Sign in to follow this  
JoachimP

Blive større - dog uden at tage væsentlige kilo på.

Recommended Posts

Yoyo igen.

Sagen er den, at jeg godt vil være mere markeret rundt omkring.

Men jeg gider ikke tage væsentlige kilo på.. Dvs jeg vil hverken være i kalorieunderskud/overskud.. Men spiser tilgængel masser af protein til musklerne (tun, kylling, havregryn til morgenmad, osv.)

Det er bare det, jeg har hørt, at man skal være i kalorieoverskud for at blive stor, men gider ikke være en "kraftkarl", da jeg spiller fodbold, og skal være relativ mobil, men vil gerne have bedre fysik..

Så derfor er mit spørgsmål, behøver man være i kalorieoverskud for at blive større? Hvis man nu bare spiser rigeligt med protein og får tilpas med KCAL? :)

// thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan godt lade sig gøre, men er forholdsvist svært, da det kræver du er ret omhyggelig med timingen af nård du spiser. Dvs du skifter mellem katabole og anabole faser. Spis så du er i LET kalorieunderskud når du ikke træner, og i kalorieoverskud når du træner.

Jeg ved ikke om der er videnskabelig evidens for det, men vil mene at det kræver hård træning, dvs helst træning hver dag, af forskellig slags, eller - så man sørger for ikke at træne intensivt hver dag og brænde ud. Det vil i hvert fald gøre det lettere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this