katalunja Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Hej allesammen, og først og fremmest rigtig glædelig jul.Og nu til mit spørgsmål !!Jeg har stort set gået de sidste 2 år uden at være ramt af sygdom, men efter at være begyndt på at cutte ( har været igang i ca. halvanden måned) har jeg haft tendens til ofte at pådrage mig forskellige former for virusser. Hænger det sammen med at ens imunforsvar er svagere når man cutter ? og er der evt. noget jeg kan gøre for at modvirke det ? Ekstra indtagelse af vitaminer og lign. ?På forhånd tak for hjælpen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Når man vælger at tabe sig er det altid vigtigt at kigge på hvilke fødevarer man skærer væk. Man kan være uheldig at skære for mange fødevarer væk, som har en god næringsværdi og som samtidig er fyldt med masser af vitaminer og mineraler.Det er lidt svært at sige konkret om det er det der er sket for dig, når du ikke oplyser hvordan du har planlagt dit vægttab. Har det været over længere tid og hvor stort har kalorieunderskuddet været? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunja Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 Når man vælger at tabe sig er det altid vigtigt at kigge på hvilke fødevarer man skærer væk. Man kan være uheldig at skære for mange fødevarer væk, som har en god næringsværdi og som samtidig er fyldt med masser af vitaminer og mineraler.Det er lidt svært at sige konkret om det er det der er sket for dig, når du ikke oplyser hvordan du har planlagt dit vægttab. Har det været over længere tid og hvor stort har kalorieunderskuddet været?Har som skrevet været igang i ca. halvanden måned, holder mig ca. i et kalorieunderskud på 300-500 om dagen, som også var planen. Har foreløbig tabt mig 2,5 kg(nu 82 kg), så holder mig på max et halv kg vægttab om ugen. Regner med at mit cut skal køre til og med Februar, mangler ca. 2-3 kg (altså ned på 79-80 kg)Min kost består af :Morgenmad : Havregrynd med mælk og rosinerMellemmåltid : frugt eller grønt (appelsin, banan, gulerod,ananas,pære, æble eller lign) + rugbrød med kyllingeåplægMiddagsmad : Rugbrød med fisk (laks,tun,makrel eller lign) skummetmælk + frugt eller grøntMellemmåltid : Frugt eller grøntAftensmad : Grøntsager (hvidkål,løg,rosenkål,champignon,gulerødder,blomkål eller lign) + ca200-250 gram kød (kalkun,kylling eller lign)Mellemmåltid : Cheasy a38 med frugt, lidt grønt eller knækbrød med sukkerfri marmeladeDette er selvfølgelig ikke madplanen hver dag, men et eksempel på det.Håber at det besvarede dit spørgsmål Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoz Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Slettet Edited May 5, 2022 by Phoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millak Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 har ingen erfaring med at cutte, men for tiden er der mange vira der er svære at komme af med. specielt en influenza vira.men en vitamintilskud er aldrig af vejen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.