Ny start - igen


Hübner2.0
 Share

Recommended Posts

Dagens træning: 45 min. cycling 2 hos Jacob Elkjær i Fitnessdk Parken. Det var længe siden, at jeg havde kørt en af Elkjærs timer, og han kan få mig til at køre helt i hegnet, så jeg lagde defensivt ud. Nok også lidt for defensivt, for hen imod slutningen af timen havde jeg i hvert fald rigeligt at skyde med.

Ingen stats ud over vægten bagefter: 80,5 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update fra den seneste periode:

17. februar: Kort løbetur "rundt om blokken". Ingen stats.

19. februar: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 1 time med fuld power og momentvis godt spil. Min egen præstation bød på mange scoringer på omstillinger af den type, som der bare SKAL scores på. Men også årets største afbrænder, hvor jeg formåede at hamre en bold fra en millimeterpræcis aflevering over et tomt mål.

22. februar: Havde satset på et ordentligt træningspas i Fitnessdk Adelgade, men da jeg først kom sent af sted fra jobbet, blev det kun til 22 min. - og endda på crosstrainer, idet samtlige løbebånd var optagede. Maxpuls 160.

23. februar: Måtte efter mindre end 1 km opgive løb udendørs, da sneen begyndte at vælte ned og gøre føret så glat som brun sæbe.

24. februar: 8,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken.

26. februar: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Denne gang spillede jeg på et hold, der ikke rigtigt fungerede taktisk. Mit eget spil var ok.

27. februar: 5,7 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Maxpuls 171, vægt bagefter 81,3 kg.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Søndag: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Ikke nogen særligt positiv oplevelse. Fra starten kunne jeg se, at jeg var kommet på et hold, der ville få det meget svært. Og holdet scorede da også kun 7 mål på en hel time på en almindelig indendørsbane. Jeg var selv lidt tung, og spillet gled ikke rigtigt, men jeg scorede (så vidt jeg husker) 4 af holdets mål. Jeg har ellers aldrig set mig selv som en målscorer.

Mandag: 9,2 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 8,0 km inkl. warm up i 47:43. Maxpuls 174. Vægt bagefter: 79,7 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

Update:

Onsdag morgen: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Royal. Jeg er ikke morgentræningsmenneske, men da jeg havde en helt tosset uge arbejdsmæssigt, var jeg nødt til at tage en morgen til hjælp for at nå op på tre træningspas i løbet af ugen. Det gik ok. Ingen stats jeg kan huske.

Søndag: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Som nævnt tidligere har jeg aldrig set mig selv som en målscorertype. Da jeg var i 20'erne og først i 30'erne, spillede jeg helst en central midtbane med stort løbepensum og med den særlige force at fordele spillet med diagonalafleveringer ud på kanterne. De senere år har jeg primært været forsvarsspiller. I denne indendørssæson har tingene ændret sig. Søndag scorede jeg 9-10 mål, hvilket svarer til ca. halvdelen af mit holds mål. Generelt var spillet ikke prangende, men personligt kan jeg være ok tilfreds. Og jeg var endda ude ca. 10 minutter med en ispose på venstre ankel, inden jeg var klar til at spille videre igen.

Mandag: 5,2 km på løbebånd inkl. warmup og kort cooldown i Fitnessdk Parken. Heraf 5,0 km inkl. langsom warmup og med progredierende hastighed i 29:48. Maxpuls 180. Vægt bagefter 79,3 kg. Det var lidt mod min vilje at træne på løbebåndet, for jeg var ret øm i bentøjet efter at have spillet fodbold søndag aften og travet rundt langs Amsterdams kanaler fredag, lørdag og en halv søndag. Så egentlig var det min plan at gå på en crosstrainer, men samtlige cardiomaskiner undtagen et par løbebånd var optagede. Så det gav lige som sig selv. Og her bagefter har jeg det meget godt med det.

 

 

Link to comment
Share on other sites

I dag løb jeg udendørs for første gang i fire uger. Jeg havde glemt, hvordan det er at løbe i modvind, og trods det gode forårsvejr blev det en noget tung oplevelse. Rute fra Ryparken til hjørnet Lygten-Frederikssundsvej og retur plus en sløjfe ind gennem Mindelunden. I alt 7,0 km.

 

Link to comment
Share on other sites

Søndag: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Ingen målmaskine denne gang, men en del assists i en god og tæt kamp.

Mandag: Let træning på crosstrainer i Fitnessdk Adelgade, hvor der bare er flere og flere mennesker. Troede ellers der var krise i Fitnessdk. Det er der intet, der tyder på i Adelgade. 34 min. med intervalprogram rolling hills. Maxpuls 159, vægt bagefter 80,7 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

Fredag: 27 min. på løbebånd på hotel ved Vejle. Det var et morgentræningspas, og da jeg ikke er den store morgenstarter, var tempoet begrænset. Men det var bedre end ingenting.

I dag: Løb i det smukke forårsvejr Fælledparken rundt, først på nordøstsiden af Øster Allé og derefter den "store" Fælledpark. Med turen ud og hjem oveni blev det nok til ca. 6 km. Ingen stats derudover.

 

Link to comment
Share on other sites

Fredag: Ca. 5 km løb på Kastellet. Ingen stats.

Søndag: Årets sidste indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Pga. et sent afbud var vi kun 7 mand og måtte spille 4 mod 3. Det er totalt skod. Det gode var, at jeg trods alt fik løbet en del. Nu er der fodboldpause indtil første onsdag i maj, hvor jeg starter sæsonen i Fælledparken.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Update fra de seneste to uger hvor jeg primært har været i sommerhuset på Bornholm:

Tirsdag den 11. april: Havneløb-ruten i 31:54.

Torsdag den 13. april: Havneløb-ruten i 31:48.

Onsdag den 19. april: En kombination af løb og balanceren på store sten på stranden i min barndoms sommerland ved Arnager. Distancen var i alt 5,3 km

I dag: Fælledparken rundt mv. i 38:34

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update:

Tirsdag den 25. april: 5,15 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:46.

Lørdag den 29. april: Løb Willemoesgade-Strandboulevarden-Classensgade-Østbanegade-Kastellet rundt og hjem samme vej. Start ved Irma. Ingen stats

Mandag den 1. maj: Ultrakort tur på i gader og på veje i enklaven, hvor det var muligt at undgå at løbe i glasskår og hashtåger. Ingen stats.

Tirsdag den 2. maj: 5,15 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:42

I dag: 7,5 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:44. Maxpuls 179. Vægt bagefter 79,9 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hovsa, så gik der lige fire uger siden sidste opdatering. Jeg havde håbet, at jeg nu ville have været godt i gang med udendørs løbesæsonen, men jeg er ikke gode venner med den kraftige blæst, som vi har haft rigtig meget af på det sidste. Derfor har nogle af træningspassene været henlagt til løbebånd.

Torsdag den 18. maj: Løb Kastellet x 2, dvs. både oppe og nede. Tid: 46:01 min.

Søndag den 21. maj: Løb Fælledparken x 2, dvs. både Klosterfælleden og den anden helt ude i periferien. Tid: 39:38 min.

Onsdag den 24. maj: Fodbold i Fælledparken

Onsdag den 31. maj: Fodbold i Fælledparken

Torsdag den 1. juni: Løb Kastellet, ca. 5 km. Ingen stats derudover

Lørdag den 3. juni: Løb Kastellet x 2. Tid: 45:57

Tirsdag den 6. juni: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:16.

Lørdag den 10. juni: Kort løbetur. Ingen stats.

Tirsdag den 13. juni: 5,3 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:01. Sluttempo 5:07/km. Vægt bagefter 78,0 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Update fra den seneste måned:

Torsdag den 15. juni: Løb med Løhde på Folkemødet. Distance ca. 5 km i særdeles kuperet og klippefyldt terræn.

Mandag den 19. juni: Løb til Dueodde. Hjem ad stranden. Endestation på stranden ved Bugten. Ingen stats.

Onsdag den 21. juni: Fodbold i Fælledparken.

Fredag den 23. juni: Kort løbetur "rundt om blokken".

Mandag den 26. juni: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:05.

Søndag den 2. juli: Roning på Mølleåen og Lyngby Sø. Åen var ingen udfordring, men det var søen til gengæld pga. kraftig vind og strøm.

Mandag den 3. juli: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 27:57.

Onsdag den 5. juli: Fodbold i Fælledparken.

Lørdag den 8. juli: Løb på Kastellet. Ingen stats.

Onsdag den 12. juli: Fodbold i Fælledparken. Intens kamp hvor jeg havde mange gode pasninger, men ikke nogen videre vellykket dag i defensiven. Hen imod slutningen var der et ret heftigt slagsmål mellem to latinoer pga. uenighed om en helt ren og reglementeret tackling.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Så gik der lige 7-8 uger siden sidst. Umiddelbart efter seneste update tog jeg med min skønne hustru og de to yngste af mine døtre på tre ugers varm og solrig sommerferie ved foden af Mont Ventoux. De fleste andre turister dernede cykler op ad bjerget og rundt i terrænet, men pga. varmen (op til 42 grader) holdt jeg mig til at løbe nogle korte ture for lige akkurat at holde formen vedlige.

Nu har jeg så benene solidt plantet i hverdagen igen, og de træningspas, jeg kan huske fra august og begyndelsen af september, er følgende:

8. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Ingen stats.

9. august: Fodbold i Fælledparken.

11. august: Løb, husker ikke ruten. Tid: 37:50

14. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Tid: 55:34

16. august: Fodbold i Fælledparken

20. august: Kajakroning ved Kalvehave.

20. august: Løb, husker ikke ruten. Tid: 33:32

21. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Tid: 56:39

23. august: Fodbold i Fælledparken. Noget amputeret da Sparta og DHL allerede havde besat halvdelen af Blegdamsfælleden.

31. august: DHL, dejligt løb, superstemning og hyggelig aften med gode kolleger. Tid for 5,22 km: 28:40

5. september: Løb på Kastellet, lidt alternativ rute derhen. Følte mig noget tung i bentøjet, og motivationen var ikke den store. Tid: 34:00

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Her kommer et forsøg på opsummere de seneste to måneders træning. Der mangler nogle enkelte træningspas på løbebånd samt nogle korte løbeture "rundt om blokken". Men ellers skulle det hele være med.

September blev lidt anderledes end normalt, fordi det pga. gentagne skybrud ikke var muligt at spille fodbold i Fælledparken det meste af måneden. Min udendørs fodboldsæson sluttede derfor desværre den 6. september.

6. september: Fodbold i Fælledparken. Spilede for sjov med pulsuret på og registrerede en samlet distance på 5,08 km i løbet af 1 time og 19 minutters fodbold.

10. september: Løb ad ukendt rute. 33:36

17. september: Løb ad ukendt rute. 31:44

18. september: Løb ad ukendt rute. 30:43

20. september: Løb ad ukendt rute. 32:23

21. september: Løb ad ukendt rute. 46:19

28. september: Løb af ukendt rute. 39:13

4. oktober: Løb Søerne rundt med lille forlængelse. 42:44

8. oktober: Eremitageløbet. 01:24:15. Dårlig tid, men ikke min dårligste. Og vejret var dejligt (omend lidt koldt før starten). Om aftenen indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Vi var kun 6, så det blev en gang småbold til små mål 3 mod 3.

17. oktober: Løb til Nexø (Netto-krydset) og retur ad stranden. 01:13:14

22. oktober: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Var på et overmatchet hold, hvor jeg med tre mål formåede at blive holdets topscorer.

24. oktober: 9,15 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Først 6,5 km i jævnt tempo, derefter nogle intervaller.

26. oktober: Løb ca. 5 km til Søpavillonen og retur. Ingen stats.

29. oktober: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 1 time med dårligt spil både af holdet og mig selv.

1. november: 5,2 km løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Maxpuls 178. Vægt bagefter 79,5 kg.

I dag: Halvmaraton i Store Dyrehave ved Hillerød. Mit yndlingsløb på Sjælland, som jeg i år gennemførte i 2:26:29. Pga. en masse arbejde de seneste dage var jeg godt brugt mentalt, da vækkeuret gik i gang her til morgen, men på bilturen op ad Isterødvejen lykkedes det at finde noget motivation, og jeg besluttede blot at skulle have en god oplevelse uden så meget fokus på tiden. Det lykkedes at få disponeret kræfterne rigtig godt, og tiden var faktisk bedre end sidst, jeg var med i det samme løb - for to år siden.

Edited by Hübner2.0
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Forsøg på update:

8. november: Løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade

12. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen

15. november: 5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade

19. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen

23. november: 7 km løb på løbebånd på Munkebjerg Hotel

26. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen.

28. november: 8,5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken.

30. november: 5,5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken.

10. december: Efter en dum sejlivet forkølelse med feber nogle af dagene gjorde jeg comeback efter 10 dages træningspause med 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Ok præstation helbredstilstanden taget i betragtning. Scorede en del Jon Dahl-agtige mål.

12. december: 7,2 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Lidt besværet åndedræt oven på forkølelsen. Først 5 km inkl. warmup steady going i 29:42, derefter nogle intervaller. Maxpuls 173. Vægt bagefter 80,5 kg.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Godt nytår!

Det blev ikke til helt så meget som planlagt omkring jul og nytår, men der skal da i det midste ikke bygges op fra scratch.

17. december: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 1 time med tætte kampe og en samlet smal sejr.

19. december: 9 km på løbebånd i Fitnessdk Parken.

21. december: 7 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade.

30. december: Løb på Kastellet - ca. 5 km, ellers ingen stats.

2. januar: Løb på Kastellet, både på volden og nedenfor. Ca. 7 km, ellers ingen stats.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

5. januar: 7,3 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:35.

7. januar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Denne gang var jeg på vinderholdet og spillede selv ok.

9. januar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:42. Maxpuls 172. Vægt bagefter 79,9 kg.

11. januar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:37. Maxpuls 172. Vægt bagefter 80,5 kg.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lige som formen var ved at indfinde sig, blev jeg den 19. januar ramt af en luftvejsinfektion, som har sat mig noget tilbage.

Inden da havde jeg disse træningspas:

14. januar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen.

16. januar: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken.

17. januar: 10,2 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 10,0 km inkl. warmup i 57:59.

Så var jeg sat ud af spillet med feber i en uges tid...

25. januar: Forsøgte at løbe lidt på løbebånd i Fitnessdk Glostrup. Kunne lige akkurat kæmpe mig op på 5 km, endda med nogle små stop efter 3,5 km.

Måtte igen holde pause pga. en vedholdende hoste, som fulgte i halen på luftvejsinfektionen.

31. januar: 5,2 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Vægt bagefter 77,9 kg.

2. februar: Ganske kort løbetur hjemme i speltghettoen.

4. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Blød start efter at have været fraværende to gange pga. luftvejsinfektionen, idet jeg spillede målmand det meste af timen. Det gik helt ok. Modstanderne var venlige og placerede de fleste af deres skud midt i målet.

7. februar: 10,25 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. 10,0 km inkl. warmup i 59:27. Maxpuls 174.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

8. februar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Ingen stats.

11. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Svag præstation fra min side, men en god tæt kamp mellem hold, der var matchet perfekt.

14. februar: Nogle gode intense timer på ski i høj klar frost og solskin i Norge.

15. februar: På ski på en iset løjpe efter at det havde været tøvejr onsdag aften.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share