Tinapigens log!


Tinapigen
 Share

Recommended Posts

Torsdag d. 16. juni 2016

Klasseafslutningsmiddag m. medbragt mad til buffet - var lidt ærgelig over, at lærerne ikke kunne bedømme vejret, der på det tidspunkt samt resten af aftenen var solrigt - og stædigt vedblev med at ændre planen til indendørs spisning for hele klassen inkl forældre og søskende i lille klasselokale...

Cykling (en smule) - og det lykkedes at få en træt Thore hjem på cykel endnu en gang - han er super sej (ligesom i "gamle dage" - hvor børn gik/løb 10 km til skole, tvunget af forældre/omstændighederne ;-) ) 

Det har været en travl og begivenhedsrig dag, så var for træt til det vilde om aftenen efter putning.

Fredag d. 17. juni 2016

Core-dvd - ben/ryg, mave, pilates + poweryoga. Føltes superskønt bagefter.

Cykling

Lørdag d. 18. juni 2016

"afslapnings/restitutionsweekend"

Fik investeret i ny vandrerygsæk - glæder mig til en dag at afprøve den.

Søndag d. 19. juni 2016

Ryg/ben + mave-session på bold fra core-programmet...(20 min)

Forsinket familiefødselsdagstamtam for L.

Mandag d. 20. juni 2016

Cykling

Nyt dæk på forhjul - super tiltrængt..lækkert.

Nåede lige efter arb og cykelordning videre til Vestbadet og svømmede ca 50-55 min - til sidst begyndte det at krampe lidt i fødder/lægge, så besluttede at det måtte være nok.

Synes det er lidt underligt, jeg de sidste par gange har "døjet" med tendens til småkramper  - synes jeg har oplevet det et par gange efterhånden - mest når det har været svøm direkte efter arb. og en pæn cykeltur - "depoterne" burde kunne klare at aftensmaden venter til bagefter...

Tirsdag d. 21. juni 2016

Cykling Hvidovre-Gentofte og retur

Onsdag d. 22. juni 2016

Pullups: 1x12

Ben/ryg+mave-session på bold (20 min)

Cykling en masse...:-)

Pullups: 1x12

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lørdag d. 25. juni 2016

Dejlig hjemmedag med ungerne - kan ikke huske hvornår jeg sidst har været hjemme en hel fridag uden at "gå nogen steder"/skulle noget...

Nåede dog udenfor i det gode vejr og prøveopsætte mit nyindkøbte telt - et grønt Bergans Wiglo L4 - som virker meget lovende! Dejligt med plads, når jeg har været vant til et "tunneltelt" (der desværre er ved at have nedslidte lynlåse  = ikke myggesikkert). Desuden let at sætte op - det sværeste var næsten at pakke "midterstangens"  dele korrekt ind i hinanden ;-)

Søndag d. 26. juni 2016

Cykling

Havde tilmeldt mig et halvsent aftenwebinar, der desværre endte med at blive udsat pga tekniske problemer - så det kostede lige lidt på søvnkontoen - øv.

Mandag d. 27. juni 2016

Pullup 1x12?

Cykling (ca 32 km)

Svømning i Vestbadet ca 45 min. Tendens til krampe i fødderne igen...drik mere vand?

Tirsdag d. 28. juni 2016

Cykling (28 km)

Træt i dag

Onsdag d. 29. juni 2016

Pullup: 1x15. Chins: 1x15

Cykling

Lidt balancetræning på slackline - det var skægt - og svært - men gjorde da fremskridt. Sådan en ønsker jeg mig også.

Aftensession: træning med bold (Lotte Paarup)

Træt, men kunne mærke at det ville være en god investering for ryggen - og så er det dejligt bare "at gøre som der bliver sagt" ;-)

Torsdag. 30. juni 2016

Cykling

Eftermiddag i Tivoli med familien. Tivoli i regnvejr.... det var helt vidunderligt - ingen kø, ej slem regn, godt regntøj, opklaring efter lidt tid - vi endte med at spise i den japanske pagode i solskin på de bedste udendørspladser med udsigt til bådene - og da det var "halvtidligt" på aftenen var der en "overflod" af venlig servicering.

Kunne nemt være blevet der længere (hvis ungerne havde kunne holde til det).

Så var der til gengæld tid til at påbegynde pakning til weekendtur.

Fredag. 1. juli 2016

Cykling

Slutpakning - og afsted til Sveriges land...Nåede frem til en campingplads lidt nord for Båstad - så vi kunne vågne til en dag i det fri - aahh. Jeg vandrede nogle dage med rygsæk i "nærområdet" langs Skåneledan for ca 7 år siden i december (med en bette Laugespire i maven) - dejlige minder - helt anden årstid, da var der sne.

Lørdag. 2. juli 2016

Sverigesweekend - Bjärehalvøen v. Båstad

Selve campingpladsen (Norvikens camping..)  kunne efter vores smag godt have haft flere træer og "private områder"  - men lige da vejret var lidt varierende - var det fint at ligge lige ved siden af servicehus, med overdækkede borde - og vi skulle ikke være så meget på selve campingpladsen.

Efter en god morgenstund - kørte vi til Hovs haller (klippeformationsområde)- og tilbragte formiddag og frokost med at vandre i "blokmark" langs stranden mellem en masse stenvarder.

Var ret imponeret over Thores "sikre" fødder (han er 4,5 år), at han kunne gå sikkert rundt på trods af sten og regn.

Et pænt stykke fremme langs stranden nød vi en kop varm kakao i lille en grotte med udsigt til havet. Turen retur gik opad og retur ad den "øvre" Skåneledan - Thore her på sin fars skuldre af og til.

En tiltrængt lur for bettemanden, mens vi bl.a. "rekogniserede" en campingplads ved Torekov - virkede absolut mere i vores "ånd" med masser af træer og lækker placering til strand m.m. Den vender vi nok tilbage til en anden gang.Dertil skal en smuttur til Hallands Väderø også på kalenderen. Rygtet siger, at noget af Ronja røverdatter skulle være blevet optaget der - men om det er rigtigt har jeg ikke nået at tjekke.

Eftermiddagspandekager og leg inden en fantastisk aftentur - startende i bagenden af Norvikens trädgårdar (Haver). Der havde været løbet Båstads marathon, så vi travede fra campingpladsen ad stier "opad" og ind gennem førnævnte parkanlæg - wow - her fulgte vi en "skjult" bregnebevokset trappesti opad og op i skoven - gik i skovkanten ovenfor langs parkanlægget og retur gennem haverne i solskin. Japansk og italiensk inspireret - med store rhododendronbede og kæmpe træer blandet med gamle krogede bøge (og kæmpe græsplæner). Vi sneg os over baglågen hjem, da haven åbenbart var lukket.

Ved solnedgang spottede jeg en sæl ude ved stranden.

Søndag. 3. juli 2016

Tiden var ikke til at nå Väderø uden stress - så Trädgårdan blev besøgt igen til grundigere kik.

Drengene morede sig en del med de mange robotgræsslåmaskiner - og så blev mysteriet om, hvor mange mandetimer, der mon gik til græsplænepasning delvist løst.

Issmagning i Båsted og kig på Stranden - lækker sandstrand og mere "jetset"-agtig havn/by.

Mandag. 4. juli 2016

Pullups 1x12?

Cykling

Svømning Vestbad ca 1 time - ingen kramper denne gang - nåede at kaste en rugbrødsmad i gabet inden cykelturen fra Gentofte...

Tirsdag. 5. juli 2016

Pullups:1x15, chins: 1x8

Cykling

Regnvejret ændrede planer om et visit i Fælledparken - til en skøn intim musikoplevelse på La Fontaine.

Daniel von Piekartz og Michael Blicher Quartet

Jeg kendte dem ikke på forhånd, (er ikke særlig velbevandret i jazzens verden) - men det blev en rigtig god oplevelse!

"Michael fra Valby" på mørk saxofon og "Daniel von Piekartz from Amsterdam" formåede at fyre den af og få publikum med (sammen resten af gruppen) - så jeg endte med at blive hængende til det meste af "3. session" - selvom tiden endnu engang var senere en planlagt.

Onsdag. 6. juli 2016

15 mins ryg/boldøvelser

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Torsdag d. 7. juli 2016

Cykling 24 km

Eftermiddag i Vestbadet med Thore og Lauge. Skønt. Fik lokket en utryg dreng fra Thores børnehave med i rutchebanen, og det endte med at han var ellevild med det - fedt!

10 mins mavetræning på bold inspireret af youtube.

Fredag d. 8. juli 2016

Cykling 28 km

Træning på bold (dvd-program ca 1 time)

Lørdag d. 9. juli 2016

Pullup 1x17xbw laang pause (½ time?) Chins 1x16.

Cykling

Søndag d. 10. juli 2016

Cykling 8 km

Svømning i Vestbadet 1 time

- familien sendt på ferie i Tyrkiet - mens hende her, må blive hjemme og arb...endda "dobbelt" pga kollega på ferie - men forventer mindre travlhed pga andre også hygger sig med ferie

Har siddet for meget i går - det er ikke det bedste for the back....

Mandag d. 11. juli 2016

Cykling 28 km

Lotte Paarups Pilates-dvd inkl udstrækning gjorde godt for en træt krop og ryg. Aahh. Og når jeg er træt er det rart "bare at følge med" ;-)

Tirsdag d. 12. juli 2016

Cykling 28 km

Onsdag d. 13. juli 2016

Cykling ca 20 km

Dinner hos svigerfam. - lækkert og udendørs. Fik plukket ribs med til rysteribs - uhm.

Torsdag d. 14. juli 2016

Cykling 24?

Middagsaftale med gammel veninde fra gymnasiet og hendes familie. Hyggeligt og dejligt!

Fredag d. 15. juli 2016

Cykling

Pullup 1x10?

Træt.

Lørdag d. 16. juli 2016

Total slapperdag med masser af læsning. Har simpelthen været træt og blundet flere gange i løbet af dagen - men så er det jo heldigt, at have muligheden og kunne fornøje sig væk i en rigtig spændende bog og bare "være sig selv" en hel dag uden aftaler-sker ikke så ofte. Da vejret ikke inspirerede til en masse udendørs passede det perfekt, at lytte og give efter for kroppen signaler ;-)

Træningen blev lidt Pilates med Connie Yndal for lige at bevæge ryggen lidt. Det går generelt rigtig godt, men det lurer ikke ret langt væk stadigvæk.

Fik dog lige cyklet mig en tur på bib og ud at handle..

Søndag d. 17. juli 2016

Hente familen tidligt i lufthavnen - heldigvis uberørt af det tyrkiske kupforsøg. Flyet kom ½ time FØR forventet ankoomst, men det har nok været fløjet stort set tomt derned - og så "bare" skullet fyldes op med turister, der hurtigst muligt skulle hjem igen...?

Middagslur til unger og var selv stadig så træt, at jeg også måtte blunde med noget af tiden...gad vide, om der er noget virus i kroppen - for det er da helt vildt med denne træthed. Godt det er weekend.

Cykeltur til legeplads i Vigerslevparken med drengen på dejlig aftentur.

Aftentræning med en lille times Core-træning med C.B. efter børneputning - dvd'en genlånt ;-) Den passer lige nu godt til mig - og har været savnet ;-)

Der går p.t. en hel del af min energi på arbejde og cykeltransport - men det er nogle dejlige cykelture-der giver følelsen af at blive rørt lidt, selvom jeg kun cykler moderat tempo - så klarer det hovede og krop :-).

Mandag d. 18. juli 2016

Cykling ca 19-20 km

Vestbadet: Svømning ½ time

Pullups: 2x10, Chins 2x10 ss

Bænkpres m. fødderne oppe i 90 grader: 1x12x30, 1x10x40, 1x5x50

Lateral raises: 3x12x6 ss

Incline pulleys maskine: 3x8x45

One arm triceps ext: 2x10x6+1x8x6 ss

Back+side extensions: 2x15+15+15

Leg curl - siddende maskine: 3x10-12x25?

"Styrketræning"...det er længe siden...havde det hele for mig selv - det var dejligt at "smage" på det igen...selvom det bare blev en smagsprøve...styrke er pt. ikke højest på motivationslisten...men det kommer det nok til igen på et tidspunkt....utroligt nok har "fitnessspejle" åbenbart et særligt lys, der får en til at se stærkere ud end vægtene angiver ;-) 

Mødte en gammel gymnasiekammerat, jeg ikke har set i mange år - i omklædningen - og fulgtes så hjemad, da hun også var på cykel og boede i Hvidovre.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
På 31/7/2016 at 20:05 , Devious Builder skrev:

hej tina. Hvad er dit træningsformål? :-)

Hej DB,

Tak for spørgsmålet.

Det vil nok gavne mig, at få overvejet det nærmere og sat nogle konkrete træningsmål!

Lige nu er der ikke nogle velovervejede mål - de er lidt flydende og ukonkrete (hvilket nok også afspejler min træning)...

 

- "fortsat at holde mig i nogenlunde form", lave noget jeg kan lide/"føler velvære" ved, at undgå "træningsstress/dårlig samvittighed over det jeg ikke får nået"

samt at undgå tilbagefald af gener fra ryggen kombineret med, hvad der er praktisk muligt for mig  og overskud til i hverdagen.

 

Jeg kan lide, at det er varieret, samtidig med at jeg vist er ret konservativ og let falder tilbage på "rutinen/det kendte"  ;-)

 

Det har lige været et ekstra dyk for mig, at have været i en situation, hvor træningen har været "udfordrende" pga ryggen (i januar kunne jeg hverken lave en alm rygbøjning eller mavebøjning på gulv-og så føltes det svært at vide, at "coretræning" er vejen frem), humøret/motivationen/energien var lav samtidig med at være jobsøgende og så være "alenemor" til 2 drenge.

Det går heldigvis fremad på mange fronter! - så lige nu værdsætter jeg alle de små fremskridt og har sat "kravene til mig selv/træningen" lidt ned" - selvom jeg gerne vil være bedre ;-)

Giver det mening? Jeg kan nok bruge et kærligt "spark" til at komme videre.

Kom gerne med forslag/kommentarer!

Mvh Tina

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 19. juli 2016

Cykling

Onsdag d. 20. juli 2016

Cykling

Aftendate med en god veninde inkl en dejlig vaffelis og derefter på Louisianna.

Vi tog med på en "guidet" tour - det giver lige lidt ekstra. Lækker middag i buffeeten - siddende udendørs i solen -virkelig lækkert.

Torsdag d. 21. juli 2016

Cykling

Hygge om aftenen med Thore, der var kommet hjem efter nogle dage som "Viking" på Trelleborg.

Fredag d. 22. juli 2016

Cykling

En uges ferie starter nu - juhuu!

Lørdag d. 23. juli 2016

Rygøvelser. - Coredvd vist nok...

Cykling med cykeltrailer.

Det gode vejr skulle udnyttes med strandtur til Brøndby Strand  - "mellemstranden" ml Vallensbæk og Brøndby - mere plads omkring en.

Søndag d. 24. juli 2016

Cykling.

En tur til Hvidovrestrand med Thore.

Dertil en weekend med dejlig afslapning - har været ret træt efter nogle hårde uger på arb. med "feriebemanding".

Mandag d. 25. juli 2016

Rygøvelser..

Cykling

Med Thore og Lauge på Hvidovre strand.

Pakning m.m.

Tirsdag d. 26. juli 2016

Pullups: 15-12-12

Til Jylland.

Fik badet ved Moesgård Strand og hygget lidt i området inden turen gik videre hjem til min moder.

Tur på legepladsen.

Onsdag d. 27. juli 2016

På legepladsen.

Pullups: 1x15

I Mønsted Kalkgruber.

Torsdag d. 28. juli 2016

Gik rundt i to majsmarklabyrinter ved Bjerring og løste opgaver og rebuser sammen med drengene i over en time. Det var hyggeligt! - lige til sidst havde den mindste fået nok af at trampe rundt blandt de høje majsplanter - men var ellers ivrig "kortlæser" indtil da (dvs holdt papiropgaverne og viste vej).

Fredag d. 29. juli 2016

Legoland!

Lørdag d. 30. juli 2016

Pullup i legestativ: 1x12

Travetur i Skoven.

Søndag d. 31. juli 2016

Moesgård Vikingetræf.

Endnu en dejlig dukkert.

Hjemtur i selskab med farfar og farmor, der heldigvis spontant havde besluttet at komme derover, for bilen vi skulle hente drengenes far og køre hjem i gik i stykker - heldigvis først nær ved p-pladsen. Lidt øv en søndag aften, når man skal hjem til Sjælland, møde på arb næste morgen samt unger starte op i institution efter sommerferie...

Mandag d. 1. august 2016

Cykling

Vestbadet: Svømning en time (ca 2100 m inkl 300 m ben)

 

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 2. august 2016

Cykling

Prøvede om aftenen "power of pilates" - men den var ret skuffende - generelt lidt for "blød"...

Onsdag d. 3. august 2016

Cykling (kortere dist.)

Lidt aftenrygøvelser efter eget valg ;-) - dog i kortere tid - 20 min?

Torsdag d. 4. august 2016

Cykling (kortere dist.)

På legeplads med 3 knægte. Blev lokket til at hjælpe ved svævebanen.

Fik lavet et enkelt sæt pistols - 10 på hvert ben - skiftevis.

Fredag d. 5. august 2016

Fik trænet en times tid efter arbejde - havde for lidt overskud af energi - og benyttede chancen til at tjekke et nyt sted ud (der ligger enormt praktisk ifh arbejdsplads) samt afprøve formen/starte roligt op...

Fik ej noteret men ca: Diverse armsving og air squats m.m.

KB swings med 16 kg, kb snatches 2x5, flere swings, skulderpres med 12 kg kb...

Chinups: 2x10xbw

Chinup med vægtvest: 2x6xbw+vest med 10 klodser i - vægt? 10-12 kg?

Pullup: 1x4xbw+vægtvest med 10 klodser

ss

med Pistols: 3x6 på hvert ben skiftevis

Plankeøvelser - inkl sideplanke + lidt rygbøj/diagonal...

Bænkpres med stop med benene oppe: 1x10x15, 3x10x35

Lunges: 3x10x15 (bare en tom damestang på nakken)

Frontsquat: 3x10x15

Lidt udstræk

Skal stadig passe enormt meget på lænden - så der er en del øvelser jeg ikke føler mig parat til endnu...

Føler ikke rigtig nogen gener "til hverdag" (eller under træningen i dag) - men kan mærke, at der stadig er et eller andet, der ligger og lurer - og at det er godt at hvile om aftenen/natten..

Cykling - ca 15 km

Hygge med vin og running sushi :0)  - desserten nu inkl pandekager og hvid chokolade sovs foruden is m.m.

Lørdag d. 6. august 2016

Lidt cykling

Jeps, har også haft lidt doms i meget af kroppen som forventet, selvom det var en kort og afdæmpet træning.

Søndag d. 7. august 2016

Besøg af min søster og hendes mand samt deres søde datter, der også morede sig med at lege med sine to større fætre.

Aften: Core-træning med CB - lidt ryg/balde/mave-træning på bold/pilates og p-yoga - min krop/lænd har det altid bedre og superdejligt efter dette program.

 

 

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, mugge skrev:

Du er da en haj til pull-ups og chin ups. Virkelig imponerende.

Ih, mange tak. Synes da også det er udmærket - især ifh træningsindsatsen på dette område

- der ligger mange års træning bag, der heldigvis ikke er raslet helt af.

Jeg er bare forvænt med at have været endnu bedre og stærkere hertil - så målt med mig selv ved jeg, at jeg kan blive bedre igen ;-)

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, Bjergtrold skrev:

Enig + at jeg da tænker, at det er helt vildt med al den træning du når, så du har da imho mere brug for kærlige klap på skulderen end spark apropos opslaget fra i går :hippy:

Kære Bjergtrold,

Tak!!

Du virker simpelthen som så dejligt et menneske, at jeg håber en dag at få mulighed for at møde dig/træne med dig en dag! Hvis du har lyst og muligheden byder sig? Du må ihvertfald bare sige til, hvis du en dag mangler selskab, når du er nær Kbh/Hvidovre  (eller jeg er nær dig).

Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Gregers TF skrev:

Og så er der bare fyldt med små positive hverdagsindslag - totalt opturslog, udover at der tilmed er imponerende styrke bagved.

Hej Gregers,

Hvor hygligt, at du stadig følger lidt med af og til! Det er dejligt med nye og gamle MOL-venner :-D

Du er også altid så dejlig positiv og opmuntrende :-) Tak for det.

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 8. august 2016

En glad Lauge afleveret til 1. skoledag i 1. klasse. Hans klasse har været heldige, at få et dejligt stort klasselokale - så det må nydes og værdsættes. Det bliver spændende, at følge...

Træningsmæssigt, blev det til cykling i alt ca 22 km og ca 40-45 mins svømning i Vestbadet her til aften (1600 m). Blev dejligt forpustet af de 2x50 m fly ret kort inde i træningen - måske fordi jeg lige havde fyldt maven... fly er altid hårdt i mine øjne ;-) - så jeg er glad, når lige får "fyret" nogle baner af - prøver efterhånden at nå nogle i hvert svømmepas - om ikke andet for afvekslingens skyld.

God aften/dag til jer alle!

Nu vil jeg lige bruge aftenen på at opdatere mig lidt fagligt på et par "spændende" patienter.

Link to comment
Share on other sites

På 8. aug. 2016 at 20:37 , Tinapigen skrev:

Kære Bjergtrold,

Tak!!

Du virker simpelthen som så dejligt et menneske, at jeg håber en dag at få mulighed for at møde dig/træne med dig en dag! Hvis du har lyst og muligheden byder sig? Du må ihvertfald bare sige til, hvis du en dag mangler selskab, når du er nær Kbh/Hvidovre  (eller jeg er nær dig).

Tak kære Tina + lige over (i lige måde på jysk) :hippy: og ja MOL træf in real life er altid så hyggeligt. Fortsat rigtig rigtig god vind med alle projekterne :cheer:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tirsdag d. 9. august 2016

Cykling 30 km

En lille gåtur i en park

Onsdag d. 10. august 2016

Cykling 12 km

Pullup: 1x12

I Valby Vandkulturhus med Thore-drengen - sjældent vi er afsted "alene"

Fællesspisning hos Lauges kammerat - fyldt med børn

Core-dvd - minus pilatesdelen.

Torsdag d. 11. august 2016

Lidt cykling

Fredag d. 12. august 2016

Lidt cykling

Core-dvd - ben+pilatesdel

Lørdag d. 13. august 2016

Pullup: 1x16xbw (max på nuværende tidspunkt)

Cykling

Thore til børnefødselsdag.

Hygge med Lauge i mens...

Træt, så ingen aftentræning alligevel - det går bedre, når jeg får prioriteret morgentræning ;-) Men, nogle påstår at restitutionen er mindst lige så vigtig ;-) Jeg er blevet god til at slappe af :0D

Søndag d. 14. august 2016

Klassehyggetamtam i Valpyparken... derefter fødselsdagstamtam...

Cykling 12 km

Pullup: 1x10

Mandag d. 15. august 2016

Cykling 24 km

Kajakaften-tur Hvidovre havn via Valbyparken til Slusen og retur. Vejret for godt og lækkert.

Endte med at følges en stund med to gutter Kenneth og Toke, der havde kastet et par gamle kajakker i "Åen" og var roet afsted ud i Kalveboderne... den ene med en "grønlandsk" træpagaj, den anden med en gammel træpagaj, som da jeg i sin tid startede med at lære at ro. Mødte dem igen på tilbagevejen...

Endte med at få givet et par rofif - samt nåede at prøve den grønlandske træpagaj - selvom de er meget smalle, flyttede man sig "forbavsende" hurtigt. Den er dog meget dårligere at holde om sin kantede midte og noget smallere længde. Hygligt.

Tirsdag d. 16. august 2016

Cykling 32 km?

Aftenen tilbragt hos min kære lillesøster og lille niece. Min søster er heldigvis også "autodidakt fritidsfrisør"   - så aftenklip m.m. var muligt.

Onsdag d. 17. august 2016

Morgen: coredvd minus pilatesdel.

I Valby vandkulturhus med Lauge - nu var Thore til eftermiddagsfødselsdag...

Cykling lidt (6 km?)

Torsdag d. 18. august 2016

Hygge med ungerne...:oD

overspringshandlinger/doven...ville egentlig have lavet lidt tiltrængt overkropstræning...

Jeg mangler vist lidt seriøs motivation, hvis jeg skal udover "hyggetræningen"...nåh finder den nok på et tidspunkt...

Måske skulle jeg begynde på nogle ti-mins udfordringer...? de burde være til at "få passet" ind...De var faktisk sjove at lave en gang...

Er der nogen, der vil være med? Vælg en "disciplin"...

Fredag d. 19. august 2016

Cykling

Lørdag d. 20. august 2016

Morgentræning hjemme:

Div.bold/core/balleøv. med push-ups 5x15 og pistols 3x8 indflettet...

Cykling

Nåede lige et kigge en stund på "Pride-optoget", da jeg var i nærheden - festligt...

Søndag d. 21. august 2016

Halvsløj med "gastrits" - øv...det blev heldigvis bedre opad formiddagen - lidt surt når en brunch står og frister...

Mandag d. 22. august 2016

Cykling 17?

Forældremøde...

Lidt hjemmetræning med tv-på,,,

Baglår på bold, sideplanke m.m., push-ups med fødder på bold 2x10, chins 2x12...

Link to comment
Share on other sites

Åuhhh shit! De dér 10 minutters.... Dem havde jeg helt glemt fandtes.

Sjove men også yderst udfordrende. Desværre er jeg slet ikke konditioneret til de intensiteter på nuværende tidspunkt. Jeg kan dårligt se på en vægtstang uden at få DOMS, så det ville være torskedumt at kaste mig ud i den slags - sikkert også skadesmæssigt :unsure:

Link to comment
Share on other sites

På 22/8/2016 at 21:58 , Gregers TF skrev:

Åuhhh shit! De dér 10 minutters.... Dem havde jeg helt glemt fandtes.

Sjove men også yderst udfordrende. Desværre er jeg slet ikke konditioneret til de intensiteter på nuværende tidspunkt. Jeg kan dårligt se på en vægtstang uden at få DOMS, så det ville være torskedumt at kaste mig ud i den slags - sikkert også skadesmæssigt :unsure:

Hej Gregers,

De kan laves med "tilpasset" intensitet/modificeret...og ellers går DOMS jo over igen.

Jeg har lige prøvet en 10-mins i pullups...jaa...formen skal lige bygges op - men til gengæld er det kun 10 min - delt op i bittesmå dele...og fordelen ved et lavere startpunkt er muligheden for hurtige fremskridt!

Pushups. chinups. lunges, pistols, situps...eller

 

Tirsdag d. 23. august 2016

Cykling 17 km

Lang dag på arbejdet. Godt jeg er glad for at være der!

Lige spise og så efter kort tid....ta da....gensyn med:

10-mins pullup challenge

Jeg startede ud med 5' ere hver 30. sek - det gik allerede efter et minut ned til 4'ere, så 3'ere og 2' ere - og de sidste 5 min rene singler...fik 7 på det sidste minut

5-5-4-4-4-3-3-3-2-2-2-2-2-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.

39 på de første 5 min, 30 på de resterende - i alt 69 pullups, en relativ høj puls og næsten tendens til vabler i hænderne - de er knap så hærdede for tiden..

Jeg har ikke fået fundet de gamle resultater frem . men det er måske også meget godt ;-)

 

Dertil 10 mins mavetræning på bold med CB samt 15 mins (power)yoga - der virkelig føles godt at blive snoet og få strukket godt. Dertil gode balanceøvelser.

 

 

Link to comment
Share on other sites

21 timer siden, Tinapigen skrev:

Hej Gregers,

De kan laves med "tilpasset" intensitet/modificeret...og ellers går DOMS jo over igen.

Jeg har lige prøvet en 10-mins i pullups...jaa...formen skal lige bygges op - men til gengæld er det kun 10 min - delt op i bittesmå dele...og fordelen ved et lavere startpunkt er muligheden for hurtige fremskridt!

Pushups. chinups. lunges, pistols, situps...eller

 

Tirsdag d. 23. august 2016

Cykling 17 km

Lang dag på arbejdet. Godt jeg er glad for at være der!

Lige spise og så efter kort tid....ta da....gensyn med:

10-mins pullup challenge

Jeg startede ud med 5' ere hver 30. sek - det gik allerede efter et minut ned til 4'ere, så 3'ere og 2' ere - og de sidste 5 min rene singler...fik 7 på det sidste minut

5-5-4-4-4-3-3-3-2-2-2-2-2-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.

39 på de første 5 min, 30 på de resterende - i alt 69 pullups, en relativ høj puls og næsten tendens til vabler i hænderne - de er knap så hærdede for tiden..

Jeg har ikke fået fundet de gamle resultater frem . men det er måske også meget godt ;-)

 

Dertil 10 mins mavetræning på bold med CB samt 15 mins (power)yoga - der virkelig føles godt at blive snoet og få strukket godt. Dertil gode balanceøvelser.

 

 

OMG 69 pull ups... så mange kunne jeg ikke tage på en uge og sikkert ikke engang en måned.. men vil da prøve at tage et par stykker, så tak for inspirationen strong woman :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 24/8/2016 at 19:57 , Bjergtrold skrev:

OMG 69 pull ups... så mange kunne jeg ikke tage på en uge og sikkert ikke engang en måned.. men vil da prøve at tage et par stykker, så tak for inspirationen strong woman :hippy:

Selv tak - er kun glad hvis noget kan inspirere lidt :-) 

Tror nu hurtigt, at også du vil kunne få fremskridt indenfor denne genre også - Blot et par sæt 2-3 x ugen...

Du arbejder både hårdt og målrettet for tingene! Så det er måske mere, om motivationen er der til pullups/chinups?

Onsdag d. 24. august 2016

Blev brugt til at udnytte sommervejret - havde tidligt fri og blev hentet af en god ven og bragt til en lækker strand ved Liseleje - ahh...3xdukkert i klart og "lunt" vand, laksesandwiches m.m. - ahhh.

Torsdag d. 25. august 2016

Eftermiddag i Tivoli med familien - årskortet skal udnyttes - og så kan kortere ture også nydes. Stort set ingen mennesker - så det var genialt.

Cykling 20 km?

Fredag d. 26. august 2016

Lidt cykling....

Lørdag d. 27. august 2016

Cykling - Thore havde overnattet med børnehaven og skulle hentes tidligt - en meget træt dreng...så der blev brugt en del tid på putning til  middagslur..

Ellers rolig hyggedag med ungerne - var selv så træt sidst eftermiddag, så det var mig der blundede lidt, mens ungerne så en film..

Brugte aftenen på at "omstille" og "indstille" mig til ny tlf... og så gik tiden alt for hurtigt... 

Coretræning inkl pilates+poweryoga - sen aften. Det var som altid godt  -ville også gerne have trænet noget mere styrkepræget - men det duer ikke så sent om aftenen... 

Søndag d. 28. august 2016

Tivoli igen - ramte selvfølgelig det gode vejr - så igen ingen kø - så Thore på 4 år "gik i ring" ved "kamelerne" (den gamle "mariehøne") - og råbte hvor sjovt det var med armene op over hovedet, hver gang vi kørte forbi kontrolløren. Vi lagde ud med 4 x i træk direkte efter hinanden uden ventetid - ca. 7 omgange pr tur...

Så videre til rutchebanen...

Chins: 1x10?

Træt til eftermiddag igen - så ...

Mandag d. 29. august 2016

Cykling lidt- nåede til gengæld at få repareret et knækket gearkabel og bremseklodser hos cykelsmeden... det er nogle gange svært at se, hvornår man kan undvære sin cykel...

Svømning 55 min i Friheden svømmehal. De havde aftenåbent og det var tæt på cykelsmeden...

Dejlig svømmetur. Blev generet lidt af et hvepsestik på oversiden af hånden, jeg fik søndag - der i dag havde valgt at klø afsindigt og "hæve" hele oversiden af hånden... 

Lidt sen sengetid pga "afslapning" og sen aftensmad før lidt arbejdsrelevant...

Tirsdag d. 30. august 2016

Chins: 1x15

Cykling 28 km

Pullups: 2x5xbw+12 kg

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 31. august 2016

Core-Ben+mave+yoga-del med CB.

Meget træt - sovet dårligt, spændende, men hård dag på arb -  og så lige en følelsesmæssig ting oveni.

Torsdag d. 1. september 2016

Pushups: 1x20 - bare et enkelt morgensæt - så blev det madpakke og klargøring af unger og mig selv for resten - og endnu lidt underskud på søvnfronten...

Cykling 22 km (dagens motion)

Hyggeeftermiddag m Lauge

Fredag d. 2. september 2016

Cykling

Rolig aften

Lørdag d. 3. september 2016

Hjemmetræning - vågnede tidligt, men relativt udhvilet..blev overrasket over at klokken var så lidt, da jeg endelig kiggede på uret (7)

Kettlebelswings - ca 3x20

Pullups

1x10

3x5xbw+12 kg

Lunges

1x20

2-3x20+24 kg (2xkb)

Pistols

3x6+6

Ring Dips

3x8

Coredvd: bensession + pilatesdel (30 min)

Cykling

Inde og se "Shh" i Falconersalen med Anden kl 16 efterfulgt at grillfest hos venner. Der var bl.a.en del muntre "færringer" med. Dertil en "ung mand" fra Texas med indisk afstamning på rejse gennem Europa til "krydre" samtalerne. En fornøjelig dag og aften.

Søndag d. 4. september 2016

Cykling ca 10 km

Træning i Vestbadet: ca ½ time - benmaskiner og lidt ryg (leg pres, leg gurl, stående glutesmaskine, low rowing..)

50 min svømning - inkl i alt 200 m fly - blandet landhandel

Besøgte en gammel ven/kollega fra studietiden - så jeg fik snakket en masse ;-)

Ellers en rigtig slapper dag med hyggelæsning, hjemmebag af rugbrød og "sove (ligge i sengen) længe" (og lidt praktisk/"to do")

Oprydningsprojekterne løber nok ingen vegne ;-) Jeg er glad :0)

Link to comment
Share on other sites

På 7/8/2016 at 12:45 , Tinapigen skrev:

Hej DB,

Tak for spørgsmålet.

Det vil nok gavne mig, at få overvejet det nærmere og sat nogle konkrete træningsmål!

Lige nu er der ikke nogle velovervejede mål - de er lidt flydende og ukonkrete (hvilket nok også afspejler min træning)...

 

- "fortsat at holde mig i nogenlunde form", lave noget jeg kan lide/"føler velvære" ved, at undgå "træningsstress/dårlig samvittighed over det jeg ikke får nået"

samt at undgå tilbagefald af gener fra ryggen kombineret med, hvad der er praktisk muligt for mig  og overskud til i hverdagen.

 

Jeg kan lide, at det er varieret, samtidig med at jeg vist er ret konservativ og let falder tilbage på "rutinen/det kendte"  ;-)

 

Det har lige været et ekstra dyk for mig, at have været i en situation, hvor træningen har været "udfordrende" pga ryggen (i januar kunne jeg hverken lave en alm rygbøjning eller mavebøjning på gulv-og så føltes det svært at vide, at "coretræning" er vejen frem), humøret/motivationen/energien var lav samtidig med at være jobsøgende og så være "alenemor" til 2 drenge.

Det går heldigvis fremad på mange fronter! - så lige nu værdsætter jeg alle de små fremskridt og har sat "kravene til mig selv/træningen" lidt ned" - selvom jeg gerne vil være bedre ;-)

Giver det mening? Jeg kan nok bruge et kærligt "spark" til at komme videre.

Kom gerne med forslag/kommentarer!

Mvh Tina

det er skam også glimrende træningsformål :smile:

Link to comment
Share on other sites

På 4/9/2016 at 21:46 , Devious Builder skrev:

det er skam også glimrende træningsformål :smile:

Dejligt at høre!

Mandag d. 5. september 2016

Cykling 32 km - det føles godt at få lidt "fri motion" på - selvom det "bare" er transportcykling i middel tempo.

Lige hjemme og vende 10 min til en mad og så afsted til

Kontaktforældre-aftenmøde

Tirsdag d. 6. september 2016
Cykling 28 km

Onsdag d. 7. september 2016

Morgenchins: 1x16, 1x14

Cykling ca 20 km

Aftenpullups:

1x8xbw

3x4xbw+12 kg

ss

Pistols

3x8+8

Core-dvd - den hele - ryg/balder+ mave på bold, pilatesdel-yogadel. (ca 1 time i alt)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Torsdag d. 8. september 2016

En lille smule cykling...

Fredag d. 9. september 2016

Endnu en lille smule cykling...

Lørdag d. 10. september 2016

Min kære moder på besøg....

Eftermiddagstravetur i Hareskoven med hund og unger...

Søndag d. 11. september 2016

Fødselsdagstamtam hos min ene niece, der blev 4 år.

Kalorieindtaget overstiger vist forbruget denne weekend ;-)

Mandag d. 12. september 2016

Heldigvis hørte jeg trafikradio denne morgen...endnu en gang bøvl med togene...tragisk nok pga af en personpåkørsel ved Vesterport denne dag. Men, da jeg lige havde "forbarmet" mig denne dag over en klient (med en dårlig patient) og sagt ja til at "møde en anelse tidligere - og lige skullet have haft toget efter aflevering af unger - blev der "skyndet lidt" - og jeg fik nået det på cykel... Solen skinnede, så det var jo en skøn cykeltur...og gav lige dagens motion...

Cykling 30+ km

Aften: Coretræning (minus pilatesdel)

Tirsdag d. 13. september 2016

Cykling ca 16 km

Aftentræningen aflyst pga personale-møde.

Onsdag d. 14. september 2016

Cykling...

Til svømning med Lauge samt efterfølgende "mor/søn-hygge"... har haft lidt trykken i hovedet denne dag (mærkeligt), så ingen aftentræning...

Torsdag d. 15. september 2016

Cykling lidt...

Aften: Yoga-session med bold. Ikke vildt imponeret over programmet, men fik løsnet lidt op i ryggen, hvilket var hovedformålet. Har stadig haft lidt trykken i hovedet og kunnet mærke en snert i lænden, så roligt program nok ok - og så lidt variation...

Fredag d. 16. september 2016

Cykling

Aftenkajaktur rundt i Københavns kanaler - ca 1 times tid - 8 km?

Roede med en ven fra Bryggens kajakklub ind omkring Christianshavn og videre rundt ved Operahuset og retur af de små kanaler...

Har vist aldrig roet en sen fredag aften  - det var en total hyglig tur! Blev mødt af et væld af "muntre både" - mødte nærmest alle udlejede "Goboat"-både fyldt med glade mennesker, der nød at tøffe rundt med kold øl eller vinflasker ombord og nyde sensommeren...

Måtte godt nok zig-zagge lidt for at komme udenom flere af dem - de sejlede ikke ret stærkt - og med halvfulde folk ombord ...

Kunne dog godt forestille mig en del "båd-folk", der kunne blive irriterede over dem... mon ikke der sker en del "sammenstød" med en nogle af de fastforankrede både, der ligger langs kajen...

 

Endte efterfølgende i biograffen og så den danske film "I blodet" - Det var en god film-oplevelse for mig :-) (Jeg må være gammel nok ;-) )

Lørdag d. 17. september 2016

 

Slapper formiddag -

 

Cykling ca 8 km

Vestbadet:

Ca 1 times styrketræning efterfulgt af 55 mins svømning.

Er spændt på, hvor øm jeg bliver...

Bænkpres m. stop- fødderne oppe, lænd i bænken

1x10x30

1x10x40

2x6x45

Benpres

3x80

Leg curl

3x10x15

Leg ext

1x10x25

1x10x30

1x10x35

Chins

1x12xbw

3x5xbw+10 kg i bælte

ss

Calf raises

2x15x35

og

OH lunges

2x16x10 skiftevis

Back+side extensions

3x15+15+15

Skulder pres

1x8x10

1x6x10

Lateral raises yderlår

1x6x6

1x4x6

Biceps curl (bræt)

1x5xw-stang m15?

1x4xditto - tog bare den der lå og skulle lige prøve...

Derefter svøm....

 

Har været ret træt i dag  (ikke til træning, men før og efter)

T: 37,4 - ikke noget rigtigt, men måske der er en snert virus i kroppen, jeg er ved at få gjort kål på?

Søndag d. 18. september 2016

Cykling

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share