Ny start - igen


Hübner2.0
 Share

Recommended Posts

Det er længe siden, at jeg har opdateret, og det er der en simpel grund til: I perioden fra søndag den 25. januar til i går havde jeg pulsen oppe to gange. Den ene gang var da jeg løb fra arbejdet til Østerport for at nå et S-tog, der så viste sig at være aflyst :devil: , og den anden gang var, da jeg prøvede kræfter med lidt boksning på Wii'en.

I går lykkedes det så endelig at få prioriteret træningen, og jeg kørte 1 t. spinning øvet og 1 t. spinning elite hos Thomas-Martin i Fdk Nygårdsvej. Thomas-Martins øvet-timer er second to none, dvs. de er de hårdeste øvet-timer, jeg nogen sinde har prøvet. Og det er jo super, når man næsten ikke kan få det hårdt nok. Men i går må jeg indrømme, at jeg kørte mig selv totalt i hegnet. Pulsdata ser godt nok tilforladelige ud, men jeg var fuldstændig færdig efter de to timer.

Jeg ved ikke, om jeg var kommet ud af form efter de 10 dage uden cardiotræning, men i hvert fald havde jeg krampe i den ene fod og læg allerede efter den første time, og i løbet af elite-timen angreb krampen også det andet ben. Jeg mistede 2½ liter væske netto og fik helt vildt ondt i hovedet pga. dehydrering. Måtte gå tidligt i seng pga. hovedpinen, heldigvis var den væk i morges.

Men det var nogle fede timer :bigsmile: .

1. time:

55 minutter

:heartpump: max. 181

:heartpump: average 154

2. time:

50 minutter

:heartpump: max. 171

:heartpump: average 157

Link to comment
Share on other sites

Har været på Bornholm nogle dage i sommerhuset med mine piger. Super afslappende, men også fint at vi tog hjem i dag, for stort set alt er lukket ned her uden for turistsæsonen. Stranden var dog nærmest optimal at løbe på, selv om det kun blev til en enkelt kort tur på 26 min.

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 158

Link to comment
Share on other sites

Jeg holder vinterferie med mine børn :bigsmile: , men i går blev jeg ved et sammentræf af tilfældigheder barnløs i nogle timer, da storesøster var hjemme hos en af sine veninder, mens lillesøster var hjemme hos en af sine.

Jeg benyttede lejligheden til at tage en god effektiv gang styrketræning på Nygårdsvej.

I morgen skulle jeg gerne få tid til at løbe en tur, og på søndag genoptager jeg så spinningkarrieren.

Link to comment
Share on other sites

Det blev hverken til noget med løbeturen i fredags eller spinningtimerne søndag.

Men nu er jeg i gang igen :bigsmile: .

Kørte i dag 1 t. spinning basis og 1 t. spinning øvet i Fdk Royal m Tanja på podiet. Træningspausen kunne mærkes på både gennemsnits- og maxpulsen, men jeg kom godt gennem timerne.

I alt 93 min. effektiv træning.

1. time:

:heartpump: max 178

:heartpump: average 153

2. time:

:heartpump: max 178

:heartpump: average 159

Link to comment
Share on other sites

Hej du

Håber du har overlevet det "dobbelte mordforsøg" i går aftes ? :shades:

Jep Vivsen, jeg er alive and kicking, men det var f...me hårdt :w00t: .

Det dobbelte mordforsøg, som Vivsen hentyder til, blev dygtigt udført af Thomas-Martin fra podiet i Fdk Nygårdsvej, hvor (også) jeg kørte 1 t. spinning øvet og 1 t. spinning elite i går aftes.

Som tidligere antydet er Thomas-Martins øvet-timer bedre (dvs. mere krævende) end mange af de elite-timer, jeg har kørt hos andre instruktører i tidens løb. Dertil kommer, at hans timer har en super simpel struktur. Lige noget for mig :blush: .

Efter at have ligget oppe mellem 90 og 95 % af maxpuls i store dele af øvet-timen var der ikke overskud til at give den gas på samme niveau i elite-timen. Men jeg følte mig godt kørende og blev derfor noget overrasket, da min venstre læg pludselig låste (krampe) på et tidspunkt, hvor vi skulle accellerere i siddende position. Historien gentog sig efterfølgende under en stående accelleration, her var det blot en lårmuskel i højrebenet, der låste. Krampen i lægmusklen i venstrebenet meldte sig på ny ved 02-tiden i nat :devil: . Så der er et godt kortsigtet mål at arbejde hen imod: At gennemføre de to Thomas-Martin timer til punkt og prikke og UDEN at få krampe. Desværre kan jeg hverken komme på onsdag eller næste onsdag pga. arbejde.

Data:

1. time - spinning øvet:

54 min.

:heartpump: max 180

:heartpump: average 159

Det første minut registrerede pulsuret ingen puls overhovedet. Jeg var dog i live.

2. time - spinning elite:

50 min.

:heartpump: max 174

:heartpump: average 152

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning bestod af en club spinner event i Fdk Falkoner, på forhånd annonceret som en seance over 3 timer, men Benjamin og Daniel på podiet valgte at afkorte til 2 timer og 20 min., som så til gengæld blev kørt uden pauser :bigsmile: .

Det var festligt, der var fuldt hus, fryseture og frem over styret. Der var DJ og fed lyd (bortset fra at headsettet ikke passede til Benjamins hoved) og i det hele taget super clubstemning.

Jeg fik ikke stoppet mit pulsur før efter udstrækningen, så jeg har registreret 2 timer og 27 minutters træning.

:heartpump: max 173

:heartpump: average 155

Føler mig faktisk ikke videre brugt nu, så jeg tror jeg tager en time eller to mere i morgen eftermiddag :crazy: .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det bliver ikke til så meget for tiden; der er en spidsbelastning på jobbet.

Onsdag den 25. februar løb jeg ca. 8 km i Grindsted og omegn. Jeg havde lidt fritid sidst på eftermiddagen, inden jeg skulle holde oplæg til et møde om aftenen. Hotellet hjalp mig med at lægge en fin rute, hvor jeg ikke mødte én eneste motionsløber. Gad vide hvor alle de indfødte var henne :blink: .

Tid: 43:33

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 158

I går kørte jeg en enkelt time spinning øvet hos Tanja i Fdk Royal. Super time - og godt at Tanja gav en velplaceret opsang til en eller flere deltagere, som ikke tog træningen seriøst. Tanja kunne for min skyld sagtens også have bedt de deltagere, der holdt snakkeklub nede bagved, om at være stille og dermed give os andre mulighed for at fokusere på træningen. Når en spinningtime er i gang, er der kun én, der taler, og det er instruktøren. Alle andre holder kæft. Det er virkelig dårlig stil, hvis man ikke kan finde ud af at overholde denne uskrevne regel.

:heartpump: max. 182

:heartpump: average 158

Link to comment
Share on other sites

Siden sidst har jeg kørt i alt tre spinningtimer.

Lørdag blev det til en enkelt time spinning øvet i Fdk Falkoner. Det var egentlig Thomas-Martins time, men Tanja (ikke Hall, men en anden Tanja) vikarierede fint og loyalt over for Thomas-Martins stil.

52 minutters træning med dejlig høj intensitet :bigsmile: .

:heartpump: max. 182

:heartpump: average 163

I går var Thomas-Martin tilbage, og det lykkedes mig at gennemføre to af hans timer uden krampe :alright: .

Første time: Spinning øvet, 52 min.

:heartpump: max. 178

:heartpump: average 153

Anden time: Spinning elite, 48 min.

:heartpump: max. 182

:heartpump: average 160

Link to comment
Share on other sites

Det bliver desværre ikke til så meget for tiden. I forgårs lykkedes det mig dog at køre 1 t. spinning øvet og 1 t. spinning elite hos Thomas-Martin i Fdk Nygårdsvej. Igen super timer, hvor jeg dog fik disponeret lige defensivt nok i den første time. Men så var der til gengæld mere at skyde med i elite-timen.

Første time (spinning øvet):

51 min.

:heartpump: max. 181

:heartpump: average 149

Anden time (spinning elite):

53 min.

:heartpump: max. 181

:heartpump: average 160

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning var 1 t. spinning elite og 1 t. spinning øvet m. Lasse Träff, Fdk Nygårdsvej. To kedelige timer, der bare skulle overstås.

Første time: Spinning elite, 51 min.

:heartpump: max. 181

:heartpump: average 150

Anden time: Spinning øvet, 51 min.

:heartpump: max. 177

:heartpump: average 149

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I går kørte jeg 1 t. spinning øvet og 1 t. spinning elite i Fdk Nygårdsvej m. Thomas-Martin. Det var to super timer, men det vil nok høre til undtagelserne, at jeg kører flere onsdagstimer de næste seks måneder, for fodboldsæsonen i Fælledparken er startet med "kamp" hver onsdag, og jeg glæder mig til at komme på græs igen :bigsmile: .

1. time (spinning øvet):

53 minutter

:heartpump: max. 185

:heartpump: average 154

2. time (spinning elite):

47 minutter

:heartpump: max. 180

:heartpump: average 162

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg har holdt påskeferie i mit sommerhus på Bornholm og nåede at løbe tre ture.

05.04.: Til Nexø (Netto-krydset). Retur via Melåen og stranden.

Tid: 1:08:55

:heartpump: max. 171

:heartpump: average 161

08.04.: Havneløb-ruten, dog ad Turistvej først i stedet for Fiskerstien/Søndre Mosevej/Tværvej.

Tid: 33:38

:heartpump: max. 180

:heartpump: average 163

10.04.: Havneløb-ruten. To stop pga sten i løbeskoen og snak med nogle venner jeg mødte på ruten :blahblah: .

Tid: 32:51

:heartpump: max. 178

:heartpump: average 163

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det er ved at være meget længe siden, at jeg har opdateret min log. Det skyldes, at jeg er flyttet til en anden lejlighed, hvor jeg nu stadig efter fire uger ikke har fået internet. Det skyldes ifølge Cybercity en "systemfejl" :devil: . "Nu har jeg oprettet dig som en it-sag," fortæller den venlige kvinde i det utaknemmelige job som kundeservicemedarbejder. Jeg er sådan set fuldstændig indifferent, jeg vil bare gerne være online, og det må meget gerne være meget snart.

I dag trænede jeg ca. 75 min. i Fdk Nygårdsvej. Først styrketræning og derefter 30 min. på crosstrainer.

Ellers har træningen de seneste uger bestået af fodbold og løb. Jeg har spillet fodbold tre gange i Fælledparken, og spillet foregår i år i et noget højere tempo, end jeg har været vant til de seneste sæsoner. Så jeg har konsekvent placeret mig selv i forsvaret, og det er gået forbløffende godt :bigsmile: i betragtning af, at jeg for første gang i mange år ikke har holdt boldfølingen ved lige med indendørs fodbold i vinterhalvåret.

Data om løb følger en af dagene.

Link to comment
Share on other sites

Efter at have løbet ca. 15 km tidligere på dagen vil jeg lige benytte lejligheden til at opdatere min log med de seneste ugers løbetræningspas.

Jeg er flyttet ud på det lidt mere sydvestlige Frederiksberg, så mine favoritrute er ændret fra Frederiksberg Have/Søndermarken til Damhussøen og Damhusengen.

Nå, men her kommer en løbetræningsupdate:

01.05.2009:

Damhussøen og Damhusengen rundt, hjem ad Finsensvej.

Tid: 58:20

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 163

03.05.2009:

Damhussøen og Damhusengen rundt plus Grøndalsparken til Borups Allé.

Tid: 1:25:42

:heartpump: max. 176

:heartpump: average 163

08.05.2009:

Frederiksberg Have og Søndermarken

Tid: 47:45

:heartpump: max. 176

:heartpump: average 164

Det var f..me hårdt, er ikke vandt til bakkerne.

10.05.2009:

Damhussøen rundt, hjem ad Peter Bangs Vej.

Tid: 39:52

:heartpump: max. 174

:heartpump: average 162

17.05.2009:

Damhussøen og Damhusengen rundt plus Grøndalsparken til Borups Allé.

Tid: 1:23:46

:heartpump: max. 172

:heartpump: average 162

Den tur løb jeg forholdsvis ubesværet, og endda næsten to minutter hurtigere end for 14 dage siden :cool: .

Link to comment
Share on other sites

I dag løb jeg ruten gennem Frederiksberg Have og Søndermarken. Motivationen var ikke den store, jeg følte mig stivbenet og tung i r...., og det fortsatte hele vejen rundt. Tiden endte da også med at blive lidt dårligere end sidst, jeg løb samme rute.

Tid: 48:22

:heartpump: max. 174

:heartpump: average 161

Link to comment
Share on other sites

Fik i dag mulighed for at styrketræne. Skulle have været af sted både mandag og onsdag, men måtte begge dage ændre planer. Så det var fedt at det lykkedes i dag.

Jeg må erkende, at jeg aldrig vænner mig helt til Fdk Falkoner Plads. Det er et langt smalt herreomklædningsrum. Konstant må man flytte sig, fordi der er nogen, der skal forbi. Og så er der for meget (både i omklædningen og i selve træningslokalerne), der ikke er vedligeholdt ordentligt.

Link to comment
Share on other sites

I dag overvandt jeg både træthed og manglende motivation og fik taget et styrketræningspas i Fdk Royal. Træning til levende dj og masser af mennesker i lokalet med deraf følgende kødannelser.

Bagefter var det fedt, at jeg havde modstået fristelsen til at køre hjem og kaste mig i sofaen. Og så fik træningen en hovedpine, som jeg havde døjet med siden tidligt i morges, til at forsvinde :bigsmile: .

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning var 1½ times fodbold i Fælledparken. Vi nåede at spille to kampe, hvoraf vi tabte den første og vandt den anden. Første kamp blev afviklet i et absolut overkommeligt tempo. Sådan en kamp som tyskerne ville kalde en gang "stehfussball". Min egen indsats i den første kamp var heller ikke noget at råbe hurra for, men i anden kamp gik det bedre. Vi fik sat et betydeligt højere tempo, og jeg fik oven i købet scoret to gange. Det ene mål faldt efter et velgennemspillet angreb, hvor jeg bare skulle sætte indersiden på inde foran mål. Det andet mål scorede jeg efter at have erobret bolden højt oppe på banen. Vi havde en fri mand inde foran mål, men jeg valgte at sætte bolden ind selv tæt op ad målmandens støtteben.

Der er jo også en tredje fodboldkamp i aften, dog ikke på samme niveau som det faste sammenrend i Fælledparken :blush: .

Link to comment
Share on other sites

I går kørte jeg en spinningtime for første gang i næsten to måneder. 90 min. KG-spinning elite i Fdk Royal.

Lagde noget forsigtigt ud, men havde ingen problemer med at køre med hele vejen igennem.

:heartpump: max. 172

:heartpump: average 143

Jeg har i dag besluttet, at jeg inden min sommerferie skal være nede under 75 kg. Så jeg vil lægge nogle vægtstats ind i loggen de kommende 7 uger.

Link to comment
Share on other sites

Så kom sommeren til København. Så vidt jeg har forstået, varer den kun i morgen med, men det har været en fantastisk pinse :bigsmile: .

I går var jeg til pinsefrokost hos min mor. Benyttede lejligheden til at tage lidt tidligere derned for at kunne løbe en tur i skoven op til Vallø Slot. Skoven fås ikke smukkere end på netop denne årstid, og turen gik fint, bortset fra at jeg måtte standse tre gange pga. en skarp sten :devil: , der havde boret sig op i min ene løbesko. Opdagede den først til sidst.

Tid: 43:54

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 162

I dag gjorde jeg holdt ved Fdk Falkoner Plads på vej hjem fra stranden (hvor vandet var dejlig forfriskende i dag) og tog et styrketræningspas. Det var godt at opleve, at Fdk Falkoner Plads faktisk havde åbent inden for det tidsrum, som de havde angivet på hjemmesiden. I lørdags gik jeg og mange andre sidst på eftermiddagen forgæves til Nygårdsvej, hvor der var opslag om, at man lukkede kl. 16.00. Det stod der ikke noget om på nettet. For dårligt, FitDk :annoyed: . Ifølge hjemmesiden skulle de have holdt åbent til kl. 19.00.

Link to comment
Share on other sites

Siden sidst er det blevet til et par spinningtimer samt fodbold i Fælledparken.

Spinning: 1 time spinning basis og 1 time spinning øvet tirsdag hos Tanja i Fdk Royal. Det var to super timer som stort set altid, når Tanja er på podiet.

Basis-timen:

48 min.

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 147

Øvet-timen:

49 min.

:heartpump: max. 177

:heartpump: average 148

Fodbold: Ca. 1½ times Fælledpark-fodbold onsdag, hvor mit hold havde det meste af spillet, mens modstanderne til gengæld var mere effektive foran mål. Absolut ikke sæsonens bedste kamp fra min side. Men det var tørvejr, og solen skinnede det meste af tiden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share