Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Fantastisk billede

000_dv1008454_600.jpg

Forhåbentlig kan han komme lidt ned af den trone han selv har bygget op. Andy har til dato stadig ikke vundet et etapeløb! Jeg kan generelt godt li ham og hans bror, men i årets tour har de simpelthen været for hovne og dumme at høre på. Jørgen Leth ramte det meget godt da han for et par dage siden at Frank blev dummere og dummere at høre på efter hans kommentarer om det virkelig kunne være rigtigt at cykelløb skulle vindes på nedkørsler.

Ramt lige på kornet :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Kørte et smut op til Hørsholm i dag for at træne med de drenge deroppe. Allerede fra starten af synes jeg at benene var tunge og det ikke rullede. Jeg fik dog kæmpet mig til Hørsholm hvor jeg dog var den eneste der var mødt op. Heldigvis kom både Carsten K og Jakob, samt Jens og 2 jeg ikke kendte. Så i alt var vi 6 der tog den klassiske tur. Det passede mig faktisk også rigtig godt.

Ud til Stumpedyssevej fik jeg trukket godt igennem, og pulsen farede op med det samme. Ind i læ og alt det der. Fik dog taget et par gode føringer, og der var generelt god fart over feltet i dag. Vi var vel kun 3 der tog de længere føringer så der blev taget en del vind i dag :laugh:

Jeg fik æren af at ligge ved siden af Jakobs tempomaskine ind mod Sørup bakken, så jeg var allerede i det røde felt da vi ramte bakken. Jeg havde lovet mig selv at jeg ikke ville rykke igennem for også at have lidt til resten af turen. Så jeg kørte bare siddende opad, og så det sidste stykke rejste jeg mig op og trådte lidt mere igennem, og det var nok til at sætte de andre og køre relativt roligt op til toppen. Nummer 2 var Jakob som har tabt sig 12 kg, men stadig træder en ond mølle.

Efter lidt opsamling kom jeg i front igen og fik lov til at trække hele vejen hen til Jonstrup bakken. Jeg kørte ikke all-out for der var ingen der gjorde anmærkning til at komme op og tage over, og jeg ville ikke ramme bakken i det røde felt igen. Da vi ramte bunden blev jeg siddende igen og trådte så bare lidt ekstra igennem. Jeg gjorde så det at jeg i løbet af stigningen øgede farten i siddende ryk, og da jeg gjorde det anden gang kunne jeg se på skyggen at Jakob måtte op og stå for at få lukket hullet - noget han sjældent gør. Han gav også lige lyd fra sig om at det var hårdt. Jeg prøvede en tredje gang på den lille knold der er på stigningen, men der kom han også med. For at holde fart i cyklen rejste jeg mig op og kørte stående i nogle meter og på de sidste 50 meter kom Jakob udenom og tog spurten :smile: Lidt overraskende var der et stort hul ned til de andre - inkl. en der netop har været i Italien og køre. Men det var vidst også kun hans anden tur efter hjemkomsten for nogle uger siden så han er sgu undskyldt.

Igen lidt opsamling inden der igen kom tempo på langs Esrum sø. Ved den lille bakke mod slutningen rykkede Carsten først, og da jeg lå på hjul af ham fulgte jeg med uden de store problemer, og kunne så køre forbi ham til sidst. Herefter tog han en ond føring ind mod Tikøb, hvor jeg så tog over på vores lille deroute.

På Hornbækvej gik Jakob i front og tog en hård og lang føring forbi Tikøb. Jeg lå bagerst i gruppen på hjul af Carsten, som med 300 meter til et sving valgte at køre sig i front. Jeg havde stadig hans hjul og regnede egentlig med at han ville sprinte til sidst, det gjorde han dog ikke. Så da der manglede en 150 meter eller noget i den dur bankede jeg udenom og spurtede væk. En rigtig god spurt fra min side hvor jeg virkelig fik banket nogle watt ned i pedalerne. I øvrigt dejligt med Mavic hjulene på cyklen igen - ingen flex :laugh:

Herfra ind igennem Danstrup og hvad det ellers hedder. Carsten fik taget en god lang føring, og jeg kom også op til sidst. Vi spoler frem til Humlebækspurten hvor Carsten trak ind mod højre svinget. Jeg lå bagerst i gruppen og havde Jakobs hjul og han valgte at gå forbi efter højresvinget hvor selve opløbet egentlig starter og bankede ellers bare derudaf. Jeg holdt mig heldigvis tæt på så jeg ikke skulle ud i noget vind og kunne sagtens køre med. Han åbnede også hul til både Carsten og Jens, som dog begge fik kørt sig op igen. Jens gik så forbi i hvad vi alle troede var et forsøg på at snuppe spurten - han ville dog have haft vi kørte med for at få mere fart på i spurten. Doh. Jeg lå stadig på hjul af Jakob med Carsten bag mig. Inde i S-svinget sagde Jakob "hep" og så gik jeg forbi. På det korte lige stykke til spurten fik jeg banket cyklen op på 59 km/t og den spurt blev taget ganske komfortabelt. Takket være Jakob.

På Strandvejen kørte vi lidt korte føringer, men ind mod Rungsted valgte Carsten for alvor at åbne op og vi lå i et par km med omkring 45 km/t. Det fik Jens til at dreje fra ved Rungsted havn, mens vi andre kørte op og tog Folehaven. Fra Rungsted havn lå jeg i front, og trak os alle derop.

Den ene ukendte gik i front på den første bakke, og stod op hele vejen, mens jeg stille og roligt halede ham ind igen uden at bruge for mange kræfter. På næste bakke tog jeg den også stille og roligt, og så kom han i front igen - han fortalte senere at han havde glemt at der var en bakke til :smile: Jeg lå derfor i 2. position da vi ramte den sidste knold. Carsten der lå bagerst åbnede op, og jeg kom med og slog så turboen til da jeg havde lukket hullet til ham, og satte fuld damp på på det flade stykke i modvinden. Jeg kunne se at Carsten prøvede at komme op, så jeg trykkede lidt ekstra igennem og holdt forspringet hele vejen ned til kirken. Perfekt.

Herfra kørte jeg så op til mine forældre for at låne bilen. I alt blev det til en tur på 95,2 km med 31,6 km/t. Pulssnittet siger 78% af max.

20110726tur.png

20110726kort.png

Turen med HCM alene var på 71 km med 32,7 km/t og en puls på 79% af max.

Undervejs på turen fik jeg dog ret ondt i min venstre fod. Ikke synderligt behageligt, men det kom og gik lidt under turen. Hvad det er er jeg ikke helt sikker på, men tænker lidt om det hænger sammen med den "bule" jeg har fået på foden også.

I morgen står den på et smut til Vejle og køre i nogle bakker med Jannie. Heldigt for hende har jeg også haft en hård træningstur i dag, så hun kan ikke bruge det som en undskyldning når jeg snupper hende på alle bakkerne :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Oh my God! Jeg er vild med Vejle. Sikke et fedt terræn!! I dag var jeg jo som sagt et smut i Vejle med cyklen og jeg må sige at jeg faldt godt til rette. Benene var lidt tunge efter turen i går og så 2,5 times kørsel, men da jeg mødtes med Jannie og lige fik trillet lidt virkede det til at de klarede det lidt bedre. Desværre var der en del vind ud af byen, men ellers mærkede vi sådan set ikke det store til den.

Efter 5-6 kms opvarmning stod første Vejle bakke foran os. Munkebjerg. 1250 meter med 7,1% i snit ifølge Climbs. Jeg havde allerede sagt til Jannie at jeg ville tage den lidt med ro fordi jeg jo ikke ville brænde sammen på første bakke. I bedste "mig" stil trådte jeg derfor an inden vi havde kørt under broen :crazy: Stor klinge og hele pivtøjet. Jeg fik dog korrigeret det lidt med en lille klinge og lidt mindre gear bagpå, men stadig i et godt tempo. For hulen hvor var første indtryk med Vejle fantastisk! Sindssyg lækker stigning med sving og hele pivtøjet og masser af procenter.

Herfra kørte vi vidst lidt bag om Vejle og Jannie fik os ledt ud i et fantastisk boligkvarter hvor vi lige tog en omgang, inden jeg gjorde opmærksom på at vi nu var tilbage hvor vi var kommet ind :laugh:

Men efter en god nedkørsel var vi nede i byen igen, og kørte derefter ud mod Jennem. På turen derud kom vi til en lille nedkørsel hvor der var en lille bakke for enden. På nedkørslen bemærkede jeg at jeg havde ramt 11'eren bagpå, og så skulle der da lige trædes an. Så jeg røg forbi Jannie og fik banket farten op på 61 km/t :superman: Da jeg ramte den lille bakke så jeg endda også lige et par dådyr på vejen. Vildt nok.

Nå, næste udfordring var Jennum bakken. 1200 meter og 5,6% ifølge Climbs. Det tog da heller ikke Jannie mange sekunder at bede mig om at se hvad jeg kunne på bakken. Som sagt så gjort. Så jeg drønede afsted og havde egentlig en god rytme på den bakke også. Det var først det sidste stykke at jeg lige fik den op på stor klinge og kunne træde igennem, men en super lækker bakke også her.

Så kørte vi mod Fårup sø hvor der igen var en lille nedkørsel. Igen trænede jeg lige antrittet og denne gang sagde den 65 km/t. Næste bakke i rækken var så Fårup Sø som er en kortere sag på 600 meter med 5,3%. Et lille antrit og så ellers bare holde den op mod toppen. Fantastisk med et sving halvejs oppe.

Ind igennem noget jeg ikke har styr på, og så endnu en nedkørsel og så en berømt en af slagsen. Der var på et tidspunkt nogen der skrev i Jannies log hvor man kunne køre 70 km/t i Danmark. Det kan man på Vejlevej. Jannie fortalte endda at det var noget man nemt kunne gøre i medvind, men jeg fik alligevel i modvinden presset den op på 69,9 km/t. I øvrigt ny fartrekord for mig. Det var en helt fantastisk nedkørsel med gode oversigtsforhold og det var på ingen måde skræmmende med så høj fart. Da jeg kørte i Odsherred sidste år var det langt mere ubehageligt, men det kan også hænge sammen med den flex der er fra Shimano hjulene. Efter nedkørslen ramte vi direkte ind i Lerbæk Mølle bakken. Jeg fik lige konsulteret Jannie om hvor lang bakken var, og så var jeg afsted igen. De bakker passer sgu egentlig ret godt til mig, selvom jeg godt kunne mærke at jeg var ved at være træt.

Oppe på toppen kunne Jannie så lige fortælle at der kun var 3 bakker tilbage - Gl. Hornstrupvej, Hornstrup Kirkeby, og så Gl. Kongevej. Jeg fik hende dog lige mindet om Kiddesvej :tongue:

Nå, vi ramte Hornstrup Kirkeby og wow for en stigning! Den starter godt nok blødt, hvilket efter nordsjællandsk standard er hårdt, og så går den ellers bare over og bliver stejlere og stejlere. På et tidspunkt fuckede min Garmin da også op og påstod at der var 40% :laugh: Men umiddelbart kunne jeg godt forestille mig at der var stykker oppe omkring de 20%. Åndsvag lækker stigning.

Jannie var ved at løbe tør for væske så vi skulle lige et smut forbi kirken, og derfor skulle vi op af Hornstrup Kirkeby bakken. En SUPER fed nedkørsel hvor der var bjergstemning med kløfter og hele pivtøjet. Bakken virkede længere end den var, men til gengæld var den stejl. Et lille pitstop, og så ned igen og ind mod byen. Der var et langt "fladt" stykke inden vi ramte Gl. Kongevej. Jannie havde fortalt at det var en stigning der var værre end Kiddesvej så det skulle absolut prøves.

Inde på bakken og så bragede jeg afsted, men fandt hurtigt ud af at det ikke var en hvilkensomhelst stigning. Jeg kom i hvert fald hurtigt ned på de små gear, og stod alligevel op for at holde gang i cyklen. Små 500 meter med vilde 13,7% i snit. Flere steder er den også et pænt stykke over de 15%. Da jeg drejede til højre af Chr. Winthersvej havde jeg næsten fået for meget af det gode, og det virkede som om stigningen aldrig ville ende. Men det gjorde den heldigvis og der var lungerne ved at ryge ud af kroppen på mig. Desværre havde jeg fået stoppet min computer fra kirken og det meste op af Gl. Kongevej, så den data mangler desværre :unhappy:

En SUPER lækker nedkørsel hvor vi kørte fra bilerne ind mod Vejle, og så hen til dagens sidste udfordring - Kiddesvej. Absolut ikke så slem som Gl. Kongevej, men også ganske slem. Første del af stigningen er grum og så stejl at det er svært at finde ind i en ordentlig rytme. Jeg var også ved at være godt brugt, men da jeg kunne se enden på bakken og et par mennesker der stod i vejkanten bankede jeg lige tempoet op og kom godt over bakken.

Herfra kørte vi så ned i byen igen med en lækker nedkørsel, og bestilte en omgang BK :superman: Der var nok et par mennesker der kiggede en gang til da to cykelryttere stillede for lidt over 100k kulfiber op af en skraldespand og gik ind og bestilte whoppere :laugh:

Alt i alt en super fed tur på 55 km(nok i virkeligheden 60 hvis jeg havde fået tændt computeren), 27 km/t i snit, 610 højdemetre(nok tættere på 700) og så lige et pulssnit på 73% af max.

20110727tur.png

20110727kort.png

Mega lækker oplevelse at få lov til at køre nogle lidt længere stigninger og med en god guide. Desværre havde Jannie problemer med sin bagskifter og trætte ben, så hun holdt sig lidt tilbage, men for satan en lækker stil hun har når hun kommer op af bakkerne :smile:

Det skal absolut gentages en anden dag, og måske med en overnatning eller to og lidt friskere ben :smile:

Link to comment
Share on other sites

He he, det var sgu da en meget fin lille loop vi tog os ude i Vinding :innocent:

Ind igennem noget jeg ikke har styr på, og så endnu en nedkørsel og så en berømt en af slagsen. Der var på et tidspunkt nogen der skrev i Jannies log hvor man kunne køre 70 km/t i Danmark. Det kan man på Vejlevej.

Det var så Jelling vi kørte igennem :wink:

Og nedkørslen samt bakken derefter, blev kørt på Jellingvej og ikke Vejlevej. Det ændre dog ikke ved det super fede forløb som vejen har! Episk Vejle terræn :4thumbup:

Næste gang du kigger forbi, må vi en smut ud omkring Egtved og Tørskind. En lidt længere tur, men igen også i klassisk Vejle terræn :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Næste gang du kigger forbi, må vi en smut ud omkring Egtved og Tørskind.

Yes, man kunne sagtens tage noget Gammel Højen, Vingsted, Bredsten, Egtved etc. og slå det sammen til en fornuftig rundtur. Og som jeg husker det fra Grejsdalsløbet, så er der også nogle onde bakker nord for fjorden (Askebjerg?). Så det er da bare at komme afsted en gang til og få oplevet flere af de episke Vejle bakker. Hvem ved, måske de 69,9 km/t står for fald næste gang? :superman:

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg bare får udpeget nedkørslen næste gang, så nupper jeg i hvert fald 75 km/t. Skal i øvrigt helt sikkert tilbage til Vejle i den nærmeste fremtid igen og tage en længere tur.

I går landede den her i øvrigt i Ritter. Det er så åndsvagt så let den er. Det er i øvrigt en 110 mm

215147_10150262532880502_609790501_7391778_3434437_n.jpg

Jeg har ikke fået smidt den på cyklen endnu, for det kræver at forgaflen bliver skåret til for at passe. Jeg har i øvrigt også bestilt en i 100 mm brugt fra Tyskland så jeg kan finde ud af hvilken der egentlig passer bedst. Efter jeg har kørt med en 105 mm frempind har jeg fået lidt ondt i skulderbladet når jeg har kørt omkring 30 km. Af samme årsag har jeg også nosset mig sammen og vil op til Nicolai Norrid igen og få indstillet cyklen. Det er trods alt en helt ny cykel end for 2 år siden, og jeg tænker at der er meget at ændre.

Siden min tur til Vejle er det ikke gået stille af sig. Torsdag havde mine søskende og deres familier meldt deres ankomst om aftenen til pizzaer - noget jeg fik at vide da jeg kørte hjem fra Vejle :laugh: Jeg skulle derfor nå at aflevere mine forældres bil, cykle hjem(små 30 km), gøre rent, lave pizzadej etc. Super hyggelig aften hvor jeg fik banket 14 pizzaer afsted og høstede store roser :wink: Vi var i øvrigt 7 mennesker og fik spist 11 pizzaer. Den gode kost fortsatte dagen efter da jeg spiste brunch med Josie, og om aftenen var vi et smut på bakken til en stor is og en fransk hotdog. Og så snuppede vi også en brunch her til morgen igen.

Så da jeg satte mig op på cyklen her til eftermiddag og cyklede afsted var det med dårlige ben og ingen power. Jeg frygtede faktisk lidt en ren katastrofe tur da jeg cyklede ud mod Bagsværd og havde problemer med at holde den på 28 km/t :crazy: Det blev ikke bedre da jeg kørte på bagsiden af Hareskoven ud til Værløse og fortsætte ud mod Slagslunde.

Jeg ledte efter den lidt onde bakke der fører op til Buresø, men jeg fik vidst drejet lidt forkert, og endte derfor inde i Ganløse. Jeg drejede så ud mod Tyren som jeg tog på stor klinge og prøvede at lave lidt små ryk på bakken. Nu har jeg trods alt kørt bakker der har været lidt længere end normalt og forsøgt at køre dem siddende. Jeg gjorde det samme da jeg kørte i modvinden ind mod Slagslunde.

Anywho, nedkørslen fra Tyren og så kørte jeg ind på det terræn som jeg blev vist på en HCM tur for nogle uger siden. Af samme årsag har jeg heller ikke helt styr på hvad de forskellige steder hedder, men jeg endte i hvert fald i Lynge. Jeg troede jeg var smart da jeg fortsatte ind i Vassingerød, indtil jeg kom i tanke om at Vassingerød mildest talt er et industriområde og ikke andet.

Så jeg endte faktisk tilbage på vejen ind mod Allerød, men drejede så fra da jeg så skiltet mod Bregnerød. Ind igennem her og det var så også første gang jeg for alvor havde noget der mindede om medvind. Jeg drønede ud mod Høvelte og Kongevejen og bemærkede at min ene dunk var ved at være tømt - det var i øvrigt godt varmt i dag! Så jeg måtte lige tage en deroute ind forbi kirken og fylde op. Videre mod Hillerød af Københavnsvej hvor jeg igen havde dejlig modvind, men kunne ane en rytter noget længere foran, så jeg røg ned i bøjlen og begyndte at træde igennem.

Da jeg nåede Overdrevsvejen var han hentet, og jeg fortsatte så ind mod Grønholt. Efterhånden var der faktisk kommet godt gang i benene, om end jeg glædede mig meget til at ramme medvinden. Jeg stoppede dog op lige efter Grønholt og tog dette billede mod den retning jeg skulle i

228861_10150262392625502_609790501_7390679_7177360_n.jpg

Lovely.

Nå, men ud til Fredensborg Kongevej og da jeg drejede ind mod Langstrup mærkede jeg de første dryp. Hurra, men i det mindste blev det kune til dryp, og ikke mere. Vejene var dog godt våde ind igennem Dageløkke. Ud på Strandvejen og så var medvinden der igen :smile:

Herfra var det også nemt at holde hastigheder omkring de 35-37 km/t, men lykken var kort da jeg lige inden Mikkelborg hoppede op og ned på sadlen - baghjulet var fladt. Et hurtigt pitstop hvor jeg fik gravet en pænt stor flintsten ud af dækket, og så var jeg igen igang. Tempo tempo tempo da jeg endelig fik varme i benene igen.

Så var det faktisk bare hele vejen til Klampenborg og så håbe på at jeg kunne holde fart op af Klampenborgvej. Det lykkedes heldigvis og efter jeg havde kørt igennem Lyngby var jeg igen hjemme. Her fik Orcaen en hurtig overhaling med vand og sæbe - egentlig en meget god måde at afslutte en træningstur på. Har i øvrigt købt mig en rigtig svamp og den er jo genial at vaske cykel med.

Nå, men anywho. Turen i dag blev på lige under 100 km med 31,4 km/t i snit. Pulsen lå vidst på 78% af max. Så helt stegte kan benene heller ikke have været.

20110730tur.png

20110730kort.png

Link to comment
Share on other sites

Hej du

Tænkte på, du skrev om at du mangler bakker på dine cykelture, så kør mod frederiksværk - og ned i byen og retur, så skal du få en lille bakke eller 2 :) Tog turen om Arresø igår, og hold kæft, en opvarmning man får der mod Frederiksværk...Det er måske ingenting for dig - men jeg syns sq den var dejlig hård :)

:sun:

Link to comment
Share on other sites

Da jeg nåede Overdrevsvejen var han hentet, og jeg fortsatte så ind mod Grønholt. Efterhånden var der faktisk kommet godt gang i benene, om end jeg glædede mig meget til at ramme medvinden. Jeg stoppede dog op lige efter Grønholt og tog dette billede mod den retning jeg skulle i

228861_10150262392625502_609790501_7390679_7177360_n.jpg

Lovely.

Hold da op et vildt billede.

Det burde du smide ned i off topic tråden med flotte billeder. Det er godt nok fedt.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det billeder er virkeligt super cool :4thumbup:

100 km med 31,4 i snit..... Hold nu op hvor var du da bare dårligt kørende :blink:

Har du i øvrigt fået dig tilmeldt til løbet d. 13/8?

Efter både cykling og svømning har jeg pt. en vældig appetit. Oh my god, hvor kunne jeg dog godt spise en pizza à la Kermit!!! Bringer du ud?

Link to comment
Share on other sites

Hej du

Tænkte på, du skrev om at du mangler bakker på dine cykelture, så kør mod frederiksværk - og ned i byen og retur, så skal du få en lille bakke eller 2 :) Tog turen om Arresø igår, og hold kæft, en opvarmning man får der mod Frederiksværk...Det er måske ingenting for dig - men jeg syns sq den var dejlig hård :)

:sun:

Kender udemærket området deroppe omkring, og der er mange gode bakker :smile:

Hold da op et vildt billede.

Det burde du smide ned i off topic tråden med flotte billeder. Det er godt nok fedt.

Hehe, ja det er sgu lige før og tak :smile:

Ja, det billeder er virkeligt super cool :4thumbup:

100 km med 31,4 i snit..... Hold nu op hvor var du da bare dårligt kørende :blink:

Har du i øvrigt fået dig tilmeldt til løbet d. 13/8?

Efter både cykling og svømning har jeg pt. en vældig appetit. Oh my god, hvor kunne jeg dog godt spise en pizza à la Kermit!!! Bringer du ud?

Jeg har ikke fået tilmeldt mig endnu da jeg er lidt usikker på hvordan jeg gør med klippekort. Så har sendt en mail afsted til DCU i dag for at få et svar. Kunne sagtens bringe ud, men det koster jo 220,- at komme over broen så det var nok billigere at finde et sted i Vejle :laugh:

Link to comment
Share on other sites

I går var jeg lige ude og trille lidt. Var ellers noget uoplagt, men efter at have set X-files og Formel 1 i nogle timer hoppede jeg op på cyklen og drog afsted. Det blev til en tur ud igennem Farum, og så hjem af Kongevejen. Nothing big, og der skulle bare rulles lidt for at holde benene igang.

34 km med lige over 28 km/t i snit, og en puls omkring de 66% af max. Absolut godkendt.

20110731tur.png

Og så lidt billeder af kværnen som den ser ud nu!

IMG_3710.jpg

IMG_3711.jpg

IMG_3712.jpg

IMG_3713.jpg

IMG_3714.jpg

IMG_3715.jpg

IMG_3716.jpg

IMG_3717.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lækker cykel du der har dig Kermit, men ja kæden er da lidt nasset når resten af cyklen er så fin og ren

Ja du har sgu nok ret :wink:

I morgen står den forhåbentlig på træning med Ordrup igen. Så dog lige træningen for i morgen og det ser ondt ud. En runde på en strækning omkring Bregnerød Kro, og så derefter et smut ud på Tyren et par gange. Men det skal nok blive godt.

Onsdag står den på en restitutionstur inden Motta tager mig på tur torsdag på challenge ruten. Der er allerede lagt i ovnen til en shoot-out på Geels bakke og normalt ville jeg ikke tøve med at sige at jeg ville give en rytter som Motta baghjul på en bakke. Men lige præcis Geels er lidt speciel, for den passer generelt godt til tonser typer

- Relativt lav stigningsprocent på en 5 stykker

- Jævn stigning

- Helt lige vej

Men lur mig om jeg ikke alligevel formår at køre fra ham om ikke andet bare fordi jeg skal :laugh: Han kan i hvert fald ikke snuppe mig på knoldene ude op mod Stumpedyssevej :wink:

Link to comment
Share on other sites

Dø med skoene på!

Efter en lidt speciel dag på arbejde, hvor min chef ringede kl. 12 for at sige at han tog direkte hjem efter det møde han var til for at "arbejde på en præsentation derhjemme" - der var nok ikke de 25 grader og høj solskin der gjorde udslaget, trillede jeg hjem og gjorde Orcaen klar til en tur med Ordrup CC - i øvrigt første tur med licens holdet i noget der minder om 2,5 måned. Så det lå lidt i luften at der skulle deles tæsk ud fra de andre.

Der var transportkørsel ud til Bregnerød hvor vi blev delt op i hold af 4. Der skulle køres 2 omgange på en rundstrækning. Første omgang med 80-85% og anden omgang hurtigere med en spurt til sidst. Jeg kom på et ganske fint hold som var de første der satte afsted. Vi fik hurtigt gang i rulleskiftet omend den ene var lidt slem til at slække på gassen når han havde taget sin føring. Igennem de skarpe sving røg vi ud på én lang række, men allerede ved slutningen af første omgang var vi blevet hentet af en stærk gruppe bagfra. Da vi satte igang med anden omgang gav vi dem lidt line for ikke at ligge lige i røven på dem, men alligevel hentede vi dem ind, men gik ikke forbi. Da vi nærmede os vejen hvor der skulle spurtes på var vi samlet til én stor flok på 8 ryttere og på vejen var der en der prøvede et ryk langt ude fra. Jeg tog hans hjul og kunne dermed ligge lidt i læ. Da vi nærmede os broen kom Jesper så rykkende forbi, men også her kom jeg efter i mit eget ryk og rykkede også forbi ham og derfra udbyggede jeg afstanden i spurten og tog den :blink: Han fortalte mig senere at han havde droppet at følge med da jeg for alvor havde rykket. Men meget lækkert at få testen spurten af mod en af de absolut stærkeste licensryttere.

Lidt opsamling og så trillede vi over til Lille Tyren hvor næste træningspas skulle ske. Vi skulle nu være 2 hold sammen der først kørte en omgang på den store tyr - licensdrengene med 35 km/t ca og så fuld sprint på samtlige bakker. Herefter en omgang på Lille Tyren hvor der ville blive kørt spurt til sidst. Første hold satte afsted og det var nogle af de slemme licens drenge, bl.a. med Jesper og Frederik, og der skulle jo endnu et hold af sted med dem. Der var en fra vores gruppe der sagde at vi skulle med der, og selvom jeg tøvede lidt så var vi med. Allerede fra starten af røg en af vores ryttere af.

Den første bakke lå jeg inderst og havde lige taget en føring, så jeg blev lukket fuldstændig inde da de andre rykkede. Jeg prøvede dog at komme lidt med, men uden stort held. Herefter blev vi samlet igen og fik rulleskiftet til at køre. Næste bakke var samme historie. Jeg lå dog bedre, men blev bremset lidt af en forankørende der ikke havde samme speed. Jeg lagde dog mærke til at jeg uden problemer kørte mig frem hvilket må siges at være et godt tegn. Næste bakke troede jeg slet ikke der skulle køres på, og så var det Tyrens tur. Vi kom lidt spredt hen til bakken og jeg havde fået et lift af Jesper derhen. Da bakken startede var det Frederik og en på en blå Colnago der åbnede op ca. halvvejs oppe, og jeg gik med. Da jeg følte jeg havde poweren til det slog jeg til på ydersiden og fik slået et kæmpe hul som jeg holdt.

Opsamling igen og så rulleskift. Ved den sidste bakke er der et stykke derind med et sving. Jeg lå bagved Frederik i skiftet og skulle tage over fra ham lige da vi nærmede os S-svinget. Jeg lod dog mærke til at han lige bankede farten lidt op så jeg ikke kom forbi, og mens vi kørte hen til bakken holdt han også godt tempo. Vi kiggede derfor på hinanden og smilte godt og grundigt, og så gik vi dybt! Jeg havde et noget tungere gear end ham, så jeg prøvede at sprinte lidt før selve bakken, men han kunne med sit lettere gear holde sin sprint længere og formåede derfor at slå et hul mens jeg gik mere kold. Vi havde dog slået et hul ned til resten af feltet, så jeg slog helt ud og lod de andre komme forbi.

Herfra kørte vi så rulleskift og begav os ud på lille tyren. Ved den første bakke i bunden rykkede jeg igennem, og fik slået et kæmpe hul ned til de andre. Da jeg så kiggede mig bagover kunne jeg også se at de slet ikke kørte. Da de hentede mig igen kiggede jeg på Jesper og sagde "Der var ikke bakkespurt der vel?". Det var der selvfølgelig ikke, men til gengæld havde jeg brændt en masse kræfter af. Ned i bunden af Nymøllevej og så op af stigningen. Jeg fik lige præcis lukket et hul der blev åbnet i bunden, men da de for alvor begyndte at køre til sidst kunne jeg simpelthen ikke sidde med. Ude på Slagelsevej lå jeg i 20-30 meter bag en anden rytter der også var blevet sat af frontgruppen, og jeg halede langsomt ind på ham, men at nå frontgruppen kunne jeg simpelthen ikke. Jeg blev så hentet af det hold der var startet efter os, og sad næsten med dem hjem.

Opsamling. Der blev så meldt ud at vi lige skulle snuppe endnu en tur på lille tyren alle sammen, hvor der først ville blive kørt cykelløb fra bunden af Nymøllevej og så frem til spurten. Vi kørte derfor nogenlunde stille rundt, og jeg tog en føring frem mod bunden af Nymøllevej. Jeg gjorde dog hvad jeg kunne for ikke at banke op i det røde felt, og holdt derfor pulsen omkring 82-84% af max. Jesper gik foran lige inden den korte nedkørsel og jeg sad derfor nummer to da vi kørte op af bakken. Efter et par hundrede meter lukkede Jesper op for sluserne som jeg dog fulgte. Mod slutningen af selve bakken slog han ud, og jeg tog over. Jeg sad og forventede at der var nogen der ville rykke, men det skete ikke. Lige indtil Frederik og gutten på den blå Colnago åbnede op. Alle gik med, mig selv inkl. og vi kom ud på Slagelsevej. Der var dog en der ikke kunne lukke hullet til de to, og derfor fik de et stort hul på kort tid. Jeg lå som nummer 2 og valgte derfor at hale dem ind igen. Jeg måtte virkeig gå dybt for at holde høj nok hastighed. De blev også hentet igen, og så var vi efterhånden fremme ved opløbet til spurten. Jeg kom desværre skævt ind i svinget og mistede derfor noget speed der, men kom ind i rækken igen. Desværre havde jeg brugt virkelig mange kræfter på at føre, så jeg havde NADA at skyde med. Så da spurten gik igang kunne jeg ikke følge med, men blev dog ikke nummer chok :laugh:

Igen en opsamling og så trillede vi ellers hjem mod Lyngby igen. Her fik jeg snakket med et par af rytterne som kørte med i dag. Og jeg førte faktisk hele vejen fra Farum og så til jeg drejede fra ved Chr. X Allé i Lyngby.

Turen med Ordrup excl. afrulning til sidst blev på 72,9 km med 32,5 km/t. Pulsgennemsnit på 77% af max. Absolut godkendt

20110802OCC.png

Alt i alt blev det til 81,9 km med 32,1 km/t i snit, og et pulsgennemsnit på 76% af max.

20110802tur.png

20110802kort.png

Alt i alt en god træning hvor jeg virkelig døde med skoene på.

Link to comment
Share on other sites

Det er rigtig spændende at læse om jeres ræs, når I kører træningsture. :bigsmile:

Men det giver anledning til endnu et n00b spørgsmål: Fylder I ikke ret meget på vejen, når I kører på den måde? Og hvad så når der kommer biler?

Det kan godt være det er mig, der er en pyldremus, men jeg kan godt mærke, at det bliver ved med at være lidt en bekymring for mig: Det der med at ligge og køre nogle steder, hvor der kan være en bilist, der kommer lidt for hurtigt rundt i et sving/hen over en bakke.... :blush:

Link to comment
Share on other sites

Det er rigtig spændende at læse om jeres ræs, når I kører træningsture. :bigsmile:

Men det giver anledning til endnu et n00b spørgsmål: Fylder I ikke ret meget på vejen, når I kører på den måde? Og hvad så når der kommer biler?

Det kan godt være det er mig, der er en pyldremus, men jeg kan godt mærke, at det bliver ved med at være lidt en bekymring for mig: Det der med at ligge og køre nogle steder, hvor der kan være en bilist, der kommer lidt for hurtigt rundt i et sving/hen over en bakke.... :blush:

Tak tak :smile: Først og fremmest kører vi hovedsaligt steder hvor trafikken ikke er så tung. Dernæst krydser vi ikke midterlinien hvis vi kan se der kommer biler forfra. Så vi er generelt meget opmærksomme på biler. Man kan kun tage sine egne forholdsregler og nogle gange taber man også en spurt til en som tager en chance, men hellere det end at der pludselig kommer en bil.

Så det hele gælder bare om at bruge hovedet, og sørge for kun at køre "hasarderet" når udsynet er til det. F.eks. ligger vores ene spurt på en lang lige strækning hvor man kan se hele vejen, så man kan tage forbehold hvis der kommer en modkørende bil.

Link to comment
Share on other sites

Tak tak :smile: Først og fremmest kører vi hovedsaligt steder hvor trafikken ikke er så tung. Dernæst krydser vi ikke midterlinien hvis vi kan se der kommer biler forfra. Så vi er generelt meget opmærksomme på biler. Man kan kun tage sine egne forholdsregler og nogle gange taber man også en spurt til en som tager en chance, men hellere det end at der pludselig kommer en bil.

Så det hele gælder bare om at bruge hovedet, og sørge for kun at køre "hasarderet" når udsynet er til det. F.eks. ligger vores ene spurt på en lang lige strækning hvor man kan se hele vejen, så man kan tage forbehold hvis der kommer en modkørende bil.

Tak for svar. :smile:

Når du skriver "midterlinien" går jeg ud fra, at I kører på veje der har afstribning? Selv kører jeg ofte på veje der er så små, at det ikke giver mening med afstribning; veje der er så små, at to modkørende biler skal sætte farten ned og trække godt ud for at kunne passere hinanden. Det er selvfølgelig også veje, hvor der ikke er meget trafik, men da jeg selv er vokset op på landet, ved jeg også, at når der en sjælden gang kommer en bil, er der en god chance for at det er en lokal, der kender vejen godt og derfor kommer blæsende i høj fart. Og ja..... så kan jeg sgu godt komme til at føle mig lidt skrøbelig. :blush:

Men det er sikkert også værre når man kører alene i forhold til hvis man kører i en flok....

Link to comment
Share on other sites

Alt i alt en god træning hvor jeg virkelig døde med skoene på.

Hatten af for din indsats :superman:

Nu ved jeg jo hvor eksplosiv en ryttertype du er. Og jeg ved samtidigt også, at du ofte kommer lidt for let til dine spurtsejre (bakker eller ej). Derfor glæder det mig at læse, at du fik taget dig sammen til at træne med dine ligestillede i Ordrup!

Det er der du hører til! Glem alt om de hyggeklubber du ellers træner med - det er jo ren legestue for dig. Du SKAL køre med de store drenge, for der er stadig udviklingspotentiale i dig :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Tak for svar. :smile:

Når du skriver "midterlinien" går jeg ud fra, at I kører på veje der har afstribning? Selv kører jeg ofte på veje der er så små, at det ikke giver mening med afstribning; veje der er så små, at to modkørende biler skal sætte farten ned og trække godt ud for at kunne passere hinanden. Det er selvfølgelig også veje, hvor der ikke er meget trafik, men da jeg selv er vokset op på landet, ved jeg også, at når der en sjælden gang kommer en bil, er der en god chance for at det er en lokal, der kender vejen godt og derfor kommer blæsende i høj fart. Og ja..... så kan jeg sgu godt komme til at føle mig lidt skrøbelig. :blush:

Men det er sikkert også værre når man kører alene i forhold til hvis man kører i en flok....

Man er skrøbelig når man cykler i forhold til biler, og det er absolut ikke sjovere når man kører i flok, for der kan du slet ikke bestemme noget selv. Men igen, hvis man kører på nogle veje med gode oversigtsforhold så kan det lade sig gøre. De steder hvor vejene er smalle og der kan komme modkørende over bakkerne tænker jeg ikke over at jeg skal køre langsommere eller noget. Se på det på den måde - om du kører hurtigt eller ej gør ingen forskel hvis der kommer en modkørende bil der fylder lidt for meget.

Hatten af for din indsats :superman:

Nu ved jeg jo hvor eksplosiv en ryttertype du er. Og jeg ved samtidigt også, at du ofte kommer lidt for let til dine spurtsejre (bakker eller ej). Derfor glæder det mig at læse, at du fik taget dig sammen til at træne med dine ligestillede i Ordrup!

Det er der du hører til! Glem alt om de hyggeklubber du ellers træner med - det er jo ren legestue for dig. Du SKAL køre med de store drenge, for der er stadig udviklingspotentiale i dig :4thumbup:

Ingen tvivl om at jeg skal træne mere med drengene fra Ordrup, fordi jeg for alvor kan rykke mig der. Desværre kom jeg lidt for sent op til licens drengene i sæsonen, og blev så lige holdt ude pga. skader o.lign. Men den skal have en skalle her nu, og jeg regner også med at jeg efter et par træninger med dem vil blande mig med de 3-4 bedste på holdet.

Desværre fik jeg lige lidt knas med mit højre knæ i går efter turen. Jeg mærkede ikke noget til det på cyklen, men da jeg skulle gå ned i hug kunne jeg mærke det gjorde ondt. Tror dog ikke det er noget alvorligt.

I morgen tager jeg tidligt fra arbejde da der er lagersalg hos EnergySport og et par Sidi Ergo 2 carbon sko bliver solgt til 1500,-! Håber satme jeg kan finde nogen i min størrelse for så skal jeg have et par.

Link to comment
Share on other sites

Lidt løse frustrationer fra mit arbejde. Min kollega har sagt op i denne uge - hvilket jeg sådan set har vidst i en måneds tid nu. Vi er en meget lille organisation, og hun har ansvaret for markedsføring. Alligevel har vores chef ikke sat noget som helst igang med jobannoncer eller noget som helst, så man evt. kunne nå at få kørt en ny i stilling inden hun når at smutte. Og når hun ikke er her mere vil mange af hendes arbejdsopgaver falde over på mig i stedet for - næsten med statsgaranti.

Derudover afholder vi et lille seminar i næste uge sammen med vores bureau og nogle fra bestyrelsen hvor vi skal snakke medier og hvad der rører sig derude. Der skal jeg åbenbart holde et indlæg på 45 minutter om aktiviteterne i 2. halvår. 45 minutter!!? Der vil ved seminaret være 20 uger tilbage af året hvoraf de 7 af dem består af jul! Jeg vil skyde på at jeg kan gennemgå det på 5-10 minutter og være ganske detaljeret da der ikke er nogen grund til at snakke om torvemarkeder og andet. Synes bare det er fuldstændig idiotisk at jeg skal stå og snakke om det på en dag hvor vi har med medier at gøre.

Jeg har dog ikke selv fået den melding, men har kun hørt fra min kollega at han har sat mig på dagsordenen. What a waste.

Jeg har i sidste uge sendt en ansøgning afsted til Experimentarium og jeg håber inderligt at jeg kommer til samtale da det lyder som et mega lækkert job med fede opgaver.

Link to comment
Share on other sites

Der er ikke noget bedre end jobfrustrationer.... Jeg kender SÅ godt følelsen af uindfriede forventninger, manglende kommunikation og irritation over at tingene bare ikke fungerer! Lort lort lort.... Men godt at du har taget action!

Jeg krydser alle fingre for, at din ansøgning i første omgang leder til en samtale :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share