cj8000 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Prøvede 170ºc og tjekkede ved 20, 30 og 40min.. ved 40min var de dog lidt tørre.. tror godt jeg kunne tage dem ud ved 30min, men ville lige teste om de kunne klare 40min hehe..Life en note: de var optøede (ferskne) og ovnen var forvarmet og det var varmluft (hele 3 ting på én gang) Et andet godt ovn trick er:Pikant ostGrøntsagerKalkun baconKylling filetSølvpapir om hver filet med disse ting på. I ovnen. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 (edited) lige en seriøs opskrift ... tag 2 kyllinge-bryster (optøede) ... og læg dem i en staniols pakke ... med olivenolie og fx timian ... (eller hvad man nu vil ha dem til at smage af)... "steg" dem i ovnen i 25 min ved 200 grader .... kyllingen er derefter saftig og lækker ... og husk ... olien trænger ikke ind i kødet .... og olivenolie er en sund olie :4thumbup: ... hvis det er frossen kylling ... tag dem ud af fryseren aftenen i forvejen ... det gør ikke så meget ved ovenstående tilberedningmetode ... da saften bliver i pakken :4thumbup: Edited October 30, 2006 by razor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.