Tinapigens log!


Tinapigen
 Share

Recommended Posts

Ca...skal huske at notere ned...

Tirsdag d. 20. september 2016

Cykling 28 km

Onsdag d. 21. september 2016

Cykling små 20 km?

I Valby Vandkulturhus med Thore-bassen.

Torsdag d. 22. september 2016

Cykling 5 km

Lege-aftale med kammerat fra børnehaven med hjemme

Fredag d. 23. september 2016

Cykling 16 km?

Dertil lige 20 min i kajakklubben inden kursusstart:

pullups: 10-10-8?

Back+side extensions: 3x15-15-15

DB pres - incline: 1x10x12, 1x8x16, 1x6x16, 1x5x16?

Kursus-dag med fokus på katte-sygdomme (kroniske smertesyndromer, endokrin update, komplekse geriatriske patienter og opdatering ang nyt lægemiddel). Virkelig godt og inspirerende - og ret underholdende samtidig! Dertil dejligt at "catche up" med gamle og nye kolleger - selvom der var sparsomt med tid til det - da det faglige var prioriteret højt :-).

Lørdag d. 24. september 2016

Lækker dag i Hillerød.

Skovtur med veninde og alle vores unger samt hund. "Hjemlig hygge" i deres hus og have, hvor Thore bl.a. nød at prøve at "ride" en lille støttet tur på hendes vædder. Så blev det aften - og det var så den dag...

Søndag d. 25. september 2016

Praktisk formiddag med brødbagning, og andre husalfe-tjanser, der ikke ordner sig af sig selv ;-)

Pullup: 1x10?

Hele eftermiddagen booket til "lege-aftale" med besøg af 4 børn fra Lauges 1. klasse.

Stuen blev straks indtaget med kamp med gaffatapevåben af 3 ivrige drenge - inden der var klar til afgang udendørs og "krudte af".

Jeg blev "lokket med" til både fangeleg og stikbold samt holdt i gang af diverse andre gøremål, så der var glæde og harmoni (??) mellem både piger og drenge og "bette Thore"...

Hura for det gode septembervejr.

Aften: hele Core-programmet.

Samt nogle sæt chins: 1x8xbw+12, 2x6xbw+12

og pistols: 3x10 på hvert ben - yeah.

 

Mandag d. 26. september 2016

Cykling ca 20 km

Lang arbejdsdag!

Svømning i Vestbadet: ca 50 min - i en fyldt svømmehal med kun to baner til "offentlig brug"  - lige inden luk. Til slut trænede tri-holdet ved siden af - kunne godt bruge lidt undervisning og træningsselskab...mon det er værd at undersøge nærmere...selvom blev advaret om, at det er en dyr sport...mht udstyr.. Har endnu ikke prøvet open-watersvømning - ved ikke helt hvad jeg vil synes om det...men vil gerne prøve det...

Tirsdag d. 27. september 2016

Cykling 28 km

Onsdag d. 28. september 2016

Morgenpullups 1x12

Cykling 17 km

Mødte en flok flinke, unge fyre i toget lige inden jeg skulle af, hvoraf en begyndte på et par enkelte pullups - og de andre stod lidt lade ved siden af...

Fik overtalt mig selv til at udnytte ventetiden i toget og tog et sæt på 14 pullups i de praktisk indrettede "loftsbøjler" - de så lidt imponerede ud - og spurgte straks, hvor meget jeg kunne løfte i bænkpres - hvad har det med hinanden at gøre? ;-)

Aften: pullups: 3x6xbw+12 kg

Pistols: 2x10

Lidt bold-øv - baglår m.m

Link to comment
Share on other sites

:bigsmile: Ja, jeg ville også gerne have hørt, hvad der et. blev sagt efterfølgende...

Torsdag d. 29. september 2016

Lidt cykling...

Fredag d. 30. september 2016

Lidt cykling

Sygdom på arbejdet...

Sauna-gus i Avedøre svømmehal - really really nice og afslappende!

Lørdag d. 1. oktober 2016

Cykling 8 km?

Travetur fra Avedøre st. til Kastrup lufthavn - 20 + KM

Sprang lige impulsivt med på en "madpakke-tur" med Hvidovre Marchforening - da vejret var godt, jeg kunne lige nå det - og det var en god mulighed for lige at træne/teste vandreformen af med selskab...

Det blev en dejlig tur med start fra Avedøre st. kl 10-  Målet var Kastrup lufthavn - og sat til 19 km.

Jeg tror den blev nogle km længere. Startede med at gå "modsat retning" - nemlig ad voldstien ned mod Brøndby Strand og rundede nogle af indsøerne inden vi gik gennem Mågeparken, krydsede motorvejen "bagom" det sidste stykke - inden det gik over broen til Amager Fælled. Der gi det af nogle for mig nyanlagte stier. Hyglig frokost kl ca 12:40 ved nogle sheltere, jeg slet ikke kendte til med udsigt over "mark" til Ørestaden. 

Derfra videre forbi Fields og tværs ind over ad diverse småstier til Kastrup med en lille kaffepause indlagt.

Tempoet var pænt og pauserne inkl frokost ret korte.Guidet af en frisk kvinde på 74 år.

Jeg var yngste deltager, men fik en masse guldkorn fra de gæve gutter og gutinder: bl.a. "Lad aldrig en fristelse gå fra dig" ;-) A la carpe diem - tror det kommer an på, hvor let man bliver fristet ;-) -

Mødte en maler (Uffe) jeg og en veninde engang var blevet undervist af på et weekendkursus.

Det gik fint med at følge med, men kunne sagtens mærke ubrugte muskler og ømme fødder både undervejs og efterfølgende...og var da glad for at nå frem til at kunne tage metro og tog tilbage til min cykel. Det er anderledes end at gå tur med små børn ;-)

Tror vi slutede ca kl 15 i Kastrup...

Søndag d. 2. oktober 2016

Cykling

Tog til Frederikssund for at hjælpe min søster og svoger med at pakke ud og samle skabe, da det er lidt krævende med en morsyg to-årig om benene.

Tog-turen indbød lige til pullups 4x10+ 1x6 - det er sværere i et accelererende tog ;-)

Dejligt hus, lækker have med modne efterårshindbær - det anede jeg ikke engang, at der fandtes.

Fik tillige prøvet en minitur på min svogers nye el-cykel. Det var ret skægt, selvom jeg ikke helt ved hvad min holdning er til el-cykler...det er lidt "snyd" i mine øjne - hver gang det bliver hårdt, tager man den lette løsning... Men ellers er det vel meget smart - jeg er nok bare blevet gammel og skal vænne mig til fremskridtet :tongue:

Mandag d. 3. oktober 2016

Cykling - om morgenen i fugtigt vejr - men, hvad gør det når regnjakken er på -  man vågner og ankommer dejlig frisk i godt humør - uh, bare at se på "bil-køerne" der snegler sig af sted med sure ansigter visse steder...

Har lige fået en snert af irritation ca omkring h. "akillessene" - øv - det aftog dog i løbet af cykelturen.. Skrøbelige krop...

Kontaktforældre-møde med skolen + os selv.

Derefter en tur i Vestbadet og svømme ca 1 time - inkl med svømmefødder

Tirsdag d. 4. oktober 2016

Cykling ca 30 km

Core-dvd: Ben/ryg+mavedel samt yoga-del.

Må fortsat vedligeholde den lænd - og den har det godt efter de øvelser :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Mandag d. 22. maj 2017

Kajaktur

Pænt goddag igen kære log (og eventuelle loglæsere).

Så kom den dejligste maj-måned - og jeg har været ude at ro den skønneste aftentur fra Hvidovre Havn ud i starten af Køge bugt langs Amager fælled.

Fik nydt det næsten vindstille vejr, den strålende sol og salte havluft fra kajakken i shorts og ærmeløs top - og kunne glad vinke til diverse fiskere og hilse på et par andemødre med små ællinger.

Det blev til lidt over en times roning i tracer (Brisen) på vandet efter at være cyklet derhen fra Gentofte direkte efter arbejde. Cykling i alt i dag ca 24 km.

Der var lige til 2x10 chins + 2x15 back extensions inden jeg tøffede i bad og cyklede hjem - med et pittstop i Netto for at handle.

Dertil et sæt morgenpullups på 1x15xbw

 

Da tiden åbenbart går - uden at jeg får prioriteret at "overføre" mine notater andre steder fra, hvilket jeg naivt troede, at jeg selvfølgelig ville - må jeg hellere få skrevet direkte i loggen nu.

 

Generelt har motionen de sidste mange måneder bestået af en del transportcykling, svømning ca 1 x/ugen til hver 14. dag, nogle få sæt pullups, lidt coretræning på bold+pilates+poweryoga fra min efterhånden faste følgesvend - en coredvd - samt det løse...

Generelt kan siges, at overordnet styrke nok er faldet en del - men grundformen føles udmærket igen efterhånden (ja, er holdt op med at sammenligne med "gamle dage" før børn). Kan stadig lave hæderlige pullups og pistols - med bw på ca 61 kg. Fokus har det sidste 1½ års tid også mest været på at undgå retur af gener fra ryggen, at være "glad" og prøve at holde en nogenlunde form uden at stresse over det.

Teltcykeltur med unger til Amager Fælled

Af mindeværdige begivenheder/ture kan nævnes, at jeg cyklede ud på Amager fælled den 1. søndag i Påskeferien (dagen med godt vejr) alene sammen med mine to drenge på da 5 og 7 (nu 8 år) med telt, trangia, soveposer og underlag + vand og overnattede i Pinseskoven 2 gange - med unger, der synes det var en succes :-)

Vi nåede også forbi Naturcenteret og holde Påskekyllinger og se får.

Så cykel og cykeltraileren var godt læsset. Vi cyklede 11 km "derud". På vej hjem punkterede den yngstes cykel selvfølgelig ude midt på grusstien på midten af fælleden - så var det godt, at een havde husket lappegrej...yeah

Det blæste temmelig meget, så det var lidt udfordrende at cykle i stiv modvind tilbage til "Amagerbroen" - især for en træt storebror.

Heldigvis kan et par hyggepauser hjælpe på meget.

 

Travetur langs Stevns Klint

En anden mindeværdig tur var sidste weekend 13.-14. maj - hvor jeg "hoppede" med på en sheltertur på Stevns. Vi gik ad Trampestien oppe langs klinten fra Flagbanken til Boesdal kalkbrud og retur. Jeg med en mellemstr. rygsæk for at "afprøve" vandreformen. Mega smukt med gule rapsmarker, lysegrønne og hvidblomstrende buske langs kanten, den hvide klint og grønblå hav!

Derefter overnatning i shelter i kalkbruddet med lækker bålmad - med godt trætte ben og fødder efter ca 25 km?

Søndag blev det til en "forhindringsbane"-tur pga væltede træstammer langs stranden ved Bøgeskoven samt årets første dukkert. Dette er et superlækkert område, hvor "Bøgen spejler sig i havet blå" med ny udsprungne bøgeblade, solskin og hvide klinter. - og man har det nærmest for sig selv!

Godnat og goddag herfra. Håber på snarligt at kunne notere lidt på igen

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

På 22/5/2017 at 22:53 , Tinapigen skrev:

 Da tiden åbenbart går - uden at jeg får prioriteret at "overføre" mine notater andre steder fra, hvilket jeg naivt troede, at jeg selvfølgelig ville - må jeg hellere få skrevet direkte i loggen nu.

 Godnat og goddag herfra. Håber på snarligt at kunne notere lidt på igen

:hippy: Ja skriv endelig direkte i loggen kære Tina. Altid hyggeligt at læse :weight_lift:

Link to comment
Share on other sites

På 24/5/2017 at 21:07 , Bjergtrold skrev:

:hippy: Ja skriv endelig direkte i loggen kære Tina. Altid hyggeligt at læse :weight_lift:

Tak for opbakningen! :bigsmile:

 

Tirsdag d. 23. maj 2017

Cykling 28 km

Onsdag d. 24. maj 2017

Cykling 22 km + lidt leg/badminton med Thore, mens Lauge var til svømning.

Torsdag d. 25. maj 2017

Pullups 1x16xbw - et enkelt morgensæt - så blev jeg optaget af optaget af rugbrødsbagning og oprydning af køkken + aktivering af unger...

Gåtur i Brøndbyskoven/Volden, da "mormor og morfar" var på besøg

Har været træt til aften, så det blev bare til et enkelt aftensæt, men har til gengæld også nået at slappe lidt af i dag og været på med familien :-)

Pistols 1x8

Push-ups 1x25

Arbsdag i morgen...ønsker alle en pragtfuld dag uanset, hvorledes den tilbringes!

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 26. maj 2017

Cykling ca 30 km

Crossfit-time, Posthuset, Gentofte

Prøvede impulsivt at springe på en time, efter lidt overarb, da det lige passede...

Der var fokus på strikt chins og ringdips - lige mig :-)

Lidt opvarmning med udstrækning og "pizzabakke"-vælteleg...

Derefter 12 min med fokus på gode reps

6 runder af

6-10 ring dips

6-10 chins med 1 s pause i toppen

Lagde ud med 10 reps i 1. runde - derefter blev det 6 reps - og efterhånden opdelt dips 3+3...

 

Derefter EMOTM i 12 min

1) roning

2) Handstand - statisk op af væg

3) reaktionsøvelser

Det var lidt hårdt for håndledene med de 3 mins håndstand - men ellers fint. Roede ca 200 +/- pr gang m roning og 8-9 reaktionsøvelser.

 

8 runders medicinballtwist på række frem og tilbage mellem 4 pers med benene løftet i mellem - pyha.

 

En tur til KBH med lidt tanzen og musik, cykling hjem og sent til køjs...

 

Lørdag d. 27. maj 2017

Tog cyklen med toget og cyklede fra Ølby til min nieces navnefest-tamtam i Ejby, Køge.

Hygsomt med masser af små poder, der trissede rundt i deres have...

 

Da vejret jo var toplækkert, cyklede jeg tilbage til Hvidovre med et strandstop og en dukkert i havet - tror omkring Mosede strand? Et stykke efter Trylleskoven, før Hundige.

Virkelig lækkert vand! Virkelig lækkert at cykle gennem det danske landskab en "sommeraften"!

 

Cykling 52 km

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 29. maj 2017

Cykling 28 km

Lang og travl dag på arb - træt til aften...

 

Tirsdag d. 30. maj 2017

Cykling ca 17 km

Mindre cykling end tiltænkt - Havde et aftentlf.møde - så måtte tage toget hjem, da var blevet lidt forsinket pga en spændende "akut operation" - min første operation på en slange!

"Kejsersnit" på en slange med læggenød :)

 

Onsdag d. 31. maj 2017

Cykling 18 km

Coredvd: Ben/ryg+mave

for træt til mere

pullups 1 sæt?

 

Torsdag d. 1. juni 2017

Cykling 7-8 km

I svømmehallen med drengene og et par legekammerater,

Svømning ca 650 m

 

Fredag d. 2. juni 2017

Cykling 8 km?

Besøg af lillesøster :-) - god undskyldning for at udskyde "træning" ;-)

 

Lørdag d. 3. juni 2017

Cykling 8 km

For lidt søvn, da mine morgenlærker af drengebørn - selvfølgelig havde fået vækket både hinanden og mig...

Til gengæld var der friskbagte kanelsnurrer og pastasalat med i forsyningstasken på Københavns Middelaldermarked, hvor hele dagen blev brugt...

Aftenen blev brugt på ...rekreation...;-)

 

Søndag d. 4. juni 2017

Cykling 15 km. En del i regnvejr med drengene,

Eftermiddagstur på legeplads på vej hjem...der blev rutchet ret vildt med regnbukser på..

Praktiske gøremål...

 

Pullups 1x10

Chins: 2x12 m 1 s pause i toppen, 1x10 ditto

ss.

Ring dips: 3x8

Maveøv på bold

Hilsende hund 3x20

Push-ups

2x20 ..de var hårde til sidst...

 

Uha - nu får jeg vist prioriteret rekreationen og "livsnyderiet" lidt rigeligt højt, kan jeg mærke ;-)

Det er jo kun mig selv, der kan ændre det...

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Nysgerrigt spørgsmål.

Kejsersnit på slange. Er det noget man lærer, improviserer man udfra hvad man ellers har lavet eller skynder man sig at læse på emnet? Hvis man får en opgave man ikke har styr på, sender man den videre eller tager man chancen hvis det er akut?

Hvis det er for nærgående må du selvfølgelig gerne undlade at svare eller svare over PB, hvis det ikke skal kunne Googles.

Link to comment
Share on other sites

23 timer siden, Gregers TF skrev:

Nysgerrigt spørgsmål.

Kejsersnit på slange. Er det noget man lærer, improviserer man udfra hvad man ellers har lavet eller skynder man sig at læse på emnet? Hvis man får en opgave man ikke har styr på, sender man den videre eller tager man chancen hvis det er akut?

Hvis det er for nærgående må du selvfølgelig gerne undlade at svare eller svare over PB, hvis det ikke skal kunne Googles.

 

Hej Gregers,

Det er ikke noget, man som standard lærer på studiet. (men lærer selvfølgelig om det på andre dyrearter). Faktisk er der pt. kun få krybdyrkyndige dyrlæger i DK. Jeg er heldig at have en dygtig kollega med særlig interesse indenfor slanger og andre krybdyr. Han har bl.a. været med til en lignende situation under et praktikophold i udlandet. Det var en af hans "patienter," som det var eneste mulighed, hvis den skulle have en chance. Da jeg har mest operationserfaring - og han ved mere om anæstesi m.m af krybdyr  - så blev det et godt samarbejde (i mange tilfælde er en ordentlig anæstesi ("bedøvelse") og smertedækning - og ikke mindst en god opvågning bagefter, det mest udfordrende.)

Generelt kan siges, at de fleste jeg kender henviser opgaver, man overhovedet ikke har styr på. I nogle tilfælde er ikke nogen at henvise til - og så må man gøre sit bedste, ud fra den viden man selv har og kan opsøge. Det er en branche, hvor der er mange faktorer, der spiller ind i hvert eneste "tilfælde" - fra egen erfaring og viden, udstyr, tid, økonomi, dyrets tilstand, ejers holdning, prognose, alternative behandlingsmuligheder og meget mere...

Du er velkommen til at kontakte mig for en mundtlig uddybning, hvis du har flere spørgsmål...

Men, "mega-spændende" for mig var det - og jeg var glad for at det gik godt!

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, mugge skrev:

Jeg er fortsat imponeret (og lidt misundelig) over, hvad du kan med Chin-ups. Det er god inspiration at læse don log.

Hej Mugge,

Tusind tak for dit søde indslag! Dejligt, at der stadig er lidt "kød" på for andre ;-)

Jeg kan jo også nyde, at jeg ikke er så "tungt bygget" til kropsvægtøvelser ;-) Klø bare på selv - der er stadig mulighed for fremskridt og forbedringer!

Kh Tina

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 6. juni 2017 - 2. Pinsedag

Transportcykling med Thore og Lauge: 14 km - de er så seje til at cykle, synes jeg. (Thore fik kun lidt støtte i ryggen op ad Valby bakke og ved kraftig modvind). Det giver lidt mere "frihed" til at opleve...

Vi lagde ud med et par timer i Zoo. Vi fik sunget Gibbonaberne frem (der var en "konkurrence med dyrene", om man kunne synge sin egen sang færdig, mens andre sang hver deres sang samtidig. De var ikke til at se til at begynde med, men så kom en nysgerrig mor og gibbonunge frem...hvordan mon vi har lydt ;-)

Den lille elefantunge var da også søøød - og Lauge har netop projekt om elefanter i skolen i næste uge...

 

Derefter tog vi lige et smut videre forbi Middelaldermarkedet i Valby - "lå jo næsten på vejen hjem..."

Dagens træningindslag:

Pullups: 2x12xbw

Pistols: 3x8  - Holdt i min storetå på de to sidste sæt - benet er ikke helt strækt, men måske det kommer en dag...?

Push-up med fødder på bold: 3x16

Coredvd: Pilatesdel + yogadel - Aahh. Kan efterhånden strække benene i et par af øvelserne i "V" - position - det har vist også taget over et år..

Godnat herfra!

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Tak for fint svar. Det vakte blot min nysgerrighed, da jeg jo selv arbejder i en verden der nok er så modsat som man kan forestille sig, med nagelfaste regler for alle mulige og umulige situationer og vi improviserer BARE ikke, uden det kan føres hen til en paragraf et-eller-andet.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 6. juni 2017

Så fik jeg min havkajakdebut ;-) Rotur i blæsevejr - distance: ?

Fik muligheden for roselskab og samtidigt for at prøve en havkajak - og så lige på sådan et lidt blæsende aften -

Dejligt.

 

Det blev en hygsom tur først langs Valbyparken, så ind i hjørnet ind langs kanalerne ved "haveforeningen" - kendte slet ikke den allerbagerste af kanalerne.

Det var mærkeligt,at have knæene ud til siden - men et godt stabilt "badekar" i forhold, til de kajakker jeg er vant til - så det var mest et ror, jeg savnede.

Men, rigtig lækker tur!

 

Sluttede af med lige selv at prøve "entringsøvelse" og hvordan det lige var at "falde" til slut inde i havnen - badetemperaturen er jo efterhånden ganske behagelig.

Cykling ca 8 km

 

--> Gregers: Selv tak. ja, det lyder som ret modsat"typede" arbejdspladser  - gad vide, om det kunne fungere bedre for jer med bare en smule improvisation, da det kan være svært at forudse alt, når man har med levende "væsener" (mennesker) at gøre - samt teknik også kan have deres svagheder" ;-)

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Det kunne det sagtens. Men tror ikke at Trafik & Byggestyrelsen er med på at slække på sikkerheds"hysteriet" i vores "færdselsregler" på skinnerne. De er vist fint tilfredse med af Danmark ligger på absolut øverste hylde i hierakiet hvad angår sikkerhed, trods det er "lidt" på bekostning at regularitet.

Men OK, her sidste måned kørte jeg på en regel for første gang i de 18 år jeg har kørt tog - det føltes næsten som at improvisere :tongue:

 

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 7. juni 2016

Eftermiddagen tilbragt i Tivoli. Ingen kø .-D

Perfekt timing med ophold i regnvejret, mens vi var der - selvom vi var udstyret med regntøj og gummistøvler, hvis det ikke skulle være tilfældet ;-)

Cykling 18 km

pullups: 1x15 xbw

Haft lidt ondt i ryggen i dag - noget møg - er lidt i tvivl om, om det evt skulle være kommet af at bære på havkajakkerne, synes ikke roningen generede  -eller om det er fra noget andet - eller en god sammenblanding...øv

Var heldig at få aftenhjælp til at løsne lidt af "spændingerne" op.

Sovet dårligt/lidt. Øv.

Torsdag d. 8. juni 2016

Cykling 28 km

Aften-erfamøde om "Exotics - kaniner og gnavere" - opstartende møde, virkelig inspirerende og allerede lidt lærerigt.

Blev afholdt i Næstved, så sengetiden blev lidt sen igen...

Fredag d. 9. juni 2016

Morgenchins: 1x16xbw

Cykling 28 km

Stadig en snert gene fra ryggen, men bedre end i onsdags.

Håber på, at få lavet et par enkelte sæt et eller andet i løbet af aftenen, når ungerne er puttet...evt lidt rygtræning - håber der er energi til det ;-)

Aften:

Coredvd: Ben+baller på bold, mave+ryg på bold, yoga-del. Ryggen føles bedre :-) Godt lige at blive spændt, snoet og strukket igennem!

Chins: 1x6xbw+16 kg

1x5xbw+16 kg

1x4xbw+16 kg

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 10. juni 2017

Ring dips: 3x10

Maveøv. bold - 1x10

 

MTB-debut i Tisvilde Hegn

Eftermiddag/tidlig aften:

Fik den fantastiske mulighed at låne en MTB og komme med ud at prøve en tur. Det har jeg længe gerne villet prøve.

Vejret fantastisk og Tisvilde Hegn et godt "tørt" sted efter de sidste dages gavmilde regnmængder ;-)

 

Startede ud med alm. sko og pedaler...først et stykke på alm grussti og så ind på MTB-spor -

Prøvede efter ca 10-12 km min makkers cykel med clickpedaler, hvorefter vi rundede p-pladsen og fik skiftet pedaler på min cykel til click.

Distance A: 14 km, tid ca. 1 time

Fik at vide, at jeg kørte hurtigere efter skift til click-sko. Er blevet bedre til at klikke ind i pedalerne m.m., men det nåede lige drillet lidt et par gange ;-)

Distance B: 17 km

Kom efterhånden lidt mere ind i "teknikken", så fik bl.a. kørt gennem et lidt sværere smalt spor i en lang "rende" (kaldet Gnuens spor blandt nogle). Var også godt udfordret et par steder - og "sprang over" (bl.a. stejl nedkørsel og sluttende henover en smal bro) - men alt i alt tilfredsstillende og uden andre skrammer end en ridse på underbenet fra pedalen ;-)

Havde lidt et "stop" i slutningen af turen, hvor der var tekniske problemer med cyklen - heldigvis havde min makker lidt værktøj med og fik til sidst fixet problemet nogenlunde - for der var faktisk ret langt tilbage til start derfra...

I alt 31 km - var godt syret til i bl.a. underarme/håndled, men lårene stadig nogenlunde. (vistnok ca et par hundrede højdemeter)

Fin debut-tur!

 

Afsluttede med en dejlig, lang dukkert i det lækre badevand ved stranden - super lækkert!

 

Søndag d. 11. juni 2017

MTB-tur nr. 2

Formiddag:

Var stadig i området - og det havde jo været ret fedt at prøve, så benyttede muligheden for at komme ud på en MTB-tur mere...

Startede efter nogle km med en længere grussti-spurt i ret højt tempo efterfulgt af en stejl bakke ad MTB-spors - pyha, der syrede stængerne godt til og var helt "shaky" det næste lange stykke tid, men jeg måtte jo bare følge med videre på bedst mulige vis ;-)

Dagens etape føltes mere bakket, vi kom også bl.a. igennem en meget udfordrende "sti" - der ville være svær nærmest at gå - gennem "vildtvoksende beplantning" visse steder- en meget smal/ubrugt kratsti/"indianerstien" som jeg kaldte den - der endte med udsigtpunkt hele ude på kanten af skrænten lidt øst for Tisvilde Strand p-plads..

Der var min ansigtkulør vist ganske rød...

Kom endnu engang igennem turen med kun enkelte smårifter på benene fra "krat" og en lille tendens til spænding/krampe til allersidst - de sidste par transportkm hjem -  i den yderste del af h.forlår ;-)

Distance: ca 23 km (højdemeter vist også nogle 100 stykker)

 

Selvfølgelig en dukkert i bølgen blå i løbet af eftermiddagen.

 

Der er meget at lære "teknisk" - og ikke mindst at turde!  - Jeg er endnu ikke parat til at prøve i "glat føre" (og vilde hop og stejle stejle nedkørsler venter jeg også med)- men er tiltalt af at prøve igen, når muligheden byder sig :-)

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 12. juni 2017

Cykling 18 km

Kontaktforældremøde...biblo...handle...spise mad....

Flade ud og slappe af med en film det sidste af aftenen...

Tirsdag d. 13. juni 2017

Pullups: 1x16xbw, 1x6xbw+16 kg, 1x5xbw+16 kg

Igen ikke været hjemme hele aftenen...

Cykling 25 km

BW morgenvægt er røget ned omkring 60 kg....det er nok primært forsvundet fra overkropsmuskulaturen...hmmm..

 

Alligevel går jeg til køjs nu...;-) Sweet dreams!

Link to comment
Share on other sites

På 14/6/2017 at 02:43 , Gregers TF skrev:

Med 16 pullups tyder det på, at der stadig er muller på overkroppen :wink:

 

Ja, der er vel stadig lidt tilbage...jeg kan nok ikke klage "indsatsen" og prioriteringen taget i betragtning...kun ønske ;-)

Tak.

 

Tror i øvrigt tror jeg, at jeg fik husket forkert..det var chinups og første sæt var 1x18 ;-)

 

Onsdag d. 14. juni 2017

Morgen push-ups: 2x25

Det endte med at bive store cykledag... 54 km transportcykling i lækkert vejr.

Ring dips: 3-4 x8 xbw

Var til aftenforedrag i Puls 180 i Ballerup og høre om "Sportsernæring for crossfittere" med Umahro Cadogan.

Det var faktisk ganske udmærket :-) Fik bekræftet noget "gammel viden" og fik noget nyt med samt lidt "forståelsesbaggrund" tilføjet. Lækkert.

Fik lige afprøvet "sæt pind i hul klatrevæg" en enkelt gang inden. det gik lige - både op og ned.

Igen lidt sen sengetid...

 

Torsdag d. 15. juni 2017

Morgenpullups:

2x10 med 1-2 s pause i toppen

Cykling 17 km

I svømmehallen med yngste sønnike.

Fik selv svømmet ca 8-900 m tror jeg - føltes dog "langsommeligt" - var lidt træt i kroppen/længe siden sidste svøm..

Aftenpullups: 2x5xbw+16 kg

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 16. juni 2017

Cykling...lidt...

Lørdag d. 17. juni 2017

Cykling med unger...Thore til børnefødselsdag, så ekstra hygge med Lauge...fik bl.a. lavet småkagedej, der blev til fine småkager søndag morgen...

Leg og afslapning på legepladsen - dejligt med en "rolig" dag....har været lidt træt ovenpå ugens aktiviteter...

 

Søndag d. 18. juni 2017

Småkagebagning med udstiksfigurer...det tager lidt tid...og det sjoveste for ungerne er vist at pynte med chokoladelinser ;-)

 

Strandtur

Lækker cykeltur langs Vestvolden og indsøerne til stranden (ml. Brøndby Havn og Brøndby Strand).

8 km -hver vej.

Thore var lige uheldig at vælte på cyklen begge veje - først pga grankogler på cykelstien, på hjemturen pga for tæt på kantsten, hvor der lå en ekstra træplade..

Heldigvis var han på cyklen igen efter trøst og slap heldigvis nådigt med en mindre hudafskrabning på det ene knæ - uh, kan stadig selv huske de følsomme hudafskrabninger.

Her til morgen cyklede han heldigvis både glad og stolt af sted til SFO'en i fuld fart.

Jeg synes, han er megasej at cykle "så langt" - men i eget tempo og vant til cykling - er det jo i virkeligheden bare en god ½ time hver vej... hvorfor synes mange voksne, at det er så langt? Hmm,. måske er han så heldig/uheldig at have.en slavepisker af en mor, der ikke gider "sidde hjemme" - og ikke har bil...og synes han er vokset fra barnesæde og cykeltrailer...og at det offentlige ofte er bøvlet...

Vi havde en pragtfuld eftermiddag på stranden - både i vandet  - og drengene fandt også stor fornøjelse i at rulle ned af sandet...

 

Mandag d. 19. juni 2017

Morgenchins: 1x12 m. pause i toppen ca 1 s

Cykling 24 km

Kajaktur

fra Hvidovre Havn, udenom "sandøen" ud mod Kongelunden langs Amager - lidt længere end sidst - forbi bundgarnspælene, forbi "hytten" på land og hen til de store sten i vandet. Retur langs Amager næsten til "hjørnet" og skråt tilbage direkte på havnen.

Blev oplyst om en for mig ukendt båd a la tracer - der selvfølgelig måtte afprøves..en dejlig let både - roede alene og beundrede det fantastiske lys der "strålede" magisk ned gennem skyerne over Avedøreværket. Der kom efterhånden en del dønninger ude i "bugten", og da jeg ikke havde fået noget at spise siden frokost, ikke have hverken tlf eller vand med og var alene i ukendt båd - og kunne mærke en anelse usikkerhed  - tja, så vendte jeg om  - selvom jeg egentlig sagtens kunne være roet videre helt til Kongelunden uden problemer...

Psyke er noget mærkeligt noget - jeg kan svømme, jeg kan lægge pagaj på, jeg er tæt på land (selvom der er de "dersens" bølgebrydersten alle vegne), jeg burde også selv kunne komme op i kajakken igen...men safeplayer ...

Inde i selve Kalvebod var der til gengæld fyldt op med tang overalt med ca ½ m ml.rum...vildt så hurtigt det kan komme - det har endda været et "luftigt" forår.

Tog en ca tid på hvor lang tid det tog at ro fra 4 km mærket ved Broen til 3 km mærket - bare på armbåndsur - ca 6 min - så har vel roet ca 10 km/t...

Var på vandet godt 5 kvarter - så sjussede mig til at det nok var ca 12 km - men hvem ved - jeg har ikke målt efter...

Mener at jeg en gang brugte iforms løberutemåler... har lige prøvet den af:  det passede vist meget godt - sådan på ca placering, hvor der blev vendt - cool.

 

Lige til at slutte af på:

Chins: 3x12xbw

ss

Lunges: 1x20 skiftevis xmig

2x16 x mig + 2x12 kg db

ss

Back+side extensions: 3x16+16+16

 

Dejlig aften og udnyttelse af vejret med cykling og roning :-)

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 20. juni 2017

Cykling 19 km

Kajakroning

14 km i mageligt tempo fra Hvidovre Havn ind gennem slusen mod København - med aftensmad med og i selskab med havkajakroer.

Havde lige fået i underkanten med tøj på, så det var lidt køligt noget af turen...

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 21. juni 2017

Chins: 1x10xbw med pause i toppen, mens talte til ti, 2x10xbw

Cykling 17 km

Torsdag d. 22.juni 2017

Kursusdag om Kroniske GI-lidelser hos hund og kat

Super inspirerende og dygtig underviser! Dejligt med lidt opdatering indenfor både diagnostik og,behandling m.m.

Transportcykling: 46 km

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 23. juni 2017

Kajakroning

Så lykkedes det. Jeg roede en tur til Kongenlunden :-) Lækker tur, roede igen i den lette, lidt urolige båd "Taifun" - vejret var lækkert, havde god tid, så endte spontant med at tage turen hele vejen denne gang.

Magisk stemning med grå himmel, og fuglekvidr og "nærmest øde".

Husk medbring vand næste gang!

Distance ca 17-18 km

Cykling

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share