Rotator cuff


msb87
 Share

Recommended Posts

Hvor ærgerligt!!

Hvilken slags skade har du, og træner du så ikke længere eller findes der alternativer?

Der er tale om en ubalance parret med at jeg fra naturens side har en ekstra krum acromion hvilket betyder mindre plads i skulderen.

Presseøvelser er umulige, så ingen bryst træning overhovedet. Rygtræning går bedre. Jeg træner en række øvelser som med tiden gerne skulle rette op på på ubalancen. Det siges at tålmodighed er en dyd, men den bliver godt nok stillet på prøve når man er skadet. En skulderartroskopi i næste måned medfører forhåbentligt mere plads i skulderen så jeg kan købe mig lidt tid til optimal genoptræning uden smerter. :smile:

graphic33.png

Acromion.JPG

Edited by Cache
Link to comment
Share on other sites

Sikke noget lort Cache. Et par år, det var da helt vildt! Håber en operation vil hjælpe dig!!

Jeg har fået taget røntgen, men de sagde ikke noget, kunne man forestille sig, at de kun har tjekket for brud og at jeg muligvis har en krum acromion?

Link to comment
Share on other sites

Det ved jeg søreme ikke. Jeg har været til ortopæd ad tre omgange. Første gang fik jeg taget røngten og fik at vide at jeg skulle se tiden an. Anden gang fik jeg gennemtrumfet at jeg skulle have fortaget en mr-scanning, men fik på baggrund af scanningen efterfølgende at vide at der var normale forhold i skulderen. Tredje gang fik jeg en henvisning til et anden sygehus for at få en second opinion på både røntgen og mr-scanning, og resultatet var her at der ikke var normale pladsforhold. Man kan godt føle at man løber panden mod muren af og til, men hvis dine problemer fortsætter skal du muligvis selv presse lidt på, men som udgangspunkt må vi som patienter antage at specialisterne som vi henvender os til ved hvad de taler om.

En fysioterapeut vil kunne hjælpe dig med de rette øvelser og evt. gøre dig opmærksom på holdningsproblemer som kan være problematiske for skuldrene. En dygtig fys. vil nok også kunne vurdere om der er tale om ubalance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share