billigt, sundt, cutte pålæg


Supreme
 Share

Recommended Posts

Udover tun, er der så nogen som har nogle anbefalinger til pålæg som er sundt, billigt og som man kan spise når man cutter? Synes f.eks det er MEGET svært at finde kyllinge pålæg til under 70 kr,. pr. kilo (nettos).

Så hvis der er nogen som har nogle gode råd til hvad man kan smide på rugbrødet, så skriv dem venligst her!

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener at det kan diskuteres hvor sundt pålæg i det hele taget er...

Nu kan man selvfølgelig diskutere hvad ordet pålæg dækker over.

Men umiddelbart tænker jeg på rugbrød, med diverse slags pålæg fra køledisken (hamurgerryg, spegepølse, kylling/kalkunpålæg, skinke, rullepølse, leverpostej... m.m.), en typisk dansk nationalspise.

I danmark er man jo på det nærmeste opfostret med at "rugbrødsmadder er noget af det sundeste man kan få".

Men sandheden er nok at det er knapt så godt. Det "kolde køkken" er ofte fyldt med bakterier, og hvis ikke er det kun fordi det er propfyldt med diverse konserveringsmidler... :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

Rejer

Hamburgerryg

Den Lette leverpostej (Netto)

Stegt Kylling (god pris i Fakta)

Agurk

Tomater (smager glimrende uden andet på rugbrød)

Salat

...Hvis man ikke kan undvære mayo til rejer (som mig), så findes der en fedtfri som er ganske god når man vænner sig til den. Det kan godt være den er proppet med konserveringsmidler og andet skidt, men der er sgut mange kcal i :laugh:

Edited by huz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share