Svendsens Logbog


Svendsen
 Share

Recommended Posts

Har delt M2 opvarmningsprogrammet op i tre, og kører så en del til hver BJJ træning. Til BB har jeg udvalgt nogle øvelser jeg kan tillade mig at lave (typisk de stående).

Sjovt nok ikke så mange til træning i dag :blink:

Varmede op, og rullede så med min coach, hvilket var godt som vanligt. Jeg glemmer mig selv, men jeg burde nok stadig være lidt mere opmærksom på at lave sikre bevægelser.

4 x 7 minutters runder med 2 minutters pause mellem sæt

Til sidst holdte vi generalprøve for morgendagens opvisning i klubben. 7 minutters øvelse, hvor vi giver og tager flying armbars og scissor takedown etc. Det gik nogenlunde, men ikke lige sådan at holde flowet, når vi indbyders og gennem ikke verbal kommunikation skal finde ud af hvis tur det er, og til hvad.

Da jeg kom hjem fik jeg ondt i ryggen. Hm, det kunne være jeg skulle prøve mig med en kiropraktor, nu har jeg har døjet med den nedre ryg, af forskellig intensitet, i snart et år.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg glæder mig til at se, hvad I har fundet ud af at lave til opvisningen.

Jeg bliver slemt skuffet, hvis det ikke er action packed!

Hr. K

Wow, det var fantastisk! Action packed så det ville noget. En såkaldt "once in a lifetime experience". Synd du ikke oplevede det..

---

Stadig lidt døj med ryggen. Har læst op på det inde på t-nation, og har et par ændringer som jeg vil foretage i mit program og hverdag. Dagens træning skulle blot være tre minutters opvisning, men det blev spontant ændret til fællestræning med vores aikidohold:

5 x 3 minutters runder rul med 1 minuts pauser i mellem.

1 x 20 minutters thaiboksning - knæ og spark på puder

1 x 30 minutter aikido med stav. Heriblandt: "undvigelse af sving -> wristcontrol -> armbar"

Rullede lidt med min træner til allersidst.

Alt døj med ryggen forsvandt selvfølgelig da humøret og min kropstemperatur steg. Det bliver spændende at se om det har været godt eller skidt for ryggen.

Selvom jeg knap har gennemført ti teknikpas, er jeg allerede begyndt at få positive kommentarer fra personer hist og her. Det lover godt for mit muskelopbygningspotentiale :smile:

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

:4disguise: så er vi enige

---

1 times formiddagssparring + 1 times BJJdiskussioner. En gut fra BJJ har lidt skæve arbejdstimer, og det åbner op for noget ekstratræning. Da han er en gammel karatemand har han adgang til en klub der ligger i samme bygning som Powah Gym, så jeg kunne lige snige et BB-pas ind bagefter. En lille ting om progression i BJJ: Det er fantastisk når nye ting, man længe har arbejdet på, fungerer, men det er endnu bedre når det selv samme sker for ens elever. Blev således tappet ud af en ezikielchoke fra side - det har vi ikke øvet før :bigsmile: Han fangede mig også med en ankellås. Very good. Iøvrigt en tung gut der rigtig giver den gas. Det betød jeg først begyndte at submitte ham i de senere runder, idet han blev mere og mere udkørt.

BB i Power Gym:

RDL-lal

4 x 10 @ 20 kg - 30sekpause

Lunges i klipklappere

2 x 8 - ingen pause mellem ben

DBpres

4 x 10 @ 11.5 kg 30sekpause

Vægten kan jeg godt styre, men teknikken er lidt ved siden af. Det fungerer faktisk bedre med bænkpres

Siddende Row

4 x 10 @ 35 kg 30sek med udstrækning af pecs

Sad rigtig godt, og brændte biceps godt af - er klar til mere vægt næste gang

Curl:

1 x 10 @ 8 kg

For kort pause mellem row og curl - var brændt af

OHshrug

1 x 10 @ 20 kg

Teknikken var lidt ved siden af. Det ser ud til at jeg primært aktivere højre side.

Hjem og spise, og nu vil jeg have en lille lur.

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

Da jeg blev offer for en scissortakedown gone wrong i går, sprang jeg mere eller mindre bentræningen over i dag for at være på den sikre side.

Træning @ Powah Gym

Let intetsigende opvarmning. Kom derned lidt senere på dagen, og klientellet var lidt anderledes. Den største forskel var mængden. Jeg ser det klart som en fordel at der er tom/halvtomt. Det hænger nok sammen med at jeg ikke har så meget at gøre med de andre. Mødte en fra Budokwai dernede allersidst. Tror jeg vil hooker op med ham en gang i mellem i fremtiden. Så kan jeg også få ham til at filme mine løft, så jeg kan se lidt nærmere på teknikken udefra.

Pushups

2 x 10

Scalp pushups

1 x 10

Bænkpres

1 x 10 @ 20 kg

3 x 10 @ 40 kg

1 x 8 @ 40 kg

Jeg er lidt utilfreds med udførslen. Primært pga. jeg ikke kan kontrollere stangen godt nok. Sekundært pga. jeg ikke kan regne ud hvornår og hvor meget jeg skal trække vejret under udførslen.

Siddende row med pec stretch imellem sæt

3 x 10 @ 35 kg

1 x 8 @ 35 kg

Fandt ikke det rigtige håndtag, så brugte nogle reb, hvilket udfordrede håndleddene/underarmene godt

Dødløft

12 x 1 @ 50 kg

20 sek pause mellem hvert løft.

I bad, shake, banan og juice da jeg kom hjem.

Link to comment
Share on other sites

Aften BJJ undervisning

Opvarmning: Sumo-wrestling! Fantastisk underholdende træning.

Teknik: Armbar setups fra guard: To fra closed- og en fra spiderguard. Ind imellem teknikkerne kørte vi repetitioner af armbarbevægelsen for at holde pulsen oppe.

Sparring ½time - fangede for første gang en lapel choke (med bunden) fra side :w00t: bwahaha det holder.

Link to comment
Share on other sites

Aften BJJ:

Forskellige no-gi moves fra toppen i guard, blandt andet Can Opener :wub:

Lige som de sidste tre gange har deltagerantallet landet på et ulige nummer - det betyder jeg ikke får repeteret bevægelserne andet end når jeg demonstrerer dem i starten. Omvendt giver det mig mulighed for at gå rundt og hjælpe folk, hvilket øger deres niveau, og der er vel også en smule visuel læring som smitter af på mig.

Til gengæld kan jeg være med til alt sparringen :cool:

I morgen tager jeg til BJJ om formiddagen - og så i PowerGym lige bagefter. Jeg regner med at det bliver et tre times pas (i alt), hvilket er god forberedelse til det ShootersMMA SW Kursus der ligger lige om hjørnet og venter.

---

De åbner endelig for pladser i Unifitness igen, hvilket giver mig mulighed for at styrketræne for 90 kr. om måneden - dejligt!

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

Fik ikke styrketrænet efter sidste BJJtræning. Der er næsten en uge mellem sessionerne, hvilket er for meget.

I dag fik rullet en del no-gi. Fangede en Twister for første gang :shades: Vi havde en tung gut fra Skagen med nede og træne- godt at rulle med nogen fra andre gyms.

Edit

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

Puha :blink: er fuldstændig kørt ned efter BJJ i dag - en dejlig rensende oplevelse.

Stod tidligt op i dag, for at tage ned og stå i kø om et medlemskab til Unifitness. Det var det hele værd, nu har jeg mulighed for at få en halvtimes massage for 85 kr.

Men var godt træt, og havde følt mig lidt svag i det ene skulderled, så jeg lagde mig til at sove et par timer da jeg kom hjem, og kom aldrig afsted mod Power Gym i dag.

Om aftenen var vi kun få til BJJ. Jeg fik dog fuld valuta for pengene. Først kørte vi 8 runder af 1minuts guardsurfing hver. Så sparrede vi de sidste 45 minutter. Først en masse sjov og ballade runder med min træner, derefter et par hårde sparringsrunder med en tung gut. Arbejdede mere eller mindre fra bunden, hele tiden. Han kørte et topgame der var stille og roligt og øh masende. Sugede alt min energi ud af mig. Brændte også mine håndled af i nogle af de første runder, og det lykkes mig at sidde fast i en headlock i et par minutter, mens han pressede og gi'en lå over mit ansigt, samtidig med at jeg hev efter vejret. Interessant oplevelse at battle den klaustrofobi der opstod. Anyway fik poppet hovedet ud til sidste og lavede en overgang til armbar. Jagtede også en twister i dag, men ikke så meget held med det, mangler et ordentligt setup.

Sidste runde var mere eller mindre 20 minutter fra nederst i en udfladet halfguard :crazy: Godt og hårdt

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

Tog ned i Power Gym i dag. Kl. var dog lige omkring myldretid, så områderne var godt fyldt op. Ikke lige hvad jeg havde brug for.

Lidt opvarmning

Squat - 1 minuts pauser

20 stk

1 x 10 @ 20 kg.

3 x 8 @ 40 kg.

Puhay en omgang. Jeg kan konkludere to ting:

A) Jeg bliver ikke stærkere af ikke at træne

B) Jeg løber ikke tør for vægtskiver de næste par år :4disguise:

Pullup

1 x 5

2 x 6 med mixed greb

Så tog jeg hjem. Tager resten i morgen efter formiddagsBJJ.

Link to comment
Share on other sites

2 timers BJJ - Jeg mødtes med en ny, og gennemgik vores overordnet strategi. Vi nåede næsten hele vejen rundt, og så sparrede vi det sidste kvarter. Kørte et let og løst game, og lod ham arbejde.

Godt varm tog jeg over i Power Gym

Alle sæt blev gennemført med ca. 1 minuts mellemrum

RDL

4 x 6 @ 60 kg - ikke særlig stor ROM

Siddende Row

4 x 8 @ 40 kg - min første PR :smile:

Lavede pec stretch i mellem sæt

Liggende DB pres

4 x 10 @ 11.5 kg

Gik over til neutral grip hvilket fungerede bedre. En gut var ovre og prøve at hjælpe med min teknik, men han ville vist have mig til at lave et andet underligt bevægelsemønster for at ramme brystet. Det kom jeg let over ved at påpege at jeg blot prøvede at blive bedre til selve pressebevægelsen, men rart at han ville hjælpe.

Hammercurl

2 x 12 @ 8 kg

Et par gutter stod og diskuterede doping, hvorefter en af dem påstod at alle andre end ham var doped i Power Gym. Så fik han lige øje på mig, og sagde "og så dig". :blush: Tror vist nok det var et dess.

Link to comment
Share on other sites

Et par gutter stod og diskuterede doping, hvorefter en af dem påstod at alle andre end ham var doped i Power Gym. Så fik han lige øje på mig, og sagde "og så dig". :blush: Tror vist nok det var et dess.

RNC

Link to comment
Share on other sites

Søndagstræning

10 minutters magical mobility eller hvad nu det hedder, efterfulgt at 1 times grappling. Forskellige rundelængder og modstandere. Sluttede af med 10 minutters boksning.

Holdte mig til et skarpt game i dag, hvilket gav gode resultater. God kontrol af folks rygge i dag, og sør'me om jeg ikke fangede mig endnu en håndledslås :cool:

Nu vil jeg kaste mig over en japansk undervisningsfilm med Aoki..

Link to comment
Share on other sites

Formiddags BJJ - to timer

Den første 35 minutter lavede vi drills fra Guard: Armbar-Triangle-Kimura etc. Så brugte vi 20 minutter på at køre Mount Escapes. Derefter kørte vi isoleret sparring - vi kørte 2 minutter inde, 1 minut ude. Først fra guard, så fra mount. Til sidst sluttede vi af med fuld sparring, 2 x 2minutter, hvorefter man var ude i to minutter.

Mit game kørte ualmindeligt godt i dag.

Ingen styrketræning i dag, da min venstre bicep var blevet en smule forstrukket tirsdag. Det går dog væk inden søndag.

Edited by Svendsen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share