Undskyldning fra Projekt Smørhul


Jan Projekt Smørhul
 Share

Recommended Posts

Hej. :wink:

Jeg bliver nødt til at give en stor undskyldning til de læsere, der har spurgt mig om noget på de forskellige debat-fora/forummer - og som ikke har modtaget svar. Det er meget dårlig behandling af de læsere, som er interesseret i at læse, hvad Projekt Smørhul mener om forskellige ting.

Hvis en fagperson eller ikke-fagperson ikke svarer mig, når jeg sender dem en privat email - eller spørger dem om noget i debatfora - synes jeg, at de er for selvhøjtidelige og arrogante. Derfor kan jeg godt forstå, hvis de læsere, som jeg har "svigtet" ved ikke at svare dem på deres spørgsmål, synes det samme om mig.

Der er gået et halvt til et helt år, siden nogle spurgte mig om noget. Og det er først nu, at jeg vil give dem svar. Jeg kan godt forstå, hvis disse læsere af de forskellige debatforum har "opgivet" mig og synes, at Projekt Smørhul er noget opblæst bras. Ihvertfald er det en hamrende uprofessionel behandling, som de har fået af mig.

Det hele bunder i, at jeg har haft for store ambitioner. Jeg meldte mig nemlig ind i 10-15 forskellige debat-fora/forummer. SET I LYSET AF AT PROJEKT SMØRHUL ER ET AFSLAPPET FRITIDSFORETAGENDE ER 10-15 DEBAT-FORA/FORUMMER ALT, ALT FOR MANGE. DERFOR MÅ JEG LÆRE AT BEGRÆNSE MIG.

Jeg er nemlig en ildsjæl, der brænder for forskellige emner. I en måned kan jeg være helt optaget af at tænke på spiseolier. I det næste halve år har jeg måske glemt alt om spiseolier - og er derimod i gang med nogle af mine andre "projekter". Derfor er jeg meget "ustabil" m.h.t. at give svar i debat-fora/forummer.

Nogle gange skriver jeg mange og lange indlæg på kort tid om f.eks raps- og hørfrøolie. Og så går jeg ud af debatterne om spiseolier i det næste halve år, da jeg så enten har mistet interessen for spiseolier eller er igang med flere af mine andre projekter. Og så vender jeg tilbage igen. Det er selvfølgelig ikke smart, når læsere selvfølgelig gerne vil have et svar rimeligt hurtigt.

Ligeledes har min nye computer været meget i stykker. Og de første 9 måneder af i år har været meget "intense" med flere nedture på det private plan. Og nu skal jeg flytte. Og jeg kan ikke huske alle mine passwords til de forskellige debat-fora/forummer.

Men disse undskyldninger skal ikke bortforkalre, at jeg har behandlet nogle læsere utroligt dårligt. Jeg kan kun sige undskyld til disse læsere. Og så må jeg fra næste år lære at opføre mig mere "professionelt". Jeg er ikke arrogant eller en opblæst og selvhøjtidelig nar. Jeg er blot en ildsjæl, der altid har hadet "deadlines".

For et stykke tid siden spurgte en veninde mig, hvorfor jeg ikke fokuserede på blot et "projekt" og opnåede succes på dette.

MIt svar var, at det ikke er formålet med mit Projekt Smørhul. Jeg skal ikke tjene penge på det her. Jeg skal blot "more" og "hygge" mig. Det er min private "legeplads". Personligt ser jeg andre deltagere i debat-fora/forummer som mine "legekammerater". DERMED HAR JEG IKKE SAGT, AT JEG IKKE TAGER EMENERNE ALVORLIGT. JEG ER SERIØS, SÅ I SKAL IKKE MISFORSTÅ MIG. Jeg ønsker at hjælpe andre. Mit mål er at gøre Danmark til et Smørhul at leve i.

Muligvis kunne jeg blive millionær på en ide. Men jeg gider ikke alt det besvær med patenter. Dels har jeg været i kontakt med det, som vist hedder Patent- og Væremærkestyrelsen. Navnet var vist noget i den retning. Så jeg ved, at det koster penge at søge patent. JEG GIDER IKKE LÆNGERE ALT DET BESVÆR MED PATENTER, DA JEG IKKE ER EN FORRETNINGSMAND MEN EN ILDSJÆL.

Jeg har derfor valgt at give de ideer, som muligvis kan patenteres, til www.daffo.dk (Dansk Opfinder Forening).

I det nye år er jeg flyttet. Min computer kommer til at virke igen. Jeg har ikke længere problemer på hjemmefronten. Og jeg må begrænse mig ved evt. at skære antallet af debat-fora/forummer - og emner -ned. Så jeg håber, at jeg næste år kan behandle de læsere, som spørger mig om nogle ting, på en god måde.

Link to comment
Share on other sites

står lidt i samme situation som henrikf

Hvad er det lige projekt smørhul går ud på ? Kan godt se forskellige steder at det er noget med kost.

Hvorfor stiller jeg egentlig et spørgsmål, når jeg er bedøvende ligeglad med, hvad svaret er ???? :blahblah:

Det vil jeg i øvrig gerne sige undskyld for.. så here it goes

UNDSKYLD

Edited by Equus
Link to comment
Share on other sites

Hej. :wink:

En læser spørger, hvad Projekt Smørhul (PS) er. Det er et afslappet fritidsforetagende uden økonomiske interesser. Ideerne kan være alt lige fra spiseolie, vitaminer, behandling af angst og en en-personsbil med et slags dobbeltskrog som på nogle skibe.

Som sagt mener jeg, at det var på sin plads med en undskyldning overfor de læsere, der har spurgt mig om noget, men som ikke har modtaget svar endnu.

Link to comment
Share on other sites

Hej. :wink:

En læser spørger, hvad Projekt Smørhul (PS) er. Det er et afslappet fritidsforetagende uden økonomiske interesser. Ideerne kan være alt lige fra spiseolie, vitaminer, behandling af angst og en en-personsbil med et slags dobbeltskrog som på nogle skibe.

Som sagt mener jeg, at det var på sin plads med en undskyldning overfor de læsere, der har spurgt mig om noget, men som ikke har modtaget svar endnu.

Du skulle aldrig selv have lidt af angst og andre psykiske lidelser?

Link to comment
Share on other sites

Det er et afslappet fritidsforetagende uden økonomiske interesser. Ideerne kan være alt lige fra spiseolie, vitaminer, behandling af angst og en en-personsbil med et slags dobbeltskrog som på nogle skibe.

Det der giver absolut ingen mening.

Alle har sgu da et afslappet fritidsforetagende uden økonomiske interesse (jeg kan fx godt lide at se porno :superman: )

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share