CA8 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Hej folk,Jeg spurgte Arla, hvilket af deres mælkeprodukter der var mest proteinholdigt, og har nu fået svar. Jeg tænkte så, at andre kunne få glæde af svaret og ja, værsgo:--------------Hej ChristianDenne gang tillader jeg mig at svare på dit spørgsmål.Matilde Mild Kakaoskummetmælk indeholder 3,4 gramhttp://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....1256F7F0010AA17Matilde Kakaoskummetmælk indeholder 3,5 gramhttp://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....1256E5100437237Matilde Milkshake Kakao indeholder 5,5 gram (har dog et meget højtsukkerindhold)http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....1256E510043723FArla Fynsk Jersey Minimælk inderholder 3,9 gram - jerseymælk indeholderlidt mere protein end mælk fra sortbrogede og røde køer.http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....12570A0000B0357Mini30 indeholder 3,5 gramhttp://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....12570D30010A06DSkummetmælk indeholder 3,5 gramhttp://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....1256E5100437213Proteinindholdet i mælk/kakaomælk ligger på samme niveau, den størsteforskel er, at der i kakaomælk er tilsat sukker. Når du tænker meget påproteinindholdet, så vil jeg altså lige fremhæve Ylettehttp://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01....1256E510043730C, det har nemlig et højt indhold af protein i forhold til andre mælke- ogsyrnede produkter. Nemlig 5,8 gram - og samtidig et lavt energiindhold,hvorimod proteinindholdet i de fleste andre syrnede produkter ligger på fra3 (typiske frugtyoghurter) og op til 5,5 (Gaio og Cultura Naturel).Jeg ved godt du spurgte om proteinindholdet i mælk, men det var måskemuligt at bruge fx Ylette eller Cultura Naturel i en smoothies eftertræning, på den måde får du både protein fra "mælken" og gode kulhydraterfra frugt fx banan eller jordbær = rigtig lækkert - og mætter også godt.Jeg håber du kan bruge disse oplysninger - ellers må du skrive igen.Med venlig hilsenArla ForumLouise Nielsen[email protected]tlf. (+45) 70 15 05 00 (kl. 8 - 16)http://arla.dk/forumArla Foods AmbaSkanderborgvej 277DK-8260 Viby J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0mme1 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Det var da et virkeligt godt svar fra arla :4thumbup: Men er der nogen der har prøvet Ylette? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Det var da et virkeligt godt svar fra arla :4thumbup: Men er der nogen der har prøvet Ylette? Ikke i smoothies, men jeg spiser det nogle gange om morgenen og det smaget ligesom ymer. Jeg vil da lige gøre opmærksom på at fromage frais indeholder en del mere protein end ylette og div. andre youhurt-typer Energi 220 KJ Protein 8,2 g Fedt 0,3 g Kulhydrat 3,1 g Den er super god til fx at lave frugtsalat eller bruge til tzasiki da den er meget "tør" i forhold til yoghurt og den smager fantastisk. -Camilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulletøsen Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Og jeg vil så lige gøre opmærksom på Fromage Blanc/Kvark 1% fra Karolines KøkkenNæringsindhold pr. 100 gEnergi 310 KJProtein 12 gFedt 1 gKulhydrat 4 gDet er en form for friskost og er temmelig 'tung' i konsistensen. Jeg rører det af og til op med hvidløg, salt og peber til en lækker smøreost, eller blander det i min Cheasy yoghurt om morgenen (forhold 1:1) for at få en mere cremet konsistent og nogle gode proteiner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0mme1 Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Og jeg vil så lige gøre opmærksom på Fromage Blanc/Kvark 1% fra Karolines KøkkenNæringsindhold pr. 100 gEnergi 310 KJProtein 12 gFedt 1 gKulhydrat 4 gDet er en form for friskost og er temmelig 'tung' i konsistensen. Jeg rører det af og til op med hvidløg, salt og peber til en lækker smøreost, eller blander det i min Cheasy yoghurt om morgenen (forhold 1:1) for at få en mere cremet konsistent og nogle gode proteiner.Nu ved jeg godt hvad jeg skal putte i min dild næste gang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Og jeg vil så lige gøre opmærksom på Fromage Blanc/Kvark 1% fra Karolines KøkkenNæringsindhold pr. 100 gEnergi 310 KJProtein 12 gFedt 1 gKulhydrat 4 gDet er en form for friskost og er temmelig 'tung' i konsistensen. Jeg rører det af og til op med hvidløg, salt og peber til en lækker smøreost, eller blander det i min Cheasy yoghurt om morgenen (forhold 1:1) for at få en mere cremet konsistent og nogle gode proteiner.Jeps, den er også godDen kan meget anbefales til at lave fyld til fx bagte kartoflerVelbekomme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten østergaard Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jeg genopliver lige en gammel tråd, fordi Arla har fået nogle nye spillere på banan i deres protein yoghurt serie. De har både lavet dem i flasker, kartoner og de her pouches. Den protein yoghurt med banansmag på flaske er klart min favorit. Har ikke turde springe ud i dr små protein yoghurt pouches, de får rimelig dårlige anmeldelser i smagstest, se denne http://www.proteintest.dk/protein-yoghurt-arla-blaabaer/ Så har jeg altså mere lyst til at lave mig en protein shake af proteinpulver evt. Fra bodylab af, det er altså bare Mums. Specielt i protinella varianten, den smager seriøst af Nutella! Alternativt er en proteinbar jo heller aldrig til at tage fejl af, specielt ikke hvis det er en quest bar xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mugge Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Min favorit er skyr 60 kcl pr. 100 gr. og 11gr prot pr. 100 gr. Det er så for surt til at spise uden at tilsætte honning eller lignende, så der kommer nogle ekstra kcl på. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helseslik.dk Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 På 23/6/2017 at 16:52 , mugge skrev: Min favorit er skyr 60 kcl pr. 100 gr. og 11gr prot pr. 100 gr. Det er så for surt til at spise uden at tilsætte honning eller lignende, så der kommer nogle ekstra kcl på. Er enig, skyr for sig selv er altså et kedeligt produkt, der ikke smager specielt godt.. men sådan er a38 og youghurt natural jo egentlig også. Jeg synes et lækkert twist er, at tilsætte "flavour drops" eller sukkerfri sirup, men det er jo så bare fordi jeg gerne vil undgå de ekstra kalorier :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 (edited) Det er kun en vane at spise skyr som den er. Det skrevet, knækker jeg tit +80% mørk chokolade i små stykker og rører i. Så er der lidt at tygge på. Edited June 25, 2017 by Gregers TF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.