El Guapo's Trænings log


moraka
 Share

Recommended Posts

viggo <--- og dog. Da jeg laeste logge nfor foerste gang, taenkte jeg det samme. Han har dog vaeret medlem siden 2006, saa det hvis det virkelig er tilfaeldet, er det en meget vedholdende troll.

moraka <--- Du er ikke interesseret i at diskutere. Jeg tror aarsagen til det er at du ikke kan argumentere for det du laver, og kan man ikke det, saa aner man ikke hvad man laver. Jeg skal nok lade vaere med at komme med felre indlaeg i loggen, nu hvor du frabeder dig det. Jeg vil dog anbefale dig at smugkigge lidt i nogle af de logs, hvor folkene har haft en del success med deres masse traening. Consciences log fra den tid hvor han stillede op og vandt noget classic bodybuilding, mener jeg det var. Anders Holms log kunne ligeledes vaere en mulighed samt Tunens og Nissens logs.

De vejer ganske vist ikke magtfulde 120kg, nogle af dem, men jeg kan garantere de er baade starkere og har mere muskelmasse end denne logbogs indehaver.

Nuvel, kan en del af folks success skyldes god genetik, men maaske alligevel de omtalte logs var et kig vaerd.

Edited by Prehn
Link to comment
Share on other sites

Jeg er overrasket over, at du har undret dig ovet det. Men dette er jo trods alt min log så du kan vel kigge lidt tilbage.

Tilgiv mig jeg ikke lige har overskud til at bladre 40 siders log igennem.

The beast er en stor kugle, og der er, som moos også skriver, efter min bedste overbevisning ikke specielt mange der kan lave noget fornuftigt med den - andet end måske et dødløft. Derfor var jeg nysgerrig efter hvad du havde lavet med den.

Link to comment
Share on other sites

De gamle stærkmand gav sig ikke i kast med noget før de kunne lave TGU med beast.. Så før en TGU med 48kg med hver arm er banket af bør man ikke nedværdige sig selv med bænkpress og diverse extensions!

Edited by therealstud
Link to comment
Share on other sites

Fair nok, fair nok. Jeg brugte den til windmills, swings, farmers walk, twohands press, wrestlers wristcurls, standing one leg calfraise, shoulder raise, one leg deadlift og ironbelly breathing.

Windmills har jeg faktisk ikke fået prøvet med bæstet, men det er da ikke så tosset du kan lave den. Dvs. du vel også kan lave push jerk eller lignende for at få den op på strakt arm?

Swings river dælme også godt i skroget. Hvor mange reps kunne du køre med den?

Twohands press lyder til gengæld lidt spøjs - det er da ikke særlig praktisk at skulle presse med to hænder på én kugle? :unsure:

De gamle stærkmand gav sig ikke i kast med noget før de kunne lave TGU med beast.. Så før en TGU med 48kg med hver arm er banket af bør man ikke nedværdige sig selv med bænkpress og diverse extensions!

WUHUU - så jeg må lave bænkpress. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Det var en twohand windmills hvor jeg holde den i den nederste arm.

Ja ok. Jeg tog det for givet at kuglen naturligvis var i øverste arm.

Jeg måtte lige konsultere Steve Cotters KB-leksikon, hvor han gennemgår windmill varianterne low, high og high/low, så teknisk set er det vel da en windmill. Dog vil jeg mene at en low-windmill, eller en high/low med en meget lille vægt for oven nærmere er at betragte som et lettere akavet dødløft.

I starten af din log nævner du også du lavede en low/low windmill, hvilket jeg har meget svært ved at forestille mig. :smile:

Men jeg så også en 24+32kg windmill (med de 24 i toppen). Det synes jeg sgu er ok, for det er jeg da nødt til at koncentrere mig en smule for at kunne. :wink:

Twohands press var en Arthur Saxon ynglings. Man holder basalt set, med to hænder omkring selveste hanken, så bunden vender i vejret. Den er god til tommelfingrer styrke.

Så det er twohands bottom up press nærmest? Det lyder voldsomt ift hvad du military presser med bb. :unsure:

I swings holde jeg mig oftest til 5 reps, selvom jeg kunne lave flere. Men det var ikke særligt høje swings. Armene var omkring i midten af mavehøjde, i slutningen af den concentriske fase.

Tja, det var jo ikke så højt igen, selvom jeg da medgiver at bæstet ikke er let at få op i hovedhøjde. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 26/10

Ikke den bedst dag idag. Min styrke i chinup var faldet, så jeg måtte bruge assistance fra benene, mere end sidst. Jeg måtte også holde længere pauser. Imens jeg følte mig umotiveret jeg orkede heller ikke mere efter. Jeg er helt trædt imens jeg skriver dene log. Jeg burde vel, fortsætte to gange mere med dette program, men en del af mig gider ikke mere. Når men idet mindste fik jeg 2 cm vækst i brystet. Mine skuldre og trapez er også blevet større. Så eksperimentet virkede. Selvom jeg nu havde planlagt, at skulle fortsætte med 4, 5 og til sidst 6 reps. Sidste gang jeg prøvede sådan et eksperiment fejlede jeg. Men det skyldtes sikkert øvelsesvalget og vægt progrationen. Dog har jeg ikke fået nogen vækst i armene. Så basisøvelser alene kan åbenbart ikke forårsage vækst.

BB Incline Bench Press 6x3x70kg 2x3x67,5kg

Chinup 8x3xBW

2DB Lateral Raise 1x6x10kg

Selvfølgelig kan de det :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share