Fynolt Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jeg tæmmer 4 skiver HERKULES om dagen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Er vild med rugbrød og bliver hurtigt småærgerlig og tvær uden.Føtex' græskarkernerugbrød, fordi jeg elsker græskarkerner og Taffelbageriets økologiske speltrugbrød uden gær, fordi det dufter fantastisk.Hvis det handler om at jeg står og mangler rugbrød indenfor 5 min. til frokosten, går jeg ned i det nærmeste supermarked og fanger den pakke rugbrød med den længste holdbarhed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Under alle omstændigheder noget uden solsikke (aht. min ellers ikke specielt sarte mave som "hæver" kraftigt hvis der er solsikker i).Foretrækker normalt brød med kerner, men faktas bondebrød med gulerødder er faktisk ikke så tosset. Og så passer det i faconen så man bare smider en pakke kyllingepålæg ind mellem to skiver. Selv når det er over sidste salgsdato er det ikke tørt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniviking Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 hehe spiser selv Herkules eller viking fra Koberg, men hvor meget rugbrød bør man køre ned på en dag og fungerer det ikke som et (SUPER!) godt mellemmåltid om aftenen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian B Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Skal jeg forkæle mig selv , så er det forbi lagkagehuset og købe rugbrød :4mewantfood:My choice of brand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGA Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jeg plejer som regel at finde det rugbrød der er flest kerner og super groft, til den billigste pris. Nogen gange er udvalget dog lidt begrænset, men sådan er det jo.Lige pt. ligger der Schulstad Levebrød Kernefuld og Kohbergs Soft Græskarrugbrød i skabet.Energifordelingen i Kohbergudgaven er:190kcal2,5g fedt36g kulh.6g prot.Energifordelingen i Schulstad er:180kcal2g fedt35g kulh5g prot.Så det er ikke ligefrem den mest sindssyge forskel der er på de 2 stykker rugbrød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Hvad der nu er på tilbud i netto som "sidste salgsdato" det er tit en stor pakke rugbrød til et par kroner, SU rækker jo ikke langt :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Det groveste fra én af bagerne på Islands Brygge. Jeg kan - længere - ikke udstå det rugbrød man køber i supermarkederne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mollerup Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Jeg tager det som kan holde sig længst og et der har kærner og lidt fedt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safirpigen Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jeg spiser Valmue fra Gamle Mølle, som har masser af kerner, hvilket jeg godt kan lide. Der er også mange kostfibre i. Protein: 7,5 g.Kulhydrat: 29 g. Fedt: 7,5 g. Kostfibre: 11 g. Goliath fra Kohberg er også super, og der er endnu flere kostfibre i, men det er vist også noget dyrere, hvilket min SU er knap så glad for. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"Snowball" Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Det groveste fra én af bagerne på Islands Brygge. Jeg kan - længere - ikke udstå det rugbrød man køber i supermarkederne.Prøv det her:http://www.irma.dk/CCMS/templates/template...;intVareId=7642 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aceo1 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jeg køber også gerne dem med mange kerner.Men snyder vi ikke os selv og får nogle mindre gode kalorier end vi regner med? Jeg har her på siden tidligere læst, at der er en masse olier man ikke bør opvarme, fordi det skader fedtsyrerne. Sker det ikke også her, når brødet bages? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Det tyttebærrugbrød Netto har på spot i denne uge fra Pågen er simpelthen G E N I A L T.Det kan spises alene som slik og med ost Og så holder det sig fugtigt længe efter posen er åbnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krea Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Det tyttebærrugbrød Netto har på spot i denne uge fra Pågen er simpelthen G E N I A L T.Det kan spises alene som slik og med ost Og så holder det sig fugtigt længe efter posen er åbnet.Enig.. det er fandme godt. Kvickly har det også normalt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Løbekvinden Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jeg er holdt helt op med at spise rugbrød.. Istedet spiser jeg knækbrød (groft) og selvfølgelig absolut ikke lyst brød... Det er No NoLøbekvinden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jeg er gået over til Herkules. Skovmand lever ikke helt op til, hvad det engang var, synes jeg. og så er der lidt mindre fedt i Herkules grovbrød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.