Tinapigens log!


Tinapigen
 Share

Recommended Posts

Lørdag d. 24. juni 2017

Aahh, sove længe efter en fantastisk aften og nat i Hvidovre kajakklub, der fejrede 90-årsfødselsdag med fejring af adskillige 40-års og 25 års jubilarer. Lækker mad, god stemning, over 100 til spisning, tanzen en masse - yeaiih. Jeg måtte bære over med en hel times bar-tjans som "praktisk uddelegeret opgave via bordkort... "

Fik vist taget nogle sæt pullups, lavet pilatesdel, yogadel og lidt af ben-del fra coredvd samt en masse husligt...

 

Søndag d. 25. juni 2017

Havkajak:

Havde en deal med nogle hav-kajakinteresserede folk om at mødes og tage en hyggetur fra Amager Strandpark/kajakhotellet. Vejret artede sig ganske fint, så det blev til i alt 13 dejlige km samt en overbæring.En stund blæste det lige lidt op, der var det ikke helt let at styre kajakken uden ror i sidevind...

Dertil fik jeg lige lært/opfrisket entringsprøve for en herre, der roede i alm turkajak. Jeg kunne heldigvis stadig i første forsøg.

 

Mandag d. 26. juni 2017

Cykling 20 km

Meget lang arbsdag...er ved at få lidt irritationskriller i halsen - nu ikke noget sygdom under opsejling...

Fik sørme lige pludselig arrangeret at det blev muligt - og derefter en sen aftentime tilmeldt mig til "Dalsland kanot maraton" på 55 km og med 3 overbæringer den 12. august....

Uh, det kan være farligt at blive spurgt om sådan noget...mon det var en overspringshandling? -  men det lød så hyggeligt og som en god oplevelse...har 3 ugers ferie med mine to drenge lige inden, hvor der nok ikke bliver roet meget... håber det kan gå på "grundformen"...nu er der i hvertfald ro-motivation...;-)

 

Tirsdag d. 27. juni 2017

Havde svært ved at sove i nat...for åndsvagt...nå, det må indhentes, når jeg blver gammel ;-)

Morgenchins: 1x18xbw (max)

1x5xbw+16 kg, 1x6xbw+16 kg

 

Igen en lang og travl dag på arbejdet - så tog toget tilbage til Hvidovre igen i dag..

Cykling 20 km

Kajakroning

Hoppede med på et "aften-hold", der roede kl 20 - endte med at følges lidt ekstra med en af mine medroere - så vi nåede op på 20 km og var hjemme efter solnedgang..

Igen i "Taifun" - for at se, hvordan det gik i lidt bølger - de lagde sig dog i løbet af aftenen - og der var helt roligt ovre langs Amagersiden..dog en del tang igen..

 

Turen uden om sandøen i lidt højt tempo for at indhente hyggeroerne, der roede indenom... afstikker gennem slusen og rundt i "lille venedig", ind forbi TDC, kort strækkeben-pause ved Ark kajakklub og retur udenom sandøen hjem - i jævnt tempo - gik vist lidt sukkerkold det sidste stykke - farten var ikke imponerende, men holdt ellers et "ok" tempo og flow.

 

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 28. juni 2017

Cykling 29 km

Torsdag d. 29. juni 2017

Pullups: 1x10xbw morgen

Cykling 19 km

Igen en lang dag på arb - skulle ellers have haft tidligt fri, meen pga pga ferie og fraværende kollega pga sygt barn - valgte jeg at have travlt i stedet ;-)

Kajakroning: ca 12 km i blæsevejr. Roede alene, så valgte en turbåd - "Byge," da tracerne desværre er i udu.

Instruktionsholdet tog roprøve - og pga vindretningen var det muligt lige ude foran havnen.

Vejret ellers tørt og lunt nok.

Pullups: 2x10xbw

Back+side extensions: 1x15+15+15

 

Fredag d. 30. juni 2017

Ingen træning i dag. God weekend!

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 1. juli 2017

Kajak:

19 km i toer-kajak.

Roede med på kl. 10-holdet...og så var der dømt intervaltræning..på sædvanlige rute...prøvede ellers at lokke dem til at ro mod Kongelunden, da vindretningen igen var således, at det havde været smart...men det er ikke nemt at "ændre" "plejer"...

Så vi startede ud med alm roning ud til motorvejsbroen - og derfra 5x4 min med 1 minuts pause i modvind og modbølger langs Amagersiden. Startede ud med "maveplaskere" ,så blev godt gennemblødt til at starte med. Vi gav den god gas...rolig restitution i de små havne ved Sjællandsbroen - og samme omgang retur. Heldigvis havde jeg en god makker, der var frisk på at ro lidt ud ad mod Kongelunden bagefter - så vi tog et par km ekstra - til bundgarnspælene. Det havde blæst lidt op, så der var maveplaskerbølger igen fra motorvejsbroen og meget af vejen hen mod havnen. Sjovt.

Chins: 1x8 bw. 1x10xbw

Cykling 8 km ... indtil videre

Opdagede lige jeg havde fået et par irriterende vabler fra rorpinden - en på hver fod - piv!

Cykeltur på Nordkysten

Fik pakket cykeltaskerne og læsset cyklen med telt, trangia, sovepose m.v. - og tog afsted på mini-cykeltur - nu vejrudsigten havde ændret sig til det bedre :-) Kom afsted ca 17:15 - og cyklede til Vigerslev alle st. for at tage toget til Hillerød.. Ville oprindeligt gerne have været videre til Helsingør, men pga yderlige sporarb - nu også på denne togbane (ikke kun ml.Østerport og Hellerup) - og tiden var ret fremskreden - så blev der lige hurtigt tjekket egnede overnatningssteder ud - og valget faldt på en teltplads ved Gurre Sø.

Det blev en dejlig aftencykeltur i solskin - forbi Fredenborg slot, langs velduftende marker med flot søudsigt - indtil jeg nåede Bøgeskoven og fandt mit overnatningssted på en lille halvø i sydenden af Gurre sø - cykeldistance: 24 km fra Hillerød St.

Udover en del myg (hurra for myggebalsam) og en mågekoloni, der havde svært ved at enes tæt på - var det lækkert at være i Skoven ;-)

Havde bl.a. lidt selskab af to fædre på tur med deres børn.

Søndag d. 2. juli 2017

Cykeltur på Nordkysten

Fuglekvidr fra tidlig morgen (heldigvis også fra sangfugle) - så efter en dejlig gang morgenmad - gik turen videre ca kl ni. Et pitstop ved Gurre kirke - lært tippet om at de danske kirker oftest har tilgængelige toiletter og vandhaner til at fylde drikkevandsdunkene op - inden jeg cyklede nordpå via Teglstrup Hegn op til Nordkystruten (jeg har tidligere kun taget turen fra Hillerød via Grib Skov og så Nordkystruten fra Gilleleje).

Lækker tur med havudsigt og flotte huse. Ved Hornbæk Havn var der break med Kunstudstilling på Molen - faktisk en del spændende malerier m.m. i mellem. Mødte en gammel studieveninde i Hornbæk bageren - i øvrigt en utrolig lækker en af slagsen! Nappede bl. a. en meget velsmagende rugbrødssandvich på anbefaling samt en rugbolle med chokolade til at tage med - mums.

Der kom lige et par dryp, men så klarede det op igen. Videre langs vandet ad lille, smuk sti til Dronningemølle, herfra en afstikker ind i landet til "Rusland" og Tegner museet - nøjedes dog i denne omgang med at nyde skulpturerne udendørs på traveturen rundt i de smukke lyngbeklædte bakke pga tiden allerede relativt fremskreden. Det har bare været den dejligste dag - følte mig supergodt tilpas med store smil på læben - og haft flere små hyggelige snakke med søde mennesker.

Videre i tiltagende modvind mod Hornbæk - hvor der da lige blev dømt kaffepause og endnu lidt kulturelt med udstillingen "Kunst på Filet'en" - hvor der også var flere perler imellem. Fik herefter en ret dårlig nyhed, så det var lige rart at kunne cykle videre og få klaret tankerne nogle timer endnu - og udsætte resten af tankerne til i næste dag.

Kursen videre mod Tisvilde - lavede lige en "bade-date" med ven, der var i området - og fik den vildeste aften-hav-dukkert i kæmpe brusende monsterbølger. Det var mega-sjovt, så vi skulle lige have varmen igen efterfølgende...da vi var i vandet en pæn stund..

Ruten mellem Rågeleje og Tisvilde byder forresten på nogle pæne stigninger - specielt en, der kommer lige efter man er drejet væk fra at skulle op af en megastejl bakke - og glædes over at cykelruten fører væk fra denne stigning - blot for at dreje om et nyt hjørne og så se en endnu længere og stejlere sti - lige spoleret af 20 m grus næsten oppe. Der var jeg ret stolt af at kunne klare hele turen uden at stå af og trække - for cyklen var ikke en letvægter...7 km/t op ad bakke...

Overnatning i telt ved Aggerbo Slotsruin. Blev inviteret på en kop aftente af en gut, der også var på cykeltur og kom fra Århus.Hvor hygsomt - og bålet var igen tændt :-)

Dagens cykeldistance: 65 km med oppakning

Mandag d. 3. juli 2017

MTB-tur i Tisvilde hegn og omegn. Startede ud i pænt vejr, det blev til lidt finregn - og så megaregn - og efter lang tids regn lidt solskin igen...

En oplevelsesrig og meget smuk cykeltur - men megafed! Mange rødder, vand/mudderpytter og lavthængende grene, der skulle passeres...Tror det er længe siden, at jeg har været så beskidt ;-)

Fantastisk lys, smukke mosklædte områder, grønne træer, lidt lyng og høje græsser. Uh, det er rart med en afspadseringsdag!

MTB-Distance: 32 km

Derefter et lift til Hvidovre med bil :-)

Pullups: 1x15xbw

Tirsdag d. 4. juli 2017

Cykling ca 22 km

Kajakroning Hvidovre Havn til Brøndby Havn

Havde den skønneste rotur i pænt blæsevejr til Brøndby Strand og retur - inkl et ekstra loop fra den Avedøreværket til den 1. store vindmølle, da mig og min romakker pænt fulgte en medroer tilbage til smult vande - inden vi fortsatte i modbølger til Brøndby Havn

Havde lidt moneter med, så der var tid til en vaffelis - mums - der havde været en hel del turbulens bl. a. omkring havnemundingen og den sidste mølle, så vi var lidt spændte på hjemturen - men vinden havde lagt sig en smule - så vi drev nærmest bare hjem i mageligt tempo til Avedøreværket.

Igen en fed,fed tur - så føler man at man lever :-)

 

Distance: ca 17-18 km - tror jeg - ro-tid minus pauser var vist ca 2 t og 10 min

Skal vist lige til at huske at begynde på lidt elastikøvelser for skuldrene igen...

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 5. juli 2017

Cykling ca 22 km

Kajakroning

Distance: ca 12 km

Direkte efter en lang og travl arbejdsdag - men megadejligt vejr og vand.

Tog atter en tur i "Taifun" for at øve lidt balance, nu der var tilpas med kun lette til moderate bølger - startede med små sidebølger med kurs mod motorvejsbroen, rundt om øen - og i større sidebølger fra modsatte side hen til hjørnet af kanalen - var koncentreret, men blev mere afslappet, som tiden gik. Dertil blev skuldrene mere varme. Bare en lækker "meditations/nydelsestur" i moderat tempo. Derfra videre til slusen og retur langs Valbyparken.

Der var godt med strøm og bølger inde i "tunnelerne" hen til slusen (det har jeg ikke oplevet så "voldsomt" før), så der var det lige lidt usikkert at styre kajakken - tæerne krampede lige et par gange undervejs på turen, men ellers en lækker tur med solskin,og svaner tronende henover vandet og ellers fred og ro.

Så forresten en af lamaerne stå nede i "hav-vandet" -en af de store unger - inden den fik klatret op ad skrænten igen.

Pullups: 1x15xbw efter rotur :-)

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 6. juli 2017

Cykling ca 22 km

Kajakroning

Distance: ca 8-9 km

Kalveboderne rundt - øvede lidt ekstra sidebølger frem og tilbage ved sandøen :-) Dog i turbåd i dag - men anden vindretning, så dejlige søde bølger.

Var lidt træt i kroppen, så fint kun med tid til kortere tur.

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 7. juli 2017

Chins: 1x18xbw, 1x6xbbw+16

Cykling ca 28 km

Spille og hygge med gode venner...det blev sent, meget sent...så meget lidt søvn...

Lørdag d. 8. juli 2017

Kajakroning -Hvidovre- København

Distance: ca 20 km

Formiddagstur. Roede alene i "Taifun"...lidt blæst, men ej slemt. Da dagens planer blev lavet lidt om, forlængede jeg min kajaktur - og roede videre ind i Københavns havn - og havde en fantastisk tur. Glædede  mig over alle de nye "pontoner," der er kommet rundt omkring, hvis een nu skulle være "uheldig" og falde i vandet.

Fik bl.a. afprøvet og fundet lidt ud af, hvor der skal finjusteres mht placering af min nyindkøbte drikkeblære og drikkeslangen - med det resultat, at der måtte lægges tissepauser ind ;-)

Klarede bølgerne og refleksbølgerne ganske "sikkert" - så det var rart at fornemme, at balancen bliver bedre. Dog en bådtype, der stadig kræver en kant eller lignende at holde i, når der skal "fifles" for meget med medbragte ting.

Mødte bl.a. en kommende brud og hendes 3 polterabendevenninder i en GO-boat  af en art inde i en af kanalerne på tværs af sejlretningen, der undskyldte mange gange og virkede lidt hjælpeløse mht at få rettet op..

Pullups: 1x10xbw

 

Eftermiddagen blev brugt med en kollega i Tivoli, hvor vi prøvede en masse af de sjove ting...jeg måtte dog tage "Vertigo" alene. Det blev dog ret underholdende for fik "sprunget" meget af køen over ved at hoppe med på et hold af 3 yngre mennesker, der talte meget undervejs om, hvordan de 5,4 g mærkedes ifh. de 4 g, der var i Dæmonen - og at han slet ikke kunne tale i mens...og bl.a bl.a bl.a ;-)

"Styreknapperne" til at dreje Vertigo rundt manuelt virkede ikke ifølge Tivoli-medarbejderen - og har ikke gjort det i flere år - det er i virkeligheden lidt utrygt, da flyverne stadig drejede lidt rundt i starten af turen - og lidt forskelligt fra tur til tur, når man observerede inden, hvilket min kollega gjorde... ..

Personligt får jeg stadig et større "gib", hver gang jeg prøver det gyldne tårn - og man lige falder i frit fald oppe fra toppen..

Aftensmad på "Flammen", så der var godt med proteiner ;-)

Cykling 20 km?

 

Søndag d. 9. juli 2017

Kajakroning -Hvidovre- Københavns havn + måneskinsroning

Distance: ca 24 km i tracer

Aftentur med romakker ind og rundt i Københavns havn, -lille pause ved Islands brygge, hvor der lige blev spillet jazz-koncert imens :-) Rundt ad kanalerne ved Christiansborg, Nyhavn, forbi og under Skuespilshuset (der blev danset og spillet musik ovenpå), tværs over ad kanalerne der hjemad. Mødte "måneskins-holdet" fra Hvidovre kajakklub ca ved cykelbroen ved Fisketorvet - og sluttede os til dem - tilbage indenom Fisketorvet og ind ved Nokiabygningen (?) og se lysbroen.

Flot aften med fuldmånen, der lyste klart på blikstille vand, det sidste af aftenen.

Har aldrig set blikstille vand ved slusen og i hele kanalen fra Sjællandsbroen ud til Kaleboderne før. Meget smukt og stemningsfuldt.

Lille slutspurt til sidst mod havnen.

Virkelig lækker tur - først i aftensol, så måneskin, lun sommeraften og i godt selskab - dertil en pæn ro-distance - så godt at få nogle flere km i armene :-)

Var på vandet fra ca 20:45 - 23:45. Er glad for, at jeg skal møde lidt senere end normalt i morgen.

Cykling 8 km

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 10. juli 2017

Var heldig at skulle møde sent på arb :-)

Cykling 28 km

 

Tirsdag d. 11. juli 2017

Cykling ca 32 km

Kajakroning - balancetræning i bølger

Distance ca 13-14 km, tid ca 1 t og 50 min

Det blæste pænt og med bølger ude fra bugten.

Valgte alligevel den mig efterhånden kære båd - Taifun .

Det blev en rigtig dejlig solo-balance-tur. Startede lige på "lavt vand" ved siden af havnen, ude og ro i relativt store sidebølger på ydersiden af Sandøen tæt på land - det gik fint.

Roede derefter tilbage forbi havnen ned til og langs med Valbyparken i kæmpe sidebølger over 1 km - ind i hjørnet i læ og hyggetur ind i de to kanaler langs haveforeningen.

Nød synet af en toppet lappedykker, der lå på rede samt en blishøne, der fodrede sine unger i en anden rede tæt på.

Derefter ud og tilbage langs Valbyparken, nu med sidebølger fra modsatte side. Rundede havnen og tog lige lidt sidebølger igen lidt ude ind mod land parallelt med havnen inden jeg roede retur. Kunne efterhånden godt overkomme at ligge stille i sidebølger med pagaj på og lige "fifle" lidt med ting i båden uden at det var totalt uforsvarligt... lækkert - måske er denne båd alligevel et emne til Dalsland marathon...vi får se...

Chins: 1x10, 1x8

Pistols i pausen: 1x8+x8

Ikke mere tid, da skulle nå hjem til veninde.

 

Onsdag d. 12. juli 2017

Cykling ca 8 km

Kajakroning - "Handicap" + ekstra roning + entringsøvelse

Distance: 5 km løb  tid: 27,41 s + 8 km?

Kom ned i klubben kort før det sædvanlige onsdags-"handicap-løb" løb af stablen og endte med at tilmelde mig (har kun roet med på det én gang før, da jeg lige blev færdigroet tilbage i 1996).

Alle starter forskudt efter sidste ro-tid ved sidste løb - for at alle så burde komme i mål samtidigt. Da jeg ikke havde nogen start-tid, men alligevel ikke burde have 40 min til det blev jeg puttet ind til start efter ca 8 min.

Jeg fik lige lokket et par fif ud af de garvede - begynd vendingerne, så du allerede er "vandret" på, så du mindsker svinget bagefter. Forstået.

 

Ruten: bøjen foran havnen hen til og højre om midterste bropille, tilbage til havnen og rundt om bøjen og så afsted en gang til - ca 5 km.

Jeg fik lagt godt ud efter lidt opvarmngsrunder udenfor havnen inden start, holdt et støt og godt flow - hurtigere end jeg plejer - og kom først i mål pænt foran de næste (burde nok være startet senere)  - tid: 27,41 s. Lækkert, men var godt varm i hovedet.

Roede derefter videre ind til Sjællandsbroen og retur for lige at få nogle ekstra km i armene.

Nåede lige at lave en entringsprøve inde i havnen - og skulle til at prøve til den anden side, inden jeg desværre blev stoppet - nu er det

åbenbart kun tilladt i "badekarrene", for at skåne bådene. Nå, jeg nåede at finde ud af, at jeg godt kan komme op i Taifun i stille vand i hvertfald :-)

Føler mig stadig "brugt" efter sådan en omgang - bliver spændende med det lange løb d. 12.8...

 

Så forresten lige resultatlisten: Rekord antal deltagere i år  -19 både med. Dagens hurtigste tid var 23:56 min af en toerkajak og hurtigste ener-kajak 25:31 min. Årets hurtigste handicap-enertid var vist 22 min og ? sek af Magnus Sibbersen (ungdomsroer) - Det er sejt! Han var der ikke i dag. Det har vist været et meget blæsende år, så dagens ro-vand hørte absolut til de mere stille.

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 13. juli 2017

Cykling ca 37 km

Kajakroning - aftentur

Distance ca 11 km, tid ca 1 t og 20 min

Taifun - lige mod kanalen - der var igen en del bølgegang, så der blev lagt pagaj på nogle gange - men følte mig ikke usikker. Virkelig lækkert!

Stille og roligt tempo ind til kajakklubben Ark og Bryggens kajakklub og vende der. Samme vej retur. Lille spurt til slut.

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 14. juli 2017

Cykling ca 32 km

Ferie - jubii

Lørdag d. 15. juli 2017

Tidligt oppe, selvom der blev hygget med middagsaftale og rødvin fredag aften...

Morgenpullups: 1x15x bw

Aftenchins: 1x18xbw

Cykling 11 km

Kajakroning Hvidovre- København

Distance: ca 25 km

Var på vandet ca kl 9.

Solotur ind i Københavns havn i Taifun. Startede med nærmest havblik - supersmukt! Roede mest i venstre side og kiggede på huse m.m. fra vandsiden.

Fik øvet lidt balance-træning pga mange skibe og refleksbølger. Ude omkring Operahuset modsatte side blev det lige lidt "usikkert" med mange store skibe og refleksbølger - og lige få timet at krydse - men det gik selvfølgelig. Det er sundt at udfordre sig selv lidt af og til ;-)

Mødte også nogle venlige folk, der venligst udlånte lidt solcreme..tænkte min skandinaviske hud nok kunne have gavn af lidt lige netop i dag.

Holdt flere pauser undervejs - bl.a. ved Kajakhotellet og Lagkagehuset, hvor der blev provianteret frokost, der blev spist på kanten af kanalen med benene udover siden.

Virkelig lækkert - og solen strålede skønt. Fik overhalet adskillige GOBOATs, men ellers var tempoet meget af tiden ganske stille og roligt.

Det var blæst lidt op på hjemvejen - og tog lige et par km langs Amager i modvind til slut inden jeg krydsede over mod havnen i sidebølger. Kunne godt mærke "distancen" i kroppen her til slut. Skøn tur. Føler mig meget privilligeret over alle disse fantastiske ro-ture, jeg har nydt de sidste par uger.

Håber, at formen holder, for får mere begrænset mulighed for ro-ture og træning de næste 3 uger..men det skulle også være vigtigt at restituere ;-)

Hvidovre Havn havblik.JPG

udsigt kajajfrokost 1.JPG

kajakfrokost 1.JPG

kbh glimt.JPG

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 16. Juli 2017


Chins1@5@bw+16 kg

Oprydning etc, spildtid på computeren og tlf, der drillede..

Rejse til Jylland...

Aftenwalk med min kære moder og hund.

 

Mandag d. 17. Juli 2017

Lidt fordelt med længere pauser...

Pushups: 5@20

Chins (på skolelegeplads): 4@12, 1@10+2

Pistols: 4@8+8

Mit h.knæ "knitrer" lidt, men det gør heldigvis ikke spor ondt.

Walking lunges: 3@40 selvom uden vægt, syrer benene alligevel lidt til til sidst.... Men også længe siden, at jeg har lavet "øvelser"

Jordbærselvpluk med ungerne..masser af fløde...og i går masser af is... Der kommer nok lidt rigeligt med kalorier indenbords den næste tid.. Lad os kalde det opbygning af energidepoter ;-)

Strålende smil og feriehilsner til alle læsere :-)

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 18. Juli 2017

En lille smule...

Hilsende hund 2@20

Planken 3@2 min. De to sidste sæt var det hårdt til slut.

"Yogadel" efter hukommelsen. Ryggen trængte til at blive strukket igennem..

Mindre travetur til og i Skoven med hund og børn.

Randers Regnskov

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 20. Juli 2017

Lidt elastikøvelser for skuldre...

Walk with the kids...de bemærkede selv bølgerne i kornet, plukkede kamilleblomster og "fodrede" heste..

Aftenøvelser:

Mave/rygøvelser..

Pushups: 3@22

Planken: 3@2 min, 1,5-2 min pause.  Stadig megahårde...

Lidt flere øv plus yogadel sådan cirka med god snoning og udstrækning af ryggen.

Har fået bagt kage med Lauge samt grovboller til morgendagens "proviant"...

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 21. Juli 2017


Hele dagen tilbragt i Legoland... Passede vejr, ikke for mange mennesker og Thore er endelig blevet høj nok til Spøgelseshuset :-)


Dejlig, dejlig dag. Sluttede af med flere omgange "vandkampe" ved Piratbådene - det er skægt...og vådt...

Lørdag d. 22. Juli 2017

Fik vist lavet et enkelt sæt Pullup på legepladsen samt lille Gåtur...Ellers gik tiden med hyggemorgen, pakning og ikke mindst... Transport...to børn, en voksen, mange rygsække... Bil til Århus, bus til kbh, bus til Hvidovre ...


Søndagd. 23. Juli 2017

Cykling 11 km

Chins/Pullups? 3@5@ bw + 16 kg

Kajakroning: ca 16 km (?) i tracer "Brisen"... Ret blæsende..

Langs Valbyparken, gennem slusen, til Langebro.. Samme vej retur. Det tog en time derind og næsten det samme retur.
Startede i pænt store sidebølger, derefter modvind.. Dog mere i læ i kanalen.. Nåede lige præcis i havn inden regnvejret begyndte.. Havde observeret et enkelt lyn og brag på vandet...

Mandag d. 24. Juli 2017

Cykling 10 km

Hmmm, for lidt og dårlig nattesøvn...

God morgen :-) Rotur i toer-kajak med Thore bagi...

Skøn mor-søntur..  Frokost på Sandøen og Thore ud i vandet og prøve redningsvesten.

Distance nok ca 6 km i alt...Men mere læs på ;-)

 

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 25. Juli 2017


Kom alligevel afsted på cykeltur med knægtene :-)

Vejrudsigten har været lidt svingende.. Men med overnatning indendørs 1. Nat hos familie ca halvvejs til Køge er det gået super.

(Desværre er det ikke muligt at få cykeltraileren med i toget...så kunne jeg starte/slutte i Køge)

Cykeldistance: 25 km

Hvidovre - Karlslunde

Vi fik cyklet de 25 km i børnetempo, mig med fuldt læsset cykeltrailer og cykel ;-)

Det er jo en lækker tur langs strandparkerne, pauser ved bl.a legepladsen nær Arken og Hundige havn.

Fik lige napper et par enkelte sæt Pullups på bredere stang ved den ene: 1@10, 1@12. Det føltes hmm sværere..

Hygge med spil etc eftermiddag og aften...

 

Onsdag d. 26. Juli 2017

Cykeldistance: 17 km

Karlslunde - Køge

Fik dertil krudtet af nogle timer i Køge Jungleland (legeland).. Og lige snuset en smule rundt i Køge centrum..

Nu er vi nået Vallø Camping, hvor der nok er base et par dage inden det går retur.

Hoppede en smule med på hoppepuden, men synes, at det så kan anes som en snert i ryggen/lænden..så det lader jeg være med at overdrive...selvom hoppepuder da kan være ret skægge...

Vejret dejligt her til aften, så en herlig aftendukkert blev det lige til..

Jeg selv har dog valgt at udsætte de minimale træningsøvelser...putning af topfjollede unger er bare lidt sværere på udebane...og nu gider jeg ikke ;-)

Godnat og sov godt herfra!

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 27. Juli 2017

Startede godtroende med push-ups 2@25... Men blev sidenhen overtalt af feriedjævlen til at nyde formiddagen og slappe af...og så blev det ikke til mere...

Fra middagstid blev dagen tilbragt i Køge.. Bl.a. Køge museum.. Vi havde en god tid der, men det er blevet markant dårligere end i gamle dage... Alle genstande og atmosfæren stort set væk... Erstattet af "lydbogs-oplevelser" via Ipads...så kan man gå rundt i hver sin verden... Hyglig legeplads ( jeg fik gået rundt på stylter - lov, det er længe siden) og  ok "bagrum" hvor drengene fik lavet deres egen mønt og bivokslys/amulet...

Cykling 3 km.

Aftendukkert igen. Ungerne insisterede... Jeg gav efter... Top nice badetur igen... Sommerferiesengetider...

 

Fredag d. 28. Juli 2017

 

(walking lunges: 2@50)

 

Heldagsudflugt på Stevns :-)

Tog cykeltraileren med til provianten og til at smide Thore i og hans cykel op på, når blev træt..  Ville nemlig rigtig gerne til Bøgeskoven, der lå ca 20 km væk.

...ville også gerne have været ved Stevns klint, Højere, men der var næsten 30 km hver vej..

Vi havde en FANTASTISK dag! Solskin fra morgenstunden :-) Første badested ved Strøby Ladeplads efter ca 10 km..

Lille svømmetur :-)

Videre gennem Magleby Skov til Bøgeskoven med sent frokoststop kort forinden.

Thores cykel valgte så lige at punktere der...fedt. Valgte at lappe den med det samme.. Drengene hoppede af sig selv i vandet i mens...så begyndte det at regne..

Traktørstedet Bøgeskoven blev besøgt og inviterede på kakao, kage og is samt højtlæsning :-) Bogen var ekstremt kortvarig og derefter godt vejr igen.

Travetur langs stranden. Thore og cykel på/i cykeltraileren og derfra retur via Gjorslev gods, hvor vi lige måtte hilse på køerne. Thore fik en god lur i mens Lauge og jeg asede i moderat tempo tilbage til campingpladsen.

Aftensmadsstop og badetur til drengene ved Strøby Ladeplads igen og så retur ad den lækre "Kystvejen".

Hjemme igen efter 45 km...  Det første Lauge spørger om: må jeg løbe over til hoppepuderne...

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 29. juli 2017

Cykling ca 48 km (41 km med oppakning og tungtlæsset trailer) - Hjemad igen.

Det våde telt blev pakket sammen...men var egentlig heldige med tørvejr det meste af tiden - og specielt morgenmaden blev spist udendørs i tørvejr :-)

Havde morgenmads-selskab af en chilensk gut (Ingeniør), der lige var på 4 mdrs cykelbreak...cyklede ca 140 km om dagen - gennem Europa...var dog ikke imponeret over det danske vejr - men kunne godt lide det varierede landskab og "bekvemmeligheden" i let adgang til diverse "fornødenheder" m.m.

Efter en rolig morgen fik jeg pakket det hele sammen - og lidt over 11 var vi "on the road again" - heldigvis uden behov for regnjakker.

Drengene cyklede sejt med de 17 km til Trylleskoven med frokoststop på en idyllisk sti nær vandet omkring Jersie.

Herefter startede den lidt kraftigere støvregn, så det var perfekt timet med "farmor-farfar"-pick-up af de to mindste og deres cykler.

Jeg tøffede glad videre hjemad iført regnjakke, shorts og sandaler - og var glad for at have en dejlig medvind (for cyklede godt nok ikke meget hurtigere "alene"). Nu var det "det smukke stykke" igen gennem strandparkerne. Efter en lille times tid klarede vejret op - og blev helt hæderligt.

Pullups: 1x18xbw

Coredvd: ryg/ben, mave og yogadel...tiltrængt og dejligt.

Søndag d. 30. juli 2017

Cykling ca 13 km

Kajakroning: ca 19-20 km, tid på vandet 2 t 20 min

I Tai-Fun. Vejret temmelig blæsende, men nogenlunde læ ovre langs Amager. Roede med "ener"-selskab ind til Sjællandsbroen - det endte med intervaltræning af skiftevis 20 og 30 dobbeltag med pauser imellem. Fra Sjælandsbroen og retur til Motorvejsbroen fulgtes jeg med to toer-kajakker først en lille tur ind i de små havne inden det hed 500 m intervaller. Prøvede at lære en smule om at "hænge" - meen, det tager lidt tid...især når man ikke kan lide at være i vejen for pagajerne. Koster lidt energi på "koncentrationen" med at styre...fandt det lidt lettere på "halen" end på siden...

Da de andre havde roet Amager Strandparkløb på 20 mk i hårdt vejr i går var de ikke klar på ekstra km i dag - så tog selv en smule længere ud langs Amager, men syntes det var et dumt sted at øve bølgeteknik alene og kunne se et uvejr trække sammen den retning, så vendt hurtigt snuden den anden vej. Herefter blev det sidebølgetræning frem og tilbage 3 x hver vej foran "Sandøen", tilbage forbi havnen og hen langs Valbyparken i sidebølger der  - og så retur til havnen.

Lækker varieret tur.

Nåede at få lidt info angående Dalsland kanotmarathonløbet af nogle, der har roet det før...der er meget ofte relativt store bølger - sidebølger på søen - de sidste 20 km, hvor man er træt og ror ude i midt på søen - så anbefalingen var en båd man følte sig temmelig stabil i...jaah, det bliver nok en udfordrende tur...

Fik dertil lige afprøvet drikkeblæresystem og min nye redningsvest :-)

Chins: 1x8xbw+16 kg, 1x7xbw+16 kg, 1x6xbw+16 kg (lange pause, da hhv. før,  i mellem og efter core)

Coredvd: pilatesdel + yogadel

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har været en lille uges tid i et sommerhus nær Rørvig -følgende frit efter hukommelsen ...

 

Mandag d. 31. juli 2017

Pullups: 2x12xbw

Afsted til Rørvig i tætpakket bil med bl.a. 3 drenge og en hund -  fik også mulighed for at låne kajak samt få den transporteret med :-)

Havde en lidt skæg oplevelse, da de tre knægte på 5,7 og 8 år stolte kom hjem fra hulebygning i skoven og proklamerede, at alle tre havde "skidt i skoven" og tørret sig med blade - helt på eget initiativ...

 

Tirsdag d. 1. august 2017

Aah, stranddag med bål og snobrød og pølser.

Dertil masser af dukkerter i det lækre vand - og en ro-tur inkl øvning af "overbæring" med kajak", da den bl.a. skulle transporteres over en klit ..

Kajak:Vejret pænt uden for meget vind. Roede først langs stranden den ene vej - vist ca 20 min hver vej, pause hvor drengen lige kunne prøve - derefter ca 15 min hver vej den anden retning? Distance:vil tro ca 10 km

 

Onsdag d. 2. august 2017

Kajakroning: Rørvig Havn - langs kysten ca 35 min til "pynt" og retur, rundt om havnen og den lille bugt rundt og retur.

Her gik en flok køer og deres kalve helt nede ved stranden på vandring - det var skægt at ro ved siden af og se de nysgerrige og dog lidt skræmte dyr..

Distance: ca 14-15 km? Vejret temmelig blæsende og med en del store bølger, men efter en runde i bølgerne vurderede jeg, at det var helt trygt ( i tracer).

Drengene fik fanget en masse krabber i Rørvig havn i mens og tog en masse dukkerter på den anden side af havnen:-)

Pullup i træ i haven: 10-10-10-8

Push-ups: 4x26

 

Torsdag d. 3. august 2017

Gåtur...

Eftermiddag og aften på arbejde i Gentofte pga foredragsarrangement..

 

Fredag d. 4. august 2017

Endnu mere blæsende dag!! Men, det var ret skægt - og vildt! Nåede også at opleve et par småbyger.

Kajakroning: Rørvig Havn - langs kysten ca 35 min til "pynt" og retur, rundt om havnen og den lille bugt rundt og retur. Var eneste båd på vandet. Kendte heldigvis nu "terrænet".. Det var især vildt rundt om havnen...

Distance: næsten lige så langt som tirsdag - ca 14 km?

Pistols: 3x8

Chins i træet: 12-12-15-13

 

Lørdag d. 5. august 2017

 

Pakning og dejlig formiddag...

Drengene blevet  helt bidt af krabbefiskeri - så tog lige et småt forbi Rørvig Havn endnu engang på vej hjem.

Der var openwater dag - så netop nogle svømmere komme i mål efter at have krydset over Isefjorden fra Hundested i ret store bølger efter ca 3 t - SEJT!!

Jeg tog mig lige en kajaktur på h.side af havnen ca en god times tid: Distance ca 9 km?

 

AftenPullups: 5x5xbw+16 kg

Push-ups: 1x27

Kom lidt for sent til køjs...

 

Søndag d. 6. august 2017

Praktisk dag...
 

Core-dvd: ben, mave og pilatesdel.

 

Mandag d. 7. august 2017

Hverdag igen... lang arbejdsdag - direkte til kajakklubben...

Cykling 24 km

Kajakroning-.Distance ca 16 km, tid 1 t 50 min på vandet i Tai-fun: ret blæsende i starten, tog den i relativt store sidebølger nede ved -valbyparken, ind gennem slusen, rundt i lille venedig og havnene derinden bag  -forbi ARK og ind til Fisketorvsbroen. Direkte vej reur og lige over Kalveboderne hjem i solnedgangen ... bliver det nu SÅ tidligt mørkt igen...snøft..

Dalsland bliver i tracer...

Godnat herfra!

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 8. august 2017

Cykling 20 km

Kajakroning-.Distance ca 10? km, tid 1 t 10-15 min på vandet i "Brisen"

Mod Kongelunden forbi første "udkigshus" til 2. gang med bundgarnspæle og retur, store sidebølger mellem Hvidovre havn og Øen i begge retninger.

Utroligt med alt det blæsevejr  - kan heldigvis godt lide bølger - det er sjovt - men kunne godt undvære at man skal holde så godt fast i pagajen samt "modvinden".

Var lidt træt efter endnu en lang dag, så det blev ikke så langt.

Yoga-del coredvd.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 9. August 2017

Cykling 28 km

 

Torsdag d. 10. August 2017

 

Cykling 24 km

Kajakroning ca 7 km Kalveboderne rundt i "Brisen", 48 min, dejligt med roligt vejr.

Var lidt spændt i v.skulder hele tiden, satser på at det forsvinder..synes det har forsvundet omkring de ti km nogle af de andre dage.


Pullups: 3@8x bw

 

Nu glæder jeg mig til en dejlig rooplevelse i Dalsland på lørdag..er lidt spændt på selve roturen... og en masse social hygge med de andre fra kajakklubben og hvem vi nu støder på :-) Tager afsted i morgen tidlig...

 

Link to comment
Share on other sites

Her kommer blot en lille, kort opdatering på weekendens kajakløb - håber på at kunne nedfælde lidt flere tanker, tips og oplevelsesbeskrivelser, når mere tid - jeg kan se tilbage på, når jeg forhåbentlig får mulighed for at deltage igen en anden gang - fedt var det!

 

Lørdag d. 12. august 2017

 

Dalsland Kanotmaraton - kajakløb på 55 km

 

Stille vejr med kun lidt vind - hhv medvind i starten og modvind til slut over den lange sø - solskin i starten, overskyet og lidt regn den sidste del:

Indeholdt nogle længere overbæringer - den første på 390 m inkl en bakke. - 3 overbæringer i alt - sidste etape 22 km på en lang sø.

 

Samlet tid: 6 t 28 min 20 s

- hvilket gav en samlet 5. plads ud af 34 tilmeldte i dame k1. - ca 33 min efter nr. 1.

Startede frisk - men ikke veludhvilet ;-)

 

Havde givet den lidt mere gas end planlagt, de første etaper - medvind - og godt flow..

Lærte at hænge lidt på en venlig toer-kajak fra Skanderborg med far og datter, der roede lige en anelse hurtigere end "mit tempo" - så det benyttede jeg mig af.

Skulle tisse allerede på 1. overbæring...

Fik dokumenteret med fotografiapparat flere steder undervejs...

Var i hælene på en fra klubben ved 2. overbæring, så kom til at glemme at holde pause her - hvilket var lidt dumt...gik lidt sukkerkold - og måtte stoppe relativt få km efter og fiske nødderationen frem, da tempoet gik helt ned...dertil føltes det som om, der var begyndende vabeldannelse på v. hånd - krise - kun nået til ca 25 km mærket... fulgtes med en herre fra Strømmen i Middelfart en stund inden jeg igen satte lidt mere tempo på igen.

Da formålet for mig primært var at have en god tur og gennemføre - holdt jeg som planlagt ca ½ times pause (25 min) inden sidste etape over den frygtede lange sø efter 35 km roning inden. Her gik det totalt godt - jeg er bedst i modvind ;-) - Støt, jævnt tempo, alene - energibooster ca halvvejs - og videre i godt flow - halede ind på mange :-)

Kunne slutte med god fart og højt humør - ingen vabler og ikke helt smadret inkl fotodokumentation fra flere steder undervejs:-)

Nåede undervejs også at opleve, de søde svenske tilskuere råbe "Heja Tina", :-) Grine lidt af og fotografere "Akut Dentist" båden med drop-in skiltet lige efter 2. overbæring samt nyde livemusikken fra det bandet lige efter broen...

 

Alt i alt en god og lærerig tur!

 

Her følger et link til resultatlisten, til interesserede - ved klik på navn kan mellemtider også ses.

http://live.eqtiming.no/31698#result:99923-311321-979909-1-1-

http://www.kanotmaraton.se/

 

Søndag d. 13. august 2017

Hyggegåtur i Søderåsens Nationalpark

Jeg var heldigvis i bilen med "Hyggeholdet" - så efter en morgendukkert kørte vi først 9:15 - men havde flere hyggestop inkl et langt ved Søderåsen, hvor jeg let fik lokket de to andre gutter i bilen på en hyggetravetur for at få lidt oplevelser ud af selve rejsedagen også :-)

Bare fra start opover Kopperhatten ned i dalen og retur i bunden langs elven - den kendte skønne tur med sjove stops undervejs.

 

Aften: Pullups: 1x12, chinups: 1x12

 

Mandag d. 14. august 2017

Morgenpush-ups: 4x20

Megalang arbejdsdag!

Cykling 28 km

 

Nå, ikke mere snak nu - godnat herfra - og bedre opdatering på senere tidspunkt.

 

 

Tina Dalsland kanotmaraton 2017.jpg

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Hej TP.

Husker stadig dine sygt mange armhævninger til Tactical Strength Challenge...

Det er dejligt at læse om dine erfaringer med havkajakken. Jeg har selv købt mig en surfski Epic V8, men jeg kommer for sjældent afsted. Egentlig var den tænkt som en måde at træne på uden at belaste mine problematiske hofter, men rent faktisk gør bare en kort tur på den lavvandede del af Øresund pi...ondt! Måske skulle jeg sælge den igen, men det er bare så fedt at have noget godt udstyr - næsten lige så fedt som den gamle Principia...!

Link to comment
Share on other sites

Endnu engang lige kort, hvad der kan huskes fra ugen...

 

Tirsdag d. 15. august 2017

Thores første skoledag! :-) Det var godt, men lidt overvældende for en følsom ung herre...Efterfølgende frokost i det fri på Hvidovre Strand og en dukkert til Thore og undertegnede - uanset lidt blæst og grålige skyer.

Cykling: 8 km

 

Aften: MTB-tur i Tisvilde Hegn - ca 28 km  - ca 2 t og 10 min.?

Føltes lige lidt "rusten" i starten, cyklen lidt ændret - og havde lige et par enkelte tilt/bløde styrt (heldigvis uden en skramme). 

Det første på smal "plankebro" - heldigvis med nylagt træflis i under/omkring - det føltes lidt Anders And-agtigt - med cyklen lodret på højkant og pludselig os begge nede -

Pullups: 2x15

 

Onsdag d. 16. august 2017

Cykling 5 km

 

Torsdag d. 17. august 2017

Cykling 11 km

I Valby Vandkulturhus med Thorebassen og klassekammerat.

Enkelte svømmebaner - 10-15 min?

Aften: tidligt til køjs - søvnunderskud...

 

Fredag d. 18. august 2017

Cykling: 5 km

 

Var med morgentoget - både sporarbejde og signalproblemer... var med en munter togfører, der "beklagede" omstændighederne roste os passagerer for god orden, når vi nu var over 1300 personer inde toget mod Hillerød..

 

Coredvd: hele programmet

Det var den fredag aften ;-) "Føler" det hjælper - og det er "nemt" - selv når træt -  har bare ikke lyst til for mange ryggener nogensinde igen...

 

Lørdag d. 19. august 2017

Cykling: 13 km

Pullups: 1x10xbw, 3x6xbw+16 kg

Ring dips: 4x10xbw

Søndag d. 20. august 2017

Gåtur i Skoven ved Furesøbadet for at krudte unger af inden fødselsdagstamtam.

Selvfølgelig klarede Lauge at få gennemblødte sko i Furesøen - så den stod på bare tæer til fødselsdagen og "plastposestrømper" i skoene på vej hjem - det endte så i total megafest i badet efterfølgende, da de selvfølgelig skulle testes sammen med lillebror...

Så er "hverdagen" vist startet - det gælder om at nyde og værdsætte de motionsmomenter, der nåes - og nyde stunderne med ungerne!

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, CoqRouge skrev:

Hej TP.

Husker stadig dine sygt mange armhævninger til Tactical Strength Challenge...

Det er dejligt at læse om dine erfaringer med havkajakken. Jeg har selv købt mig en surfski Epic V8, men jeg kommer for sjældent afsted. Egentlig var den tænkt som en måde at træne på uden at belaste mine problematiske hofter, men rent faktisk gør bare en kort tur på den lavvandede del af Øresund pi...ondt! Måske skulle jeg sælge den igen, men det er bare så fedt at have noget godt udstyr - næsten lige så fedt som den gamle Principia...!

Halløj og VELKOMMEN tilbage! Tak for hilsen!

:-) Ja, det var en god dag.

Det er forresten ikke havkajak jeg ror i generelt - men "turbåde"/kapbåde - der er noget anderledes end havkajakker - både teknik og balancemæssigt. Men er ved at snuse lidt til havkajak også - da jeg er tiltalt af længere ture med overnatning...

Vi bliver alle ældre...bare ikke så hurtigt "indeni" ;-)

Knus, Tina

 

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 21. august 2017

Cykling 40 km - ja der blev lagt 17 km's ekstra cykling på, da togene var propfyldte... det var en god morgen.. - kom ned til flad børnecykel...kunne så ikke finde noget hul, da prøvede at lappe cyklen - men den holdt da tæt...så mikrohullet må lokaliseres senere, når bedre tid...så var det ikke muligt at komme med toget på arbejde pga proppet tog og lige fra da af 20 mins drift på i forvejen nedsat togmængde......kom  derfor for sent... havde en kollega, der lige måtte gå akut til lægen nogle timer midt på dagen...så der har ikke været mange pauser i dag...;-) Heldigvis er jeg blevet bedre og bedre til at tackle disse "situationer" med godt humør - havde også en skøn cykeltur i morges - vejret var jo godt - og da jeg har spist rigeligt i weekenden... ;-)

Kajaktur 11 km i Taifun - ud til Avedøreværket, retur til Sandøen, langs Amager til ud for Avedøreværket og retur udenom øen.

En hel del skvulpende bølger langs Amager...så god bølgetræning - samt en lille byge til slut..

Kiggede en del på en mærkelig helikopter, der blev ved med at kredse langs Amager - tænkte om, nogen mon havde brug for hjælp/eller om der var øvelse...så roede derhen på "hjemvejen"- dertil kom en stor beredskabsvogn bakkende på cykelstien...de ville kun sige, at de ledte efter noget.. så først sent, at det var en TV 2 news helikopter... og fandt så efterfølgende ud af, hvad de har fundet/ledt efter...kvinde-lig - ja...

:efter et hurtigt bad:

Pullups: 1x15xbw, chins: 1x12xbw

Back + side extensions: 2x16+16+16

Tak for i aften. En speciel dag...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share