Ny start - igen


Hübner2.0
 Share

Recommended Posts

Travl uge på jobbet mv., så jeg fik først trænet i går efter 5 dages restitution. Kørte 90 min. KG-spinning elite og var på forhånd meget lidt motiveret... Var faktisk meget tæt ved at droppe timen og tage hjem. Bagefter er jeg selvfølgelig super glad for, at jeg trods alt havde rygrad nok til at køre timen.

87 min.

:heartpump: max. 178

:heartpump: average 152

Vægt: 81,2 kg, og det er bare ikke godt nok. Det er utrolig svært at holde en kostplan bare nogenlunde med alle de middage/frokostmøder, der er med arbejdet. Håber det bliver bedre i næste uge.

Link to comment
Share on other sites

Tidligere på aftenen løb jeg ruten rundt om Damhussøen og -engen, retur ad Grøndalsparken/Finsensvej.

Havde igen problemer med motivationen, og igen endte det med at blive en fin tur.

Tid: 57:34

:heartpump: max. 174

:heartpump: average 157

Ud over løbetræningen blev det til i alt 24 km transportcykling i dag.

Link to comment
Share on other sites

I dag løb Damhussøen rundt, hjem ad Peter Bangs Vej.

Tid: 39:14

:heartpump: max. 169

:heartpump: average 157

Vægt: 83,1 :devil: . Nu er den helt gal. Forude venter familieselskab og min fætters studenterfest. Men ingen frokoster eller middage med arbejdet, så det bliver lidt lettere at styre kalorieindtaget.

Link to comment
Share on other sites

Selv om jeg slæber rundt på nogle overflødige kilo, bliver løbetræningstiderne bedre og bedre :bigsmile: .

I går løb jeg den korte tur i Grøndalsparken med vendepunkter ved Grøndal Station og Jernbane Allé. Afstikker ad C.N. Petersens Vej.

Tid: 29:19

:heartpump: max. 173

:heartpump: average 158

I dag løb jeg Damhussøen og Damhusengen rundt, hjem ad Finsensvej. Følte mig ekstremt tung indtil omkring 7. kilometer, hvor tingene begyndte at fungere lidt bedre. Tiden var sæsonens suverænt bedste, næsten 2½ minut bedre end årets hidtidige PB på ruten.

Tid: 55:06

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 161

Link to comment
Share on other sites

I går aftes løb jeg ruten i Frederiksberg Have og Søndermarken. Jeg følte mig meget tung og havde lidt kvalme, og tiden blev da heller ikke god. Vægten er nede på 81,2, så katastrofen er afblæst, men der er stadig lang vej.

Tid: 47:33

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 160

Link to comment
Share on other sites

Jeg har været ude på Roskilde for at sætte telt op. Må indrømme at det er en fed fornemmelse at have et Roskilde-armbånd på igen efter mange års fravær. Programmet er godt nok ikke årtiernes bedste, men jeg glæder mig da meget til især Deadmau5, men også Röyksopp og The Chap. Og Glasvegas.

På vej hjem kørte jeg ud til Ishøj Strand og tog et par dukkerter og nåede at få lidt for meget sol i nakken.

Her til aften løb jeg en kort improviseret rute, som jeg ikke kommer til at gentage.

Tid: 30:13

:heartpump: max. 172

:heartpump: average 159

Link to comment
Share on other sites

Efter at have siddet indenfor i bragende solskin det meste af dagen løb jeg en tur under gråsorte skyer lige i udkanten af en tordenbyge her til aften. Blev dog hverken ramt af lyn eller regndråber, og det endte med at blive en super tur.

Rute: Damhussøen og Damhusengen rundt, hjem ad Finsensvej.

Tid: 54:56, ti sekunder hurtigere end årets PB indtil i dag.

:heartpump: max. 175

:heartpump: average 160

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning var næsten 2 timers Fælledpark-fodbold - uden pause. Så jeg føler mig godt brugt nu.

Det var en god jævnbyrdig kamp med et godt tempo. Selv lagde jeg ud med en for sen tackling, som snildt kunne have udløst direkte rødt kort. Senere fik jeg spillet mig noget op, og det blev til en enkelt scoring, da jeg i to forsøg udnyttede en løs chance, der opstod efter en misforståelse i modstandernes forsvar.

I morgen tager jeg til Roskilde :wootdance: når jeg er færdig på arbejdet. Hvor meget træning det bliver til de kommende dage, må indtil videre stå hen i det uvisse.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ud over fede koncerter med fx Röyksopp, Coldplay og The Chap blev det til nogle lange vandreture på Roskilde, men mine ambitioner om at tilbringe en formiddag i det lokale Fit dk center blev ikke opfyldt.

Efter festivalen har jeg løbet den korte rute Grøndalsparken rundt med vendepunkter ved Grøndal Station og Finsensvej og afstikker ad C.N. Petersens Vej to gange. Tiderne har været 28:26 (for en uge siden) og 27:44 (i dag), begge nye rekordtider :smile: .

Derudover spillede jeg fodbold i onsdags i godt og vel 1½ time. Havde en rigtig offday, så jeg må revanchere mig i morgen, hvor det er sidste gang før sommerferien.

Ups, der var også lige det med vægten. Den er pt 80,0.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kom hjem fra sommerferie i går. Det har været tre dejlige uger med super vejr :sun: og masser af strandture og lækkerier på grillen. Før ferien var det min plan, at jeg skulle gennemføre 10 løbetræningspas, dvs. en tur ca. hver anden dag. Men i uge 2 pådrog jeg mig et voldsomt hold i nakken og måtte derfor holde pause nogle dage, hvilket var nok til at sætte mig noget tilbage formmæssigt (jeg er sikker på, at grillpølser, softice og rødvin ikke på nogen måde har bidraget til dette fænomen :4whistling: ).

Det blev i alt til syv træningspas på Bornholm:

20.07.: Havneløb-ruten

Tid: 30:21

:heartpump: max. 177

:heartpump: average 162

24.07.: Havneløb-ruten

Tid: 30:31

:heartpump: max. 182

:heartpump: average 165

Jeg har ingen logisk forklaring på, at såvel gennemsnits- som maxpuls var højere den dag end fire dage tidligere. To dage senere var gennemsnitspulsen endnu højere trods et moderat tempo. Det kan vel ikke skyldes en lille skovflåt, som jeg var lidt længe om at opdage?

26.07: Nexø, hjem ad stranden.

Tid: 1:07:40

:heartpump: max. 180

:heartpump: average 169

28.07 vågnede jeg om morgenen med hold i nakken og smerter i højre side af øvre ryg. Måtte søge eksil i sofaen med John Ajvide Lindqvists "Lad den rette komme ind".

Prøvede at dog løbe, men måtte stoppe efter 5 min. - det gjorde simpelt hen for ondt.

31.07.: Havneløb-ruten

Tid: 32:43

:heartpump: max. 177

:heartpump: average 165

02.08.: Havneløb-ruten

Tid: 31:49

:heartpump: max. 177

:heartpump: average 164

04.08.: Havneløb-ruten

Tid: 31:30

:heartpump: max. 176

:heartpump: average 161

07.08.: Havneløb-ruten (dog "omvendt", dvs. stranden fra Snogebæk til Bethesda)

Tid: 30:59

:heartpump: max. 179

:heartpump: average 165

I dag løb jeg den sædvanlige rute gennem Frederiksberg Have og Søndermarken.

Tid: 47:01

:heartpump: max. 178

:heartpump: average 166

Link to comment
Share on other sites

Jeg tog løbetøjet med ned til min mor, hvor der er både strand og skov lige i nærheden. Løb min sædvanlige rute dernede (til Vallø Slot og retur). Fin tur, og tiden blev betydeligt bedre, end da jeg i foråret forsøgte mig på samme rute.

Tid: 41:36

:heartpump: max. 176

:heartpump: average 163

Link to comment
Share on other sites

Her til aften løb jeg endnu en gang turen rundt om Damhussøen og Damhusengen og hjem ad Finsensvej. Jeg var topmotiveret og heldigere med lyssignalerne end sidst, jeg løb samme rute. Eneste problem var, at det føltes som om jeg løb rundt med en masse væske i maven. Underligt - jeg havde ikke drukket noget siden midt på eftermiddagen.

Nå men det blev en ny PB uden de store anstrengelser. Så det er vel ok :smile: .

Tid: 54:30

:heartpump: max. 173

:heartpump: average 165

Link to comment
Share on other sites

Så er endnu en weekend væk næsten før den var gået i gang. Jeg har dels været på arbejde, dels pakket flyttekasser - og så er det blevet til to løbeture.

I går løb jeg endnu en gang ruten rundt om Damhussøen og Damhusengen og hjem ad Finsensvej. Det var hårdt arbejde fra start til slut, jeg havde det faktisk ikke særlig godt på noget tidspunkt, selv om vejret var perfekt, og formen åbenbart er ok. I hvert fald blev til en ny PB-tid.

Tid: 54:17.

:heartpump: max. 178

:heartpump: average 165

I dag løsnede jeg lidt op med en kort, improviseret tur.

Tid: 25:44

:heartpump: max. 170

:heartpump: average 158

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Update

Jeg er flyttet til det centrale Frederiksberg efter fire måneders eksil ude ved Lindevangsskolen. Det er blevet til en pæn sjat flytninger de seneste tre år, men nu er det slut med flytteriet. Og dermed skulle det også gerne være slut med de it-problemer, der rammer mig med usvigelig sikkerhed hver gang, jeg skifter adresse. Denne gang gik der 3-4 uger, før jeg var online pga. den ene fejl efter den anden fra Telenors side.

Siden sidst er det blevet til følgende træningspas:

En tur rundt om Søerne i tiden 55:32.

03.09.09: DHL Stafetten

Tid: 25:51

:heartpump: max. 182

:heartpump: average 173

06.09.09: Prøvede som eksperiment at bære flyttegods op og ned ad trapperne til og fra 4. sal med pulsuret i gang. Det viste sig at være noget mindre krævende end forventet. I løbet af 44 minutter var pulsen ikke højere oppe end 139, og godt nok skal man tage urets kalorieberegning med et betragteligt forbehold, men 265 forbrændte kalorier på tre kvarter er ikke meget.

08.09.09: Frederiksberg Have og Søndermarken rundt.

Tid: 46:53

:heartpump: max. 174

:heartpump: average 162

09.09.09: Fælledpark-fodbold.

19.09.09: Frederiksberg Have og Søndermarken rundt, lille ændring mht. ruten derhen.

Tid: 45:35

:heartpump: max. 173

:heartpump: average 163

21.09.09: Direkte til Nordre Fasanvej, derefter Tesdorpfsvej-Dalgas Boulevard, Ewaldsensvej, H. Schneekloths Vej, P.G. Ramms Allé og videre til Damhussøen og Damhusengen, hjem gennem Grøndalsparken og Godthåbsvej.

Tid: 1:26:43

:heartpump: max. 168

:heartpump: average 158

Link to comment
Share on other sites

Det har været nogle travle dage (inkl. weekenden) på arbejdet, så jeg har ikke lige haft overskud til at opdatere loggen.

I onsdags skulle jeg have været til fodbold i Fælledparken, men kunne ikke nå det pga. hasteopgaver.

Torsdag-fredag-lørdag var jeg til møder på et konferencested i Jylland tæt ved den gamle Lillebæltsbro. Løb en helt fantastisk smuk tur over broen til Fyn og tilbage igen i solopgangen fredag morgen.

Tid: 38:01

:heartpump: max. 170

:heartpump: average 156

I går blev det til en lille kort luntetur ad en improviseret rute.

Tid: 25:15

:heartpump: max. 167

:heartpump: average 154

I dag trodsede jeg øsende regnvejr og løb igen en improviseret rute, denne gang 9-10 km vil jeg tro. :superman: - motivationen er tilbage, hvor den så end er kommet fra :eh: .

Tid: 51:12

:heartpump: max. 172

:heartpump: average 160

Link to comment
Share on other sites

I går spillede jeg årets sidste fodboldkamp i Fælledparken. Det blev en rigtig god kamp mod et hold, som var teknisk klart bedre end os. Deres afslutninger var bare dårligere end vores, så vi vandt, og det kan jeg så leve højt på lige indtil april 2010 :smile: .

Link to comment
Share on other sites

I går løb jeg Eremitageløbet. Jeg gennemførte, og det var solskin noget af tiden, men så er det positive vist også sagt. Det gik ellers meget godt de første 8 km, men på 9. km begyndte jeg at få kvalme og blive svimmel, så jeg måtte kæmpe mig igennem i min hidtil dårligste e-løbstid, 1:24:18. Det er kun tre år siden, at jeg nogenlunde ubesværet løb i 1:11. Hvad er der så gået galt siden da? Tja, der er røget nogle kilo på, men derudover må jeg have haft en regulær offday i går. Måske var det medvirkende, at jeg fik lagt for hårdt ud især på 2. km, hvor den værste trængsel er ved at være overstået. I hvert fald røg pulsen alt for højt op, hvilket jeg må erkende, at jeg først fik reguleret, da det var for sent.

:heartpump: max. 182

:heartpump: avg. 171

Så ved jeg ikke, hvad der gik af mig i dag, som egentlig skulle have været en restitutionsdag. Men jeg følte mig topmotiveret til at lunte en tur og få løst lidt op, og det udviklede sig til en af de faste ture, den gennem Frederiksberg Have og Søndermarken, denne gang med den faste rute frem og tilbage.

Tiden blev 49:29, dvs. et par minutter dårligere end sidst, men det lægger jeg ikke så meget i. Dels var der en del langvarige stop pga. trafikken, dels mødte jeg en kollega.

:heartpump: max. 180

:heartpump: avg. 167

Under alle omstændigheder var det en rigtig god oplevelse. Spørgsmålet er så, om jeg kan nå at komme i bedre form til en halvmarathon om 27 dage. Time will show :unsure: .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Har ikke fået opdateret i laaang tid, men lidt er der da sket siden sidst:

13.10.:

Løb til Balka, ad stranden til Snogebæk, afstikker på den sidste strækning.

Tid: 38:22

:heartpump: max. 174

:heartpump: avg. 163

15.10.:

Løb Smedevej-ruten m afstikkere. Pga vådt vejr og mudder måtte jeg gå en del af det sidste stykke.

Tid: 31:38

:heartpump: max. 175

:heartpump: avg. 155

19.10.:

Løb på Frederiksberg, husker ikke ruten.

Tid: 40:16

:heartpump: max. 170

:heartpump: avg. 161

25.10.:

Løb på Frederiksberg, husker ikke ruten.

Tid: 36:45

:heartpump: max. 176

:heartpump: avg. 165

27.10.:

Lille luntetur på det nordvestlige Frederiksberg.

Tid: 25:01

:heartpump: max. 173

:heartpump: avg. 158

29.10. - dvs. i går - kørte jeg spinning for første gang i indtil flere måneder. Det var en marathon med svensk tema i Fdk Royal. På forhånd var jeg spændt på, om jeg ville kunne holde til 120 min. Det viste sig ikke at være noget problem :smile:.

Effektiv træning: 1:55:45

:heartpump: max. 171

:heartpump: avg. 149

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update:

31.10.:

Styrketræning i Fdk Falkoner.

03.11.:

Styrke- og cardiotræning i Fdk Falkoner.

06.11.:

Var på arbejde nogle dage i Århus og benyttede lejligheden til at tage en times morgenspin i Fdk Friskohuset med en instruktør, der hedder Jan. Selv om timen startede 06.15, var salen fyldt til sidste cykel, og det var en super time, hvor pulsen kom op i et fint niveau, selv om jeg normalt er lidt tung fra morgenstunden :sleepy: .

:heartpump: max. 181

:heartpump: avg. 157

08.11.:

En time spinning basis og en time spinning øvet hos en usædvanligt afdæmpet Benjamin i Fdk Falkoner. I alt 94 minutters effektiv træning.

Basis-timen:

:heartpump: max. 180

:heartpump: avg. 155

Øvettimen:

:heartpump: max. 177

:heartpump: avg. 161

God opvarmning til Röyksopp-koncerten samme aften :smile: .

10.11.:

Skulle igen have kørt to spinning-timer, men det blev kun til den ene pga. hasteopgaver på arbejdet.

Så jeg måtte nøjes med en time spinning øvet i Fdk Royal 50 min.

:heartpump: max. 182

:heartpump: avg. 157

Link to comment
Share on other sites

Var det spinning med Röyksopp-musik i søndags? Det gad jeg da godt prøve :smile:

Hvad synes du om koncerten?

Ja egentlig sjovt at stort set ingen instruktører bruger Röyksopp. Heller ikke Benjamin i søndags. Hans musik var vel stort set de samme numre, som min 13-årige datter har downloadet og sætter til sin dockstation igen og igen. Men af en eller anden grund var timerne gode til at bringe mig i stemning til koncerten.

Alt i alt en fed koncert synes jeg. Var du der også? Højdepunktet var remixet af Eple. Mht. Anneli Drecker bliver jeg dog aldrig helt solgt. Havde håbet at de havde fået lokket Robyn over sundet lige som på Roskilde.

Link to comment
Share on other sites

Ja egentlig sjovt at stort set ingen instruktører bruger Röyksopp. Heller ikke Benjamin i søndags. Hans musik var vel stort set de samme numre, som min 13-årige datter har downloadet og sætter til sin dockstation igen og igen. Men af en eller anden grund var timerne gode til at bringe mig i stemning til koncerten.

Alt i alt en fed koncert synes jeg. Var du der også? Højdepunktet var remixet af Eple. Mht. Anneli Drecker bliver jeg dog aldrig helt solgt. Havde håbet at de havde fået lokket Robyn over sundet lige som på Roskilde.

Ja, jeg var også til koncerten og synes også det var en god koncert. Jeg var også i Pumpehuset i foråret og der var det lidt noget rod, så godt at se, at de havde fået styr på showet :smile:

Eple-remixet var godt, men jeg synes vist det bedste nummer var Röyksopp forever, som de åbnede med :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share