NFL 2008/2009


AndersHolm
 Share

Recommended Posts

Det er vist på tide at starte stille og roligt op for diskussionerne omkring den kommende NFL sæson og hvad der er sket i offseason.

Vel nok det mest omtalte i denne offseason har været hele Brett Favre misæren.

I marts holder kaptajn B en pressekonference hvor hva meddeler at han stopper som aktiv football spiller. Det gør naturligvis at Green Bay vælger hele QB i draften (Brian Brohm, 2. runde og Matt Flynn, 7. runde) som reserver for Aaron Rodgers. Dernæst begynder de og forberede sig på den kommende sæson med Aaron Rodgers som deres starter, nu da Brett favre har sagt stop.

I juni kommer det så frem, at Brett muligvis ønsker at spille igen, hvilket Packers egentlig ikke er helt så vilde med, eftersom de har investeret en del i at gøre Rodgers klar som starter, men også fordi Kaptajn B ville tælle 12 mio. $ mod cappen ($ man havde regnet med at kunne bruge på andet).

Der går en måned hvor de skiftevis 'sviner' hinanden til i pressen, alt imens Favre holder sig i form ved at træne sammen med den lokale highschool. I denne periode beskylder Packers også Viqueens for at lave tampering, i det de mente at Childress havde snakket med Favre om at komme til Minnesota. Den sag blev dog ikke til noget.

Tilbage står vi så med en pensioneret QB på snart 39 der for alt i verden blot ønsker at spille football, og et hold der ikke ønsker at have ham. Favre kræver at blive fritstillet, hvilket Packers naturligvis ikke vil gå med til og ender med at tilbyde ham en 10 årig marketingsaftale til en værdi af 20 mio. $ (Det vil sikre at Packers fortsat ville kunne sælge trøjer med nummer 4 og teksten Favre på). Det afslår Favre og de sidste muligheder ser nu ud til at være at han genindsættes på holdet eller byttes væk.

I søndags godkender kommisæren (Roger Goodell) Favre's tilbagevenden, men holdet ønsker stadig ikke at have ham og holder lange møder med ham og holder ham fra training camp (Noget Favre er helt med på, eftersom han i bund og grund ikke ønsker at forsage unyttig tumult omkring resten af holdet.

I går blev kaptajn B så byttet til New York Jets, dvs. over i den anden konference, hvilket et mest optimalt for Packers, såfremt han skulle byttes.

Bytte handlen giver Packers et fjerderundevalg i draften for Favre, der kan blive omdannet til et tredjerundevalg, hvis Favre får 50% af alle snaps i den kommende sæson, og til et andenrundevalg, hvis Favre tager 70% af alle snaps, og Jets samtidig kvalificerer sig til slutspillet. Når Jets Superbowl konverteres det til et førsterundevalg.

Dette betyder også at Chad Pennington formentlig fritstilles hos Jets. Han har ellers kæmpet (og formentlig vundet) hos Jets.

Egentlig havde jeg jo helst set at GB allerede i juni måned havde taget Favre ind og ladet ham og Rodgers kæmpe om pladsen. Det ville nok have sendt Rodgers væk året efter, medmindre man bruger et tag på ham, men Packers står p.t. med et meget stærkt hold og en QB der er næsten totalt uprøvet. Jeg tror de havde en reel chance for en gentagelse af sidste sæson med Favre som styrmand, den er dog nok forsvundet nu.

Det var starten... Så mangler vi bare resten! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Favre tager 70% af alle snaps

Lyder som en stabil brandert! :laugh:

Packers fik i øvrigt lagt en klausul i traden, så Jets må afgive 3(!) første runde picks, hvis Favre trades videre til Vikings. :tongue:

Bliver sgu' mærkeligt at se #4 i en anden trøje end GB's. :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Lyder som en stabil brandert! :laugh:

Packers fik i øvrigt lagt en klausul i traden, så Jets må afgive 3(!) første runde picks, hvis Favre trades videre til Vikings. :tongue:

Bliver sgu' mærkeligt at se #4 i en anden trøje end GB's. :unhappy:

Ja så skal vi vist ikke forvente kaptajn B i en lilla Viqueens uniform.. :4thumbup:

Men at se ham i nogen anden uniform end GB's bli'r ret surrealistisk. :blink:

Chad Pennington er i øvrigt blevet fyret hos Jets. Måske han fortsætter til Viqueens..?

Link to comment
Share on other sites

En af de største nyheder i pausen er umiddelbart:

Shockey handlet til Saints

Skrevet af Søren Hygum Hansen, 21. Juli 2008 - 22:33

Efter gennem længere tid at have bejlet til Jeremy Shockey lykkedes det mandag endelig New Orleans Saints at handle sig til den stærke tight end fra New York Giants.

Fox Sports erfarer, at Saints som et led i en byttehandel giver Giants et andenrundevalg og et femterundevalg i 2009-draften for Shockey.

Saints har siden februar forsøgt at handle sig til den 28-årige spiller, der regnes for at være en af NFCs bedste tight ends, men det var først da holdet til sidst pressede kompensationen yderligere en tand i vejret, at Giants takkede ja til en aftale.

Faktisk forsøgte New Orleans allerede søndag at være en del af en aftale, der også ville involvere defensive end Jason Taylor, som Miami byttede til Washington. New Orleans skulle så være en tredje part i en aftale, der også vedrørte Shockey. Men Miami valgte altså at køre en soloaftale med Washington.

Netop Shockey var faldet en smule i unåde hos New York Giants for hvem, han fire gange i karrieren blev valgt til Pro Bowl. Han var på det seneste ikke tilfreds med, at han ikke blev mere involveret i holdets kasteoffensiv, og indikerede at han ville væk.

Hos New Orleans bliver Jeremy Shockey genforenet med Saints' head coach Sean Payton, der var Shockeys offensive coordinator i hans rookie-sæson i New York. I sin tid i New York har han grebet 371 bolde for 4228 yards og 27 touchdowns.

Bliver spændende og se. Saints offensiv bør være utroligt potent i år.

Link to comment
Share on other sites

En af de største nyheder i pausen er umiddelbart:

Bliver spændende og se. Saints offensiv bør være utroligt potent i år.

Som de jo også havde i sidste sæson. :smile: Shockey er dog vist stadig ikke helt klar efter hans skade fra sidste sæson, han har ikke trænet med for fulde gardiner endnu i hvert fald.

Mon de vil bruge ham mest som run-blocking TE, som var tilfældet i NY? Det er jo ikke fordi Brees mangler gode receivere at kaste til.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror mere på at Pennington ryger til Dolphins. Det var Bill Parcells der i sin tid draftede Pennington og jeg synes at de har store problemer med at finde den rigtige mand bag center.

Men jeg glæder mig som et lille barn til at vi starter igen :-D

Som sagt så gjort...

Pennington er nu en Dolphin. En 2-årig kontrakt til 11½ mio. $.

Link to comment
Share on other sites

Som sagt så gjort...

Pennington er nu en Dolphin. En 2-årig kontrakt til 11½ mio. $.

Fuck det går godt med spådommene allerede inden sæsonstart!! Jeg tror mit fantasy hold får en formidabel sæson i år :tongue:

EDIT: Og så tror jeg i øvrigt at Lions vinder i år :biggrin:

The Curse of Bobby Layne

In 1958, the Lions traded Layne to the Pittsburgh Steelers. Layne responded to the trade by saying that the Lions would "not win for 50 years." Now in 2008, it has been 50 years since the trade, and indeed the Lions have not won a championship in that time. In fact, they've only made the playoffs nine times in the last 50 seasons, and only have one post-season win (38-6 over the Cowboys in 1991). In addition, they've been plagued by poor draft choices and questionable management.

Edited by Mr.Freeze
Link to comment
Share on other sites

Dolphins med en mil... Jeg tror på noget ala gentagelse af sidste sæson.

Jeg tror det er Falcons der falder igennem igen i år. De har skilt sig af med mange bærende kræfter og de har ikke rigtigt hentet nogen nævneværdige forstærkninger ud over Michael Turner fra Chargers (og Jason Elam, men han er jo kicker :wink: ).

Dolphins har trods alt Ronnie Brown som var den bedste RB indtil han blev skadet og Ricky Williams er tilbage. Om han kan nå tidligere tiders højder må sæsonen vise, han nåede jo ikke så meget sidste år. Så har de fået Pennington, som jeg mener er en rigtig god QB der kan give WR'erne noget bedre stats end de har haft de sidste par sæsoner.

Link to comment
Share on other sites

Glæder mig i øvrigt til at The Express har premiere. Den handler om Ernie Davis, den første sorte Heisman trophy vinder.

Hold jer i øvrigt LANGT væk fra "Facing the Giants". Den er spækket med kristen propaganda og fyldt med amatør skuespillere. Det er bare spild af tid. "Vi takker Jesus for at kunne spile football" blah... :dry:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
San Diego Chargers' frygtede forsvars­spiller Shawne Merriman har revet noget af sit ene ledbånd i knæet over, og er i tvivl om hvorvidt han kan spille i denne NFL-sæson.

Merriman har været væk fra træning i over en uge på grund af problemer med venstre knæ, og efter en nærmere undersøgelse torsdag viser det sig nu at skaden er ret alvorlig.

Forsvarsspilleren overvejer derfor i øjeblikket sine muligheder, hvoraf den ene er at blive opereret, hvilket tli gengæld vil koste ham denne sæson.

"Jeg bliver nødt til at finde ud af, hvad jeg kan gøre for at blive klar. Hvis det står til mig, så spiller jeg. Jeg kan ikke klare at sidde udenfor," lyder det fra Merriman, som er kendt for sine hårde tacklinger og frygtløse spil.

At spille uden Merriman vil være et hårdt slag for Chargers' hold i jagten på AFC-titlen og Super Bowl-trofæet.

Helt klart et kæmpe slag mod Chargers Superbowl drømme.

Link to comment
Share on other sites

Iøvrigt skal Prehn'erne se Cowboys vs Bucs i Dallas til Oktober. Det er første gang jeg skal se en NFL-kamp live :superman:

Bastards... :wink:

Men så kan man vel håbe at i glemmer jeres picks i den uge.. :innocent:

Det ser skidt ud for de forsvarende SuperBowl mestre inden sæsonen. De har mistet Osi Umenioura (staveplade) for hele sæsonen, til et overrevet ledbånd.

Læg dertil at Strahan jo trak sig tilbage inden sæsonen startede og du har allerede et minus på 22 sacks i forhold til sidste sæson.

Dog går der rygter om, at Strahan muligvis kommer tilbage for en sæson mere. Han har i hvert fald ikke afvist idéen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg glæder mig til den nye sæson. Bliver godt med lidt oval bold igen.

Spændende hvordan Patriots går ind til den nye sæson.

Især nu hvor Patriots endnu ikke har haft Tom Brady i aktion grundet hans fodskade. Det er jo ikke ligefrem på QB pladsen de har det bedste reserver...

Colts har et lignende problem, med en skadet Peyton Manning der endnu ikke har været i gang. Desuden er Jim Sorgi vist også lettere skadet...

Edited by AndersHolm
Link to comment
Share on other sites

iøvrigt....hvor fanden er de picks henne ?? Mig bekendt ser det ikke ud til at muligheden pt. foreligger på TV2s hjemmeside, men kan jo være jeg er ved at blive gammel og blind. Vi skal jo have picks konkurrencen op at køre i denne sæson også

Link to comment
Share on other sites

iøvrigt....hvor fanden er de picks henne ?? Mig bekendt ser det ikke ud til at muligheden pt. foreligger på TV2s hjemmeside, men kan jo være jeg er ved at blive gammel og blind. Vi skal jo have picks konkurrencen op at køre i denne sæson også

Sakset fra Jimmy Bøjgaards Blog:

NFL Picks vender tilbage

<H2 class=entryactions>32 kommentarer | Rapportér/anmeld | Send til en ven</H2>Selvom der står OL på det meste, så nærmer NFL-sæsonen sig med hastige skridt.

Mine kompetente kolleger på sporten.tv2.dk er - og har allerede længe været - i fuld gang med intens dækning af National Football League.

På hjemmeredaktionen på Kvægtorvet sidder NFL-kyndige Lars Fink dagligt og leverer historier. Lars har specialiseret sig i amerikansk sport og har i mange år skrevet om NFL i artikler og bøger. Han er faktisk blevet så god, at vi har optaget ham i vores fantasy-liga!

Vi har udstationeret Anders B. Rasmussen i San Diego, hvor han kommer helt ind og mærke pulsen på grønsværen, før han sætter sig ved tastaturet og leverer til sitet, som du i øvrigt lettest finder på adressen: nfl.tv2.dk.

Med de to gutter som quaterback og runningback i NFL-sitets maskinrum samt de øvrige på sporten.tv2.dk som stærke holdkammerater, så tør jeg godt garantere en sæson, hvor sitet går i Super Bowl blandt medier som dækker NFL.

Sidst men ikke mindst er jeg glad og stolt over at meddele, at NFL Picks fortsætter. Glad fordi det er et fantastisk sjovt og enkelt spil, hvor man blot skal gætte kampenes vinder. Stolt fordi et sted mellem 10 og 15.000 mennesker i hver sæson har deltaget og langt hovedparten af dem som aktive med ugentligt at tippe rundens resultater. Vi startede det i tiden på TV 2 Zulu og da det er et af de største aftryk fra succestiden dengang, hvor vi startede satsningen med NFL på nettet, så er det spil blevet som et lille barn for mig, og derfor er det stort at det fortsætter.

Inden længe er spillet oppe at køre og jeg går helt klart efter endnu en sæson i top-100 så bare kom an!

Indtil da tjek sitet, hvor der er masser af nyt om preseason.

http://sporten.tv2.dk/nfl/

Falkeøje

Dog er der intet nyt på hjemmesiden, men mon ikke snart de rører på sig.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Ja så har jeg købt billet til min første NFL-kamp. Man kan jo lige så godt starte på toppen, så jeg skal ind og se Chargers vs. Patriots i uge 6! Jeg er helt oppe at ringe lige nu :w00t:

Kan i mærke det? Der næsten kun 3 dage til at vi starter igen. De sidste par dage har været ulidelige. Der er bare så lang tid til :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share