Behandling af skinnebensbetændelse


Lasse H
 Share

Recommended Posts

Jeg har i siden april 2007 (9 måneder) døjet med skinnebensbetændelse. Jeg har mine løbesko mistænkt for at være synderen, da de ikke havde særlig god sål eller beskyttelse. Jeg har været til læge og fået konstateret skinnebensbetændelse og jeg har været til fysioterapeut for at få behandling (stråler/laser og massage) men det hjalp ikke. Jeg har også været hos en alternativ behandler, som mente at musklen havde låst sig og han løsnede den derefter op, og sagde at det nu skulle løbes væk. Men det gjorde vanvittig ondt de næste dage. Jeg kom derefter hos ham igen, og han sagde at musklen havde låst sig og han løsnede den igen. Men det gør stadig ondt.

Jeg har nu fået en tid hos en fysioterapeut i Holstebro, som vil undersøge min løbestil og muligvis kigge på om jeg skal have indlæg i skoen. Jeg ved selvfølgelig ikke om det virker, men jeg tror ikke rigtig det vil hjælpe, for jeg har dyrket sport siden jeg var helt lille med masser af fodbold og andre sportsgrene (jeg er 16 nu), og spiller også i dag fodbold og løber jævnligt, og det er først blevet et problem nu. Jeg er næsten 100% sikker på at det er mine løbesko som har forsaget mig betændelsen, så det er egentlig bare betændelsen som skal væk, og så er jeg lidt ligeglad med hvordan jeg løber. Så mit spørgsmål er, om der ikke er en specialist i behandelse af skinnebensbetændelse, for ved de nævnte steder jeg er kommet indtil nu, virker ingen rigtig til at have forstand på det. Jeg bor i Ringkøbing, Vestjylland så det skal helst være et sted i Jylland.

Link to comment
Share on other sites

Ved godt du vil hade at høre det, men skinnebensbetændelse er noget, der i høj grad hører din alder til. Jeg havde også rigtig meget skinnebensbetændelse i årene fra 16-18 år. Det virker nu som om, det er ved at gå væk, men hvis mine løbesko er for slidt, så stødabsorberingen er ved at gå væk, bliver jeg skadet igen.

Det bedste råd jeg kan give dig er at købe et par ordentlige sko, altså et sted, hvor de tilbyder en løbestilsanalyse.

Så vidt jeg husker skrev jeg på et tidspunkt alt hvad jeg havde gjort ned. Kan lige vende tilbage med det, hvis jeg kan finde det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share