Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Har du egentlig fået nyt program at nørkle udtræk fra computeren med, eller har du bare napset et andet skærmbillede end det sædvanlige?

Yes. Jeg bruger stadig det gamle, men er begyndt at fokusere lidt mere på TrainingPeaks som er en online ydelse, og er lavet af pionererne bag watt træning. Det har i hvert fald nogle flere muligheder ift. Ascent.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, det bliver måske en sløj sæson. Først aflyste Greve CC deres løb på søndag fordi de ikke kunne skaffe frivillige nok. Så blev FBL nødt til at flytte deres løb fra d. 8/6 til d. 5/7 grundet protester fra ZOO. De havde oprindeligt fået lov til at spærre vejene omkring ZOO af på dagen, men det har ZOO åbenbart valgt at klage over. Kommunen har derfor hævet aftalen, hvilket tvinger FBL til at flytte deres løb. D. 5/7 er der bare lige et arrangement der hedder La Marmotte. Så blev Tissø CR's enkeltstart "aflyst", og bliver nok flyttet, og senest er Hvidovre hoppet med på bølgen og har flyttet deres løb fra Kr. Himmelfartsdag til d. 23/8 grundet manglende polititilladelser. Derudover går det fra at være et løb på Præstø til at være et gadeløb.

Det betyder at det næste pointgivende løb på Sjælland for seniorklasserne ligger, og hold nu fast, d. 29/6 - altså om 1,5 måned! I perioden hvor vejret som oftest er varmt og solrigt, er der med andre ord ikke løb. Løbene bliver nok ikke flyttet til første halvår, men bliver rykket til engang efter sommerferien. I forvejen er der 4 weekender hvor der er løb begge dage, og det bliver nok endnu flere hvis flere løb bliver rykket.

Det er bare, undskyld mit sprog, pisseirriterende. Løsningen er selvfølgelig bare at benytte sig af de løb der er på Fyn og i Jylland, men problemet er bare at det jo så sætter endnu større press på de løb. I D klassen i weekenden var der henholdsvis 52 til start til ABC's løb, og 64 til start i Horsens. Det ville have givet et felt på 116 ryttere - DCU's begrænsning ligger på 75 i et felt. Derudover er det hele det økonomiske aspekt. Det bliver pludselig betydeligt dyrere at skulle deltage i løb hvis man lige skal over broen først.

Jeg håber virkelig at DCU tager sig sammen og flytter nogle af løbene fra efteråret til her før sommerferien. Ellers er der 2 løb tilbage inden sommerpausen, og så yderligere 1,5 måned henover sommerferien hvor der ikke er løb. Kan man ikke deltage i de 2 løb, så er der løb igen om 3 måneder. Det er helt vanvittigt, og en anelse demoraliserende.

Link to comment
Share on other sites

Det lyder sgu' godt nok sløjt! :thumb_down:

Det er meget sløjt. Samtidig har DCU jo i år åbnet op for at ikke licensklubber kan stille op i licensløb. Det har jo før været sådan at hvis man havde licensryttere, så skulle man også arrangere et licensløb. Det gælder så bare ikke motionsklubberne, og faktisk heller ikke licensklubberne mere.

Det værste er faktisk at DCU er komplet tavse omkring det hele.

Link to comment
Share on other sites

Licensklubber får en bøde på 12.000kr hvis de ikke afholder et licensløb. Men problemet er at 12.000 er også ca. hvad et licensløb koster at afholde, uden sponsorer. Så flere klubber tænker meget i om det ikke bedre kan betale sig at tage imod bøden.

Hvilket er langt væk for mig at se. Bøden burde være dobbelt så stor, så klubberne rent faktisk lavede de løb, istedet for at tænke i at tage imod en bøde på. 12.000.

Link to comment
Share on other sites

Wat - det er jo ikke ligefrem fordi de frivilillige står på nakken af hinanden, så bliver det frivilligt at arrangere løb, så er cykelløb på dansk grund sgu da snart fortid.

DCU saver deres egen gren over :4slap:

Indlæg irrelevant pga. ovenstående som kom på, mens jeg skrev.

(måske irrelevant :unsure:)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg tvivler på, at der altid bliver givet bøde ved manglende løb.

Får Greve fx en bøde på 12.000, når de ikke gider afholde voksenklasserne men sender alle de frivillige hjem, når ungdomsklasserne er slut? Jeg tvivler...

Og så er der motionsklubberne, der glade sender deres ryttere til licensløb, men aldrig kunne drømme om at arrangere et løb selv.

Link to comment
Share on other sites

Så kom OCC tøjet endelig til Ritter cykler. Det er ca. 6 måneder siden jeg bestilte og betalte for tøjet. Det har taget lang tid at få leveret fordi bestyrelsen og tøjudvalget ikke har kunne finde et passende design, hvorefter hele processen blev forsinket. De endte så med et design der er tæt på identisk med det vi havde i forvejen. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om det

1233372_10152355630985502_84678394045927

Dog er der et par punkter der irriterer mig ved tøjet.

1. Dyrk lige halsen. Den gaber helt vildt, og jeg mener ikke selv at jeg har en smal hals.

2. Bibsene er ret lange, og derudover går de ret højt op på maven. De er i øvrigt ret kedelige designmæssigt.
3. På min højre skulder er der nogle ret coole streger. Jeg synes dog ikke at stregerne på kraven giver mening.

Jeg har så i øvrigt ikke postet et billede af de sokker der fulgte med. De er helt røde med Ordrup CC skrevet på i hvid. Kan godt være det bare er mig der er gammeldags, men cykelsokker skal hovedsagligt være hvide, og så kan der være alle de farver på man har lyst til - bare hovedfarven er hvid.

Link to comment
Share on other sites

Joh, halsen ser meget mystisk ud :unsure:

Bibshorts er generelt åndssvagt lange i øjeblikket. Men rart at jeg ikke er ene om at synes det. Heldigvis er dem fra Extreme stadig kortere end de andre, omend de også er blevet længere her de sidste par år :annoyed:

Personligt kan jeg godt lide det klassiske med at de er (næsten) sorte men jeg er jo også gammel. Derfor synes jeg også det er noget pjat, at ærmerne nu skal være fck-lange.

Heldigvis går Hvidovre ikke op i hvad man har på til træning, så mit nye klubtøj bliver kun luftet ved officielle lejligheder.

Hvad mærke er det - den hals kan jeg ikke huske at have set før?

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes ellers de fleste shorts jeg har har en fornuftig længde der er et pænt stykke over knæet, uden at være midt på låret. De sorte shorts synes jeg er lidt kedelige. Jeg kunne godt have tænkt mig at striberne fra trikot'en gik igen på shortsene.

Det er Nalini der er producent på tøjet.

Link to comment
Share on other sites

Tøjdesign er en FRYGTELIG utaknemmelig opgave. Og det bliver ikke bedre af at være for cykelryttere, som er de mest notoriske individualister. Alle har en mening, og de færreste bliver derfor 100 % tilfredse. Ikke for at tage din bestyrelse i forsvar, men det ER altså en virkelig utaknemmelig opgave.

Link to comment
Share on other sites

Tøjdesign er en FRYGTELIG utaknemmelig opgave. Og det bliver ikke bedre af at være for cykelryttere, som er de mest notoriske individualister. Alle har en mening, og de færreste bliver derfor 100 % tilfredse. Ikke for at tage din bestyrelse i forsvar, men det ER altså en virkelig utaknemmelig opgave.

Meget enig. Der skal trods alt også findes et design der ser godt ud på både motionister der måske har 20-30 kg for meget på kroppen, og ryttere der er trimmet.

Link to comment
Share on other sites

- og når licensrytterne ser kvabsede ud, har man ikke været heldig. Hvidovres fjæs-gruppe flyder i billeder og i det gamle tøj, var det kommentatorer som supermand og heman. Nu bliver det antydet at man f. eks. gemmer madpakker under trøjerne.

Hm, jeg synes de buksemærker jeg har prøvet, sidder som på dit billede.

Link to comment
Share on other sites

Hm, jeg synes de buksemærker jeg har prøvet, sidder som på dit billede.

Husk når du prøver shorts at bøje benet, og løsne lidt i den gripper der i shortsene. Så kryber de som oftest lidt op så de sidder rigtigt. Da jeg prøvede de her shorts i Ritter sad de helt nede ved knæene, men de kryber lidt mere op når man lige laver det trick.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har længe været stor fan af kædevoksen Squirt Lube. Den er nem at påføre, og gør at kæden ikke bliver vildt sort hurtig. Dog har jeg hele tiden haft ét stort problem med den: Det skidt den samler bliver samlet i nogle voksklumper som falder af med tiden. Det er fint nok hvis man kun kører udenfor, men jeg har min cykel i lejligheden, og bare det at skifte dæk på et hjul gør at der falder de her klumper af. Det betyder at der visse steder på mit gulv er nogle voksstreger o.lign. og det er irriterende.

Jeg prøvede derfor Muc-Off's C3 ceramic dry lube efter et par anbefalinger fra forskellige folk, og jeg har nu brugt den i 1,5 måneds tid og jeg må sige at jeg har fundet en ny favorit.
10253945_10152357145350502_3954095676788

Det første man bemærker ved den er at den dufter helt fantastisk. Den dufter lidt af jordbær - I kid you not. Det næste er at den har en lang tud der gør at man rent faktisk kan komme olie på kæden uden at skulle have hele hånden tæt på kæden. Det er muligt at vinkle den så man nemt kan putte olie på kæden.

Den holder også længere end Squirt voksen gør, og er lidt mere resistent i regnvejr. Kæden holder sig pæn og er nem at rense bagefter.

Den eneste ulempe er at kæden med tiden bliver lidt sort i det, men slet ikke så slemt som wet lubes.

Jeg er ret pjattet med den, og vil nok blive ved med at bruge den det næste stykke tid. Jeg har faktisk også købt deres wet udgave til at erstatte den klassiske grønne fra Finish Line til om vinteren.

Link to comment
Share on other sites

Nyborg løbet

Op tidligt i morges, spise morgenmad, besøge toilettet, pakke cyklen sammen og så ellers ned i bilen kl. 7 med kurs mod Nyborg/Ørbæk.

90 km på menuen, en kuperet rute hvor JohnJohnson i ugens løb lige havde fodret mig med tips og tricks til løbet. Formålet med løbet var bl.a. at holde mig så langt fremme som muligt.

Indskrivningen blev klaret og jeg kørte lidt ud på ruten for at varme op, og fik også set stykket vi ville komme hjem af. Spurten så ud til at være simpel nok, for det ville være først igennem sidste sving og så ellers bare banke derudad. Spurten var så kort, så placering ville være essentiel.

Jeg havde det nye tøj på i dag, og det er nok ikke helt så slemt som først antaget. Bibslængde er faktisk kortere end mine striber på låret - så det kan være Gregers skal hoppe på Nalini vognen. Dog sidder trøjen ret løst på brystet hvilket gjorde at den blafrede ret meget i vinden. Lommerne på ryggen sidder også lidt for højt, og halsen er altså en joke. Jeg snakkede efter løbet med et par af de andre, og de havde lidt samme holdning.

Anyhow, til starten. Jeg fik på en eller anden måde placeret mig i 2. startrække, så da starten gik lå jeg allerede pænt fremme, og her blev jeg faktisk liggende et pænt stykke af vejen. Jeg forsøgte at køre væk et par gange fra starten af, og forsøgte så efterfølgende at holde mig i front når vi blev hentet. Faktisk ikke så slemt som jeg havde frygtet. Da vi kom til det meget tekniske stykke lå jeg blandt de 10 forreste, hvilket normalt bør sikre en fra styrt. Desværre kom vi til et højresving hvor dem foran mig åbenbart havde for meget fart på, så der var et par stykker der måtte bremse helt ned for at undgå at køre direkte ind i en græsvæg, og der var et par stykker der måtte klikke ud. Jeg kunne holde mig på cyklen uden de store problemer.

På vej op ad den næste bakke ramte jeg et eller andet da jeg kørte opad på cyklen. Det blev ved for hvert tråd, og så kunne jeg mærke at min dunk røg af. Det viste sig efterfølgende at det var holderen der var knækket og svinget ud til den ene side, hvilket betød at dunken røg af. Selvfølgelig den dunk med energidrik i.

På et kritisk sted på ruten kom jeg afsted sammen med et par andre. Vi fik hullet, men kun kortvarigt. Min puls bankede hurtigt op, og jeg led virkelig i det kuperede terræn. Vi var dog alle samlede da vi rundede 1. omgang.

På 2. omgang prøvede jeg igen en enkelt gang at komme afsted, igen uden held. Jeg gled lidt mere ned i feltet, og da vi ramte bakken hvor min dunk var røget af, var jeg kommet lidt op igen. Da bakken fladede ud kunne jeg se at 3 ryttere var kørt afsted. Jeg lå lidt fanget, men da jeg kom fri prøvede jeg at køre op til dem. Desværre havde de for stort et forspring til at jeg selv kunne lukke det, og jeg var godt presset efter bakken. Jeg blev hentet af feltet, som så gik i stå. Et par stykker forsøgte at rykke afsted, men blev kørt ind hver gang.

2/3 ude på ruten kom jeg afsted igen sammen med nogle andre, men selvom vi kørte rulleskift var det som om der var et par stykker der ikke havde fattet at vi skulle ligge tæt. På den lange bakke blev vi sprængt fordi der var 2 der bare bankede derudaf. På toppen af bakken blev vi hentet af feltet igen.

På 3. omgang forsøgte jeg at komme afsted i forskellige ryk, men igen blev vi hentet ind hver gang. Det var som om pusten var gået lidt af folk, og der var ikke rigtig nogen der havde det afgørende. Det var en ret varm dag, og jeg havde på det tidspunkt levet af vand og gels. Jeg manglede virkelig min energidrik. På det kringlede stykke var der en foran mig der bremsede mere end jeg havde regnet med, og tog en lidt speciel linie. Jeg måtte hive lidt ekstra i bremsen, og kunne lige mærke hvordan hjulet lige skred en anelse, men igennem kom jeg.

Der var en del der angreb fra feltet af flere omgange, men de blev hentet ind hver gang. Da vi ramte den lange bakke for sidste gang, var jeg virkelig godt presset. Der var en gruppe på 8-9 mand der fik slået et hul til feltet, og kom væk.

På de sidste km skulle jeg bare holde mig fremme. På en kort bakke inden mål fik jeg kørt mig ok frem i feltet, og havde en perfekt linie da vi nærmede os det sidste sving. Ved svinget var der bred front, og jeg fik lige brugt et par kræfter på at komme i front, og kunne trække hele feltet ud i venstre side inden svinget. Efter svinget havde jeg et godt gear til at komme op i fart, fik krampe i baglåret, gav den et ekstra gear, og kunne holde den hele vejen til stregen. Jeg vandt dermed feltets spurt og blev samlet 12'er. Det gav et point til kontoen, hvilket jeg er ganske tilfreds med når jeg tænker på ruten og manglende væske.

Efter løbet fik vi snakket en del, og endte med at sidde lidt i solen og slappe af. Perfekt dag at køre cykelløb på. Maria tog i øvrigt lige et billede, så kan i selv gætte hvor jeg står :laugh:

10372259_10152473934879090_7156723559386

I alt 89,2 km med 40 km/t og 236 watt i snit. Normalized power på hele 308 watt!
20140517tur_zpsaa06e9da.png

Link to comment
Share on other sites

Øh den er tricky... Umiddelbart kan jeg se at det er en Project California, men ligefrem særlig udover det? Hmm...Garmin Vector, OG en Watt krank !? Det er sgu da megafail?

Der er nemlig ikke Garmin Vector pedaler på, men i stedet en SRM krank. Så Garmins eget hold, kører ikke med Vector pedalerne. Der går også et rygte på at nogle af rytterne har falske pedaler hvor det ligner at der er en wattmåler på, men at det bare er en attrap.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ligget en anelse på den lade side de sidste par dage. Søndag var jeg godt nok ude og køre med Copenhagen Bike Fit. Jeg kender ejeren særdeles godt, og havde egentlig behov for en trilletur efter lørdagens løb. Så jeg mødtes med dem ved AB's baner, og så kørte vi 8 mand nordpå via Bregnerød. Ved Bregnerød kørte vi et enkelt interval igennem skoven og op til Allerød. Det er relativt nye cykelryttere der kører på holdet, så vi trænede rulleskift. Jeg fik ansvaret for den bagerste gruppe, og vi fik det egentlig til at fungere ret godt. Det er helt underligt at køre med nogle der ikke kan finde ud af det, når man selv synes det er det mest naturlige i verden.

Efter Allerød kørte vi op mod Hammersholt hvor jeg undervejs fik en punktering. Jeg lod dog de andre køre videre, og så fik jeg fikset en ny slange, så det mere eller mindre passede med at de kom tilbage.

Ud til Nørre Herlev, videre op til Strø og så lidt af en bagvej mod Slagslunde. Vi kørte undervejs endnu et interval med rulleskift, men hvor der blev givet noget mere gas. Der var et par stykker der faldt fra undervejs, men også et par stykker der holdt hele vejen. Derefter var der selvfølgelig opsamling og så kørte vi ned til bunden af Slagslunde bakken. Herfra skulle vi køre 3 gange opad, og gerne så hurtigt som overhovedet muligt. Jeg fik i hvert fald brugt mine sprinterben alle 3 gange.

Vi kørte også et improviseret interval ind mod Ganløse da en af deltagerne valgte at give den lidt ekstra gas på bakken. Ellers var det mere eller mindre smooth sailing ud til Hareskoven og så hjem. Tror det blev til en 85 km med lige under 30 i snit.

Mandag holdte jeg fri, og var lige et smut forbi Heino for at købe nogle Speedplay Coffee Cups. Det er sådan et plastik cover man kan sætte på sine Speedplay pedaler så man ikke slider dem unødvendigt når man går, og ikke laver mærker i gulvet! Jeg tabte den ene af dem til løbet i Nyborg da vi skulle gå fra start/mål på et langt grusstykke.

I dag skal jeg et smut til frisøren for jeg koger i øjeblikket når jeg er ude og træne. Så i morgen burde jeg komme ud på cyklen og få trænet lidt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share