Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Dagens træning var med trætte stænger, og det skulle vel egentlig bare overståes. 15 minutters opvarmning, 65 minutters Zone 2, 10 minutters afrulning. I alt 1 time og 30 minutters træning.

Til at starte med var der lidt stramhed ved knæet, men efter en times tid var det som om det løsnede op. Ikke dårligt.

Link to comment
Share on other sites

Lige i øjeblikket hersker der i øvrigt en debat om den bedste aero cykel. Det skyldes klart at der endelig er kommet lidt anmeldelser af Venge Vias og Madonen der er blevet direkte sammenlignet. Det er vidst marginaler der skiller de to cykler ad, men lader til at de fleste hælder til Trek'en. Det der tynger Vengen er klart vægten, da den trods alt er en 7-800 gram tungere end f.eks. Trek'en. Det sjove er dog at de i Tours test begge er blevet målt til et drag på 204 gram. To spritnye cykler med en masse integrerede dele og alt det der. Kigger man på listen, så finder man to cykler der har et drag på 205 gram - vi snakker altså über marginalt mere: Felt AR FRD og Cervelo S5.

S5'eren er 5 år gammel, og har mulighed for nemt at justere bremser, styr og frempind. Cervelos ingeniører kan altså et eller andet når det gælder aero. At cyklen så sikkert scorer lavere på nogle andre parametre er en helt anden sag.

Link to comment
Share on other sites

Dave Mirra
dave_mirra_6.jpg

Tilbage i midten/slutningen af 90erne var jeg ikke særlig interesseret i cykelsporten. Dengang spillede jeg musik, var lige begyndt at få øjnene op for rock og punkt, og skatede. Ok, det var nok begrænset hvor meget jeg reelt set skatede, men jeg havde da et board og gik i det rigtige tøj. Dengang så jeg en del ekstrem sport i form af skateboarding og BMX, og jeg fik hurtigt helte der hed Tony Hawk, Steve Caballero, Andy MacDonald og så en gut der hed Dave Mirra. Han var nok den vildeste på en BMX cykel, og var vel BMX sportens udgave af Tony Hawk - en karismatisk type der bare var sindssygt dygtig, dedikeret og en vinder. Jeg har siddet og nørdet diverse Playstation spil med Tony Hawk og Dave Mirra mens jeg har haft punkbands spillende på anlægget.

Mirra var egentlig gledet lidt ud af min verden, men for nogle år siden begyndte jeg at følge ham på Instagram. Om det var fordi han var blevet nævnt i en X-games udsendelse eller noget andet kan jeg ikke huske. Men BMX stjernen havde lagt den lille cykel på hylden, og kastet sig over triathlon. Det kunne han jo ikke gøre for, men at dømme fra hans opdateringer var han dedikeret de nye udfordringer.

Derfor var det egentlig også lidt af et chok da jeg i morges med søvn i øjnene og røræggen foran mig gik min Instagram igennem for at finde et opslag fra Steve Caballero hvor han for gud ved hvilken gang havde et eller andet motivational quote, som han virkelig ofte smider op. Denne gang var det bare ikke et citat der skulle være opløftende, men derimod et udkast fra en No Use For A Name sang:
It's too late to talk to you
And it's too soon to say goodbye
Listen where ever you may be
You still live inside my mind
Something tells me that you are free again
In a place that feels like home
It's never easy to understand
Why memories hold our hand
But people let go

Sangen er egentlig ret kort, og fungerer som en indledning til deres sang "International You Day". Nedenfor hans citat stod der så "Rest in peace Dave Mirra", og der var jeg sgu lige ved at få æggene galt i halsen. Ind på Google og søge på Dave Mirra for at kunne konstatere at han rigtig nok var død i en alder af blot 41. Tilbage til Instagram og scrolle længere ned for at finde hyldester fra Tony Hawk, The Force Training, Bicyclingmag, Bob Burnquist, og Ivan Dominquez. Han havde åbenbart valgt at skyde sig selv efter at have brugt dagen på at sige farvel til familie og venner.

Efter at have læst en del kommentarer i løbet af dagen, er ordene fra No Use For A Name egentlig meget passende til situationen. Så vidt jeg ved er der ikke rigtig kommet noget frem om hvorfor, andet end at folk der kendte ham er ekstremt kede af at han ikke rakte en hånd ud hvis det var sådan han havde det. Han efterlader sig to piger og en kone. Jeg kan egentlig godt sætte mig ind i den situation hvor man føler at det er bedre slet ikke at være her, men jeg kan ikke sætte mig ind i at man vil efterlade sig to børn på den måde.

Under alle omstændigheder har cykelsporten mistet en karakter.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Facespray
12654125_10153846517005502_5300597712516

Efter at have klaret det godt med knæet, skulle den reelle prøve stå i dag: fællestræning med OCC. Jeg var tidligt ude af fjerene relativt tidligt, fik spist, sat gang i triggerpoints, og så afsted. Vi var vel omkring 10 da vi kørte fra klubben, og yderligere to joinede os på vejen. Jeg fik desværre en af de skidte pladser fra starten af bag to der ikke havde stænkklapper på deres cykler. Det betød at jeg generelt fik en stråle af vand op på mig da vi kørte.

Turen gik over AB's baner, op til Bregnerød og videre til Stumpedyssen. Her skulle vi køre 2x2 minutter max med 2 minutters pause. Jeg valgte at hoppe på to af de bedre fra holdet, for at se om jeg kunne sidde med. Første interval var ikke noget problem, men andet interval havde jeg svært ved at holde hjulet til sidst. Men en god indikation om at der stadig er en del at arbejde med, men knæet tog det egentlig fint nok.

Mod Karlebo kørte vi vores "sandwichmanden" øvelse hvor man kører 3 ved siden af hinanden, og så skal de to yderste skubbe til den midterste. 1 minut, og så skifter man. Det er en ret cool øvelse der efterligner det at sidde i et felt.

I Karlebo kørte vi et 10-3-2 interval op til Fredensborg og tilbage igen. Det fungerede ikke helt, da temposkiftene ikke var så tydelige, men der var god fart på. Efterfølgende kørte vi lidt sweet spot tilbage til Karlebo. Herefter kørte vi et par omgange på stadion hvor man tager en omgangs føring ad gangen. Fuld gas.

Da vi var færdige med det skulle vi køre to omgange funktionel styrketræning på en rundstrækning. Første omgang gik nogenlunde fint, men anden omgang tabte jeg hjulet på dem jeg var i gruppe med fordi der kom en modkørende på en meget smal vej. Jeg havde lige slået ud og skulle have de andre forbi, de endte så med at kunne køre fuld gas forbi bilen, men jeg skulle bremse for at få dem forbi, og i sidevinden kunne jeg simpelthen ikke få lukket hullet.

Herefter kørte vi reelt set bare hjemad. Knæet var en anelse stift til sidst, men ingen smerter. Efterfølgende har jeg heller ikke rigtig mærket noget til det.

I alt 103 km, lige over 3,5 times tid.

Siden da har jeg gået og gravet grus ud af øjnene.

Link to comment
Share on other sites

Var på hjemmetræneren i går til en omgang sweetspot. Generelt et ret simpelt setup:
15 min opvarmning
5 min trappe interval til FTP
5 min hvile
3x 20 minutter Sweet Spot(5RI)
15 min afrulning

I alt 1 time og 50 minutter.

Knæet teede sig lidt undervejs og bagefter, men ikke noget som sådan bekymrende. Jeg er begyndt at give det flere tæsk, men skal selvfølgelig være opmærksom på signalerne derfra.

Link to comment
Share on other sites

Stængerne var godt ristede i går, og knæet var ikke det bedste. Alligevel fik jeg taget mig sammen til at køre en times tid på hjemmetræneren.

15 min opvarmning
5 min trappe
5 min hvile
20 min sweet spot
15 min afrulning

I dag har benene det noget bedre, men jeg trænger efterhånden til en hviledag. Derfor regner jeg med at snuppe en halv times tid på hjemmetræneren i eftermiddag og lige få rullet benene igennem, og så evt. afslutte med lidt massage af lårene så jeg forhåbentlig kan være klar til i morgen hvor den står på en tur i det fri.

Link to comment
Share on other sites

Lørdag var jeg på cyklen, og valgte at køre en solotur i solskinnet. Det var egentlig en ganske fin tur, men da der manglede ca. 40 minutter begyndte jeg at få problemer med knæet. Ikke nogen rigtig smerte, men en virkelig ubehagelig følelse i knæet. Det var som om knæskallen lige rykkede sig en anelse hver gang jeg trådte ned, eller nogle sener der smuttede henover hinanden tæt på knæskallen. Jeg fik holdt lidt på knæet og prøvede at lokalisere hvor det kom fra, og det kom fra stykket mellem knæskallen og underbenet på indersiden. Jeg fik humpet mig hjem, men fik undervejs nogle af de "smæld" der kom fra knæet. Virkelig ubehageligt. Mit knæ var også noget stift efterfølgende, og det var ubehageligt at gå.

Desværre har jeg først tid hos fyssen i starten af marts, så det er lidt svært at finde frem til hvad det er, men det har helt sikkert sat gang i en masse tanker. Først og fremmest om jeg nogensinde kommer til at kvitte de her problemer, eller om jeg skal indstille mig selv på altid at leve med dem. Det er egentlig ikke særlig sjovt at skulle være så opmærksom på det hele tiden, og ikke selv være herre over hvornår, hvor meget og hvordan jeg træner. Jeg er ret sikker på at det er sket fordi jeg har provokeret det. Jeg har trænet pænt godt i denne uge, og også haft træninger flere dage i træk, hvilket jeg ved provokerer knæet. Så jeg er også ret sikker på at det stille og roligt går over hvis det lige får et par dages ro, og så kan jeg starte op igen.

Jeg kan bare ikke lade være med at spekulere over hvad fanden det kan være der laver de her problemer. Jeg snakkede med min svigerfar om det i går, som er blevet opereret i begge knæ. Som han selv sagde så er det noget jeg har døjet med i 1,5 år nu uden at nogen har kunne sætte en finger på 100% hvad det er. Jeg har brugt relativt mange penge på at få det fikset, har været hos 5 forskellige behandlere i længere eller kortere tid, uden at der har været den store bedring i det. Det bedste forløb jeg egentlig havde var hos Christina Peick i Ordrup, som desværre er flyttet til Sverige nu. Men jeg kan heller ikke lade være med at tænke på om det måske er den blokade jeg fik i marts måned sidste år, der egentlig gjort tricket.

Der er mange teorier om hvad det kan være, men jeg vil sige at der ikke er nogen der indtil videre har formået at finde koden til hvordan jeg bliver fri for det. Min nuværende fys mener som sagt at det er fordi lårmusklen vil gøre en for stor del af arbejdet, og dermed sætter hoftebøjeren ud af funktion. Det giver egentlig fin mening, men det undrer mig stadig at der ikke er noget facit. At der ikke er en der kan sige "Du har lige præcis det". Det er måske min naive tilgang til tingene om at der må være et facit på alt, men det er jo ikke nødvendigvis sandheden. Min svigerfar var ret direkte i sin retorik, og spurgte hvorfor jeg ikke havde fået lavet en kikkertundersøgelse, for hvis der er noget galt inde i knæet, så er det den eneste måde de reelt kan se hvad det er. Mit svar til ham var egentlig ret simpelt, for jeg er bare så nervøs for hvad der kan gå galt. Det ville være fantastisk hvis de fandt årsagen derinde, og kunne fikse det, men jeg har efterhånden set og hørt så mange historier om knæoperationer der er gået galt, og vil man virkelig som 30 årig smadre sit knæ pga. en operation? Samtidig kan jeg selvfølgelig læse alle succeshistorierne, og jeg er trods alt stadig relativt ung, så jeg burde vel hurtigt kunne rejse mig fra en operation hvis alt er gået efter planen. Jeg væver dog stadigvæk over muligheden, om end jeg overvejer den. For det ville da være fedt hvis man kunne få det fikset og komme videre i livet.

Jeg har selv en masse teorier om hvad det kan være der går galt i mit knæ, men jeg undres samtidig over hvordan det er sket. Min første tanke har hele tiden være plica, selvom der er et par stykker der har skudt den teori ned. Jeg tænker at der må være et eller andet i mit knæ der bliver irriteret, hæver en anelse op, og så er der mindre plads og knæet begynder at lave problemer. Da jeg fik lavet en MRI scanning viste den vidst også at jeg havde en væskeansamling i knæet, hvilket de ikke yderligere kommenterede på.

Under alle omstændigheder er det møgfrustrerende, og jeg kan for 2. sæson i træk se frem mod en sæsonstart der virker mere og mere usandsynlig. Jeg håber bare inderligt at jeg snart finder den rigtige løsning på det her problem, for det kan ikke blive ved på denne måde. Ingen tvivl om at jeg skal have en snak med fyssen næste gang jeg er der, for nu vil jeg egentlig gerne have noget forklaring på hvad der sker i knæet. Jeg synes selv at jeg er blevet bedre til at kunne forklare hvad det er der sker når det sker, hvordan det føles, hvor det sker og alt muligt, så jeg håber at jeg kan få hende til at give noget forklaring på hvad det er for mekanismer der ligger de forskellige steder. Og ikke mindst høre hendes holdning til en kikkertundersøgelse - om det overhovedet er nødvendigt.

Link to comment
Share on other sites

Øv, hvor er det altså bare nedern med dit knæ!
Jeg forstår sgu godt, at du er ved at give op:-(
På et tidspunkt var der tale om en operation - kunne det ikke være en idé at genoverveje? Eller ligger problemstillingen et helt andet sted end der blev vurderet dengang?

Tilbage i 2013 sæsonen havde Rasmus Quade ret mange knæproblemer, som han havde et hyr med at få styr på. Via nogle kontakter hos Team TREFOR kom han i behandling hos en fys i Horsens, Torben Eriksen hedder han (indehaver af: http://www.centerfys.dk/), og efter relativ kort tid var knæproblemerne løst. Jeg ved godt at det ikke ligefrem ligger centralt i forhold til dig, men hvis man kan kører til Jylland for et bikefit kan man vel også køre herover til en fys-behandling;-) Jeg har i øvrigt hørt fra flere sider at Torben er en gudsbenådet behandler, og så cykler han i øvrigt også selv ganske hæderligt og ved derfor også noget om cykling som han alt andet lige må kunne bruge i en eventuel behandling.

Ps. Jeg giver gerne en frokost hvis du kigger over......

Link to comment
Share on other sites

Kigger lige lidt nærmere på ham Torben!

Operation kan sagtens være en mulighed, hvis det kan hjælpe. Jeg er bare personligt nervøs for at få nogle til at operere i mit knæ, da jeg efterhånden har set og hørt en del historier om når det ikke går så godt. Det er ikke ensbetydende med at det skulle ske for mig, men jeg ville satme være ked af at rende rundt med knæproblemer resten af livet.

Nu vil jeg prøve stille og roligt at starte op igen, og se om jeg kan få løsnet lidt op i knæet igen. Jeg er ret sikker på at problemerne i weekenden skyldtes at jeg har belastet knæet meget på det seneste, og det er selvfølgelig ikke det smarteste. Men samtidig bliver jeg også nødt til at finde ud af hvor grænserne ligger, og lige blive mindet om at der altså er et eller andet galt i knæet som jeg skal have fikset.

Link to comment
Share on other sites

Torben må vente lidt endnu, men det betyder ikke at jeg ikke har tænkt mig at kigge på alternativer. For efter mit sidste indlæg valgte jeg at søge på google efter en fysioterapeut og knæekspert, og enten har Furesø fysserne en god SEO strategi, ellers er Michala Steen Trolle dygtig til knæ. Jeg fik læst lidt om hende, og faldt bl.a. over at hun har Mulligan teknikken i sit repetoire. Min tidligere fys bad mig netop hive fat i John Verner fra Parkens fysioterapeuter fordi han kunne det. At jeg har bestilt hos Michala om 3 uger(syg lang ventetid på hende) betyder dog ikke at jeg dropper den behandler jeg i forvejen er igang med. Jeg tænker bare at jeg har mulighed for at få endnu et sæt øjne på hvad der kan være galt.

Link to comment
Share on other sites

Og så har jeg faktisk formået at købe en ny hjelm. Jeg var egentlig hooked på bare at bestille en ny Bell Sweep, som jeg har kørt med de sidste 5-6 sæsoner, men Bell har åbenbart pillet den ud af deres portefølje. Det forstår man jo ikke med en 10 år gammel hjelm :bigsmile: Så jeg skulle igang med at kigge på helt nye hjelme, og kunne egentlig ikke finde noget der lige tiltalte mig. Jeg var ellers forbi alt fra Kask til Giro, men der var som sagt ikke noget. Alle de nye aero hjelme synes jeg er dødsyge, og ikke særlig kønne, så jeg var egentlig indstillet på måske bare at købe en Bell Volt(som også er en 5-6 år gammel efterhånden) eller noget Giro Atmos eller hvad de hedder. Altså, lige indtil jeg luftede tankerne for Jannie, for så fik hun da lige luftet hendes mening om hvordan en hjelm skulle være. Hun havde dog også noget sandhed i sig, da det jo virker helt håbløst ikke at kigge på de aero løsninger der nu engang er.

Jeg var derfor i Heino for nylig og kigge på hjelmene, og kunne hurtigt udelukke de fleste. Helt sikkert også Specializeds Evade hjelme, for de er godt nok grimme. Den eneste jeg havde haft kig på inden som rent faktisk også sagde mig lidt i butikken var faktisk Giros Synthe. Det er en aero hjelm, uden at ligne en æggeskal. Så sådan en endte jeg med at købe, efter at have fundet den rigtige farvekombination og det hele. Min første tanke var nemlig bare at snuppe den i sort/fluo fordi den så kunne matche til cykel, sko og meget andet, men jeg kom hurtigt på andre tanker da jeg simpelthen synes det er for motio når det hele matcher ned til mindste detalje. Det er næsten som om man prøver for hårdt. Så jeg fandt i stedet en udgave der havde en hvid base, og så lidt orange og grønne accenter på.

61gkHgMZmaL._SY355_.jpg

Link to comment
Share on other sites

I går var jeg på cyklen efter 5 dage at have været væk fra den. Mit knæ var ikke helt optimalt, men heller ikke skidt, så jeg tænkte at jeg hellere måtte komme igang og forhåbentlig få løsnet en anelse op i det. Det blev til en times tid i zone 1.

Det gav mig dog muligheden for at mærke efter hvor irritationen kommer fra, og det var faktisk ret tydeligt at det kommer fra ydersiden af mit knæ som det første. Personligt tror jeg det er IT båndet der skaber nogle problemer, enten ved at trække for meget i knæskallen eller ved at skabe en sovende fornemmelse i knæet ved at smutte henover et knoglefremspring. Hvad der så er årsagen til det skal jeg ikke kunne sige, men populær fysioterapi siger at det bl.a. kan være svage hofte/ballemuskler. Så det næste stykke tid vil jeg prøve at få løsnet lidt op i de muskler, og se om jeg kan styrke dem lidt.

Link to comment
Share on other sites

Nu hvor sommersæsonen snart nærmer sig, er jeg gået igang med en lille indkøbsfase for at være klar. Som jeg nævnte tidligere på ugen så er der allerede købt en ny hjelm, men jeg har fået tilføjet lidt ekstra til kurven.

11-26 SRAM Red kassette. Først og fremmest for at få vægten ned - det er dog vildt nok at man betaler ca. 3 gange så meget ift. en Force kassette.
Til kassetten hører selvfølgelig også en SRAM Red kæde.
Extralite topcap. Jeg har længe gået og tænkt på hvilken topcap jeg skulle vælge, og er blevet ved med at vende tilbage til Extraliten. Jeg tog dog den sikre vinder i sort, da jeg ikke følte at farverne passede rigtigt til cyklen.
Feedback sports vægt. Jeg har lige siden jeg begyndte at interessere mig for cykelsporten ønsket mig en cykelvægt. Så sådan en har jeg endelig købt.
Et sæt friske klingebolte er det også blevet til.

Derudover fik jeg købt lidt til min enkeltstartscykel. Et sæt ski-bend extensions, som forhåbentlig kommer til at give mere mening ift. reachet på cyklen. Derudover har jeg også købt en 55 mm 3T Pro frempind der igen skal hjælpe med at gøre reachet kortere, således at jeg holder mig indenfor UCI reglerne.

Det eneste jeg efterhånden mangler er de rigtige aksler til mine pedaler, og så en e-tap upgrade gruppe.
 

Link to comment
Share on other sites

Både og. Jeg kigger stadig efter en ny løsning, men det kræver at Parlee'en bliver solgt. Der har været lidt interesse omkring den, men ikke noget der er mundet ud i noget konkret desværre. Så det sætter selvfølgelig en dæmper på det :smile: Så i første omgang bliver fokus på at gøre Parlee'en klar, og så må vi se hvad der sker.

Skulle den skiftes ud bliver det højst sandsynlig med enten noget fra Felt, Specialized eller Cannondale. Det er umiddelbart de cykler jeg synes er mest interessante når det gælder TT cykler.

DA11101.jpg
ShivTT-2.jpgrmsid_wht_cndale_13_z.jpg

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg kan lide den Cannondale, for umiddelbart taler al logik imod den. Specielt den der ekstremt fesne saddelpind der bare stikker underligt op ad rammen. Men der er et eller andet ved den. Når det så er sagt, så er Shiv'en stadig førstevalget, men udbuddet i str. Small er begrænset.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Så blev det min tur til lige at købe ind i en omgang influenza, og jeg skal da love for at det har været en omgang. Normalt plejer de at vare et par dage, og så et par dage med efterveer, men denne gang blev jeg virkelig slået ud. Det startede i fredags med lidt kradsen i halsen da jeg var på arbejde, og da jeg kom hjem var jeg sikker på at jeg skulle bruge weekenden på at komme mig over det. Lørdag havde jeg lyst til at skære benene af fordi det gjorde så ondt, jeg hostede og hakkede, og det samme gjorde sig gældende for søndag hvor jeg mere eller mindre bare lå i sofaen. Mandag var jeg lige på arbejde fordi vi havde nogle ting der skulle klares, men jeg hostede, frøs, var overfølsom og alt mulig andet, så det blev kun til en halv dag. Siden da har jeg faktisk nærmest ligget i fosterstilling. Jeg har været hos lægen som kunne efter et par prøver kunne fortælle at det var influenza. I går troede jeg egentlig at jeg var på rette vej, men i løbet af dagen begyndte jeg at få ondt i halsen hver gang jeg hostede, og fik lidt problemer med at trække vejret. Heldigvis hjalp det at få sovet lidt, og her en uge efter er det første dag uden smertestillende(7-9-13). Planen er stadig at tage den med ro, for jeg ved at jeg hurtigt ville kunne presse mig selv lige tilbage til en omgang, og med udsigten til at skulle til Nice i 7 dage i næste uge, så vil jeg gerne tage den lidt med ro, for at kunne have en god ferie.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har i øvrigt fået gjort cyklen klar til på onsdag, og skal lige have lavet de sidste indstillinger. Det betød også at jeg faktisk lige nu har den stående i et setup hvor jeg kunne veje hvad den endelig vægt er endt på. Jeg var faktisk ret overrasket over vægten - positivt. Jeg havde skudt på omkring de 7 kg med mine bjerghjul, men fik den klokket på 6.830 kg. Så altså, 30 gram for meget :bigsmile: Men så står den også med en SRAM Red kassette der næsten ikke vejer noget kontra en Force kassette. Men det er stadig uden titaniumsaksler, og med en meget tung frempind. Med mine højprofilhjul burde den så være lige omkring 7.15-7.20 kg.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En lille update herfra. Jeg tog som tidligere nævnt en lille tur til Nice sammen med svigerfamilien i en uges tid. Cyklen fik en kærlig omgang hos 29er Bikeshop, og det betød bl.a. en ny expanderplug til headsettet da gevindet i det medfølgende var sløjt, og at gaflen blev skåret lidt ekstra til. Jeg har stadig en spacer over frempinden, men kan nu nøjes med en på et par mm. Det gjorde også lige at cyklen røg ned på 6810 gram.

Cyklen blev pakket sammen med en god portion cykeltøj og så drog jeg ellers til de sydfranske bjerge. Jeg fik kun 2 ture dernede, hvoraf den længste var på lige over en time. Jeg døjede stadig med en del efterveer fra min influenza, som især påvirkede vejrtrækningen, og samtidig var jeg noget nervøs for knæet som ikke var blevet belastet i 3 ugers tid. Det gik dog fint alligevel, og jeg fik 2 fantastiske ture på min nye cykel. Jeg skal nok komme nærmere ind på hvordan den er at køre, men i grove træk kører den fantastisk godt og er både stiv og let. Den første tur var relativt flad, og den anden var opad Col de Vence som er en 9 km lang stigning med ca. 6% i snit. Sidstnævnte tur var en tung fornøjelse med et besværet åndedræt og en generel sløj form, men op det kom jeg.
1958472_10153940743290502_13630454543578

Jeg fik også mulighed for at se lidt cykelløb dernede, da min kæreste og jeg tog et smut til den afsluttende stigning på 6. etape af Paris Nice og ventede på feltet. Normalt har det ikke sagt mig noget at stå og vente på et cykelfelt, men fordi det er Contadors nok sidste sæson, og fordi han kørte Paris Nice, var det oplagt lige at udnytte chancen når nu det kun var 55 km fra vores hus. Vi så dem igen dagen efter på promenaden i Nice.

Hjemme igen har jeg haft 2 ture på cyklen i weekenden. Igen ikke noget at råbe hurra for, men bare lækkert at komme ud og nyde vejret, og få lidt gang i stængerne igen. Lørdag tog jeg en tur på 51 km der endte med lige under 31 i snit. Det kan jeg kun være tilfreds over.

Samtidig har vi fået vores nye klubtøj, og jeg ved ikke om jeg er blevet meget større end i januar da jeg prøvede tøjet, men trøjen sidder sgu noget stramt. Bibs er fine nok, men trøjerne er virkelig stramme. Kan være det bare lige er lidt tilvænning der skal til. Derudover var jeg forbi et lagersalg hos DZ Distribution som bl.a. har Oakley i stalden. Jeg fik købt en anelse tøj, og så et par røde Radarlock briller med polariserede glas til tonerne af 400,-.

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Kermit skrev:

En lille update herfra. Jeg tog som tidligere nævnt en lille tur til Nice sammen med svigerfamilien i en uges tid. Cyklen fik en kærlig omgang hos 29er Bikeshop, og det betød bl.a. en ny expanderplug til headsettet da gevindet i det medfølgende var sløjt, og at gaflen blev skåret lidt ekstra til. Jeg har stadig en spacer over frempinden, men kan nu nøjes med en på et par mm. Det gjorde også lige at cyklen røg ned på 6810 gram.

Cyklen blev pakket sammen med en god portion cykeltøj og så drog jeg ellers til de sydfranske bjerge. Jeg fik kun 2 ture dernede, hvoraf den længste var på lige over en time. Jeg døjede stadig med en del efterveer fra min influenza, som især påvirkede vejrtrækningen, og samtidig var jeg noget nervøs for knæet som ikke var blevet belastet i 3 ugers tid. Det gik dog fint alligevel, og jeg fik 2 fantastiske ture på min nye cykel. Jeg skal nok komme nærmere ind på hvordan den er at køre, men i grove træk kører den fantastisk godt og er både stiv og let. Den første tur var relativt flad, og den anden var opad Col de Vence som er en 9 km lang stigning med ca. 6% i snit. Sidstnævnte tur var en tung fornøjelse med et besværet åndedræt og en generel sløj form, men op det kom jeg.
1958472_10153940743290502_13630454543578

Jeg fik også mulighed for at se lidt cykelløb dernede, da min kæreste og jeg tog et smut til den afsluttende stigning på 6. etape af Paris Nice og ventede på feltet. Normalt har det ikke sagt mig noget at stå og vente på et cykelfelt, men fordi det er Contadors nok sidste sæson, og fordi han kørte Paris Nice, var det oplagt lige at udnytte chancen når nu det kun var 55 km fra vores hus. Vi så dem igen dagen efter på promenaden i Nice.

Hjemme igen har jeg haft 2 ture på cyklen i weekenden. Igen ikke noget at råbe hurra for, men bare lækkert at komme ud og nyde vejret, og få lidt gang i stængerne igen. Lørdag tog jeg en tur på 51 km der endte med lige under 31 i snit. Det kan jeg kun være tilfreds over.

Samtidig har vi fået vores nye klubtøj, og jeg ved ikke om jeg er blevet meget større end i januar da jeg prøvede tøjet, men trøjen sidder sgu noget stramt. Bibs er fine nok, men trøjerne er virkelig stramme. Kan være det bare lige er lidt tilvænning der skal til. Derudover var jeg forbi et lagersalg hos DZ Distribution som bl.a. har Oakley i stalden. Jeg fik købt en anelse tøj, og så et par røde Radarlock briller med polariserede glas til tonerne af 400,-.

:hippy:Col de Vence :wub: + god vind fremad med knæ og følger efter infektion.

Link to comment
Share on other sites

I går tørnede jeg ud med 3 andre fra OCC. Tanken var egentlig bare en ca. 2 timers tur uden intervaller og andet gejl. Det blev en rigtig hyggelig tur hvor der blev snakket en del, talt om forventningerne til den kommende sæson og liret. Vi var 3 på sommercykler og en enkelt på en crosscykel med landevejsdæk. Der var ok med fart på det meste af tiden, knæet tog det pænt, og jeg fik da også kørt Klampenborgspurten.

Så alt i alt en ganske fin tur.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share