Anita Rye's log


Anita Rye
 Share

Recommended Posts

Så fik jeg også lov at opleve det

Jeg har gennem en del atleter, heribland også Norah, hørt om de såkaldte dage hvor man under en diæt falder fuldstændig i, og ender med at spise en masse som man slet ikke skulle spise... Og når de først er gået i gang, slet ikke kan styre deres trang og derfor bliver ved det meste af dagen.. !!

Jeg har haft meget svært ved at sætte mig ind i den situation, da det ALDRIG er sket for mig... og jeg har heller ikke kunne forestille mig det ville ske.... Hvad sådan noget angår er jeg meget som en maskine, som bare gør hvad jeg skal gøre... og skulle jeg endelig falde i ved at spise noget, ja så stopper jeg bare igen og fortsætter min diæt.. ingen grundt til at blive ved med at proppe ting i sig... Derfor har jeg også kunne kontrollere at have f.eks. blocher stående langt hen i diæten og så tage 1-2 af dem dagligt, hvis jeg blev lidt lækkersulten....

Men men men.. igår på min sidste rigtige diætdag (inden udtømningsplanen startede), der skal jeg da lige love for jeg fik lov at opleve hvordan det er, når ens selvkontrol bliver revet ud af hænderne på en.. og man bare slet ikke kan kontrollere sig selv og det mad man spiser, for ikke at nævne, at man ikke kan stoppe igen - ret skræmmende oplevelse :blink:

Som jeg har skrevet tidligere i loggen, har de sidste uger været en stor kamp mod min egen psyke, jeg har haft svært ved ikke at gå og småspise (hvilket nok er meget normalt i slutningen) og da jeg så havde pakket taske og lænede mig tilbage i sofaen med en følelse af - at nu er det sku nu... du klarede det sku... så fik jeg vist givet for meget slip, for min psyke tog så straks overhånd...

Det der burde være en dag med 1250 kcal.. blev vist nærmere en dag med 2500 kcal... heldigvis havde jeg ikke noget rigtig ulækkert i skabene... og bor ikke lige nabo til en tank eller lignende.. så jeg fik i stedet fundet solsikkerkerner, riskager, nutella og proteinbar frem i skabene :4oops: Jeg har kun en ting at sige.. Når man kan gå amok i solsikkekerne (hvilket jeg kun spiser når jeg skal), som var det slik... så ved man at man er på diæt :laugh:

Nå men den ene dag vælter nok næppe det hele omkuld... og viser jo egentlig bare at jeg også kun er et menneske.. og ikke mindst at jeg er ved at være presset til fingerspidserne :crazy: og mon ikke min krop har haft behov for det.. Jeg er hoppet op på hesten igen og fortsat hvor jeg slap... og der bliver ingen ups'er de sidste dage, da det vil være katastrofalt for min udtømning....

//Anita

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mandag d. 5/11-07

Så er der 2 dage til vi drager mod NY

Rolig dag på arbejde, hvor jeg flexede 1 time... samtidig var det også sidste arbejdsdag før NY, så jeg skulle bare orden min rapport for de sidste 3 ugers arbejde, så kunne jeg tillade mig at gå på ferie med god samvittighed :w00t:

Morgentræning:

57 min PW fra kl. 5.10

10 min posering

Dette var sidste rigtig tidlige morgentur... den sidste som jeg har imorgen bliver først ved 9 tiden :yo:

Eftermiddagstræning:

Udtømningens første fullbody træning var på programmet idag.. hvor jeg skulle have 1 øvelse for hver muskelgruppe og ramme en 15-25 rep med i alt 2-3 sæt... !! Jeg var rimelig carbflad da jeg kom til OBBC, men det gik uden de store problemer trods det.. !!

Jeg blev faktisk selv ret overrasket over formen idag, trods jeg er begyndt at lukke væske i systemet, var jeg ikke særlig blød at se på... havde tydelige makeringer... og fik et godt pump på med meget synlige vener... !! Der er så også røget et lille kilo på vægten hen over det sidste døgn, trods jeg faldt i igår... Glæder mig rigtig meget til at se formen med farve og udtømning...

DB lateral raise:

1 x 20 rep x 2 @ 6 kg

1 x 15 rep x 2 @ 7 kg

1 x 15 rep x 2 @ 7 kg

Kabel triceps pull-down:

1 x 25 rep x 35 kg

1 x 18 rep x 40 kg

1 x 15 rep x 40 kg

DB skrå UH front raise:

1 x 25 rep x 2 @ 7 kg

1 x 15 rep x 2 @ 8 kg

1 x 15 rep x 2 @ 8 kg

DB curl:

1 x 20 rep x 2 @ 7 kg

1 x 18 rep x 2 @ 6 kg

1 x 15 rep x 2 @ 6 kg

Kabel triceps push-down:

1 x 25 rep x 30 kg

1 x 15 rep x 35 kg

1 x 15 rep x 30 kg

Leg extension:

1 x 20 rep x 30 Ib

1 x 18 rep x 25 Ib

1 x 18 rep x 25 Ib

Styrketræningstid: 40 minutter

Posering:

20 min hvor jeg øvede de 4 sider

Cardio:

3½ min stepper ~37 kcal

12 min arctrainer ~180 kcal

Aftentræning:

56 min PW fra kl. 17.45

På med regnbukserne og ud i det våde vejr.... der er nu kun 1 eftermiddags/aftentur tilbage :yo:

Jeg er på +8L væske idag... og da jeg allerede er oppe på 7L burde det vist ikke blive det helt store problem... !!

Imorgen står den på de sidste 2 omgange PW... en tidlig fullbody i OBBC efterfulgt af posering, cardio og øvning af walk... !!!

//Anita

Edited by Anita Rye
Link to comment
Share on other sites

Nu er det vist ikke længere for tidligt at ønske Pøj Pøj med turen og konkurrencen i NY.

:wink:

HELD & LYKKE

- Kan I have en rigtig god tur - :yo:

Hvis I ikke får tid eller mulighed for at opdatere jer på nettet derovre, står jeg gerne til sms-rådighed på mobilen, så skal jeg gerne vidrebringe resultaterne her på MOL :w00t:

Knus Pia (Bambi) :flowers:

Edited by Bambi1981
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Så er det snart afgang.. God tur i morgen... :superman::4goodbye::kickass::crazy_pilot:

Jeg står i øvrigt også til rådighed på mobillos herhjemme hvis I vil have noget lagt på nettet... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Wuuuhuuuuu..!! :4thumbup:

2 dage til afrejse! :w00t:

Bli'r super spændende for jer, det er jeg helt sikker på! Husk nu, rigeligt med billeder..! :4signme:

/Anders

Ja... og nu der mindre end 1 dag :yo:

Vi skal nok tage masser af billeder.... det kan du være helt sikker på :bigsmile:

Nu er det vist ikke længere for tidligt at ønske Pøj Pøj med turen og konkurrencen i NY.

:wink:

HELD & LYKKE

- Kan I have en rigtig god tur - :yo:

Hvis I ikke får tid eller mulighed for at opdatere jer på nettet derovre, står jeg gerne til sms-rådighed på mobilen, så skal jeg gerne vidrebringe resultaterne her på MOL :w00t:

Knus Pia (Bambi) :flowers:

Nej Pia... det er bestemt ikke for tidlig nu og mange tak.... puha, det er jo meget snart....

Angående opdatering, så burde vi kunne koble os på hotellets net... Men jeg tvivler på vi bruger vores kostbare NY-tid på at sidde på MOL..

Og du kan være helt 100% sikker på VI selv vil stå for opdateringen, det skal ikke komme over en sms :nonono: Så I må bare have tålmodighed og vente til vi komme hjem :w00t:

Så er det snart afgang.. God tur i morgen... :superman::4goodbye::kickass::crazy_pilot:

Jeg står i øvrigt også til rådighed på mobillos herhjemme hvis I vil have noget lagt på nettet... :4thumbup:

Mange tak Iver...

Og god diæt til dig... gi den gaz, så du bliver pis cut til Loaded :devil:

Held og lykke :4thumbup:

Gi' gaaz derovre - formen er vildt imponerende, så det ka' vist kun gå godt :wink:

1000 tak Randip...

Nu må vi se hvad dommerne siger og hvordan de andres form er... men jeg har i hver fald vundet min egen personlige kamp.. og det er nu det vigtigste...

Kram Nita

Link to comment
Share on other sites

Slut prut finale

... på mange måneders diæt, som fortjener lidt tal sort på hvidt... !!

Først lige et lille recume...!! Da jeg startede min logbog for 1 år siden vejede jeg omkring 65 kg... !! Jeg havde i en del år lagt på omkring 63 kg, men efter et rygestop røg vægten op på 67 kg, hvilket bestemt var nogle kilo for meget... !! Da jeg startede i OBBC i januar 2007, havde jeg fået vægten ned på omkring 63 kg og blev i slutningen af januar sat på diæt af Norah, det var en mild diæt, hvor jeg skulle lære at kontrollere min mad, vænne kroppen til daglig morgen Pw på 45 min, ja i det hee taget lære at være på diæt.. Vægten blev reduceret til omkring 60-61 kg, hvorefter jeg fik 3 ugers pause inden K-diæten startede i maj måned... !! Vægten lå på 62-63 kg da jeg begyndte K-diæten for 24 uger siden.. Jeg har kun afbrudt den med en prøve væskeudtøming, DM-væskeudtømning og 1 uges pause efter DM og vægten siger idag 54,5 kg :yo: 4 dage før DM vejede jeg 56,3 kg, hvilket giver et vægttab på -1,8 kg siden DM.

Vægttab er derfor som følgende:

Siden DM --> 1,8 kg

Siden K-diæt start --> 8,7 kg

Siden start i OBBC --> 10,5 kg

Siden max vægt --> 12,5 kg

Det kan jeg vist kun selv være tilfreds med.. hvilket jeg også er... mit mål efter DM var at smide omkring 2 kg, hvilket næsten er lykkedes...!!

Min fedt% var målt på OBBC's Tanitavægt på 28-29% da jeg startede og nu ligger den vel omkring 14-15%, så der er bestemt røget nogle kilo... Men vigtigst af ALT, der er ikke røget noget muskelmasse :yo:

Snakker vi tabet i cm, bliver tallene som følgende (fra start i OBBC til nu):

Talje: 74 cm --> 66 cm = -8 cm

Mave: 85 cm --> 73 cm = -12 cm

Bryst (målt på bryst): 94 cm --> 86 cm = -8 cm

Bryst (målt under bryst): 78,5 cm --> 70 cm = -8,5 cm

Lår: 60 cm --> 53 cm = -7 cm

Hofte: 96 cm --> 84,5 cm = -11,5 cm

Læg: 35 cm --> 33,5 cm = -1,5 cm

Arm: 32 cm --> 30 cm = -2 cm

Vægt: 63,3 kg --> 54,5 kg = -8,8 kg

Alt i alt resultatet af 10 måneders diæt.. som kun har været afbrudt af sammenlagt 1½ måneds pauser i forbindelse med væskeudtømninger og pauser... !!! Min egen personlige sejr er uden tvivl nået... og konkurrencen i NY er den perfekte måde at afslutte denne omgang på, UANSET hvordan det kommer til at gå... !!!

Tak for jers støtte alle sammen... uden loggen og dens læsere, var jeg uden tvivl ikke nået lige så langt, det har virkelig været en stor motivationsfaktor at have loggen på sidelinien :wub: Og jeg skal nok holde gang i den efter NY turen også... hvor kroppen skal have tæsk de 6-7 måneders jeg er OFF inden jeg går på diæt igen, med henblik på DM 2008...

Kæmpe krammer Nita

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Mange tak Iver...

Og god diæt til dig... gi den gaz, så du bliver pis cut til Loaded

Ha ha - ja det håber jeg sgu... :devil:

Good flight tomorrow.... Hils tøsern.... :superman:

Link to comment
Share on other sites

Guest Femina;-)

Hej Anita Rye

Jeg tillader mig lige at lægge en hilsen..

Har lige smugkigget igennem din lange logbog - Huge things has happened through the last 12 months :bigsmile: - Hvor er det bare stædigt, flot og dybt imponerende at læse...det er godt med nogle forbilleder.. :blush:

Din opsummering gennem det sidste år viser virkeligt hvordan enderne i alle 'kampene' bliver flettet til en flot enhed - som virkeligt spiller.....glowing almost - ønsker dig og de andre alt muligt held og lykke i NY :superman:

F.

Link to comment
Share on other sites

Hej søde!

Jeg har sagt det før, og jeg siger det lige igen - din målrettethed, vedholdenhed og reflektionsevne over de mange ændringer, der er sket på det sidste år, samt evnen til altid at se fremad, prioritere og strukturere - er simpelthen beundringsværdigt!!! :bigsmile:

Jeg ønsker dig kæmpe stort held og lykke i NY, men bare dét, at du allerede er nået så langt, fortjener en klapsalve herfra :bigsmile:

Ønsker dig ligeså at få en berigende og lærerig oplevelse, men det ved jeg, at du kommer til.

You rock :4winkkiss:

Edited by Bogs
Link to comment
Share on other sites

Hej Anita Rye

Jeg tillader mig lige at lægge en hilsen..

Har lige smugkigget igennem din lange logbog - Huge things has happened through the last 12 months :bigsmile: - Hvor er det bare stædigt, flot og dybt imponerende at læse...det er godt med nogle forbilleder.. :blush:

Din opsummering gennem det sidste år viser virkeligt hvordan enderne i alle 'kampene' bliver flettet til en flot enhed - som virkeligt spiller.....glowing almost - ønsker dig og de andre alt muligt held og lykke i NY :superman:

F.

Mange tak for de flotte ord og lykkeønskningen :flowers:

Hej søde!

Jeg har sagt det før, og jeg siger det lige igen - din målrettethed, vedholdenhed og reflektionsevne over de mange ændringer, der er sket på det sidste år, samt evnen til altid at se fremad, prioritere og strukturere - er simpelthen beundringsværdigt!!! :bigsmile:

Jeg ønsker dig kæmpe stort held og lykke i NY, men bare dét, at du allerede er nået så langt, fortjener en klapsalve herfra :bigsmile:

Ønsker dig ligeså at få en berigende og lærerig oplevelse, men det ved jeg, at du kommer til.

You rock :4winkkiss:

Også en stor tak for endnu en portion flotte ord og lykkeønskning fra dig søde Anna.. !!

Kram Nita

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 6/11-07

Så er det imorgen tidlig vi drager mod NY

Jeg har haft fri fra arbejde idag.. og puha hvor er dagen bare fløjet afsted... der har været mange småting der skulle ordnes og jeg er hverken helt eller halv færdig... så der bliver yderligere en del timers aktivitet med pakning, aflevere bil til lillebror, overdrage nøgle + katte til nabo osv.. !! Hvorved jeg heller ikke helt ved om jeg når min aften PW, men det vil tiden vise... jeg vil i hver fald forsøge at nå den.. !!!

Ellers er jeg nået dertil i min væskeudtømning hvor jeg skal drikke +10L, og det er også deromkring jeg som regel begynder at få meget svært ved at holde varmen, uanset hvor varmt det er... !! Så jeg har lagt både uldstrømper og en tyk striktrøje frem til rejsen imorgen, så jeg har en chance for at holde varmen :blush:

Morgentræning:

56 min PW fra kl. 9.15

Det var så den sidste morgentur og tro mig jeg gik med smil til op over begge øre hele turen :yo:

Eftermiddagstræning:

Udtømningens anden fullbody træning var på programmet idag.. og samtidig den sidste træning i DK... hvor jeg skulle have 1 øvelse for hver muskelgruppe og ramme en 15-25 rep med i alt 2-3 sæt... !! Næste træning bliver I NY imorgen aften, og muligvis igen fredag aften..

Formen var knap så god idag... men jeg er også ved at blive ret væsket at se på :laugh:

Cardio:

10 min på ArcTraineren ~140 kcal

Jeg måtte starte med cardio, for at få bare lidt varme i kroppen..

DB lateral raise:

1 x 20 rep x 2 @ 6 kg

1 x 15 rep x 2 @ 7 kg

1 x 12 rep x 2 @ 7 kg

Kabel stivarmet pull-down:

1 x 25 rep x 35 kg

1 x 15 rep x 40 kg

1 x 15 rep x 35 kg

DB skrå UH front raise:

1 x 25 rep x 2 @ 7 kg

1 x 15 rep x 2 @ 8 kg

1 x 15 rep x 2 @ 7 kg

DB curl:

1 x 20 rep x 2 @ 7 kg

1 x 18 rep x 2 @ 6 kg

1 x 15 rep x 2 @ 6 kg

Kabel triceps push-down:

1 x 25 rep x 30 kg

1 x 15 rep x 35 kg

1 x 15 rep x 30 kg

ABS - Abdominal flexion:

1 x 25 rep x 20 kg

1 x 5 rep x 25 kg

1 x 18 rep x 25 kg

1 x 15 rep x 25 kg

2. sæt måtte jeg opgive efter 5 rep, da jeg fik sindsyg krampe i mavemusklerne :laugh:

Leg extension:

1 x 20 rep x 30 Ib

1 x 20 rep x 25 Ib

1 x 15 rep x 25 Ib

Styrketræningstid: 50 minutter

Posering ved platform:

20 min hvor jeg øvede de 4 sider i stiletter

Øvning af walk i salen:

20 minutter iført hotpans, top og stiletter :slut:

Kæft folk gloede :blink: tror der stod min 2-4 stykker og gloede ind af døren hele tiden...

Aftentræning:

Måske en aften PW - hvis jeg kan nå det...

Og så er der vist kun en ting at sige.... New York - here I come :wub:

//Anita

Link to comment
Share on other sites

Hej Anita :smile:

Har fulgt med i loggen i lang tid, har været rigtig spændende!!!

Alt i alt resultatet af 10 måneders diæt.. som kun har været afbrudt af sammenlagt 1½ måneds pauser i forbindelse med væskeudtømninger og pauser... !!! Min egen personlige sejr er uden tvivl nået... og konkurrencen i NY er den perfekte måde at afslutte denne omgang på, UANSET hvordan det kommer til at gå... !!!

Og sikke et resultat :1356: :1356: :1356: Håber du/I får en rigtig fantastisk tur!!! :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Hey Nita :yo:

Der skal lyde et stort pøj-pøj og held og lykke herfra :4thumbup:

Gi´ dem tørt på i "the big apple"

Knuz Steen

Hey Steen... !!

Mange tak skal du have.. Jeg skal gøre mit aller bedste :w00t:

Om ik andet, så skal jeg nok vise dem hvordan man spiser igennem de sidste dage vi er der :laugh:

Hej Anita :smile:

Har fulgt med i loggen i lang tid, har været rigtig spændende!!!

Og sikke et resultat :1356: :1356: :1356: Håber du/I får en rigtig fantastisk tur!!! :yahoo:

Hejsa Tulle

1000 tak... og jeg er glad for du synes det har været spændende.... !! Håber loggen fortsat kan være spændende når jeg kommer af med diæthjernen og får et mere normalt liv igen.. !!

Krammer Nita

Link to comment
Share on other sites

Hej Anita,

Jeg har også stille fulgt med loggen, og nåede aldrig at smide en hilsen inden DM, så den får du nu :smile:

Synes også det er vild imponerende det du har nået - ikke bare fra et "almindelig menneske" synspunkt, men også fra et elitesport syn, så har du vist en stædighed, motivation og viljestyrke som rigtig mange af os andre træningsfreaks (uanset sportsgren) godt kunne lære noget af. :superman:

Så god tur til NY og nyd konkurrencen - husk at have det sjovt!! :4thumbup:

kh QP.

ps. jeg er sikker på at en af jer har tænkt på det - men i tilfælde af I ikke har - så husk lige at I får ingen væske overhovedet igennem security i lufthavnen, hverken i KBH eller hvor som helst i mellemlander/skifter fly. Så væsken må I købe i duty-free områder.

Link to comment
Share on other sites

Hej Anita,

Jeg har også stille fulgt med loggen, og nåede aldrig at smide en hilsen inden DM, så den får du nu :smile:

Synes også det er vild imponerende det du har nået - ikke bare fra et "almindelig menneske" synspunkt, men også fra et elitesport syn, så har du vist en stædighed, motivation og viljestyrke som rigtig mange af os andre træningsfreaks (uanset sportsgren) godt kunne lære noget af. :superman:

Så god tur til NY og nyd konkurrencen - husk at have det sjovt!! :4thumbup:

kh QP.

ps. jeg er sikker på at en af jer har tænkt på det - men i tilfælde af I ikke har - så husk lige at I får ingen væske overhovedet igennem security i lufthavnen, hverken i KBH eller hvor som helst i mellemlander/skifter fly. Så væsken må I købe i duty-free områder.

Hejsa QueenPearl... !!

Og mange tak for de søde ord :flowers:

Med de dejlige tøser jeg skal afsted med, kan det kun blive en rigtig god tur...

Vi er klar over det med væsken... og jeg har kun pakket 2½ L ned, som skal drikkes i toget... resten køber jeg undervejs... ska jo helst op på 12L inden klokken slår 18 i NY... !!! Men ellers mange tak for tippet... !!!

Kram Nita

Link to comment
Share on other sites

Hej Anita

Nå så er det nu du skal afsted og ikke for halvanden uge siden hvor jeg skrev sidst :smile:

Læste lige din opsummering af diæten osv. Virkelig flot gået! Hatten af for det. Det må jeg sige. Det har været en lang og sej omgang, og det er kanon flot, at du er gået linen ud og hold fast - skidegodt gået!! :4thumbup:

Nyd turen rigtig meget og jeg glæder mig meget til at se hvad billeder fra turen i loggen, når du kommer hjem igen :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey prinsesse :blush:

alt held og lykke nu! Du kommer til at klare dig flot. Du er en vinder uanset men det ved du :devil:

Og hils de andre tøser og giv dem en krammer og sig jeg self krydser fingrene ligeså meget for dem!!!

Mange krammer Musse!

Hejsa Musse...

Og mange tak for roserne :bigsmile:

Jeg skal nok kramme dem alle sammen fra dig...

Hej Anita

Nå så er det nu du skal afsted og ikke for halvanden uge siden hvor jeg skrev sidst :smile:

Læste lige din opsummering af diæten osv. Virkelig flot gået! Hatten af for det. Det må jeg sige. Det har været en lang og sej omgang, og det er kanon flot, at du er gået linen ud og hold fast - skidegodt gået!! :4thumbup:

Nyd turen rigtig meget og jeg glæder mig meget til at se hvad billeder fra turen i loggen, når du kommer hjem igen :smile:

Hey Jon

Mange tak.. og ja det har været en lang sej tur.. heldigvis bliver næste år forhåbentlig knap så hård og lang...

Hej Anita!

Vil bare lige smide et stort :1356:, heppe-hep, held & lykke og RIGTIG GOD TUR til The Big Apple.

Glæder mig til at læse beretningen, når du vender hjem.

Stort knus - og hils de andre tøser!

Stine.

Hejsa søde Stine...

1000 tak.... skal os nok kramme alle tøserne fra dig....

Ses til kager når vi kommer hjem :4mewantfood:

Krammer Nita

Link to comment
Share on other sites

Godmorgen folkens

Jeg sidder og er ved at spise min morgenmad... bliver hentet af min taxa om ½ time - puha hvor jeg glæder mig :bigsmile:

Morgenvægten i morges, sagde trods jeg har øget både væske og salt, et vægttab på yderligere 400g :w00t: dvs. jeg nu vejer 54,1 kg med væske i kroppen... !! Så det samlede vægttab siden DM er på 2,2 kg, hvilket er over de 2 kg som jeg havde sat som mål :blink: Det samlede vægttab for K-diæt er på 9,1 kg :bigsmile:

Det var min sidste opdatering.. Kryds fingre for mig på lørdag kl. 18 og 1.30 dansk tid... !!

Krammet til jeg ALLE

fra Nita

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share