Natures best produkter


Lund
 Share

Recommended Posts

Hejsa!

Er der nogen der kender til "Natures best" Proteinpulver, creatin, gainer etc. og har haft brugt det?? Og kan man evt. lave en sammenligning med Danlabs protein.... ? :huh: Jeg har nemlig lige fået de helt gode anmeldelser på deres produkter.

På forhånd tak... :wave:

Link to comment
Share on other sites

Nature`s Best er et firma som bygger hele deres salg op omkring pyramide salg. Der findes faktisk et hav af forhandlere her i Danmark.

Det er alle nogle privatpersoner som forhandler Nature`s Best produkter i deres fritid. (De er blevet lovet guld og grønne skove ved at finde andre forhandlere)

Fælles for dem er, at de ikke ved ret meget om kosttilskud.

Hvad angår Nature`s Best - så producerer og sælger de snart sagt alt lige fra skopudsemidler, sprinklervæske til biler, osv. De er ikke specialiseret på området kosttilskud.

Mit råd er: Brug et af de kendte mærker som ved noget om hvad produkterne skal indeholde og hvad der er vigtigt og godt for at produkterne virker. Forhandlerne af disse velkendte produkter ved som regel også noget om træning/Træningsmetoder og hvad der er vigtigt som kosttilskud i forhold til hvad ens træningsmål er, om man vil have store muskler, slanke sig eller hvad målet med ens træning nu måtte være.

Mærkerne kunne være Twinlab - Prolab - Maxim og lign.

Go`træning

Lars H. :)

Link to comment
Share on other sites

Hmmmmm!! Er du helt sikker på at de også laver skopudsemidler og sprinklervæske?? <_< Og er du sikker på det er samme firma? :mellow:

Jeg fik den store forklaring mht. Natures Best's historie... Jeg fik brochure's med hjem om deres produkter, hvor der ikke reklameres for at Den og den store sportsmand bruger produktet, lige som andre produkter f.eks. Danlab der bruger en Jimmi Sørensen. De fortæller meget om hvilken effekt produktet har, hvem der skal bruge det osv.. Derfor bliver jeg mere og mere overbevist om at det er et godt produkt... :unsure::blink:

Link to comment
Share on other sites

Derfor bliver jeg mere og mere overbevist om at det er et godt produkt... :unsure::blink:

Lund > Uden at kende nature's best er det altid en god idé at prøve at finde nogle uafhængige anmeldelser om mærket, f.eks på internettet :lol:

Hvis du f.eks går ind på Lada's hjemmeside og læser deres anmeldelser så lovpriser de sikkert deres biler til skyerne.... vi andre ved bedre ;)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du f.eks går ind på Lada's hjemmeside og læser deres anmeldelser så lovpriser de sikkert deres biler til skyerne.... vi andre ved bedre
Haha... ja, okay :lol:
Lund > Uden at kende nature's best er det altid en god idé at prøve at finde nogle uafhængige anmeldelser om mærket, f.eks på internettet  :lol:
Det er jo det jeg prøver at finde her, men der er åbenbart ikke nogen den bruger, eller har brugt, nogle af de produkter Natures Best laver. <_< øv...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share