Jeg forstår styrkeløfterne


brianboese
 Share

Recommended Posts

  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alle ved at SL er majet beder end VL, ved VL skal manbar hiv en stang fra gulv op over sin hoved. Hvis man dyrkerer SL får man store gaarnz

og patkas' VL træner slæt ik muskel kun smidighed som Fan Dam i Blådspårt. Jag synz VL er en bøssesport og at de allesamn skal skift til SL. Jag har læst det her i en bog så det pas og der ståede at SL er beder end VL.

Når det så er sagt, så forstår jeg ikke folk der sviner andres sport/hobby/whatever og postulerer deres egen er bedre. Hvis vi ville gå til vægtløftning ville vi nok have gjort det, men det gør vi ikke, og det er der sikkert mange årsager til. Én af dem kunne være at man møder folk med din holdning, det er nok til jeg ville holde mig væk f.eks. Væftløftning er en fed sport og personligt vil jeg hellere se det end styrkeløft, men ud fra dette kan jeg da ikke konkludere at det er en bedre sport, den appellerer blot til mig.

Edited by Søren W
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Anders Bendixen smider da ellers både curls og overhead extensions efter hans løftere i BB!99.

Og kick-backs :superman: !

P.s. All VL skul begynd til BB!

Edited by Nissen
Link to comment
Share on other sites

Som medlem af en vægtløftningsklub må jeg sige at Brians indlæg bestemt ikke gavner rekrutteringen til sporten.

Det indledende indlæg i tråden er ikke en provokation dertil er indholdet simpelthen for ringe (det er dårligt godt til at kalde mudderkastning), og hvis dit mål er at sælge vægtløftning, så skræmmer det blot folk væk, hvis de tager Brians holdninger som udtryk for, hvad vægtløftere tænker.

Jeg læste din første tråd om, hvorfor der ikke er flere kvinder, som træner VL, og der synes jeg, at du fik en urimlig hård medfart, specielt fra 'Fru Erik', men hvis dette er din måde at diskutere på, så gavner du nok VL mere ved at blive væk fra diskussionen.

Jeg er ret sikker på, at de fleste styrkeløftere på MOL har stor respekt for VL, og derfor aldrig kunne finde på at oprette en tilsvarende tråd, hvorfor er det så så svært for dig at skrive noget konstruktivt :blink:

Link to comment
Share on other sites

For fa'en da, brianboesse, dine ord er som taget ud af munden på de reaktionære pensionister i "min"VL-klub. "Styrkeløft kræver jo ingenting", "der er ingen teknik i SL", "SL'ere er bare nogen dumme pumpere", "VL er RIGTIG sport", blablabla - altsammen sagt af mænd, der på toppen af deres karriere havde et stød på 120 kg...flot.

Jeg tror på, at en del af vægtløftningens problem i DK er, at sporten for en stor dels vedkommende tegnes af arrogante, wanna-be elitære halvgamle mænd uden noget særligt af have deres urimeligt oppustede selvforståelse som styrkesportens ædle riddere i - hvad siger du til det?

Hvis vi endelig skal trashe andre sportsgrene, kan vi så ikke nøjes med curling?

Link to comment
Share on other sites

Brian, for helvede!! Det der gavner IKKE din sag, og bestemt ikke vægtløftning :nonono: Jeg er sikker på at vl'ere kan lære meget af sl. Eksempelvis øvelsesvariation. Og hvem ved, måske kan de ogå lære noget af os :smile:

Disse to sportsgrene minder i bund og grund urimeligt meget om hinanden, så hvorfor ikke et samarbejde fremfor at skabe splid?

Lige nu brænder du broer af, skader din egen troværdighed markant, og repræsenterer vl af værste skuffe. Det er skideærgeligt, grænsende til tarveligt, for os andre som prøver at holde liv i sporten...

Edited by Fru Erik
Link to comment
Share on other sites

Alle former for Iron Sports er sgu fede... om det er de kraftfyldte former for atletik (Kuglestød, hammerkast mm.) om det er VL, SL, strongman osv...

Denne her "Min sport er bedre end din sport" var noget jeg troede vi for længst var ude over.

Edited by Blackmoore
Link to comment
Share on other sites

Det skræmmende er faktisk, at de Vægtløftere vi havde i vores klub for år tilbage havde præcis samme retorik. Vi andre var dumme og grimme. Og vores løft var jo bare om at løfte kilo.

beskriv lige teknikken for bench press? Det gælder da kun om at kunne tonse kilo

Ja. Så må jeg havde usændvanlig dårlig trænings diciplin. Efter 6 år kan jeg ikke bænke mere end 130. Hvordan kan det være?

Link to comment
Share on other sites

Denne tråd har givet mig svaret på et problem, som jeg har kæmpet med i årevis. Nemlig hvorfor jeg er så dårlig til squat. Men det gav Moos så svaret på i denne tråd. Man må kun lave tre squat-løft i hele sit liv, hvis man vil squatte 300kg. Så enkelt og så rigtigt...

Jeg føler mig utrolig skamfuld over fuldstændig at have misforstået konceptet bag et succesfuldt squat. Her har jeg i årevis tonset op og ned med den forbandede vægtstang ladet med 70-80kg. Uden succes. Og så skulle jeg bare have smidt 300kg på stangen fra starten og senest i andet eller tredie forsøg var det så lykkedes.

Det er en af de hemmeligheder, som SHB (Styrkeløfternes Hemmelige Broderskab) gemmer for os andre, så vi ikke slår deres rekorder. Det er derfor utroligt storsindet af Moos at lade en smule af SHB's viden sive ud til os almindelige dødelige. Moos er min guru! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Nu er det ikke for at være dumsmart, men hvis du kalder de løft på din side for teknisk krævende, vil jeg påstå, at en del styrkeløftere der aldrig træner hverken træk eller stød kan udføre det væsentlig pænere :laugh:

Pas nu på, vi snakker om 50kg, og det er altså de færreste der kan trække det de støder! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Sikke meget rør man laver i andedamme, ved at påstå at SL er nemt men tungt. Jeg kan forstår at MOL er et SL sted. VL gemmer sig bag, personlige udfald på min person. Jeg sætte vægtløftning i et dårligt lys. Tag og vågn op. VL bliver hele tiden sat i et dårligt lys. VL er old school, gamle indspiste løfter, lukke miljøer osv. osv. Flere og flere VL klubber bliver til SL klubber. Fordi der er ingen der tør tag bladet fra munden og kalde SL for hvad det er.

Jeg er ikke misundelig. Jeg prøver bare at råbe vagt i gevær!!

Link to comment
Share on other sites

Fordi der er ingen der tør tag bladet fra munden og kalde SL for hvad det er.
Og SL er altså:
Til gengæld træner man kun 3 muskel grupper; bryst, ryg og ben.
Det gælder da kun om at kunne tonse kilo
men det kræver ingen teknik?

Jeg synes også det er mærkeligt, de ikke lytter til dig.

Link to comment
Share on other sites

Det må i længden være, den mest røvkedelige træning.

Der er ingenting at lære. Alle kan komme lige ind fra gade og være styrkeløfter. Der skal bare tonses vægte på.

Hvad er fedt ved det?

...

;men man havde ikke lært noget. Nej! Det er styrkeløfterens højeste mål.

Hahaha, OH MY FUCKING GAWD! :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share