super_thimm Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Jeg har nok som mange andre danske mænd her i verden en lille delle i den nedre del af maven. Jeg træner hver dag, både kredsløb og styrke + jeg spiser varieret og sundt men jeg kan bare ikke få den lille delle der væk.Det er jeg søger er råd og vejledning til hvordan jeg kan komme af med den. Det er det eneste jeg er utilfreds med på min krop da jeg udover det er meget normal af størrelse og bygning.Håber i kan hjælpe mig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluns Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Man er desværre ikke sådan indrettet, at man kan punktforbrænde fedtet. Derfor er løsningen at sænke din fedtprocent, indtil du er tilfreds med størrelsen af dine fedtdepoter. Det kan være frusterende at have mere fedt nogle steder på kroppen, men det er desværre genetisk bestemt - så der er desværre ingen gylden vej, det er fedtprocenten der skal sænkes.God aften! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Enigma Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Jeg har nok som mange andre danske mænd her i verden en lille delle i den nedre del af maven. Jeg træner hver dag, både kredsløb og styrke + jeg spiser varieret og sundt men jeg kan bare ikke få den lille delle der væk.Det er jeg søger er råd og vejledning til hvordan jeg kan komme af med den. Det er det eneste jeg er utilfreds med på min krop da jeg udover det er meget normal af størrelse og bygning.Håber i kan hjælpe mig.I følge ernæringsterapeut Thorbjorg Hafsteinsdottir har sukker en af de uheldige konsekvenser at de binder fedtceller særligt på mave og talje. Det vil altså betyde for dig at al sukker skal væk dvs. hvid/brun sukker, rørsukker, sirup samt tilsat sukker du finder i frugtyoghurt, ketshup, dressinger, slik, kage dertil kommer ligeledes hvide ris, hvid pasta og alle sigtede kornprodukter: hvede, spelt, rug, byg, havre men altså kun i sigtet udgave.. Det kræver selvfølgelig en mindre omlægning af de flestes spisevaner....og ja, så længe du indtager det antal kalorier din krop har behov for/forbrænder på en dag, så kan du altså ikke tabe noget som helst fedt nogen steder! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian B Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 I følge ernæringsterapeut Thorbjorg Hafsteinsdottir har sukker en af de uheldige konsekvenser at de binder fedtceller særligt på mave og talje. Det vil altså betyde for dig at al sukker skal væk dvs. hvid/brun sukker, rørsukker, sirup samt tilsat sukker du finder i frugtyoghurt, ketshup, dressinger, slik, kage dertil kommer ligeledes hvide ris, hvid pasta og alle sigtede kornprodukter: hvede, spelt, rug, byg, havre men altså kun i sigtet udgave.. Det kræver selvfølgelig en mindre omlægning af de flestes spisevaner....og ja, så længe du indtager det antal kalorier din krop har behov for/forbrænder på en dag, så kan du altså ikke tabe noget som helst fedt nogen steder! :-)Hmm... I call Bullshit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dysp Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 I følge ernæringsterapeut Thorbjorg Hafsteinsdottir har sukker en af de uheldige konsekvenser at de binder fedtceller særligt på mave og talje. Det vil altså betyde for dig at al sukker skal væk dvs. hvid/brun sukker, rørsukker, sirup samt tilsat sukker du finder i frugtyoghurt, ketshup, dressinger, slik, kage dertil kommer ligeledes hvide ris, hvid pasta og alle sigtede kornprodukter: hvede, spelt, rug, byg, havre men altså kun i sigtet udgave.. Det kræver selvfølgelig en mindre omlægning af de flestes spisevaner....og ja, så længe du indtager det antal kalorier din krop har behov for/forbrænder på en dag, så kan du altså ikke tabe noget som helst fedt nogen steder! :-)Say what!? Nonsens! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Enigma Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Say what!? Nonsens!..hihi.. :-) aner heller ikke hvilke sandheder der danner baggrund for påstandene, men har dog læst det flere steder. Bl.a også i Politikkens bog "Kost og sundhed" - som i øvrigt bruges i uddannelsessammenhænge..Anyway - det koster jo intet at give det et forsøg.. OG under alle omstændigheder så binder sukker (glukose+fruktose) jo altså fedt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dysp Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ..hihi.. :-) aner heller ikke hvilke sandheder der danner baggrund for påstandene, men har dog læst det flere steder. Bl.a også i Politikkens bog "Kost og sundhed" - som i øvrigt bruges i uddannelsessammenhænge..Anyway - det koster jo intet at give det et forsøg.. OG under alle omstændigheder så binder sukker (glukose+fruktose) jo altså fedt..Nej, glukose og fruktose binder ikke fedt og slet ikke fedtceller.Glukose og fruktose binder ikke noget som helst. Fruktose omdannes i leveren til glycerol, som kan binde sig til fede syrer, som kan deponeres i det adipøse væv(fedt celler). Glukose er en anden historie.Begge dele kan have en indirekte indvirken på deponering af fedt, men det er så langt ude, og igennem så mange processer og der skal være så mange forudsætninger, at det er ukorrekt at sige på den måde.Kulhydrat 'binder' vand, fordi det er hydrofilt. Det kan du sige. Sukker 'binder' ikke fedtceller. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Enigma Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Nej, glukose og fruktose binder ikke fedt og slet ikke fedtceller.Glukose og fruktose binder ikke noget som helst. Fruktose omdannes i leveren til glycerol, som kan binde sig til fede syrer, som kan deponeres i det adipøse væv(fedt celler). Glukose er en anden historie.Begge dele kan have en indirekte indvirken på deponering af fedt, men det er så langt ude, og igennem så mange processer og der skal være så mange forudsætninger, at det er ukorrekt at sige på den måde.Kulhydrat 'binder' vand, fordi det er hydrofilt. Det kan du sige. Sukker 'binder' ikke fedtceller. :p:-) Jeg er med.. sagt på en anden måde, stadig i lægmands ord, så handler det vel om at holde produktionen af insulin nede - og et af midlerne hertil er bl.a at holde sig fra raffineret sukker, hvor end det måtte forekomme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.