jarvig13


jarvig13
 Share

Recommended Posts

Uploaduge: Uge 1, dag 1 - udholdenhed

:treadmill:

Distance: 4,9 km (PR)

Tid: 28.09

Hastighed: 10,4 km/t ~ 5.45/km :)

Kommentar: Som sagt første dag i min hjemmekomponerede løbeplan. Idag udholdenhed (okay rolig nu :D, så langt var det jo heller ikke). Så ud på den længste løbetur i henved 5 år.

Ben friske, åndedræt ok, distance ok og hastighed bedre end forventet. Eneste (lille) minus var, at der var en anelse tendenser til sidestik. Øv, det tog lige lidt af hastigheden. Men ellers: Fin, fin cardiodag.

Samlet vurdering:

5 x :banana:

PR i distance, rimelig hastighed plus ganske frisk før, under og efter løb = fem fede bananer. :D

Link to comment
Share on other sites

Æv, jeg har lidt ondt i øre og hals. Og næsen snøfter lid

diagnose: indeklemt bitterhed

behandling: en papirklips i begge mundvige påhæftet et elastik, som fastsættes bag ørerne

Behandlingens varighed: indtil videre (eller indtil mundvigene vender den rigtige vej af sig selv)

Alternativ behandling: :smileysex5: :boobs:

god bedring

Link to comment
Share on other sites

diagnose: indeklemt bitterhed

behandling: en papirklips i begge mundvige påhæftet et elastik, som fastsættes bag ørerne

Behandlingens varighed: indtil videre (eller indtil mundvigene vender den rigtige vej af sig selv)

Øøøøøøhhhhhhh !?!?!?! :blink:
Alternativ behandling:  :smileysex5:  :boobs:

Øøøøøøhhhhhhh !?!?!?! :blink:

god bedring

Tak :)

Dagen begyndte skidt. Ondt i halsen og ørene. Øjnene kløede og næsen snøftede. Henad formiddagen blev det hele lidt bedre. Men aaaaaakk, som eftermidaggen skred frem kom det tilbage.

:pumpin:

Således mødte jeg op til træning både træt og ør. Kunne straks mærke at dagen ikke var til de store ting. Så jeg koncentrede mig 100 % om basisøvelserne og så måtte resten følge med så godt de kunne.

Bænkpres:

1x8x35

2x8x47,5 (PR)

Kommentar: Andet sæt kom flot op :banana: ny PR. Men så var der også udsolgt. Alle 8 rep i tredje sæt kom kun op på viljen :devil: :) , for rent styrkemæssigt kunne jeg ikke tage to rep. Stilen heldigvis okay og ingen forced rep (trænede alene, så det ville også have været svært). Næste uge - jeg går efter de 50 kg, derfor 35/50/50

Front squat:

3x8x20

Kommentar: Dagen var ikke til fremgang. Derfor bare 3 ens sæt for lige at køre teknikken lidt bedre resultat. Hmmmmmm, var dog så mærket af ørheden, at teknikken ikke kørte bedre end sidst. Æv :(

Næste gang 20/25/25

Dødløft:

1x8x50

2x8x70

Kommentar: Kun de sidste to reps i sidste sæt var lidt skidte teknisk set. Ellers fint, fint :) Næste uge 50/75/75

Nu var der så småt ved at være udsolgt på alle hylder, og rear laterals blev prompte flyttet til næste dag.

Benpres:

1x8x100

1x7x130

1x8x120

Kommentar: Der var simpelthen ikke mere i benene mere. Næste gang 100/130/140

Triceps:

1x8x40

2x8x55

Kommetar: Som de eneste muskler i kroppen havde triceps meldt sig ud af "træthedsklubben". Derfor fløj de 55 kg mærkeligt nok op :retard: Derfor næste uge 40/60/60

Biceps:

1x8x9

2x8x12

Kommentar: Opgav på forhånd de 14 kg. Så jeg tog en slapper.

Herefter var det bare hjem og ned under dynen. :angry:

Samlet vurdering

2 x :banana:

Og så skal den virus altså lære det: VÆK FRA JARVIG13 - væk, væk, væk, væk, væk - smut tilbage tilbage virusnium med Jer :devil::devil::devil:

:D

Link to comment
Share on other sites

Hey jarvig

Ærgeligt med sygdom :( Håber du kommer dig over den hurtigt, så du kan komme til at træne ST igen :devil:

Iøvrigt så er det rart at se hvordan du går til den med vægtene, men husk dog lige at du ikke behøves at sætte rekorder hver gang, selvom du lige er startet. Det kan ske at man stirrer sig blind på rekorderne, og til sidst løfter man med meget dårlig form blot for at få nogle flere kg. Det er sket for mig en del gange da jeg startede med at træne i sin tid, og det har kostet træningstid på at rette op det... :unsure:

Og hvad gør man ikke for at hjælpe sin lærling lidt... ;)

Link to comment
Share on other sites

xax -> tak for roserne :)

Angående at sætte vægten op og teknikken: Jeg er skam meget opmærksom på, at teknikken er vigtig (det vigtigste). Jeg siger ikke, at jeg har topteknik :bblush: , men i grunden synes jeg den er okay. Pointen er bare, at jeg vitterlig synes, at jeg hver gang tage mere end sidst = PR.

Helt enig i at man nemt kan blive fristet af at slække på teknikken for lige at kunne tage 2,5 kg mere. Det sker måske nogen få gange (=nogen få reps hist og her), men det er noget jeg er meget opmærksom på, og prøver at begrænse mest muligt. :)

Link to comment
Share on other sites

Hey Jarvig13 - selv om det måske ikke er det bedste tidspunkt at spørge - når du nu er en smule småforkølet - så springer jeg ud i det alligevel....

Skal du ikke snart have ændret på den signatur? Jeg mener du burde da snart være komme af med en del aggressioner under din ST - om ikke andet så bare en lille smule?

:wave: God bedring

Link to comment
Share on other sites

Tak for omsorgen til Jer alle :)

Nu mangler vi bare at den satans virus forsvinder ;)

Har det noget bedre i dag. Regner med at en stille løbetur i morgen er mulig. Og så er det ST igen fra på mandag. Så har jeg trods alt kun mistet et cardiopas og et ST-pas. <_<

Link to comment
Share on other sites

Nå, så kom jeg endelig igang igen - endelig. Det har føltes som lysår og ligge i sengen og mærke musklerne og kredsløbet forfalde. :blink: :D

Eftersom der røg en fredagstræning i sidste uge, besluttede jeg mig for at lave en kombineret mandag-og-fredags-træning, hvor jeg så pillede nogen enkelte øvelser ud, derfor.....

:pumpin:

Okay, jeg var/er stadig lidt syg (regner med at være helt sygdomsfri i morgen), så jeg vidste kræfterne ikke var store. Var således lidt i tvivl om, hvilke vægte jeg skulle vælge, men besluttede mig til sidst for at se, om jeg kunne klare de samme vægte som sidst jeg lavede de enkelte øvelser. Herefter måtte jeg justere nedaf, hvis det skulle blive for hårdt.

Front squat:

3x8x20

Kommentar: De sædvanlige. Skidt - men marginalt bedre end sidst. Næste gang 20/25/25

Incline bænkpres:

1x8x30

2x8x37,5

Kommentar: Meget hårdt - var helt klart ikke på mærkerne til at lave denne øvelse til en pragtøvelse idag. Men næste uge (håber jeg på) 30/40/40

Bent over rows:

1x8x30

1x8x45

1x7x45

Kommentar: Puha - det var hårdt. Er sq ikke sikker på, at jeg kan sætte den op næste gang, derfor 30/45/45

Military:

1x8x15

1x8x25

1x7x25

Kommentar: Udsolgt - derfor var stilen idag ikke den bedste (men det var jo kun idag stilen var skidt - så jeg overlever - og det vil ikke gentage sig igen). Men pyt næste gang 15/25/25

Pulldowns:

1x8x35

2x8x45

Kommentar: Hårdt, men det holdt - stilen endog hel fin (altså en sjældenhed for dagens forløb B) ). Næste gang 35/45/50

Benpres:

1x8x100

1x8x130

1x9x130

Kommentar: :huh: Mystisk. Benene var helt ovenpå idag :D Slet igen problemer med vægten. Derfor næste gang 100/130/140

Mave:

1x15

1x11

Kommentar: Bedre end jeg havde frygtet. Ok øvelse - specielt dagen taget i betragtning

Triceps:

1x8x40

2x8x55

Kommentar: Hårdt. Triceps havde erfterhånden meldt sig ud af det gode selskab. Men niks - tæsk skulle de have - og gennemført til karakteren tilfredsstillende :) Næste gang 40/55/60

Biceps:

1x8x9

1x8x12

1x7x12

Kommetar: Nu var jeg altså bare træt - og biceps gad ikke lege med mere. Derfor det ringe resultat. Nå - næste gang tager vi den lige en gang til 9/12/12 og så skulle 9/12/14 være indenfor rækkevidde næste gang igen. ;)

Samlet vurdering:

3 x :banana:

Alt, alt, alt for træt til, at det kunne blive en toptræningsdag. Men omvendt så fik jeg gennemført et langt program, og jeg heller ikke gået så meget tilbage som jeg havde frygtet. Alt i alt 3 bananer. :)

Link to comment
Share on other sites

Første cardiodag i en uge.

Stadig lidt syg (FÅRK - det er 7. sygedag ud i en køre). Så mine forventninger til løbet var minimale. Eneste mål - at komme ud på asfalten igen - og få lidt km i benene. <_<

:treadmill:

Distance: 3,7 km

Tid: 22.51

Hastighed: 9,7 km/t ~ 6.11/km

Kommentar: Meget mærkelig tur. Valgte naturligvis den helt korte tur, sådan at systemet fik bare en lille chance for ikke medsmelte :w00t:

Valgte 100 % at lade åndedræt og ben bestemme tempoet (altså at holde tempoet lavest muligt inden for rimelighedens grænser). Det var godt nok en mærkelig oplevelse. Åndedrættet var på intet tidspunkt presset - det var nærmest som bare at tage en rask gåtur. :blink: Men benene - uha :retard: :w00t: :retard: :jehon: :ugone2far: :retard: De ville ingenting. Var tunge som bly - og de gjorde faktisk lidt ondt, altså ondt på den skidte måde. Der kunne ikke presses så meget som 5 sek mere ud af de 22.51, benene ville simpelthen ikke.

Næste gang/resten af ugen: Denne sygdom hår virkeligt trukket min form tilbage. Okay med i regnskabet er der selvfølgelig at jeg både er lidt syg og at en hel uges sygdom selvfølgelig sidder i systemet. Men alligevel !! Derfor skal ugens to resterende træningspas bare "klares". Dvs. længde og hastighed har lav prioritet. <_< Bare at komme igennem uden de store anstrengelser vil være en sejr.

Samlet vurdering:

2,5 x :banana:

1,5 banan for selve træningen, og 1 banan for at jeg fik taget mig sammen til overhovedet at komme på asfalt igen (formentligt en-to dage for tidligt)

Link to comment
Share on other sites

Det her er jo latterligt :angry: Jeg er stadig syg - på 11. dagen :(

En hel del af mine venner og bekendte har været syg med præcis de samme symptoner. Nu har to af dem været til lægen <_< og de har åbenbart begge "kold lungebetændelse". Så nu går jeg altså til lægen for at se om det også gælder for mig. Det er jo latterligt - jeg har slet ikke haft overskud/lyst til/energi til at træne i denne uge. Vil dog tage til BB i morgen - også selvom jeg er syg. :devil:

Link to comment
Share on other sites

Vi deler i givet fald skæbne Jarvig13! Jeg har fra såvel læge som træner fået ordre på ikke at presse mig selv de næste 14 dage - det kommer der intet godt ud af oen på sådan en omgang - hav tålmodighed!

Link to comment
Share on other sites

Træning igen.

Okay, selvom sygdommen sikkert sidder i kroppen en uges tid endnu (det siger lægen), så var jeg sygdoms-sympton-fri idag. Har egentlig været rimeligt ovenpå.

Alligevel var jeg naturligvis noget nervøs mht. hvor meget jeg havde tabt på to uger. Så det var med bævrende hænder jeg startede med bænkpres - simpelthen fordi bænkpres normalt fortæller mig meget godt, hvordan min "dagsform er".

Således.....

:pumpin:

Bænkpres:

1x8x35

1x8x45

1x8x50 (PR) :banana:

Kommentar: Tjaaa, de 35 kg kunne slet ikke mærkes og de 45 kg var slet ikke tunge. Satte alt på et bræt og gik efter PR med 50 kg. Jeps, den sad lige i øjet - hverken for let eller for hårdt. :) :) Totalt mærkeligt at sætte PR på kun den anden træningsdag i hele to uger. Men super lækkert.

Næste uge, hmmm må se om det er enlig svale, men hvis formen virkelig er så god, så må det blive 40/50/52,5

Dødløft:

1x8x50

2x8x70

Kommentar: Igen totalt mærkeligt. Aldrig har de 50 kg i opvarmningssættet eller de 70 kg i loadsættene været nemmere. Helt ærligt de fløj op. Stilen? Tjaaa, synes den så god ud. Når jeg ikke gik efter mere, så var det fordi hænderne idag underligt nok var rimeligt svage - kunne næsten ikke holde de 70 kg. Plejer ellers ikke at have problemer med grebsstyrken :blink:

Men alligevel - alt i alt super dødløftdag. I still looooooove dødløft :heartpump:

Næste gang 50/75/75

Front squat:

1x8x20

2x8x25

Kommentar: Yesser, yesser, yesser, yesser, yesser, yesser, yesser - for første gang føltes det som om, jeg teknisk lavede øvelsen korrekt. I hvert fald mht. ryg- og bendelen - for grebet er stadig noget rod, der gør nas i hånden. Som sædvanligt var der jo ingen problemer vægtmæssigt, men det er første gang at øvelsen har føltes korrekt - fedt. Selvfølgelig er jeg dog stadig langt fra, hvad andre ville kalde korrekt front squatstil, men alligevel.

Næste gang 25/25/25 - mener trods alt at 25 kg sættene godt kunne klare lidt ekstra finpudsning, så vi holder den lige her.

Benpres:

1x8x100

1x3x140 (PR :retard: )

2x8x120

Kommentar: Okay så var benpres altså dagen eneste skuffelse. Efter sidste uges lette omgang med 130 kg, så mente jeg jo nok, at 140 kg var realistik. Niks, alt for hårdt. Mystisk. Men satte den ned til 120 kg, hvilket jeg gennemførte, dog stadig overraskende anstrengt. Håber det var en enlig svale, og statser næste gang på 100/130/140 (måske 100/130/130)

Rear Laterals:

1x8x3

2x8x5

Kommentar: Overraskende nem omgang rear laterals. Selv sidste sæt med 5 kg var nemme. Næste gang 3/5/6

Triceps:

1x8x40

1x8x55

1x8x60 (PR)

Kommentar: Endnu en PR. Blev kørt hjem uden problemer. Lidt hårdt okay, men værre var det altså heller ikke. Næste gang 40/60/60

Biceps:

1x8x9

1x8x12

1x7x14 (PR) :banana:

Kommentar: Endnu en PR. 9 og 12 kg bare fløj op. Ja, så blev man jo fristet over evne og skulle lige hive 14 kg op. Gik overraskende nemt. OK 7. rep var vel en fjedercurl - men alligevel :D Næste gang 9/12/14

Mave:

1x15

1x12

Kommentar: Bedste mavesession i mands minde. Yesser, yesser, yesser.

Samlet vurdering:

6 x :banana:

Vel 3 PR'ere, den bedste omgang front squat hidtil og overskud i alle øvelser (på nær benpres), må være lig med 6 bananer.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share