Mr. Olympia 2007.


Johnny Bravo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg har mere end svært ved at se i hvilken henseende Cutler er på et andet niveau end Saviour. Men igennem de sidste 10-15 år har det desvære været masse der er alt afgørende for dommerne. Og, ja Cutler er større end Saviour. Men kigger man på symmetri, propotioner og detaljer er spanieren i mine øjne klasser bedre.

Hvilke detaljer er det at Silvio har, som Jay ikke har? Silvio's skriger jo efter bare en smule detalje.

Hvis reglerne i dag blev tolket som for 20 år siden ville Cutler ikke have en chance imod Saviour

Stop living in the past. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ronnie Vs. Jay!!

Her er lidt sammenligning: Billeder fra Juni 2007 - altså kun 8 uger siden - de ligger utrolig tæt efter min mening (dog har den gamle champ sgu taget sig gevaldigt sammen, har fået styr på de problemer med muskulaturen i venstre side fra sidste år) Det er sgu godt af den gamle (43 år) sammenlignet med Cutler der er 10 år yngre!!!

post-14920-1188240168_thumb.jpg

post-14920-1188240197_thumb.jpg

post-14920-1188240317_thumb.jpg

Yeah buddy! :bigsmile: Ronnie ser vanvittig massiv ud - især på det sidste billede... Har altid været kæmpefan af manden; overlegen masse, personlighed, han er for underholdende at se når han træner!! Jeg krydser fingre for at Coleman vinder :cool:

Citater fra den store mand: "Another day - another video!", "Everybody want´s to be a bodybuilder - but no body wants to lift this heavy ass weight!", "I am a good cook!",

"Yeah buddy!- yeah buddy!", "Got to get geeked - got to get geeked!", "Aint´t nuttin´but a peanut!", "I take two spoons - i am a big man!", "try to put your mind to it!" "Wow!, it´s hot today!", "Brian, Brian!", "Light weight, baby!", "800 pounds for 2 reps - five weeks out. I challenge anybody, anybody!!"Wuuuuuu! - time to bleed!!", "Go baby!","Time to go to war!", "good ole chicken!""That was heavy!""BBQ Sauce from Masterpiece - the best their is!"

Edited by Arno109
Link to comment
Share on other sites

Kan være det er vinklen der snyder, men umiddelbart ser der ud til at Ronnies ryg er væsentlig bedre end Jays. Dog er hans fedt også noget højere og det betyder naturligvis en del for hvir massiv han ser ud.

Men fint, hvis de er lige, så kan det være der kommer en objektiv vurderering af to atleter der ligger tæt fysisk og, hvor den ene ikke har den fordel at han er tidligere mr. o.

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke set nogle billeder af Ronnie for nylig. Jeg er enig i at han dwarfer Jay på de billeder, men Jay har cuttet rigtigt godt siden dengang, og man ved ikke rigtigt hvordan Ronnie står, men det kan selvfølgelig være han gemmer sig helt bevidst...

Jeg er spændt på resultatet af Mr. O denne gang!

Jeg håber Jay vinder.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share