31


No6bach
 Share

Recommended Posts

Hvis det er sjovt, så er det sikkert også skidt for mig. Hvis jeg dør, så må i, mine Internet friends, få min Playstation og mit eksemplar af The fine art of mixing drinks af David Embury :smile:

Efter et kort p-møde i dag, ville jeg have været ned i antikvariatet, der ligger på Elmegade og kigge efter lidt underholdning til flyveturen mod NY. Der var imidlertid lukket, så jeg kørte ned til Vangsgaards i Fiolstræde i stedet. Jeg blev helt glad af at gå rundt i kælderen og browse. Den forretning er No6bach approved..

Kom ud med følgende, og jeg regner med at gå i gang med Verne i aften. Jeg har fået den læst op som barn, men jeg har aldrig læst den selv.. Kom i øvrigt af med under 400 for hele stakken. 100P.

ibkJUyd.jpg

Da jeg kom hjem fik jeg gennemført et par baner af Internettet/læst lidt nyheder før jeg gjorde mig klar til at træne.

Startede træningen med lidt forskelligt cardio og nogle øvelser jeg forestiller mig er gode for knæet - curls, step ups, stabilisering, den dur. Derudover selvfølgelig noget til overkroppen.

DB OH Pres

12x20 kg

12x20 kg

10x26 kg

10x26 kg

6x30 kg

6x30 kg

6x30 kg

Hypers

10x10 kg

10x10 kg

10x10 kg

10x10 kg

10x10 kg

Supersættet med pull-aparts

Cable Cross

12x20

10x25

10x25

10x25

Egentlig en helt fin træning selvom den ser ret tynd ud på skrift :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey hva så?

Trænings

999717_223816274435784_1042231763_n.jpg

Opvarmning og halløj

C2 intervaller, foamroll, cykling, pull aparts, Y raises, lunges

Cable Row

12x35

12x35

10x45

10x45

6x60

6x60

Con Curl

10x12 kg

10x12 kg

10x12 kg

10x12 kg

Leg Lift/Dragon Flags

15

15

10

6

Ingen smerter i lænden. Dette er godt og dejligt og godt :smile:

Wrist Roll

Sådan lidt, i ved..

Cykel

5x30 sek

For at få lidt blod gennem quads

Link to comment
Share on other sites

Nå, lad mig se om jeg kan huske det hele..

Opvarmning

Cykel, C2, airfucks, airsquats, strækkere, ting

Leg Curl

15x45

15x45

12x55

12x55

12x55

Decline Leg Lift

8

8

8

8

8

Bum. Sex med abs.

Supersettet med Pull-aparts

DB OH Pres

12x20 kg

12x20 kg

10x24 kg

6x32 kg - Den var lidt tung

8x28 kg

8x28 kg

A1 Cable Front Raise

10x5

10x5

10x5

10x5

10x5

A2 Cable Crunch

12

12

12

12

12

Incline PW

20 min

Benene var lidt tynde i dag :unhappy: Jeg glæder mig til, at de kan få noget opmærksomhed igen.

I går mødte jeg MARIANNE B! Hej Marianne :smile: Det var et kort møde idet jeg var på vej på arbejde..

God weekende, friends!

Edited by No6bach
Link to comment
Share on other sites

DB OH Press - er det stående?

Det er siddende. Stående pres blev ved med at irritere min nedre ryg, så jeg kører den siddende et stykke tid

Tynde ben, øv :unhappy:

I like the music!

Der skal heldigvis ikke så meget til at få dem tilbage på ret køl. Jeg har været genetisk heldig med mine quads.

Lidt mere glad EDM

Link to comment
Share on other sites

Dagens Træning!

Damn, det er simpelthen så vredt!

Hypers

12x10 kg

12x10 kg

12x10 kg

10x15 kg

10x15 kg

Y Raises

10x2 kg

10x2 kg

10x2 kg

DB OH Pres

12x20 kg

12x20 kg

10x26 kg

8x26 kg

8x26 kg

8x26 kg

8x26 kg

Decline Leg Raise

10

10

10

10

Face Pull

12x22

12x22

12x22

12x22

Fin energi og velvære.. fik kørt min cardio/pre/rehab og havde fin kontakt til musklerne.

Alle mine småskavanker er dog efterhånden ved at give mig en seriøs omgang cancer. Jeg har derfor ordineret en uges træningsfri startende fra i morgen.

Link to comment
Share on other sites

En uge siden jeg har sat fod i centeret, og jeg må erkende, at det er noget, der gør min krop særdeles godt. Jeg føler mig langt mere solid, end jeg har gjort i lang tid. Knæet driller stadig, men det er klart i bedring.

Som tidligere fortalt, så smutter jeg senere i dag en tur til NY, så der ryger lidt flere hviledage ind på kontoen.

Jeg er fortrøstningsfuld, venner :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg døjede, i et halv års tid, med en kraftig irritation i armhulen og brystet. Det kurrerede jeg med 9 dage på Roskilde.

Dette er en dejlig historie!

Jeg agter at drikke store mængder alkohol i løbet af weekenden i håbet om at fremskynde min helingsproces

Link to comment
Share on other sites

-Elvirus-, on 22 Aug 2013 - 2:03 PM, said:

Omvendt kan det at gå fra længere tids moderat-inaktivitet til igen at udføre regelmæssige løft tung ting, gøre underværker for velvære. Anyway, bare en anekdote. God rejse!

Det er helt korrekt.. jeg må indrømme, at jeg er en smule bange for at fremskynde noget. Jeg føler mig lidt frem :smile: Knæ og nedre ryg har det i øvrigt bedre end i meget lang tid. En god uges pause rundet af med tre dages druk lader til at være vejen frem..

Et lille recap af New York turen må være på sin plads

Jeg havde ingen idé om hvad jeg skulle forvente af det hele. Jeg vidste at vi ville være otte mand M/K i alt, to ambassadører fra Jameson, tre fra DK, to fra Sverige og en enkelt Nordmand, der dog viste sig at være svensker. Jeg havde imidlertid ikke mødt nogen af dem før og jeg kunne ikke helt greje hvad fokus på turen ville være, hvad de forventede fra vores side, osv

Det Danske hold mødtes i Kastrup torsdag eftermiddag og efter lidt høflighedsfraser røg vi hurtigt igennem SAS loungen og direkte i baren. En liter fadøl og tre skud Jameson senere var stilen ligesom lagt og vi kunne sætte os til rette på 1. klasse. Hvidvin til fisken, øl til smørrebrødet og gin/tonic til at falde i søvn på. Stemningen er god..

Vi ankommer til Ace hotel på Broadway - portierne er tatoverede og kalder mig "Dude". En DJ spiller høj, drivende house. Vi er helt sikkert ikke i København længere. Vi ryger i baren og tanker op på lokal IPA og flere shots. Vi hopper i en YELLOW CAB og ned til super hypede Dead Rabbit bar og fejrer en fødselsdag i gruppen med champagne og whiskycocktails. Det er blevet sent og vi fortrækker til hotellet for at lade op.

Fredag formiddag og jeg er totalt rundt på gulvet - tror jeg har sovet over mig med et hoved, der stadig buzzer. Jeg smider lidt tøj på kroppen og vælter ned i lobbyen hvor et par af de andre sidder i baren og loller af mig. X antal shots og videre til morgenmad på den tilhørende restaurant. Jeg kører den helt sticte IMF og kan lige klemme en espresso ned.. shots kører i pendulfart fra den søde tjener. Hun loller.

Consigliereren skaffer os en Escalade og vi cruiser gennem New York med en Blue Moon i hånden og støvet hip-hop på stereoen. Livet er fantastisk!

Vi finder os til rette på Restaurant Balthazar i Tribeca. Burger, shots, østers, champagne, flere shots. Gruppen splittes lidt op efterfølgende og svenskeren fra Oslo joiner Danskerne til en tur rundt i Soho.. Vi er tipsy og føler os som verdensmænd. Fyrer lort af, tager billeder, shopper, kigger på mennesker. Vi drikker en flaske Rose inden vi tager tilbage på hotellet for at gøre os klar til endnu en tur på Dead Rabbit efter pre-dinner drinks. Efter to-tre stærke drinks og de obligatoriske shots begynder jeg at føle mig lidt svimmel. Der er heldigvis ventetid på vores bord på Freemans, så jeg kan lige bruge 20 min for mig selv og få lidt frisk luft i lungerne. Jeg spiser noget suppe, der muligvis var en andens forret. Jeg drikker en liter vand og får min anden vind.

Sprutten har fået tag i mine rejsekammerater, der smider håndklædet i ringen. Den Irske pige, Oslo og jeg finder en bar og mingler med de lokale. Vi stikker helt tydeligt ud og folk har det lols over os. Oslo og jeg finder to veninder, der godt kan lide Skandinavere med firmakort. Vi danser, snaver, bytter veninder, vælter fra bar til bar. På et tidspunkt sidder jeg i en taxi flankeret af de to piger og når at give dem begge finger samtidig mens Oslo sidder på forsædet og snakker om en firkant. Livet er 11/10.

Det hele går desværre ikke op i en højere enhed, da den ene piger får det skidt og trækker stikket. Den tilbageværende piger fabler om coke og ævler løs med sin dealer. Han har ikke vores back og pludselig går det op for pigen, at hun står foran hendes dør med to fremmede fyre. Døren lukker foran os. Vi går i 7/11 og køber en liter mælk. Kl. er 06. Vi loller hele vejen hjem - sikke en dag!

Lørdag vågner jeg ved 10.30 tiden. Jeg kan ikke få fat i de andre, så jeg beslutter mig for at gå en tur på egen hånd. Jeg kører ned på Lower East side og køber afrikanske LPer mens jeg nyder stemningen. På vejen hjem går jeg tilfældigvis forbi Criff Dogs, der er facaden til hvad der populært set betragtes som verdens bedste bar. Jeg æder en hot-dog og forsøger at pleje min tømmermænd. Sidst på eftermiddagen kører vi over broen til Brooklyn hvor vi starter på Union Pool i Williamsburg. Jeg vidste godt, at hipsterkulturen oprindeligt startede her, men Union Pool er simpelthen helt uden for kategori. Alt er sp gennemført hipster, at det er helt tydeligt, at det her ikke er et eller andet kopi shit.. det her er KILDEN. Vi drikker Pabs Blue Ribbon, slush-ice spiked med dyr whisky og har det generelt vildt. En person, der kunne hedde både Steven og Suzy vender plader i solen og en tro kopi af Kris Kristoffersen serverer flere Jameson shots. Vi går en tur igennem det, i forhold til Manhattan, fredelige Brooklyn langs Bedford Street og ned til Brooklyn Bowl hvor vi bowler, spiser og hygger. Stemningen er på vej opad..

Sidste stop er Berry Park, der er mest kendt for sin store tagterasse. Stedet er pakket og vi forsøger at chatte piger op. Det virker ikke rigtigt. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke kan huske resten af natten. Jeg vågner på værelset med at mit tøj på.

Søndag skulle vi hjem igen, men ikke før ved 15 tiden, så der var tid til shoppe lidt og nyde det gode vejr i Bryant Park. Kroppen har det ubegribeligt skidt, men alle har optur over hvor god en tur det var været.

Vi lander kl. kvalme i København og jeg er helt hjemme ved 8.30 tiden. Det går op for mig, at jeg skal arbejde om aftenen - kommerikketilatske.jpg. Det lykkedes mig at komme af med min vagt og jeg besvimer under dynen til 19 tiden.

Ellers sker der ikke så meget :smile:

Edited by No6bach
Link to comment
Share on other sites

Oslo og jeg finder to veninder, der godt kan lide Skandinavere med firmakort.

Det lyder som et dejligt hedonistisk eventyr, du har været ude på. Fed, fed læsning! Kunne have fremhævet så mange sætninger, men den ovenstående her, er virkelig fed.

Det vækker lidt minder fra dengang der var rigtig god underholdning i at læse "Skal vi fyre den af.." tråden efter weekenden.

Link to comment
Share on other sites

Du er jo alkoholiker! Men det er jeg også. Det lyder dog som en dejlig tur. Weeeeee.

Som en klog mand engang sagde: "Fokuser på det du er god til - der er sikkert en derude, der vil betale dig for det"

Hmm..., hvor mange sider er det siden, du skrev, at du så småt var mættet af drinks very often-livet? :D Fak - det er god beretning fra en god tur!

Det har været lige omkring dengang jeg skiftede arbejde for ca. seks måneder siden. Nu jeg tænker over det, så kan jeg komme i tanke en en enkelt tur i byen i den periode, indtil denne weekend. Shit..

Sjovt, jeg snakkede netop i dag med Matthew om, hvordan du havde det, og det lader til, at du har fundet den helt rigtige hylde - det gør mig glad :)

Jeg er fantastisk glad for mit arbejde. Specielt fordi jeg ikke konstant døjer med 2-3. dags tømmermænd. Ahrem..

Det lyder som et dejligt hedonistisk eventyr, du har været ude på. Fed, fed læsning! Kunne have fremhævet så mange sætninger, men den ovenstående her, er virkelig fed.

Det vækker lidt minder fra dengang der var rigtig god underholdning i at læse "Skal vi fyre den af.." tråden efter weekenden.

Det var som sagt en helt fab tur. Jeg havde sgu brug for lige at få banket lidt rust af :smile:

En lille smule træning bliver det også til. I går 45 min cardio til øverste etage plus lidt BW. Om lidt prøver vi igen.

Link to comment
Share on other sites

Hva så, hva så?

I går var der træning af brysterne på menuen og efterfølgende løgsuppe, ribbenssteg og Crepes Suzette på... menuen. Jeg stod naturligvis for Crepes og det smagte himmelsk. Næste gang laver jeg crumbles - jeg tænker en med fersken og en med blandede bær. Jeg kan vist lige nå det inden de bliver for sure :smile:

00dfc790136611e396d622000ae91256_7.jpg

I dag skete følgende:

Opvarmning

Cykel, Glute Bridges, statiske stræk, Pull-aparts, air squats

Dragon Flags/Leg Lift Hybrid

12

12

10

8

Cable Row

15x40

12x45

8x55

8x55

8x55

Con Curl

10x14 kg

10x14 kg

10x14 kg

10x14 kg

Leg Curl

15x45

15x45

15x45

15x45

15x45

Skulderpres i maskine

12x50

12x50

12x50

12x50

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share