Tulles tossestreger II


tulle
 Share

Recommended Posts

Jogging lørdag d. 12/9:

distance: 6,26 km.

tid: 34.10 min.

avg :heartpump: : 161

max :heartpump: : 171

kcal: 373

Havde egentlig en plan om en lang tur i dag og en kort i morgen, men der gik lige uforudset hyggeaften og rødvinsindtag i den i går så var ikke helt klar på de planlagte 12 km i dag :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Jogging søndag d. 13/9:

distance: 12,12 km.

tid: 68.50 min.

avg :heartpump: : 156

max :heartpump: : 173

kcal: 708

Nu har mit pulsur længe fortalt mig at det gerne vil have nyt batteri og måske skal jeg bare snart bide i det sure æble og så undvære det i ca en uge, for kan altså ikke helt gøre mig klog på om den måler for lavt pga batteriet eller om jeg virkelig bare har forbedret mig form pænt meget over de seneste mdr :blink::blink::blink:

Godtnok blev aftenens tur startet i meget roligt tempo og det var faktisk først da jeg satte en spurt ind over de sidste 1500 meter jeg begyndte at føle mig noget nær forpustet, men undrer mig alligevel lidt, før i tiden har min puls jo hamret oppe omkring de 170 bare jeg nærmest kiggede på mine løbesko :unsure: Hvis der sidder nogen og læser med der har nogle kloge inputs at komme med til dette er de meget velkomne :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hej Tulle

Jeg har ikke noget klogt at sige omkring hvorfor dit ur opfører sig som det gør, men da du skrev du skulle undvære det en hel uge, kom jeg til at tænke på at jeg da kun undværede mit i 4-5 timer, da jeg fik nyt batteri i og det skulle både trykttestes og det hele (det er vandtæt).

Måske du kan finde en urmager der gør det lige så hurtigt ? :smile:

Bare en tanke.

Link to comment
Share on other sites

Hej Tulle

Jeg har ikke noget klogt at sige omkring hvorfor dit ur opfører sig som det gør, men da du skrev du skulle undvære det en hel uge, kom jeg til at tænke på at jeg da kun undværede mit i 4-5 timer, da jeg fik nyt batteri i og det skulle både trykttestes og det hele (det er vandtæt).

Måske du kan finde en urmager der gør det lige så hurtigt ? :smile:

Bare en tanke.

Aha, tak for tippet med urmager, det må jeg lige undersøge!!!! For jeg har jo bare forhørt mig hos intersport hvor jeg købte det og de sender det ind til Polar, derfor den lange tid for at få det skiftet gennem dem :wink:

Link to comment
Share on other sites

Mit ur er også Polar og det gik fint :smile: Det er jo træls at undvære det for længe...

Tak igen for tippet, så er den klaret, det tog under en time hos urmageren :bigsmile: Var meget i tvivl om jeg skulle spytte næsten 300 kr efter det for også at få det tryktestet (hvilket faktisk er meget ud af det budget jeg har pt grundet boligsituationen), men som jeg blev enig med urmageren om var det faktisk unødvendig, jeg svømmer aldrig med det, har det ikke engang på i bad så en tryktest bliver først aktuel hvis der pludselig viser sig tegn på utæthed en dag. Og garantien på uret er alligevel udløbet så det må bare holde så længe det nu kan og hidtil har det jo kun været senderen jeg i perioder har haft problemer med :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Løb tirsdag d. 15/9:

distance: 6,26 km.

tid: 32.56 min.

avg :heartpump: : 164

max :heartpump: : 181

kcal: 374

Jogging onsdag d. 16/9:

distance: 9,15 km.

tid: 51.25 min.

avg :heartpump: : 159

max :heartpump: : 174

kcal: 552

Ka godt være jeg lige skal begynde at være mere obs på at når jeg løber 2 dage i træk så tag den længste tur dag 1 og den korte dag 2 hvilket egentlig også hele tiden har været min hensigt, har bare gjort det modsat de sidste to gange. For hvor er tempoet dog sløvt når jeg tager den længste tur på dag 2 :sneaky2:

Men denne uge kan jeg heller ikke helt finde ud af om jeg går rundt med et eller andet under opsejling, har været afsindigt træt og tirsdag frøs jeg så meget på arbejde at jeg måtte køre hjem og tage langærmet skiundertrøje på midt i arbejdstiden :blink: Men håber det ikke, er lige gået på weekend i dag og bortset fra mine ben føles lidt matte virker det ikke til der er noget usædvanligt "i systemet" :smile:

Edited by tulle
Link to comment
Share on other sites

:firebounce:Halvmarathon og lidt til, fredag d. 18/9: :firebounce:

distance: 23,15 km.

tid: 131.24 min.

avg :heartpump: : 161

max :heartpump: : 170

kcal: 1425

Så fik jeg langt om længe mit livs anden halvmarathondistance i hus :alright: Sidst jeg forsøgte var i starten af juni og nu var det på tide at forsøge igen. Så har gået og ladet mentalt op hele dagen og det gik faktisk langt nemmere end jeg nogensinde havde troet, var som om kroppen allerede efter få km gik på "autopilot". Det var først omkring 19 km jeg begyndte at mærke træthed og frem til jeg var 300 meter hjemmefra krævede det lidt ekstra kræfter at holde benene i gang, men da jeg så stod ved sidste lyskryds gik det op for mig: jeg gjorde det sq og forsvandt alle spor af træthed igen :4thumbup:

Nu står den så også absolut på sofahygge :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Super flot Tulle !!! :worship::cheer:

Kanon sejt gået !

Tusind tak PB :bigsmile:

Og så lidt status på weekenden her: jeg har ikke haft den ventede ømhed ovenpå turen, benene har været trætte og lidt stive i det, var ude og gå et par ærinder i går og udover lidt træthed var der intet at mærke, heller ikke i dag :w00t: :4thumbup: Kan ellers huske den første jeg løb, det var en eftermiddag og da var jeg allerede så øm i benene om aftenen at jeg havde svært v at klare de få trin der var fra min stue etage lejlighed og ned på fortovet, men det har jeg været forskånet for denne gang... hvilket jeg er rigtig glad for når jeg bor på 3. nu :tongue:

Til gengæld(!!!) har min krop åbenbart transformeret sig om til et vandtårn efter fredag :blink: Allerede i går syntes jeg mine ben virkede "spændte" og i dag har jeg poser under øjnene :dry: Og et tjek på vægten siger +2 kg siden fredag morgen og til i morges og har ikke spist eller drukket anderledes end jeg plejer. Så min logik siger mig det må være nogle restitutions processer i kroppen der bevirker dette :unsure: Kloge inputs er som altid velkomne :wink:

Men nu hvor kroppen, udover det med væsken, har taget turen i fredags så pænt følte jeg mig frisk nok til at begive mig ud på en restitutions tur her til aften :bigsmile:

Jogging søndag d. 20/9:

distance: 7,56 km.

tid: 42.20 min.

avg :heartpump: : 160

max :heartpump: : 168

kcal: 398

Var spændt på om der nu ville være noget at mærke i stængerne, men intet, det gik glat og var en dejlig tur :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

I dag har kroppen så småt åbnet for ventilerne igen og væsken er langsomt på tilbagegang, heldigvis :bigsmile: I morges måtte mit bælte spændes et hul ud i forhold til hvad jeg plejer pga væske og hvad den nu ellers har valgt at oplagre de sidste par dage!

Ringede også til min læge i morges for lige at høre hvad han mente, fik mit årlige stofskifte tjek for en måneds tid siden og godtnok havde sekretæren sagt at det så fint ud, men ville godt lige have det bekræftet af ham nu (da jeg for år tilbage havde en periode med lavt stofskifte hvor jeg netop havde store væskeophobninger), men det var god nok, stofskiftet ligger lige som det skal så det er åbenbart bare min krops måde at tackle turen på. Og så fik jeg nærmest skæld ud af ham over at løbe så langt og det skulle man jo træne sig op til, dette var efter jeg lige havde fortalt ham at jeg jo er rimeligt vant til at løbe med 4-5 ture i ugen :blink: Så det valgte jeg at vende det døve øre til :innocent:

Og så til aftenens tur:

Jogging mandag d. 21/9:

distance: 6,26 km.

tid: 34.16 min.

avg :heartpump: : 157

max :heartpump: : 172

kcal: 312

Havde optimistisk planlagt 9 km, men det var FOR optimistisk, nu vil benene vist gerne have en hviledag igen :wink:

Link to comment
Share on other sites

Løb onsdag d. 23/9:

distance: 6,26 km.

tid: 32.37 min.

avg :heartpump: : 162

max :heartpump: : 175

kcal: 312

Lille hurtig tur midt i en super hektisk uge :wacko: Der er fuldt knald på jobbet, står for at skal åbne ny ombygget butik fredag så der skal tømmes containere, fyldes butik op, indrettes lager, sættes på plads, gøres rent osv. osv. Kan fx ikke huske hvornår jeg sidst har slukket lyset og gået direkte i brædderne lidt efter kl 21 en aften, men det var tilfædet i går :w00t: Så denne uge bliver det nok ikke til meget løb og kosten sejler fuldstændigt, men hvad det går nok en uge :unsure: Det er det nødt til ihvertfald :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Det blev som ventet ikke til ret meget mere motion i sidste uge (udover at rende rundt på job i op til 14 timer pr dag altså :newtongue: ), kun en lille tur lørdag og lidt hjemmetræning, bla. med abrolleren, har kørt andre maveøvelser i noget tid så havde helt glemt hvor store doms den faktisk kan give i mavemullerne :blink:

Løb lørdag d. 26/9:

distance: 6,26 km.

tid: 32.31 min.

avg :heartpump: : 155

max :heartpump: : 167

kcal: 288

Interval træning mandag d. 28/9:

tid: 45 min.

avg :heartpump: : 162

max :heartpump: : 183

kcal: 434

Har aldrig rigtigt benyttet intervaltræning før, men synes ligesom der skal ske noget lidt anderledes nu end bare at løbe/jogge derudaf hver uge. Så i aften benyttede jeg for første gang det indbyggede interval program i pulsuret. Det kører skiftevis 5 og 3 min så det blev så til 5 "omgange" a´ 5 min jog og 3 min hurtig løb. Var faktisk hårdere end jeg lige havde regnet med :blush: Men klart noget jeg vil begynde at gøre mere brug af for at variere løbetræningen. Og så er det jo formidabelt at pulsuret er så fikst at det både bipper og lyser i displayet når de 3 eller 5 min er gået, har som sagt aldrig benyttet mig af intervalprogrammet i uret så det er jo fagre nye verden for mig :laugh:

Link to comment
Share on other sites

I dag har kroppen så småt åbnet for ventilerne igen og væsken er langsomt på tilbagegang, heldigvis :bigsmile: I morges måtte mit bælte spændes et hul ud i forhold til hvad jeg plejer pga væske og hvad den nu ellers har valgt at oplagre de sidste par dage!

Ringede også til min læge i morges for lige at høre hvad han mente, fik mit årlige stofskifte tjek for en måneds tid siden og godtnok havde sekretæren sagt at det så fint ud, men ville godt lige have det bekræftet af ham nu (da jeg for år tilbage havde en periode med lavt stofskifte hvor jeg netop havde store væskeophobninger), men det var god nok, stofskiftet ligger lige som det skal så det er åbenbart bare min krops måde at tackle turen på. Og så fik jeg nærmest skæld ud af ham over at løbe så langt og det skulle man jo træne sig op til, dette var efter jeg lige havde fortalt ham at jeg jo er rimeligt vant til at løbe med 4-5 ture i ugen :blink: Så det valgte jeg at vende det døve øre til :innocent:

Og så til aftenens tur:

Jogging mandag d. 21/9:

distance: 6,26 km.

tid: 34.16 min.

avg :heartpump: : 157

max :heartpump: : 172

kcal: 312

Havde optimistisk planlagt 9 km, men det var FOR optimistisk, nu vil benene vist gerne have en hviledag igen :wink:

Synes det er lidt sejt når kroppen på den måde bare tager styringen. Du gav den da også max gaz :devil: det er da klart den måtte komme med en reaktion på det.

Jeg har selv haft en hård uge på den fede måde i sidste uge og jeg har knap nok nået at ligge hovedet på puden om aftenen før øjnene er lukket i :blink: ja én af aftnerne tror jeg næsten jeg er gået fra sofaen og ind i seng sovende... :laugh: det er da kanon når kroppen bare tager over.

Link to comment
Share on other sites

Synes det er lidt sejt når kroppen på den måde bare tager styringen. Du gav den da også max gaz :devil: det er da klart den måtte komme med en reaktion på det.

Jeg har selv haft en hård uge på den fede måde i sidste uge og jeg har knap nok nået at ligge hovedet på puden om aftenen før øjnene er lukket i :blink: ja én af aftnerne tror jeg næsten jeg er gået fra sofaen og ind i seng sovende... :laugh: det er da kanon når kroppen bare tager over.

Puha PB syntes ikke det var så fedt lige mens det stod på, følte mig nærmest som en flodhest :w00t: Og så har kroppen lige taget en lignende tur denne weekend, fatter ikke lige hva der sker, som om hele mit system bare går i stå :blink: Men nu er det meste tumult efter ombygninen på jobbet overstået så kan koncentrere mig lidt om mig selv igen, tror faktisk det hænger meget sammen med at jeg ikke har fået mine vanlige løbeture, har været lidt små stresset, ikke spist ordentligt osv. men nu er jeg på vej "back on track" :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Intervalløb mandag d. 5/10:

tid: 44.50 min. (5x5 min jog, 5x3 min løb, knap 5 min afjog)

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 186

kcal: 462

Superfedt at komme afsted igen, blev kun til to ture sidste uge. Havde ellers planlagt en længere tur i lørdags, men den opgav jeg da jeg ikke syntes regn og storm var det optimale vejr til ca 12 km jogging :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Løb torsdag d. 6/10:

distance: 9,15 km.

tid: 48.37 km.

avg :heartpump: : 173

max :heartpump: : 191

kcal: 521

Efter to aftener med generalforsamlinger i først den ene andelsforening og så den anden var det rart at kunne hoppe i løbeskoene og komme ud og få luftet korpus i aften :smile: Også selvom det var med perioder med meget kraftig modvind nede ved stranden. Men passede mig egentlig meget fint, havde lidt aggressioner der skulle ud i dag :4ranting: Øv bøv tingene går bare ikke altid som man gerne ville...

Link to comment
Share on other sites

Er nok engang kommet lidt bagud med loggen :rolleyes:

Jogging lørdag d. 10/10:

distance: 12,2 km.

tid: 69.23 min.

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 181

kcal: 715

Havde en sløv weekend, har jo desværre tendenser til lettere depressiv tilstand i vinterhalvåret og det satte sit præg på fridagene fredag, lørdag og søndag. Så tager det som en sejr at jeg kom afsted og igennem turen som denne dag bare virkede som om den aldrig fik ende :blink:

Jogging søndag d. 11/10:

distance: 6,26 km.

tid: 35.49 min.

avg :heartpump: : 163

max :heartpump: : 174

kcal: 345

Igen dejligt at jeg faktisk kom afsted, godtnok længe siden jeg har brugt så lang tid på langs en weekend :nonono::blush:

Intervalløb tirsdag d. 13/10:

tid: 53 min (incl. 10 min opvarmning/afjogging)

avg :heartpump: : 167

max :heartpump: : 185

kcal: 536

Det blev vintersæsonens første tur med termoundertrøje :cold: Og med kraftig vind kombineret med kulde nede v stranden var det svært at give sig fuldt ud på et par af intervallerne, men gav den hvad jeg kunne :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hej Tulle

Jeg har også fået termoundertrøjen og softchell jakken på. Det er blevet hundekoldt at løbe på ydertidspunkterne (morgen og aften) men alligevel super skønt.

Jeg vil ikke sige jeg nogensinde har haft decideret vinderdepressionstendens, men jeg kunne da forestille mig løbet og den friske luft har en gavnlig effekt på det. Hvad med vitaminer og mineraler, har du styr på det så du er dækket ind dér ?

Jeg har en veninde der bruger lysterapi fra midt på efteråret og hen for foråret. Hun siger hun har god erfaring med det.

PB

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Jeg vil ikke sige jeg nogensinde har haft decideret vinderdepressionstendens, men jeg kunne da forestille mig løbet og den friske luft har en gavnlig effekt på det. Hvad med vitaminer og mineraler, har du styr på det så du er dækket ind dér ?

Jeg har en veninde der bruger lysterapi fra midt på efteråret og hen for foråret. Hun siger hun har god erfaring med det.

Hey PB :smile:

Jeg er slet ikke i tvivl om at løbet er med til at holde tingene lidt i skak, kan faktisk mærke at jeg føler mig langt mere stresset, irriteret og mut hvis jeg ikke får mine løbeture :w00t:

Tager multivitamin og jern (og fiskeolie) samt spiser en del grønt så tror jeg er dækket ind der... :unsure:

Der er nok heller ikke så meget tvivl om at boligsituationen er med til at gøre tingene lidt mere dystre dette efterår, og der er ikke meget andet at gøre end at forsøge at holde ud og stå det igennem!

Link to comment
Share on other sites

Så er jeg igen igen bagud med opdateringer....

Jogging fredag d. 16/10:

distance: 9,15 km.

tid: 51.46 min.

avg :heartpump: : 160

max :heartpump: : 171

kcal: 485

Meget sløv tur, havde slet ingen energi denne aften :gal:

Løb lørdag d. 17/10:

distacne: 9,15 km.

tid: 47.13 min.

avg :heartpump: 172

max :heartpump: : 189

kcal: 503

Hvad der ikke var af energi på fredagens tur var der så denne aften!!! Var lige v at tro jeg kunne sætte ny tids pr, men det rakte det desværre ikke helt til...

Intervalløb tirsdag d. 20/10:

tid: 45.02 min.

avg :heartpump: : 162

max :heartpump: : 185

kcal: 434

Indrømmet så irriterer det mig lidt at jeg, selvom jeg virkelig giver den hvad jeg kan på de 3 min sprint intervaller, stadigvæk ligger længere nede med pulsen end jeg gør på en løbetur... så er der jo noget der tyder på at jeg bør kunne give den endnu mere selvom jeg løber med tungen ud af halsen og kun lige kan klare de 3 min :blink:

Jogging onsdag d. 21/10:

distance: 9,15 km.

tid: 52.34 min.

avg :heartpump: : 156

max :heartpump: : 166

kcal: 475

Hmm tror næsten det burde betegnes som en gå tur :tongue:

Jogging fredag d. 23/10:

distance: 16,3 km.

tid: 92.26 min.

avg :heartpump: : 167

max :heartpump: : 178

kcal: 926

Syntes det var på tide med en længere tur over 12 km igen. Overvejede 23 km distancen, men det kommer til at vente lidt endnu før jeg giver mig i kast med den igen :rolleyes:

Edited by tulle
Link to comment
Share on other sites

du får da holdt de ben beskæftigede :w00t::devil:

Jeg gør ihvertfald hvad jeg kan :bigsmile:

Løb søndag d. 25/10:

distance: 6,67 km.

tid: 35.34 min.

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 189

kcal: 370

En eftermiddags tur, da jeg havde planer om aftenen... og øv hvor synes jeg stadig det er belastende at løbe om dagen i dagslys, kan godt være det er indbildning, men synes størstedelen af folk man møder glor som om de aldrig har set en person i løbetøj før :wacko: Men det giver så omvendt et godt tempo, skal bare hjem igen :tongue:

Jogging tirsdag d. 27/10:

distance: 11,26 km.

tid: 64.54 min.

avg :heartpump: : 162

max :heartpump: : 176

kcal: 623

Dejlig rolig aftentur efter en fridag, der igen, for størstedelen blev tilbragt på langs foran fjernsynet :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Jog/løb torsdag d. 29/10:

distance: 11,26 km.

tid: 61.48 min.

avg :heartpump: : 163

max :heartpump: : 179

kcal: 595

Gentog turen fra tirsdag og startede i roligt joggetempo, men efterhånden kom der virkelig tempo og energi i benene som bare løb hurtigere og hurtigere :4jumpy:

Jogging lørdag d. 31/10:

distance: 14,33 km.

tid: 81.21 min.

avg :heartbeat: : 164

max :heartbeat: : 175

kcal: 796

En tur med lettere doms i baglårene. Har langt om længe fået taget mig sammen til at få samlet den store vægtstang i mit sæt så fik kørt lidt DL i går, godtnok kun med 26 kg og den vil ikke kunne komme højere end 48 kg, men det er trods alt bedre end ingenting :smile: Og 4 x 10 rep alm og 4 x 10 rep stivbenet var så nok til at gøre mig lettere øm i dag. Og det var også turen hvor jeg mistede tålmodigheden med min pulsrem som jeg føler bliver ved med at glide lidt ned mens jeg løber til trods for at den er blevet strammet op til flere gange, så endte med at stille mig ind i noget buskads nede v stranden og stå mere eller mindre afklædt for at få pulsremmen af og så blev den altså ellers spændt adskillige cm ind :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share