Danmark-Sverige


Keki
 Share

Recommended Posts

  • Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Det er da et underligt spørgsmål... Sikkerheden er hjemmebanens ansvar. At den sikkerhed er hullet som en si bliver straffet. Det er trist det går ud over spillerne, men det kan ikke straffes hårdt nok.

Så er løsningen på problemet jo oplagt, et par danskere går undercover til rivalernes kampe og angriber dommerne, og Dk er tilbage med kurs mod EM. :crazy:

At folk kan hidse sig op over en sportskamp siger alt for meget om deres liv, eller mangel på samme. :tongue:

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

Lad være med at bruge pengene endnu. Når kampen afgøres på denne måde (administrativt), er der en risiko for at bookmakeren annullerer væddemålene.

Ja tanken har strejfet mig. Men jeg må jo vente til på tirsdag og se om jeg kan få udbetalt dem eller ej....

Link to comment
Share on other sites

Prøv gå ind på www.aftonbladet.se og kig på billedserien med tilhørende historie på hvad som hænde... "Han slog med knytnävarna" :laugh: Svenske journalister kan godt nok overdrive en smule ind imellem

Fair nok, men hvis ikke Gravgaard havde fået fat i ham, havde han haft fat om nakken på dommeren og det kunne altså se ud til at han lagde an til at smække knytnæven direkte i synet på ham. Udmærket forsvarspil af Gravgaard...

Link to comment
Share on other sites

Uanset om jubelidioten overfaldt dommeren eller ej, så havde vi jo stort set tabt kampen allerede, da der var dømt straffespark pga. Christian Poulsens tåbelige overfald.

Så reelt er overfaldsmanden (idioten UDEN langt hår) ikke skyld i at vi ikke kommer til EM. Det klarede Christian Poulsen for os 10 sekunder før...

Nemlig... Christian Poulsens´ stunt er utilgiveligt! Jeg er fandme i chok! Nu hænger EM i en tynd tråd!

Link to comment
Share on other sites

Fair nok, men hvis ikke Gravgaard havde fået fat i ham, havde han haft fat om nakken på dommeren og det kunne altså se ud til at han lagde an til at smække knytnæven direkte i synet på ham. Udmærket forsvarspil af Gravgaard...

Enig, det kunne sikkert have blevet værre hvis ikke Gravgaard hindret ham. Men den første attack syntes jeg lignede et klodset overfald fra en der ikke havde helt styr på sine bevægelser - derfor syntes jeg det var lidt morsomt hvordan aftonbladets journalister formulerede det.

Link to comment
Share on other sites

På den positive side var der rigtigt mange fornuftige udtalelser efterfølgende. Både fra tilskuere, spillere og officials.

På den ufede side, Danmark er kommet ind i en ond spiral med ikke at være med i slutrunder, og den ser ud til at fortsætte.

Selvom resultatet 0-3 blev meldt for hurtigt ud, er det jo nok alligevel det sandsynlige udfald. Plus at landsholdet kommer til at spille for tomme tribuner eller med hjemmebane udenlands - måske i Sverige for at gnide lige den ekstra smule salt i såret... :cry3:

Nu manger der jo trods alt seks kampe og atten point at spille om, så selvom det ser kropumuligt ud, kan det stadigvæk lade sig gøre at komme med...

P.s. Mon Troels Bech ikke kunne have vist et ordentligt punch, måske på Nicolai Høgh - skal der gåes til makronerne, skal det sgu' være et lidt bedre forsøg end fedberg - :bigsmile: a.k.a. slutrunde-ødelæggeren a.k.a. den mest forhadte mand i DK - kunne præstere. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Det går stærkt på wikipedia...

Fra siden om dommeren, Herbert Fandel:

"The last game before he retired was the Euro 2008 qualifying game between Denmark and Sweden in Copenhagen on June 2, 2007. He ended the match and gave Sweden the victory, after he was attacked by a member of the croud of Denmark. He was punched in the face and deleted all of Denmarks 3 goals. The angry croud member punched him after Fandel gave Christian Poulsen a red card and Sweden a penalty kick."

:laugh:

http://en.wikipedia.org/wiki/Herbert_Fandel

Edited by klausjensen
Link to comment
Share on other sites

Slåskampe før. Slåskampe under. Overfald på dommeren. Slåskampe efter.

Hvad skal vi med professionel fodbold? :nonono:

Jeg stemmer for at få et middelmådigt dansk fodboldhold, klaphatten og tiden tilbage, hvor danske tilhængere havde fortjent at blive kaldt roligans. For det her er sgu for pinligt.

Link to comment
Share on other sites

Slåskampe før. Slåskampe under. Overfald på dommeren. Slåskampe efter.

Hvad skal vi med professionel fodbold? :nonono:

Jeg stemmer for at få et middelmådigt dansk fodboldhold, klaphatten og tiden tilbage, hvor danske tilhængere havde fortjent at blive kaldt roligans. For det her er sgu for pinligt.

Nu var jeg der inde. Der var en fantastisk stemning imellem fans. På banen var der også rigtigt god stemning og kampen blev spillet i rigtigt god sportsånd.

Daniel Agger strak f.eks. Frederik Ljungbergs læg ud da Ljungberg lå på banen med krampe og der var ikke noget voldsomt eller beskidt spil.

Uden for banen inden kampen så jeg kun god stemning imellem svenske og danske fans. På et tidspunkt marcherede de svenske fans ned af Øster Allé imens Dansker stod uden om på fortorvene og klappede og hujede af dem. Det var virkeligt en flot stemning.

At der nogle enkelte der opfører sig tåbeligt siger intet om stemningen eller ånden som arrangementet forløb i ellers.

Link to comment
Share on other sites

Manden som angreb dommeren bor faktisk i Sverige http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/...1085148,00.html

http://www.bt.dk/article/20070602/SPORT02/70602032/0/A

Tid til at hive Øresundsbroen op :laugh: Var det de blå Pripps, der fik ham over kanten?

Mon det går hen og bliver til "han var jo alligevel halvsvensker. De skal også bære deres del af ansvaret" i pressen.

Mere alvorligt, så tror jeg efterhånden at jeg har arbejdet sammen med fyren for to år siden :crazy:

Edited by Melisen
Link to comment
Share on other sites

Den fyr har da om ikke andet sat et mærke på dansk fodboldhistorie, han slår en dommer ned, danmark taber kampen, tipstjenesten skal betale 10 millioner kroner tilbage....

Mon ikke han vågner imorgen med lidt hovedpine og tænker........"dooough!".

Link to comment
Share on other sites

Simple fakta om kampen (der er en del):

1. Gravgaards bummert ændrede kampens dynamik med en hurtig 1-0 føring

2. Svenskerne spillede den første fjerdel af kampen flot organisatorisk

3. Udover at svenskerne spillede pænt så scorede de også 3 "mærkelige" mål som man ikke normalt ser

4. Flot kæmpet tilbage af DK i en mærkelig kamp der aldrig var sæligt velspillet og med ret få cancer, men hvor begge hold scorede på deres halve chancer

3-3 med et min igen og DK som faktisk sidder på kampen og med en Jon 90 % chance alende med målmanden.

5. En HJERNEBLØDNING af GIGANTISKE propertioner da Christian Poulsen slår i maven på en svensker i straffesparksfeltet vedstillingen 3-3 med 1 min igen. SELVFØLGELIG er der sket noget "grimt" inden Poulsen går amok. Men ligesom med Zidane så er der ingen undskyldning. Det hjernedødt at lade sine følelser slippe af med sig i en så kritisk situation. Det er uprofessionelt. Det er meget "evnesvagt" at en af holdets mest rutinerede og generelt spillende på højt niveau i en stærk liga laver en sådan hjerneblødning. Hvordan kan det ske????? Syyyyygt og hamrende amatøragtigt og latterligt.

6. Dommeren dømmer straffe + rødt kort: Desværre 100 % korrekt. Der er intet at komme efter

7. En enkelt forvildet tilskuer løber ind og vil slå dommeren........off cause 100 % hjernedødt og uacceptabelt

8. Dommen fløjter kampen af uden straffe og med stadig 1 min + tillægstid på klokken. På papiret har dommeren sin ryg dækket. Hvis en dommer føler sig truet så kan han forlade kampen og tildele det ene hold sejren med 3-0. Realitisk...... :crazy::blink: ..... hvad sker der for dommenren. Der er lige lavet en MEGET kontroversiel (men ikke nødvendigvis forkert) dom og en enkelt tilskuer er i sin brændert løbet inde på banen og "overfaldet" dommeren. Hvad sker dig for dig dommer?????? Det er en international kamp med masser af vigtighed på spil.....tag lige og have situationsformennelse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Truet?????????? Truet? er du syg i hovedet???? Synes du selv i den lilliebittehjerneskal af mikroskopisk tomhed, at det er fair at bortdømme et hold og en nation fordi en enkelt tilskuer i sin brøndert løber ind og vil give dig en lussing??????????????? Det er jo GROTEKST. Det er jo så afsindigt at man INTET fatter. Syge, syge mikroskophjerne i hovedet på dommeren som slet ikke evner lige at spise brød til og sige "naaaaa okay så vilde er danke tilskuere nok ikke, så jeg behøver at være bange".

Kort og godt så ser vi tre hjeneblødninger, der hver for sig er af karat GIGANTBRØLER og stinekde af afføring.

A) Chrsitian Poulsen som trods sin lange international utilgiveligt og katastrofalt hamre en modstander i straffesparksfeltet => rødt kort + straffe med 1 min tilbage og ved stillingen 3-3. :crazy::crazy::crazy:

B) Galning af tilskuer ødelægger alt for resten af nationen. :crazy::crazy::crazy:

c) Afsindig, latterlig, svag, uintellingent, syge, evnesvag dommer overreagerere i en grad der beskæmmende, ynkelig og stinkende inkompetent. :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Aldrig har jeg set en så syg kamp. :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Interesante teortiske spørgsmål: Hvad hvis tilskuren havde været svensker??? Hvordan kan dommeren eftet 5 min afgøre at kampen skal aflyses. Yes, det er parkens sikkerhedsfolk som skal sikre dette.

Men hvad i Champions Leauge finalen 2007, hvor en finne løber ind og tæsker dommeren.....hvem taber kampen 3-0......Liverpool eller Milan? Og hvad i en kamp mellem Frankig og Algeriet på algeriets hjemmebane hvor en algier som gerne ser fransk-algieret tættere samarbejde farer ind på på banen og slår dommerene ned fordi så tror han det vil give franskmændene sejren. Hvad gør FIFA der? Giver sejren til franskmændene som overfaldsmanden ønsker eller til Algiet som er det modsatte af handlingen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share