Tulles tossestreger II


tulle
 Share

Recommended Posts

Jogging søndag d. 1/11:

distance: 3,93 km.

tid: 22.45 min.

avg :heartpump: : 163

max :heartpump: : 174

kcal: 221

Man skal kende sine begrænsninger er der nogen der siger, og min går bla. v kombinationen af snot, ømme matte ben, en dag med manglende appetit og deraf følgende lavt fødeindtag samt en pænt syg wind chill faktor udenfor kunne jeg så erfare her til aften :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hey PB :smile:

Jeg er slet ikke i tvivl om at løbet er med til at holde tingene lidt i skak, kan faktisk mærke at jeg føler mig langt mere stresset, irriteret og mut hvis jeg ikke får mine løbeture :w00t:

Tager multivitamin og jern (og fiskeolie) samt spiser en del grønt så tror jeg er dækket ind der... :unsure:

Der er nok heller ikke så meget tvivl om at boligsituationen er med til at gøre tingene lidt mere dystre dette efterår, og der er ikke meget andet at gøre end at forsøge at holde ud og stå det igennem!

Jeg tror da også det med boligerne er med til at genere humøret, men nu siger de at markedet bliver bedre igen, så mon ikke også turen kommer til din lejlighed ?

Du får da godt nok løbet en del Tulle :4thumbup:

Jeg synes det er ved at være køligt nu og jeg begynder at blive generet af kulden i halsen, men jeg løber hele året alligevel. Der skal bare noget varmt ned, når jeg kommer hjem efter sådan en tur.

Er du generet af den kolde luft i vintermånederne ?

Link to comment
Share on other sites

Jogging tirsdag d. 3/11:

distance: 11,26 km.

tid: 62.50

avg :heartpump: : 168

max :heartpump: : 182

kcal: 640

Havde troet jeg havde klaret den på lidt kortere tid, men "problemet" ligger i at jeg vist økonomiserer lidt for godt med energien til at starte med og holder et ret lavt tempo de første par km :wink:

Intervaltræning torsdag d. 5/11:

tid: 59.36

avg :heartpump: : 173

max :heartpump: : 189

kcal: 641

Var lidt ubeslutsom da jeg skulle afsted i dag, var mest hooked på at tage 11,26 km turen men syntes også det var på tide med lidt interval igen så det endte med at jeg kombinerede de to. Var lidt usikker på om det ville blive for meget, men det gik godt med skiftevis at holde roligt tempo i 5 min og spurte i 3 a 7 omgange og så lige 3.36 min til slut for at komme i mål på ruten. Og er yderst tilfreds med tiden :bigsmile::firebounce:

Link to comment
Share on other sites

Nå skal da love for der sker ting og sager her på siden med layoutet, så må se om jeg kan finde ud af at lave indlæg :rolleyes:

Løb lørdag d. 7/11:

distance: 12,48 km.

tid: 67.47 min.

avg : 170

max: 181

kcal: 700

En god tur på en typisk weekend dag hvor man måske er sumpet lidt for meget hen inden man kommer ud af døren :bblush: Men havde et ok tempo på fra start af der så bed sig selv lidt i bagen da der var modvind de sidste km af turen og der så ikke var så meget overskud til at holde tempoet... men alt i alt godt tilfreds :)

Link to comment
Share on other sites

Er blevet ramt i dag... af ferie!!! :tongue: En længe planlagt uge hvor turen går over til min søster som har fødselsdag, men må lige få opdateret de sidste to ture inden afgang i morgen tidlig...

Jogging søndag d. 8/11:

distance: 6,26 km.

tid: 36.14 min.

avg :heartpump: : 159

max :heartpump: : 172

kcal: 336

Bare en rolig aktiv restitutionstur, ikke noget at kommentere.

Intervalløb tirsdag d. 10/11:

tid: 61.07 min.

avg :heartpump: : 168

max :heartpump: : 185

kcal: 620

Turen var 11,44 km. fordelt på 8 x 5 min joggeinterval og 7 x 3 min hurtig løb. Samme tur som torsdag, blot med lidt ændring til sidst ind af mindre veje for at undgå lyskryds der altid skifter til rødt når jeg kommer til dem midt i et løbe interval, er sikker på alle lyskrydsene har konspireret mod mig :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Tilbage fra ferie i jylland, havde også løbegearet med så det blev til et par ture ovre "på prærien" :smile:

Jogging torsdag d. 12/11:

distance: 12,22 km.

tid: 70.42 min.

avg :heartpump: : 159

max :heartpump: : 172

kcal: 659

Dejlig rute ud i den jyske natur. Eneste minus var lidt ondt i venstre skinneben som dog mere eller mindre gik væk efter lidt stræk.

Jogging søndag d. 15/11:

distance: 9,18 km.

tid: 51.50 min.

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 179

kcal: 530

En mildest talt elendig tur, havde nu en gnavende skinnebensbetændelse i venstre ben. Er meget sikker på den er kommet af at drøne rundt i min søsters bil, det er kun når jeg er derovre jeg har mulighed for at holde mine køreegenskaber ved lige så måske ikke så underligt benene protesterede lidt. Og så var kroppen også lidt slatten af nogle dage med ret anderledes og måske ikke helt så næringsrig og sund kost som jeg er vant til :4whistling:

Men nu er ferien slut så nu er det tilbage til min vanlige kost og ingen bilkørsel så er nok hurtigt tilbage igen :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Jogging torsdag d. 19/11:

distance: 7,4 km.

tid: 41.47 min.

avg :heartpump: : 165

max :heartpump: : 175

kcal: 410

Så kom jeg endelig afsted igen, 4 dage uden løb føles faktisk som lang tid :eh: Ville have været afsted i går, men da jeg vågnede fra en morfar sidst på eftermiddagen kunne jeg ligesom godt fornemme at vejrguderne ikke var på min side og løb måske ikk var en plan snedig :dry: Men var nu også lidt nervøs ved at skulle afsted i dag, benene har ikke været tip top de sidste dage, de har føltes underligt overspændte og trætte og har været på nippet til kramper flere gange... ved ikk lige hvad der sker, men har lige købt nye arbejdssko så det kan jo være en del af årsagen :unsure: Det gik heldigvis godt og holdt turen kort og rolig og benene føltes forbavsende lette :smile:

Link to comment
Share on other sites

Bagud igen igen...

Løb lørdag d. 21/11:

distance: 11,26 km.

tid: 61.10 min.

avg :heartpump: : 173

max :heartpump: : 183

kcal: 656

Jogging mandag d. 23/11:

distance: 9,15 km.

tid: 51.51 min.

avg :heartpump: : 168

max :heartpump: : 181

kcal: 530

Ikke meget energi denne dag...

Løb torsdag d. 25/11:

distance: 11,26 km.

tid: 59.31 min.

avg :heartpump: : 172

max :heartpump: : 188

kcal: 633

Følte mig alt andet end oplagt her til aften, men det var åbenbart kun i hovedet for benene ville noget andet og da jeg nåede ind på sidste km kunne jeg se at det var en pr i udsigt så den fik ekstra tempo det sidste stykke! Fik barberet 5 sek af hidtil bedste tid på denne tur, lidt har jo også ret :rolleyes: Og det var absolut ikke hvad jeg havde regnet med før jeg begav mig ud på turen :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jogging søndag d. 29/11:

distance: 12,2 km.

tid: 65.59 min.

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 186

kcal: 675

Blev lidt skuffet da jeg så aftenens slut tid, hele turen havde føltes som om jeg var hurtigere :blink: Var som sædvanligt kommet senere afsted end det var hensigten og hvis man skulle nå hjem, i bad og lave mad inden afslutning på Forbrydelsen (og det skulle man :wink: )måtte der jo lidt fart på! Men så vidt jeg kan se er det alligevel næsten 3 min bedre end nogen tidligere tid på denne rute og det skal jeg selvfølgelig ikke være utilfreds med :4nope: :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Træningen har været lidt ustabil den sidste 1½ uge grundet optræk til skade, men ser ud til jeg slipper :bigsmile:

Løb tirsdag d. 1/12:

distance: 9,15 km.

tid: 48.37 min.

avg :heartpump: : 174

max :heartpump: : 186

kcal: 527

God tur, ikke noget at bemærke.

Jogging torsdag d. 3/12:

distance: 11,26 km.

tid: 63.13 min.

avg :heartpump: : 169

max :heartpump: : 183

kcal: 648

Efter omkring halvanden km begyndte jeg at få nogle ubehagelige jag op i venstre achillessene (ok ku godt bruge en ordbog til det ord tror jeg :blink: ). Der har overhovedet intet været at mærke i den før så stoppede op og fik strakt godt ud. Derefter var der intet at mærke så slog det hen og fortsatte resten af turen. Fredag blev jeg så straffet for det, var virkelig øm i den. Der blev smurt store mængder muskelbalsam på både fredag og lørdag. Lørdag var ømheden næsten væk, men da jeg sidst på dagen overvejede en lille tur prøvede jeg at vippe op og ned på fødderne, stadig øm og turen blev droppet...

Jogging søndag d. 6/12:

distance: 6,26 km.

tid: 34.49 min.

avg :heartpump: : 164

max :heartpump: : 178

kcal: 339

En lille test tur da der nu intet var at mærke mere og det gik fint :smile:

Jogging onsdag d. 9/12:

distance: 10,7 km.

tid: 60.51 min.

avg :heartpump: : 167

max :heartpump: : 176

kcal: 609

Valgte at udskyde min ellers ret faste tirsdagstur til i dag. Var overdrevet træt i går grundet manglende søvn og så synes jeg især mine lægge ikke virker til at have det alt for smart for tiden, de føles nærmest konstant "trætte" og til tider ømme. Har ingen ide om hvad det kan skyldes :unsure: Men det var ikke noget der kunne mærkes da jeg var afsted her til aften så må bare se tiden an...

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Lidt træningsupdate:

Jogging fredag d. 11/12:

distance: 9,15 km.

tid: 49.17 min.

avg :heartpump: : 175

max :heartpump: : 187

kcal: 536

Løb søndag d. 13/12:

distance: 7,91 km.

tid: 42.05 min.

avg :heartpump: : 168

max :heartpump: : 188

kcal: 434

Puls stas er nok lidt usikre, tror desværre mit pulsur er på vej på pension :crybaby: Det er syv lange og syv brede om at finde pulsen når jeg starter det i forbindelse med omklædning til turen og de sidste gange er den først begyndt rigtigt at registrere noget når jeg starter turen eller den sætter sig fast på én puls. Bruger efterhånden mere energi på løbende at holde øje med om pulsuret nu kører end på selve løbet :wacko: Det er ikke længe siden uret fik nyt batteri, senderens skiftede jeg sidste uge og remmen har jeg vasket så kan ikke finde andre mulige forklaringer end at det er ved at stå af, øv bøv...

Det samme kan vist siges om mig selv... på det sidste har jeg haft mere og mere svært ved at komme afsted, småskader eller ej. Må nok erkende at jeg ikke har den store motivation for tiden, så indtil den vender tilbage vil jeg være helt tilfreds med 3 kortere ture pr uge for at vedligeholde formen. Men supplerer nok med nogle raske gåture som jeg til gengæld har fået mere lyst til, dem synes jeg dog ikke jeg gider at logge her, nøjes med det løb det bliver til den næste tid :smile:

Link to comment
Share on other sites

Opdatering over den forgangne uge:

Jogging tirsdag d. 15/12:

distance: 7,91 km.

tid: 43.58 min.

avg :heartpump: : 168

max :heartpump: : 178

kcal: 444

Dette blev muligvis årets sidste tur for mit vedkommende, motivationen til løb er bare væk lige nu :sneaky2: Men har til gengæld fået gået 45-60 min rask gang/powerwalk 3 gange siden tirsdag, det gider jeg sjovt nok godt :blink: Og får fortsat kørt lidt øvelser med vægtene hjemme så forsumper ikke helt :bigsmile:

Og så en lille halvårs status:

Vægt: 61,8 kg

overarm: 28,5 cm

bryst: 89 cm

talje: 71 cm

hofte: 96 cm

lår: 54,5 cm

Tal fra i dag:

Vægt: 59,2 kg

overarm: 28 cm

bryst: 89 cm

talje: 71 cm

hofte: 94,5 cm

lår: 54 cm

God weekend derude :smile:

Link to comment
Share on other sites

<60 kg?! Du ender jo med at forsvinde helt, Tulle! :w00t:

Hehe så galt ender det nok ikke Hoos :unsure: Tror faktisk du er slankere end mig da du har betydelig mere muskelmasse :4flex: :wink: Der er røget ca to kg her i december, ved ikke helt hvordan eller hvorfor og som min chef siger: "hvem fanden taber to kg i december?"... mig åbenbart :rolleyes: Meeen lad mig nu se hvad vægten siger efter jul og nytår :4eat: :4whistling:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Så er 2010 kommet i gang og min motivation er laaangsomt tilbagevendende :smile: Nu har det så været vejret der også har sat visse begrænsninger, er bare ikke meget for at løbe når der ligger sne og is, men har været ude på et par forsigtige ture:

Jogging onsdag d. 30/12:

distance: 5,97 km.

tid: 32.34 min.

avg :heartpump: : 167

max :heartpump: : 201 :blink: som tidligere skrevet er ur/sender v at stå af, dette var min startpuls!

kcal: 326

Det var så definitivt sidste tur i 2009, det år i mit liv der har budt på flest løbne km :w00t:

Jogging tirsdag d. 5/1:

distance: 7,37 km.

tid: 40.44 min.

avg :heartpump: : 172

max :heartpump: : 187

kcal: 429

Jogging lørdag d. 9/1:

distance: 7,37 km.

tid: 40.15 min.

avg :heartpump: : 173

max :heartpump: : 183

kcal: 431

Har brugt meget tid på at fundere over den nedadgående motivation i december og debatteret den lidt med andre løbere. Den er så småt ved at komme igen, men måske ikke så underligt den forsvandt, som skrevet længere oppe er 09 det år jeg har løbet mest nogensinde og måske blev det også lidt for meget af det gode da jeg endte på 5 ture i ugen :eh: Det sjove gik nok lidt af det til sidst, det blev vel nærmest en konkurrence mod mig selv om mere og bedre hele tiden og den slags kan man sjældent vinde :blush:

Så mit mål for 2010 er at få en mere afslappet tilgang til løbet og igen få det sjovt og rart med det :bigsmile:

Og så står der et par nye løbesko og venter på at blive taget i brug, vil dog vente til frosten er væk, indtil da må de gamle finde sig i vejsalt og sjap. Og så skal der findes et nyt pulsur, har set mig lidt varm på garmin fr305, men er ikke færdig med at undersøge de forskellige på nettet.

Link to comment
Share on other sites

Løb mandag d. 11/1:

distance: 7,37 km.

tid: 38.28 km.

avg :heartpump: : 173

max :heartpump: : 191

kcal: 393

Samme tur igen igen... og stadig er der tvivl om hvor godt pulsen passer (derfor også angivet med de små tal og bogstaver), startede inden turen med at ramme 193 på vej NED af trapperne :tongue:

Men en god tur med fart i benene lige fra start af og det skar næsten to min af i forhold til de to sidste ture, motivationen er på vej op :4thumbup:

Edited by tulle
Link to comment
Share on other sites

Hej Tulle,

Der er godt nok gang i løberiet! Hvad skete der med den sindsyge vægttræning?

:smile:

Hej Cilius, længe siden, har godt luret lidt i din nye log nr... er det 37 eller noget :unsure::tongue:

Har jo trænet lidt hist og lidt her efter jeg flyttede herover til staden, senest i city fitness på bryggen. Da jeg så flyttede fra bryggen blev besøgene sjældnere og sjældnere og så blev jeg lidt finansboligkrise ramt og er det stadig så vælger at spare penge på medlemsskab på et center. Og samtidig er jeg så blevet ret bidt at løb det sidste års tid og når nu det koster gratis passer det jo ret godt. Får dog trænet en lille smule herhjemme, har et vægtsæt på 50 kg, men det er kun for at forsøge at vedligeholde og stramme lidt op :smile:

Indimellem kan jeg dog godt savne noget "rigtig vægttæning" så når der engang kommer mere luft i økonomien tror jeg også jeg finder et center.. og lur mig om ikke en gang HST kunne blive noget af det første på tapetet, man har jo lært lidt om hvad der er effektivt :wink:

Link to comment
Share on other sites

Løb torsdag d. 14/1:

distance: 6,37 km.

tid: 32.48 min.

Af spændende ting fra denne tur kan jeg berette at min max puls i dag hoppede fra 167 til 215 mens jeg stod stille i et lyskryds, jow jow det kører for det pulsur :laugh: Men det gør det så faktisk for mine ben, de har tilsyneladende savnet at løbe :w00t: :4thumbup: Havde tænkt at turen skulle være lidt længere, men efter fuld staus på arbejde blev det så bare til en lille "trænger-lige-til-lidt-luft-til-hovedet-tur" for hvor bliver jeg bare altid bims af en hel dag med hhv. tælle tælle tælle og så gøre op bagefter :crazy:

Link to comment
Share on other sites

Hey Tulle,

- 215 på et pulsur betyder normalt at der ingen forbindelse er mellem sender og modtager. Det er således bare et "no signal"

Ahh ok, det anede jeg ikke :blush: Men tak Spock :smile: Det pulsur er nok bare slidt i bund tror jeg selvom jeg synes 2½ år ikke er ret lang holdbarhed for sådan et :unsure:

Link to comment
Share on other sites

2½ er ingen alder for et pulsur, det er helt normalt at de "fucker op" engang imellem og viser 214 i puls eller lignende :)

Så behold du bare dit ur, det skulle gerne kunne holde i mange flere år! :superman:

Nej jeg synes da også det burde holde længere, men det spasser totalt ud efterhånden hver gang, starter ofte ud med en puls på 19x når jeg tænder det. Og så er det op og ned om det virker i løbet af turen :dry: Det er ikke længe siden jeg fik batteri i uret skiftet og senderens batteri skiftede jeg selv i slutningen af november. Så ved snart ikke hvad der kan være galt med det... Nogle ideer? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share