Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Tak tak :smile: Svømning kunne passende blive en del af min vinterrutine da det jo generelt er god træning selv for en cykelrytter. Svømmede en del da jeg var mindre, men blev vidst aldrig en haj til det - fik i den???

Planen var egentlig at træne med Ordrup i dag, og jeg havde endda indstillet mig på en cykeltur i regnvejr. MEN, jeg er træt og har været kold en stor del af dagen, så jeg vil ikke risikere noget. Så træningen i dag bliver på sofaen under en varm dyne. Jeg har dog købt en brugt regnjakke af navnebror i Ritter. En Mavic et eller andet. Ifølge ham den eneste regnjakke der funger, og derfor koster den normalt også 2k!!!!!

6913e21bdc8386c4d679d85921050caa_5.jpg

:4mewantfood: lækker jakke

Kunne godt bruge den om lidt, hvor jeg skal cykle 12 km til Moesgaard for at svømme i æ haw :smile:

Og ja, tror jeg fangede joken - se så at få købt et par Speedo (dog ikke de helt korte og stramme:tongue:)

Link to comment
Share on other sites

Nej nej nej nej :unhappy: det her sker bare ikke. Min næse løber, halsen kradser lidt, jeg nyser og mine muskler gør ondt. Det her er måske den værste timing til en forkølelse. Jeg har placeret mig i sofaen med en dyne, har drukket echinea force, drukket the og holder mig varm. Der skal lidt piller i kroppen og så har jeg bare at være frisk i morgen! PLease!?

Link to comment
Share on other sites

Nej nej nej nej :unhappy: det her sker bare ikke. Min næse løber, halsen kradser lidt, jeg nyser og mine muskler gør ondt. Det her er måske den værste timing til en forkølelse. Jeg har placeret mig i sofaen med en dyne, har drukket echinea force, drukket the og holder mig varm. Der skal lidt piller i kroppen og så har jeg bare at være frisk i morgen! PLease!?

attention-whore.gif

Link to comment
Share on other sites

Motta - god humor. Hvor var den henne på toppen af Geels? :tongue:

Stine - Er også planen. Har netop meldt mig syg og placeret mig i sofaen med en kop the.

Jeg er absolut ikke ved at dø, men jeg er heller ikke på toppen. Det er i hvert fald ikke blevet værre siden i går, så jeg håber på at jeg kan være fit for fight i morgen selvom det måske bliver svært.

Link to comment
Share on other sites

Nu ser du bare at blive frisk til imorgen, så jeg kan komme ud og se noget ræs!

God bedring

I'll do my best

God bedring, Kermit. Håber du når at blive frisk til i morgen. :smile:

Tak :smile:

Bare fyr op under dopingen i morgen, så kan du altid crashe søndag. :bigsmile:

Havde jeg faktisk slet ikke tænkt over, men hvis det bare er en smule jeg har i kroppen i morgen, så bliver løbet kørt på iprener og så kan jeg gå ned om aftenen :laugh:

Jeg er som sagt igang med at læse Laurent Fignons bog, og den er allerede fra starten meget interessant. For hvordan husker i egentlig Fignon? Første indskydelse.

laurent-figon.jpeg

Næsten 10 ud af 10 vil sige at man husker ham fra dengang han tabte touren med 8 sekunder, og ikke som manden der vandt den to gange. Egentlig en noget forkert måde at huske ham på. Det er vel lidt ligesom Jan Ulrich. Ham husker vi som den evige 2er ift. Armstrong, og ikke som vinderen af touren 1997.

Hvis påstandende i bogen passer, så vandt LeMond faktisk pga. snyd. Tri-baren som LeMond brugte gav ham 4 støttepunkter på cyklen - saddel, pedaler, puderne og selve baren. Reglerne dengang sagde at man kun måtte have 3 støttepunkter. Der blev dog aldrig indleveret en klage fra Fignon og Guimard - hvorfor ved de dog ikke. Dog er det et faktum at Fignon en måneds tid senere stillede op i en konkurrence med netop tri-bar og blev bedt om at fjerne det igen af kommisærerne.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kørte en tur op til mine forældre i eftermiddags for at hente bilen. Det gik nogenlunde, selvom jeg egentlig ikke havde det store overskud. Jeg håber dog at turen måske har løsnet lidt op i det, så jeg er frisk og frejdig i morgen. Har jeg det som jeg har det nu, så kører jeg, men har jeg det værre må det op til revision.

Aftenen brugte jeg ude på Amager for at sige hep til Jannie i hendes tri-debut, som må siges at være godkendt!

Nu vil jeg hoppe ind i seng, læse lidt, og håbe på at jeg er klar til i morgen. Jeg har gjort det meste klar, så det bare er at spise noget morgenmad og komme afsted.

Link to comment
Share on other sites

Om under 3 timer går det løs. Jeg har sovet som et barn før juleaften, hvilket betyder at jeg vågnede første gang kl. 5 :laugh: Umiddelbart er helbredet ok, men jeg har lige snuppet en enkelt ipren bare for at være på den sikre side.

Jeg får nok ikke opdateret min log før engang i aften da jeg skal til fødselsdag i Sverige umiddelbart efter løbet, men jeg håber at Jannie og Motta kigger forbi så måske de lige kan smide en kommentar herinde :wink:

Link to comment
Share on other sites

Licens debut

Så var det i dag at jeg skulle debutere i licensrækkerne, og jeg var kørt mod starten allerede tidligt på morgenen. Da jeg ankom startede jeg med at køre ned til start/mål området for at finde ud af hvordan jeg skulle skrive mig ind og således. Jeg fik hilst på Frank og Alice som kører i CC Hillerød og HCM. Frank kører i H60 - tror jeg nok, og der var hele 7 mand til start :laugh: Nå, men jeg fik mig et nummer og modsat sidste gang var det ikke noget der involverede nummer 13. Tværtimod fik jeg et noget sigende nummer - 694. Jeg har fødselsdag 6/9 og 4 er et af mine ønsketal. Coincidence?

Nå, tilbage til bilen kom jeg i tøjet og begyndte så småt at varme op ved at køre frem og tilbage på vejen. Jeg var dog ikke super optimist da pulsen relativt hurtigt krøb op omkring de 80% selvom jeg ikke pressede den så meget. Efter en 10 km's penge, tog jeg et skud fra astmasprayen, kørte lidt videre og kørte nogle 80% spurtintervaller. Herfra drønede jeg så ned til start/mål og besøgte lige toilettet. Jeg fandt de andre og vi var vel en 6-7 stykker fra Ordrup der kørte i D i dag. Der var et par stykker der sagde at ruten passede relativt godt til mig og jeg fik et par gode råd med på vejen.

Da der var 4 minutter til start valgte jeg lige at drøne op i nogle buske og få ladet det sidste vand. Det kostede mig næsten starten, for da jeg kom tilbage holdt der en masse i vejen som ikke skulle starte, og så var det pludselig skudt igang. Jeg fik dog hustlet mig udenom et par stykker om kom med i bagenden af feltet. Nu var det igang!!!

For satan der blev kørt hurtigt de første km, og bremset meget ned - lugten af varm kulfiber er faktisk ikke særlig behagelig, og der var en jeg lå ved siden af i et stykke tid som virkelig havde hylende bremser. Jeg brugte første omgang på ligesom at få en fornemmelse for feltet, for det var meget nervøst. Det var trods alt også efterårets første løb, så der var nok lige nogle horn der skulle løbes af. Jeg frygtede da også lidt for løbet da jeg efter 6-7 km havde haft en gennemsnitlig puls på 86% af max - og det var altså i medvinden!

Ned forbi Arresø og så op mod Skærød på en lang, men ikke særlig stejl bakke. Herfra var der så stiv modvind hele vejen til selve opløbet hvor man igen fik vinden i ryggen. 1. omgang skulle bare overstås og da vi næsten havde været hele vejen rundt faldt der også lidt ro på feltet, og da havde jeg en gennemsnitlig puls på 82% af max.

2. omgang bød på lidt af det samme, dog med lidt mere moderat kørsel. Ikke at vi ikke kørte i ryk, det var bare ikke så hektisk som første omgang med folk der skulle frem og alt det der. Jeg fik også snakket lidt med en der hed Jesper på en Giant fra klubben som igen kom med et par råd, og lige ville høre hvordan det gik med mig. Han sagde at hvis jeg ville se hvordan man placerede sig i feltet så skulle jeg snuppe Stigs hjul og se om jeg kunne holde det. Som sagt, så gjort, og jeg prøvede at komme længere frem i gruppen og se om jeg kunne komme ind på hans hjul. Ved opløbsstrækningen fik jeg lige en kuldegysning da jeg så Jannie og Motta stå i siden og heppe :blush: Det gav sgu lige lidt boost!

På starten af 3. omgang fandt jeg op til Stig og prøvede at følge med. For hulen en lektion i placeringsevne jeg fik der. Det er altså sådan nogle ting man bare ikke kan lære til træning, men kun lærer ved at køre løb. Hvert et lille hul han fandt udnyttede han i stedet for at tøve lidt. Små hurtige accelerationer når de andre lige giver 5 cm for meget. Dét sgu i orden.

Da 4. omgang gik igang havde jeg på fornemmelsen at jeg kunne gøre noget stort. Benene var overraskende friske, jeg var ikke blevet skræmt af tempoet som først frygtet, og de andres tro på mig før løbet gjorde at jeg lige fik et ekstra boost. Til gengæld blev det hurtigt klart at 4. omgang ville blive MEGET hektisk. Allerede kort ude på 4. omgang begyndte de at rykke som sindssyge, og OCC var selvfølgelig med i hvert ryk, og animerede til en del af dem. Jeg forsøgte bare at holde mig oppe foran og det lykkedes ok. Da vi nåede Skærød var jeg faldet lidt tilbage i gruppen, men det gjorde ikke det store da jeg havde udset mig et sted hvor jeg ville køre mig frem. Så lige ved Pibe Mølle svinget blæste jeg frem på ydersiden og kom op i 3. position. Herfra var der ca. 5-6 km ind til mål. På en lille bakke efter et sving lå jeg forrest, og der glemte jeg nok lige hovedet i et splitsekund, for der rykkede jeg selvfølgelig. Jeg slog et lille hul på en 15-20 meter til feltet, men jeg kunne ikke komme afgørende væk pga. modvind. Idiot!!!

Jeg lod mig hente igen, og forsøgte at placere mig godt i feltet, og det gik overraskende godt. Så da vi drønede ud på de sidste 1200 meter efter et sving lå jeg vel blandt de 15-20 første ryttere. Helt yderst til venstre, og jeg havde STJERNE ben! Jeg havde et par stykker foran mig som jeg ikke kunne komme forbi, men det virkede som om der åbnede sig et hul, så der kørte jeg ind. Det skulle jeg aldrig have gjort! For med ca. 300-400 meter til mål pressede ham jeg var på vej til at passere mig ud i rabatten som bestod af noget grus. Jeg kunne have prøvet at komme tilbage, men gik det galt ville jeg snuppe en stor del af feltet med. Så jeg holdt bare cyklen under kontrol, og lod feltet passere inden jeg kom tilbage på vejen :devil: Pis også!

Jeg var godt sur da jeg kom tilbage på landevejen netop fordi det var sket så tæt på mål. Jeg havde indset at jeg nok ville blive sidst og at det overhovedet ikke ville afspejle hvad jeg kunne have gjort i dag. Jeg spottede dog en rytter lidt foran mig og ham ville jeg satme hente. Så jeg spurtede alt hvad jeg overhovedet kunne og kom lige præcis forbi ham inden vi ramte målstregen, så jeg blev i hvert fald ikke den sidste!!!

Alt i alt 94 km med 38,4 km/t og et pulsgennemsnit på omkring de 80% af max.

20110813tur.png

20110813kort.png

Dyrk i øvrigt lige den mest sindssyge pulskurve jeg længe har set! Ingen konstant rytme, men hele tiden små ryk, små accelerationer.

Jeg skal nok komme med lidt eftertanker i morgen, men lige nu er jeg simpelthen så møgsmadret. For efter løbet fik jeg lige snakket med Motta og Jannie som var søde nok til at dukke op til min debut, samt et par af dem fra klubben. Der var også lige en løftet pegefinger med et smil for mit ryk på den lille bakke. Derfra pakke bilen sammen, drøne til Sverige for at være til fødselsdag hvor jeg kom hjem her for en halv times tid siden. Så jeg er smadret.

I morgen skal jeg ud og heppe lidt på Motta, og nok vise Jannie rundt på VM ruten.

Link to comment
Share on other sites

Det lyder som et godt væddeløb :4thumbup:

TILLYKKE MED DEBUTEN

Jeg vover det ene øje og spår, at du nu har fået smag for, hvor der bliver kørt rigtigt på cykel. Find et løb med nogle knolde, hvor du kan komme afsted i et udbrud sammen med et par andre. Så ligger der nogle præmier og venter på dig :superman:

Og jo, de konstante ryk er lige præcis det, der adskiller rigtige løb fra motionsløb. Det giver den der imponerende pulskurve, du kan fremvise. Heldigvis lyder det som om, at du ikke er nervøs ved at bevæge dig rundt i feltet. Det er en STOR fordel.

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

Jeg blev ikke næstsidst :laugh:

1 44 Steen Leerberg Køge CR 2:26:57 DEN19670711

2 290 Anders Maustgaard JC Cykelklub st. DEN19731225

3 134 Thomas Rodtwitt JC Cykelklub +00:15 DEN19800812

4 172 Nicholas Christophersen Greve CC st. DEN19910629

5 206 Bo Hasseriis Hansen Ordrup CC st. DEN19651029

6 254 Michael Juhl Pedersen CC Hillerød st. DEN19620107

7 228 Dan Andersen Roskilde CR st. DEN19700411

8 22 Morten Hunnerup Petersen LFCK st. DEN19670813

9 936 Martin Rasbøl Andersen Brudpiga RK st. DAN19730614

10 90 Dennis Johansen Roskilde CR st. DEN19720504

11 232 Morten Christoffersen Ordrup CC st. DEN19740319

12 275 Anders Thaysen Hinrichs Tønder ACR st. DEN19831222

13 8 Michael Krogh Madsen KCK Herlev st. DEN19650118

14 130 Jesper Kristensen Roskilde CR st. DEN19680821

15 126 Dan Wassmann CC Hillerød st. DEN19861126

16 100 Mogens Jensen Næstved BC st. DEN19680715

17 112 Stig Christensen Ordrup CC st. DEN19640411

18 644 Rickard Nilsson CK Ringen st. swe19820507

19 60 Troels Nielsen Amager CR st. DEN19730322

20 4 Steen Petersen FBL st. DEN19660719

21 136 Bastian Lyster Kjøller CK Fix st. DEN19880616

22 101 Stig Bruun Holstebro CC st. DEN19661105

23 28 Jesper Adolphsen Ordrup CC st. DEN19661009

24 1 Jesper Jonasson Madsen Bov CC st. DEN19850228

25 457 Niklas Freydberg Cykling Odense st. DEN19780804

26 288 Jeppe Kollat Jensen ABC st. DEN19720809

27 12 Jesper Scharling Sørensen Ordrup CC st. DEN19681217

28 208 Morten Eriksen Roskilde CR st. DEN19730202

29 188 Dennis Nymann Christiansen Køge CR st. DEN19690918

30 38 Tommy Hass DCR Ballerup st. DEN19730914

31 170 Henrik Voigt FBL st. DEN19640522

32 284 Jesper Qvist FBL st. DEN19740512

33 928 Henrik Friis-Madsen ABC st. DEN19750213

34 628 Jørgen Holmqvist CK Ringen st.

35 266 Eske Nielsen Amager CR st. DEN19711031

36 18 Peter B Thorsted CK Kronborg st. DEN19640702

37 29 Peter Holm Nielsen CK Aarhus st. DEN19660722

38 230 Rune Skov Kalundborg CC st. DEN19780327

39 110 Peter Leth Hansen Slagelse CR st. DEN19921016

40 180 Henrik Sørensen CK Kronborg st. DEN19630613

41 276 Lars Skouboe Rungsted CK st. DEN19711123

42 214 Mads Lund Steffensen FBL st. DEN19910209

43 162 Lasse Jakobsen Hvidovre CK st. DEN19790412

44 68 Christian Skram Ordrup CC st. DEN19590225

45 950 Lars Brandt Nielsen Birkerød BC st. dan19670611

46 194 Simon Hansen Ordrup CC st. DEN19730323

47 109 Flemming Damgaard Andersen Horsens AC st. DEN19911010

48 164 Thomas Kofod Hvidovre CK st. DEN19750212

49 698 Christopher Ouzman Hvidovre Cykelklub st. Den19660601

50 389 Christian Olesen CK Aarhus st. DEN19841006

51 42 Allan Mortensen Køge CR st. DEN19740126

52 176 Michael Stockfleth FBL st. DEN19620129

53 694 Kenneth Stolten Ordrup CC +00:30 DEN19850906

54 106 Morten Bak Amager CR st. DEN19721208

55 138 Lars Burmann Greve CC +02:32 DEN19750409

56 108 Torben Schierbeck Slagelse CR +02:40 DEN19661124

57 36 Peter Lindkvist DCR Ballerup +03:40 DEN19780512

58 268 Morten Wagner Olsen Hvidovre CK +06:22 DEN19690104

59 52 Steffen Dalgaard Andersen CK Fix +07:56 DEN19711018

Link to comment
Share on other sites

Jeg blev ikke næstsidst :laugh:

1 44 Steen Leerberg Køge CR 2:26:57 DEN19670711

2 290 Anders Maustgaard JC Cykelklub st. DEN19731225

3 134 Thomas Rodtwitt JC Cykelklub +00:15 DEN19800812

4 172 Nicholas Christophersen Greve CC st. DEN19910629

5 206 Bo Hasseriis Hansen Ordrup CC st. DEN19651029

6 254 Michael Juhl Pedersen CC Hillerød st. DEN19620107

7 228 Dan Andersen Roskilde CR st. DEN19700411

8 22 Morten Hunnerup Petersen LFCK st. DEN19670813

9 936 Martin Rasbøl Andersen Brudpiga RK st. DAN19730614

10 90 Dennis Johansen Roskilde CR st. DEN19720504

11 232 Morten Christoffersen Ordrup CC st. DEN19740319

12 275 Anders Thaysen Hinrichs Tønder ACR st. DEN19831222

13 8 Michael Krogh Madsen KCK Herlev st. DEN19650118

14 130 Jesper Kristensen Roskilde CR st. DEN19680821

15 126 Dan Wassmann CC Hillerød st. DEN19861126

16 100 Mogens Jensen Næstved BC st. DEN19680715

17 112 Stig Christensen Ordrup CC st. DEN19640411

18 644 Rickard Nilsson CK Ringen st. swe19820507

19 60 Troels Nielsen Amager CR st. DEN19730322

20 4 Steen Petersen FBL st. DEN19660719

21 136 Bastian Lyster Kjøller CK Fix st. DEN19880616

22 101 Stig Bruun Holstebro CC st. DEN19661105

23 28 Jesper Adolphsen Ordrup CC st. DEN19661009

24 1 Jesper Jonasson Madsen Bov CC st. DEN19850228

25 457 Niklas Freydberg Cykling Odense st. DEN19780804

26 288 Jeppe Kollat Jensen ABC st. DEN19720809

27 12 Jesper Scharling Sørensen Ordrup CC st. DEN19681217

28 208 Morten Eriksen Roskilde CR st. DEN19730202

29 188 Dennis Nymann Christiansen Køge CR st. DEN19690918

30 38 Tommy Hass DCR Ballerup st. DEN19730914

31 170 Henrik Voigt FBL st. DEN19640522

32 284 Jesper Qvist FBL st. DEN19740512

33 928 Henrik Friis-Madsen ABC st. DEN19750213

34 628 Jørgen Holmqvist CK Ringen st.

35 266 Eske Nielsen Amager CR st. DEN19711031

36 18 Peter B Thorsted CK Kronborg st. DEN19640702

37 29 Peter Holm Nielsen CK Aarhus st. DEN19660722

38 230 Rune Skov Kalundborg CC st. DEN19780327

39 110 Peter Leth Hansen Slagelse CR st. DEN19921016

40 180 Henrik Sørensen CK Kronborg st. DEN19630613

41 276 Lars Skouboe Rungsted CK st. DEN19711123

42 214 Mads Lund Steffensen FBL st. DEN19910209

43 162 Lasse Jakobsen Hvidovre CK st. DEN19790412

44 68 Christian Skram Ordrup CC st. DEN19590225

45 950 Lars Brandt Nielsen Birkerød BC st. dan19670611

46 194 Simon Hansen Ordrup CC st. DEN19730323

47 109 Flemming Damgaard Andersen Horsens AC st. DEN19911010

48 164 Thomas Kofod Hvidovre CK st. DEN19750212

49 698 Christopher Ouzman Hvidovre Cykelklub st. Den19660601

50 389 Christian Olesen CK Aarhus st. DEN19841006

51 42 Allan Mortensen Køge CR st. DEN19740126

52 176 Michael Stockfleth FBL st. DEN19620129

53 694 Kenneth Stolten Ordrup CC +00:30 DEN19850906

54 106 Morten Bak Amager CR st. DEN19721208

55 138 Lars Burmann Greve CC +02:32 DEN19750409

56 108 Torben Schierbeck Slagelse CR +02:40 DEN19661124

57 36 Peter Lindkvist DCR Ballerup +03:40 DEN19780512

58 268 Morten Wagner Olsen Hvidovre CK +06:22 DEN19690104

59 52 Steffen Dalgaard Andersen CK Fix +07:56 DEN19711018

Var det gruppettoen, du ikke lige havde opdaget? :tongue:

Godt gået. Er sikker på at der venter dig nogle gode løb forude. Godt at vide, at det ikke er benene, som ikke er til noget stort, men bare et spørgsmål om at få snust lidt til det taktiske/tekniske :superman:

Link to comment
Share on other sites

Sur fisk.

Men alligevel lyder det som en god oplevelse og ikke mere hektisk end at du sagtens kan være med i den sjove ende.

Og respekt for ikke at risikere at sætte sikkerheden over styr selvom det var fatalt for udfaldet og adrenalinen har været oppe og køre.

Du bliver nødt til at prøve igen :poking:

Link to comment
Share on other sites

Det lyder som et godt væddeløb :4thumbup:

TILLYKKE MED DEBUTEN

Jeg vover det ene øje og spår, at du nu har fået smag for, hvor der bliver kørt rigtigt på cykel. Find et løb med nogle knolde, hvor du kan komme afsted i et udbrud sammen med et par andre. Så ligger der nogle præmier og venter på dig :superman:

Og jo, de konstante ryk er lige præcis det, der adskiller rigtige løb fra motionsløb. Det giver den der imponerende pulskurve, du kan fremvise. Heldigvis lyder det som om, at du ikke er nervøs ved at bevæge dig rundt i feltet. Det er en STOR fordel.

Jeg har i den grad fået smag for det. Netop det at det er noget hårdere end motionsløb passer mig rigtig godt, og du har ret i at jeg ikke er nervøs for at bevæge mig rundt i feltet. Det er ikke fordi det er nemt, men man må stole lidt på dem man ligger omkring, og der er ingen der har lyst til at ryge i asfalten, og det hjælper i den grad på det mentale. Ulempen nu er at jeg ikke ved hvornår næste licensløb jeg kan deltage i er. Næste weekend skal jeg til fødselsdag, ugen efter er der klubmesterskab i OCC om lørdagen(kan jo så principielt køre om søndagen). Men jeg glæder mig, ingen tvivl om det :smile:

Var det gruppettoen, du ikke lige havde opdaget? :tongue:

Godt gået. Er sikker på at der venter dig nogle gode løb forude. Godt at vide, at det ikke er benene, som ikke er til noget stort, men bare et spørgsmål om at få snust lidt til det taktiske/tekniske :superman:

Tak. Og du har fuldstændig ret i at det var rart at det ikke var benene der satte begrænsningen, men noget så irriterende som lidt uheld i positionskampen. Jeg kan dog godt ærgre mig lidt over at jeg ikke prøvede at komme længere ind mod højre, men that's life. Til gengæld fik jeg sendt en ordentlig spurt af mod mål :cool:

Sur fisk.

Men alligevel lyder det som en god oplevelse og ikke mere hektisk end at du sagtens kan være med i den sjove ende.

Og respekt for ikke at risikere at sætte sikkerheden over styr selvom det var fatalt for udfaldet og adrenalinen har været oppe og køre.

Du bliver nødt til at prøve igen :poking:

Ja, noget sur fisk, men som du selv siger så hellere det end at risikere at styrte og ryge ud igen. Og ingen tvivl om at jeg prøver igen når muligheden er der :wink:

Link to comment
Share on other sites

I dag var jeg tidligt oppe for at aflevere bilen hos de gamle, og så cyklede jeg ellers hjem til Lyngby hvor jeg skulle mødes med Jannie. Jeg kørte ud på Strandvejen så jeg kunne se Challenge feltet hele vejen. Omkring 09.30 så jeg et blåt lyn skyde forbi mig, desværre var jeg lidt sen til at registrere at det var Motta der kom kørende. God stil i øvrigt.

Modvinden var noget kraftigere end først antaget så jeg var lige et kvarter forsinket ift. aftalen med Jannie. Hun sad dog klar da jeg ankom, og så var det ellers afsted mod Geels bakke hvor der var en god fest igang :wink: Et kvarter senere dukkede Motta op i fin form, og jeg nåede lige at skyde et par billeder inden vi sendte ham afsted igen.

Herefter kørte Jannie og jeg ud på VM Ruten hvor vi lige tog 2 omgange i meget moderat tempo. Absolut ikke noget der fik pulsen op, men nok ogfså det der skulle til efter en dag som i går.

Efter 2. omgang stoppede vi lige på Statoil og fik en red bull og en kakao, og så fik vi på toppen sendt Motta afsted i flyvende form. Super oplevelse!

I alt en tur på små 70 km med et meget overkommeligt snit

20110814tur.png

20110814kort.png

Jeg har det egentlig ganske fint i dag, selvom jeg er noget træt. Benene var ok, men min nakke er godt smadret. Tænker at det er fordi jeg har været noget anstrengt under løbet i går. Efter løbet i går fik jeg i øvrigt lidt ros for min indsats i løbet, at jeg havde sprintet til sidst selvom der ikke var noget at sprinte for var åbenbart en god ting. Faktisk er der en rigtig fed stemning i OCC omkring rytterne. Der er god opbakning i løbene, og der er ikke nogen der er for fine til at hjælpe med. I øvrigt er Frederik efter løbet i dag kun få point fra et rykke op i B! Der er lige en fra D der er rykket op i C efter resultatet i går. Super fedt!

Men poweren er i stængerne, så nu skal der bare arbejdes på at placere mig ordentlig i løbene så jeg kan udnytte det. Ud fra hvad jeg har hørt så var feltets spurt ikke vildt hurtig og der var et par stykker der visnede og jeg var flyvende da jeg endelig passerede målstregen efter feltet. Jeg skal og må forbedre min evne til at placere mig i feltet!

Link to comment
Share on other sites

Tak tak :smile: Svømning kunne passende blive en del af min vinterrutine da det jo generelt er god træning selv for en cykelrytter. Svømmede en del da jeg var mindre, men blev vidst aldrig en haj til det - fik i den???

Planen var egentlig at træne med Ordrup i dag, og jeg havde endda indstillet mig på en cykeltur i regnvejr. MEN, jeg er træt og har været kold en stor del af dagen, så jeg vil ikke risikere noget. Så træningen i dag bliver på sofaen under en varm dyne. Jeg har dog købt en brugt regnjakke af navnebror i Ritter. En Mavic et eller andet. Ifølge ham den eneste regnjakke der funger, og derfor koster den normalt også 2k!!!!!

6913e21bdc8386c4d679d85921050caa_5.jpg

Din navnebror er da en lille løgner, den kan fås for 1200 som ny, Jakke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share