Protein pulver


Zodiax
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja der er mange forskelle, som gør det til den helt store jungle at finde vej i :retard:

Der er forskelle på hvilken proteinkilde/proteinkilder der er benyttet, der er forskel på fedt, kulhydrat og protein pr. 100g

Nogle produkter blandes nemmere op end andre (er instantized) og man kunne blive ved.

Den med at matas har billigt protein tror jeg ikke helt på medmindre du tænker på deres soya protein som er helt uspiselig og umulig at opløse. Jeg garanterer dig for det kun er en gang du køber denne :ugone2far: De få ekstra kroner er godt givet ud på et produkt som kan blandes op og smager godt.

Link to comment
Share on other sites

Okay men lad os så antage at jeg har valget mellem 2 slags valle protein begge til samme pris og med nogenlunde samme indhold. Kan jeg så risikere at den ene er rigtig god og den andet noget skidt, eller er virkningen nogenlunde ens på de forskellige mærker ? De indeholder jo begge protein og det er vel hovedsagen eller hvad ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hvis du har 2 slags valle med samme indhold og til samme pris, kan det kun være dine egne eller andres erfaring som kan sige dig om A er bedre end B.

Danske produkter som Viking & Danlab giver dig god protein til rimelige priser.

(Hellere spare på prisen og spise lidt mere af den.)

Matas/Herbalife osv er alt for dyre, og mange gange af tvivlsom kvalitet.

Udenlandske produkter giver dig et større udvalg at vælge imellem, men medmindre du har nogle specifikke behov, så vil de for det meste være i den dyre ende.

/Niels

Link to comment
Share on other sites

Jeg hørt for nylig om en pige som fik hjerte problemmer da hun brugte et produkt fra en af ovenstående producenter. Hun fik en trykken ved hjertet og hendes læge gav hende besked om at stoppe med at bruge produktet og så gik alt over. Om der var noget i produktet som ikke må være der ved jeg ikke. Men hun blev i hvert fald dårlig til hun stoppede. Der er jo nok ikke den helt store kvalitetskontrol på den "små" danske frimaers produkter. Derfor holder jeg alttid til de store og trovædige firmaer, der ved man i det mindste hvad man får.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil bare lige sige, at med hensyn til velsmagende proteinpulver, kunne jeg ALDRIG finde på at indtage det! Det er proppet med sødemidler og smagsstoffer.

Det er der vist alt for mange madfanatikere der glemmer. Jeg mener, det´ fint nok at gå meget op i

hvad man spiser ( det gør jeg selv ), men glem ikke tilsætningsstofferne!! <_<

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt at John1 er sindsyg, jeg har det på en skrivelse fra mig selv!!!!!!!!!

John1 det var sgu noget af nogle beskyldninger som jeg synes er ret upassende medmindre du kan dokumentere det.

Hvilket produkt var der tale om Danlabs eller Viking? Har hun selv kontaktet producenten med lægens skrivelse?

Og hvorfor dog være bange for at firmaet vil føle sig krænket hvis det du påstår passer, og at der vitterligt er noget i produkterne som kan give problemer? Tror nu nærmere at det her kan give problemer - altså at slynge sådan en påstand ud uden at kunne dokumentere det!

Har selv prøvet både Viking og Danlab uden problemer og det tror jeg også tusinder andre herinde vil kunne sige tilsvarende.

Link to comment
Share on other sites

Der er tale om Danlab "GLUTAMIN" som måske har forårsaget problemet.

Men synes nu ikke at der er det store kød på den til at du kan tillade dig at beskylde danske firmaer for at fuske med kvaliteten og tilsætte dårlige ting. Jeg tror nu de udenlandske produkter er udsat for endnu mindre kontrol, og såvidt jeg kan forstå på en hurtig gennemlæsning var der også en der havde oplevet det samme ved brug af Optimum Nutrition Glutamin (indrømmet jeg forstår ikke helt godt svensk).

Priserne for de danske produkter er jo faktisk ikke ret billige hvis du sammenligner med hvad proteiner, glutamin o.s.v. koster i USA eller England. Desuden er det et dårligt signal at sende til firmaerne at forbrugerne går ud fra at kvalitet og pris følges ad, for så ser du da snart masser af prisstigninger.

Edited by ff
Link to comment
Share on other sites

Elsker når debatten er på en højt sagligt plan... :unsure:

På proteinpulver så står der udførligt hvad det indeholder. Så er der kun tilbage at sætte sig ned på den flade og sammenligne indholdet på kryds og tværs med andre produkter. Renligheden af produkterne tror jeg det er svært at anfægte - nu er det jo ikke sådan at getbig teamet sidder ude i skuret og fremstiller proteinpulver... hallooooo

Link to comment
Share on other sites

Min manglende tiltro til Getbig ligger flere år tilbage da de solgte en masse underlødige produkter, hvilket der var flere der "punkede" dem for i deres debatforum, der påstod Getbig:

1. Alle vores varer er godkendt til salg i EU (løgn: en sådan fælles lovgivning findes ikke)

da den påstand så blev gennemhullet ,påstod man pludselig

2. Alle vores varer er godkendt af lægemiddelstyrelsen (løgn, de skal ikke godkendes hos lægemiddelstyrelsen, men hos Fødevaredirektoratet)

Så fik de lige pludselig travlt i Århus lejligheden, med at få taget en masse varer ud af sortimentet, og skrev lange historier om at Getbigs ide' jo aldrig havde været at sælge kosttilskud, men at formidle viden omkring træning :ugone2far: min egen personlige vurdering af hvad der var sket, var som nok at man havde haft besøg af fødevaredirektoratet ;)

Dette er nogle af grundene til at jeg ikke har tillid til folkene bag (der er vist forresten kun en enkelt) og aldrig kunne drømme om at købe et LABELFRIT produkt hos dem, jeg ville simpelthen ikke stole på at der var det lovede i bøtten :bblush:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lige købt mit første proteinpulver og gainer fra Getbig. Og jeg må sku indrømme at smagen ikke er super (dog drikkelig) og det ikke opløses ligeså klumpefrit som fx. Promax og performance (de to andre jeg har brugt indtil nu). Men disse to ting, er ikke værre end at jeg godt kan leve med det, når nu prisen er lidt lavere......

Men en ting der bekymrer mig lidt, er (ligesom Jan siger) at bøtterne er uden labels (og dermed varedeklaration). Et er, at de såvidt jeg husker faktisk er ulovligt at sælge fødevarer i DK uden en varedekleration, men noget helt andet er den manglende mulighed for at vide hvad man egntelig spiser!!

Og jeg har helleringen chance for at sammenligne med andre produkter, da jeg ikke ved hvad det fra Getbig præcist indeholder.........

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
så lad være med at købe dem uden labels ;)

:D :D :D Good point Cilius

Atomnisse -står varedeklarationen så ikke på hjemmesiden - det mener jeg at kunne huske.......

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lige købt et kilo Viking Protein med chokoladesmag fra Getbig uden labels, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg stoler da på at det er det rigtige indhold.

Udover det så synes jeg det smager meget bedre end Nutrisport og det er uden klumper, så jeg regner med at jeg snart bestiller 5kg uden labels pga. smagen og prisen.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor er det egentlig dem uden labels er så meget billigere end dem med... jeg mener det kan ikke koste 200kr at sætte en label på? Hvis jeg var getbig, så ville jeg høste fortjenesten på 200 kr. og bruge 2 minutter på at sætte et label på... tankevækkende

Link to comment
Share on other sites

Jeg havde en gang et spørgsmål vedrørende kreatin inde på doping.dk. Spørgsmålet gik bl.a. på, at jeg havde hørt at der nogle gange kunne være "AS-rester" i det kreatin/kosttilskud man købte - alt afhængig af hvor man købte det - der fik jeg at vide, at for at være på den sikre side burde jeg købe hos Maxim!

Er der nogle der ved om lige præcis Maxim de skulle være mere kendt for, at være mest pålidelige inden for kosttilskud end mange andre? Jeg vil mene at doping.dk er et rimelig seriøst sted, hvor det er erfarne læger som besvarer spørgsmålene, som iøvrigt også generelt refererer til motiononline.. Jeg har aldrig selv købt kreatin fra Maxim, og ved derfor ikke om der er hold i det...

Nogle der ved dette? ;)

Edited by The Tiger
Link to comment
Share on other sites

Det er noget forfærdelig sludder, generalt er dem der har med doping.dk at gøre, imod alt hvad der har med sportsernæring at gøre, så den med at de mener at lige netop et bestemt mærke er at foretrække er også noget sludder, for det har de ikke en skid forstand på.

Uanset hvad, ville jeg personligt ALDRIG købe at produkt uden nogen form for dokumentation og dermed også en etikette, og firmaer der sælger sådanne ulovlige produkter syntes jeg er MEGET useriøse.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share