at komme og køre med på en af mine timer.

:hehe: / Tantor

Edited by Tantor
Link to comment
Share on other sites

Hej Britone

Har kigget lidt tilbage i din log, der er sandelig sket noget på spinning fronten og nu med eget studio, hmmmm ikke så ringe :4thumbup: Super god vind med det, :bigsmile:

Ku' godt tænkes jeg er med på noget MOLetellerandetspinning :bigsmile:

Hvis du skulle komme forbi Bjerringbro kanten med din montering af data, er du meget velkommen til at komme og køre med på en af mine timer.

:hehe: / Tantor

Hey Tantor :4thumbup:

Super fedt du gav dig til kende :smile: og selvfølgelig skal du være hjertens velkommen til en omgang mol spinning :superman: og måske hvem ved hvor det bringer mig hen når jeg starter op med de data monteringer :wink: så af hjertet tak for indbydelsen :superman: og kan det nås vil jeg gerne køre forbi og opleve en spinning freaks til:4thumbup

Endnu engang Velkommen i min log og tak :superman:

Kenn

Edited by britone
Link to comment
Share on other sites

Kenn...du er godtnok en af de få´, der tør kaste sig ud over de vilde vover og gå efter dine drømme.. Det er såååå fedt... Dybeste respekt herfra Århus.

Julie :smile:

Søde Julle :superman:

Liver er for kort til Kedelige biler og grimme spinningssale (var lige ved at skrive noget andet) :laugh::laugh: så jeg har faktisk overvejet dette her med egen Studio et års tid :sneaky2: og da jeg så ikke fik det svar jeg havde håbet på måtte jeg bare gøre det selv :innocent: det var faktisk på samme måde jeg i tidernes morgen blev selvstændig på, så det er prøvet før med hurtige beslutninger før :wub:

Havde en god ven nede at kikke på lokalet og han tilbød straks at lave loft og lave en adskillelse fra værkstedet så var det ikke fordi jeg ikke har købt matrialerne endnu så havde han lavet det med det samme :superman:

så var det til skiltemaleren og få lavet et tryk til tøjet :4thumbup: super at en del af min samarbejdspartnere smider alt hvad de har af arbejde og hjælper til :superman: gør selvfølgelig det samme for dem og det bærer frugt nu :smile: smider lige et billede op af ryggen hvor samme mærke bare mindre sidder på højre side af brystet foran :4thumbup: skal have den på i morgen til min morgentime så bliver det spændende at høre hvad de siger nu når vi skal skifte klub :innocent: og er ikke så nervøs for de ikke følger med for de kan ikke finde en anden tosse til at køre så tidligt om morgen :tongue:

Men er da beæret over du lige frem har respekt for det :wub: og burde vi ikke alle bare gå efter vores drømme :cool: det gør du jo også selv tit :superman:

Super aften til dig søde og alle dem som måtte kikke forbi :superman:

Kenn

post-9573-1183481474_thumb.jpg

Edited by britone
Link to comment
Share on other sites

Det er ikke lige gud og hvermand, der laver sin egen spinning sal. Det sys jeg er overcool.. så derfor har du min respekt for det... :smile: Ligesom min veninde Rikke, der pludselig river sit liv ud af kalenderen og rykker til USA 1,5 år fordi det skal prøves. .og fordi hun altid har drømt om det. SÅDAN noget er virkelig fantastisk....Jeg er nok selv lidt af en tryghedsbasse...eller det er jeg blevet, nu hvor jeg er faldet så godt til i Equinox efter en hektisk tid med alle mulige steder incl fabelagtige SATS... Har kun gode ting at sige om den kæde og de folk... og håber det er gensidigt selvom jeg er i Nåx fortet... (tror jeg :wub: )

Kunne vi ikke lave eventet lidt senere end kl 4 om morgenen??? :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Det ser for lækkert ud :wub:

Vi er da nødt til at stå op en mandag/onsdag/fredag nat og køre til Hvidovre til dit nye studio

PS. Tak for din pm, det luner altid. Er der ikke 100%, men 90...

Ja det ville være vildt hyggeligt :superman: selvom det ligger i Glostrup :tongue::smile: Håber det lykkes for dig Mette :superman:

Kenn

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke lige gud og hvermand, der laver sin egen spinning sal. Det sys jeg er overcool.. så derfor har du min respekt for det... :smile: Ligesom min veninde Rikke, der pludselig river sit liv ud af kalenderen og rykker til USA 1,5 år fordi det skal prøves. .og fordi hun altid har drømt om det. SÅDAN noget er virkelig fantastisk....Jeg er nok selv lidt af en tryghedsbasse...eller det er jeg blevet, nu hvor jeg er faldet så godt til i Equinox efter en hektisk tid med alle mulige steder incl fabelagtige SATS... Har kun gode ting at sige om den kæde og de folk... og håber det er gensidigt selvom jeg er i Nåx fortet... (tror jeg :wub: )

Kunne vi ikke lave eventet lidt senere end kl 4 om morgenen??? :w00t:

Jamen når man ikke kan få det man gerne vil have har man faktisk kun 2 muligheder :innocent: 1 holde mund og finde sig i det eller vende kajaken og skabe det selv :4thumbup: og har svært ved at holde mund :laugh:

Og med hensyn til at køre kl. 4 kan vi da godt rykke det til kl.6 :tongue::tongue::tongue::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Sender lige et billede af de cykler jeg har bestilt 15 stykker af :smile: Jeg synes det er de fedeste at køre på overhovedet :innocent: ikke fordi jeg vil nedgøre andre men dem her er dem jeg stort set altid har kørt på :superman: men kan godt mærke at de er kædetrukket og ikke remtrukket men de er nu mine foretrukne :innocent: men vil da gerne køre på andre :wink:

Har sindsygt travlt nede i firmaet idag så det blev ikke så meget jeg fik styr på og dog :innocent: Min gode ven tommy som laver udluftning kom forbi og så på mit projekt og han havde en luftkøler liggende som kunne sættes på udsugnings anlæget og da jeg har mulighed for at suge og puste kan fugten trækkes for luften :4thumbup: så var der en gut der lavede lysstyring og han havde nogle fede ideer med hensyn til styring som selvfølgelig skal kunne foretages fra anlæget der står ved instruktør cyklen. det skal være sådan at alt hvad der er i rummet skal kunne styres derfra :4thumbup: ihverfald det der er elektrisk.

så havde jeg besøg af en god ven som har kørt diskotek og jeg mente han havde nogle højtallere stående :superman: og JA jeg kunne da få nogle Cervin vega med dobbelt bas og med en halv watts driftfseffekt :superman: det er bare helt vildt fedt og sikke en lyd de kan levere :superman: rytmer med fed bas og god styrke kræver sku da en fed belastning :superman:

I uge 31 tømmer jeg rummet og gør klar til at kim og jeg sætter skillevægge og lægger loft på :4thumbup: så kommer der lys og lyd og udsugning og så skulle det være klar selve salen. så skal de andre bare finde ud af det med nogle bade ting :smile: og så er vi klar :superman: tager selvfølgelig billeder af det hele fra start til slut :smile:

Super aften til Jer MOLere :superman:

Kenn

post-9573-1183581359.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share