Hvad spiser du lige nu?


Cutler
 Share

Recommended Posts

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

post-12684-1183316930_thumb.jpg post-12684-1183316212_thumb.jpg

Flæskesteg med tilbehør,kartofler og brun sovs.

post-12684-1183315685_thumb.jpg

Økologiske jordbær fra haven med fløde guf.

post-12684-1183316281_thumb.jpg

Supervitaminpiller til dessert.

Uhh, lækre vitaminpiller... :4mewantfood:

Er de hjemmelavede? - hvis, smider du så ikke lige opskriften ud? :bigsmile:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Uhh, lækre vitaminpiller... :4mewantfood:

Er de hjemmelavede? - hvis, smider du så ikke lige opskriften ud? :bigsmile:

:smile:

:cool:

160 gr smør

200 gr sukker

1spsk rom essens eller efter hvad smagsløgene byder

6 spsk kold kaffe skal smages til efter smagsløgene.

200 gr kakao vær varsom med at tilsætte det hele på en gang.

200 gr meget finthakkede havregryn, havregrynene skal tilsættes

lidt af gangen til konsistensen passer dig(på slum).

Personligt nyder jeg selv at nedsvælge en sixpack af disse med

en sådan konsistens at de smelter(er bløde), mellem dine fingre.

Når du har lavet dejen rulles kuglerne og

dyppes i en let blanding vand m. flormelis (klister) for derefter at

blive rullet i krymmel.

Hvis dette er for omstændigt for dig kan du købe dig til dem, men

det er ikke alle der er lige gode.

:4mewantfood:

God appetit

Edited by holsting
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det her er en rigtig nem og velsmagende ret jeg er begyndt at bruge meget:

Vand bringes i kog og pastaen smides i. Mens det står og koger, smider man 2-3 hele æg på en pande + et par æggehvider. Når det så småt er færdigt, smider man en stor dåse tun i (æggene rykker man bare lige over til siden), og steger det i en smule olie. Når der har ligget der lidt, smider man en tilpas mængde dolmio pasta-sauce over det hele, og rører det sammen. Derefter kommer en smule ketchup, en god sjat barberque-sauce (den skal med - hemmelig ingrediens) og krydrer den med noget oregano (eller hvad man foretrækker). På dette tidspunkt er pastaen som regel færdig, vandet hældes fra, og al pastan kommer man i på panden. DEt hele blanes sammen - det ser måske ikke fantastisk lækkert ud, men ægge- og tunsmagen er camoufleret (hvis man ikke så godt kan lide det) :smile: Masser af prots og det er super nemt :4thumbup:

And that's about it ... veksler faktisk kun mellem de 3 retter. Kylling skiftes dog ud med kalkun en gang i mellem.

post-3217-1184189517_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

lige nu: en stor potion kold pastasalat, med 100g. skinketern, 150g rejer og diverse rå grønsager.

om 10 min. en WG shake a 90g + 600ml. mælk. og så går jeg i krig med den pose blandet slik( den type man selv blander ) på ca. 4-500gram... og slutter af med ½L matilde cacao.

Det skal min nat gå med, her på arbejdet :-)

Link to comment
Share on other sites

145g koreansk super delicious oksekødshalløjs fra 7-11

Består så vidt jeg kan smage af tyndt skåret oksekød, løg, sesamfrø, paprika eller chili, hvidløg, olie- hertil en lille portion nudler (ca. halvdelen). Smager fantastisk! Og så ryger der også en crabstick ned bagefter. Fantastisk morgenmad.. hvorfor er min 7-11 ikke sådan derhjemme?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share