Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist


christianspoer
 Share

Recommended Posts

Et flot resultat af flot træning udført af en flot mand!

Tak. Jeg læser i din log. Og prøver at gøre det modsatte hihi.

Boobies! 4thumbup.gif

Patmand!

Lækkert løftet!

Er næste mål 2 x kropsvægt i bænk? :4flex:

Tak! Tjae det kunne det sagtens være. Har ikke noget egentligt mål, men 2 x kropsvægt lyder ok :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

3. forsøg

160 kg. Godkendt 3-0.

Igen fin kontrol på vejen ned og spændet blev hold godt igen. Klart tungere end 155 kg., men presset gik bedre end til træning i sidste uge og stangen bevægede sig hele tiden, om end stadig sløvt.

Super stævne uden bullshit, stærkeste raw løfter og en all time PR på 2,5 kg. Jeg er rigtigt godt tilfreds primært pga. 2 forhold - den lavere kropsvægt (2-3 kg. mindre end sidste gang jeg slog PR) og den lille mængde konventionel bænkpres jeg har trænet.

Det er DÆLME stærkt bænket!! :worship: Tillykke med PR.

Link to comment
Share on other sites

Fredag 02/09/2011, Status

Siden stævnet i lørdags har jeg været mentalt udmattet og utroligt umotiveret mht. en masse ting. Jeg mistænker stærkt mine drukture for at være hovedårsagen til dette. Jeg var ude sidste torsdag (havde fri fra arb. fredag) og igen i lørdags efter stævnet.

Selvom jeg ikke havde det dårligere end jeg plejer om søndagen (bliver ramt ok hårdt af tømmermænd), var jeg fuldstændigt drænet for energi om mandagen og sad bare og sumpede på arb. Holdt tidligt fri og gik direkte hjem på sofaen og kunne ikke tage mig sammen til noget som helst. Oven i dette har jeg sovet elendigt og været drøn træt når jeg skulle op og min mave har også gjort knuder. Sådan har det været næsten hele ugen, dog med en meget lille smule bedring dag for dag.

I går aftes tog jeg så til min fætters 18 års fødselsdag, der blev holdt på Forbrændingen. En fælles vens band, BOIL, kom og spillede (mere eller mindre kun for ham!). Jeg gad sleeet ikke da jeg tog afsted, men da jeg kom frem og så familien og dem af deres venner jeg kender gik det heldigvis væsentligt bedre og endte med at stå med min 14 årige fætter på skuldrene og rocke løs sammen med min 18 åriges fætters venner helt oppe ved scenen :4thumbup:

Har heldigvis haft fri i dag og selvom jeg kom sent i seng (fik endeligt startet MSN op og chattet lidt) og blev vækket tidligt af en djævelsk larm fra noget bygningsarbejde var jeg overraskende frisk og kom i gang lige fra start. Har klaret 3 tøjvaske, støvsugning, støvet af, svømning, køb af onkels gave, div. andre praktiske indkøb og madindkøb. Har desuden fået sat pads under mine højttalere, så det i langt mindre grad høres i gulvet når jeg spiller lidt højt.

I aften skal jeg så til onkels fødselsdag, der starter til åbningen af torvehallerne (det er "hans" firma, jeudan, der har bygget det) og senere på Nørrebros Bryghus og spise middag.

Det har fandme været rart at have lidt energi igen, få så mange ting fra hånden i løbet af dagen og glæde mig til i aften.

Jeg ville egentligt gerne helt droppe alkohol i september, men har en del fester, der allerede er aftalt, så det bliver ikke tilfældet. Til gengæld vil jeg holde mig selv heftigt i kraven, så jeg slet ikke drikker så meget (dvs. under ~30 genstande), lave damage control løbende om aftenen (fx vand og protbarer) og gå hjem i stedet for at blive hængende til morgenfest (løbet er jo kørt på det tidspunkt :cool: ).

I morgen står den på flotmandstræning i The Gym og jeg har vidst lyst til at se hvad jeg kan i NFL-bænk. Den ville jeg jo egentligt have lavet i mandags...

Link to comment
Share on other sites

Fredag 02/09/2011, Svømning i Bellahøj

Da jeg ankom fik jeg at vide, at bassinet lukkede kl. 14. Jeg var der 1320. Besluttede at hoppe i og give den lidt gas.

Jeg skyndte mig igennem omklædningen (huskede at tisse af, vaske pjorten og numsen :smile: ) og fik en bane for mig selv.

Programmet:

300m, 50 crawl / 50 ryg, opvarmning.

100m, plasken rundt med armsving og lidt andet.

100m, 50 crawl / 50 ryg, opvarmning.

4 x 50, ~35m under (hovedsageligt flyben), resten i crawl/ryg, st. ~1:15min.

3 x 100m, 25 fly / 25 ryg / 50 crawl, st. 1:45 min.

3 x 100m, crawl, st. 1:30 min.

100m, løs, afsvømning.

Fin omgang, men bliver dog træt lige hurtigt nok. Skal bare have noget mere vandtid og presse mig selv!

Link to comment
Share on other sites

Kender kun alt for godt de tanker du lige har givet los for - Det er lige med at finde back to basics, og bare få ordnet nogle ting, så man kommer væk fra mismodet. Godt at høre du kommer igennem!

Og lækker svømmetræning! Sig til hvis vi skal teame up til noget svøm en dag, jeg er frisk!

Link to comment
Share on other sites

Kender kun alt for godt de tanker du lige har givet los for - Det er lige med at finde back to basics, og bare få ordnet nogle ting, så man kommer væk fra mismodet. Godt at høre du kommer igennem!

Og lækker svømmetræning! Sig til hvis vi skal teame up til noget svøm en dag, jeg er frisk!

Har efterhånden prøvet en del gange at være udmattet til og med mandag, men det her var ret spooky. Gad bare intet i næsten en uge...

Vi kan lige skrives ved om svømningen. Vil gerne i gang om ikke så lang tid. Skal lige se om ikke jeg kan komme lidt mere på wakeboard.

Flot stævne friend!!

Tak friend. Hvornår er du tilbage?

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 03/09/2011, Flotmandstræning i The Gym

I gang med flotmandstræningen igen. Jeg havde ingen ide om mit niveau, så havde kun indstillet mig på NFL-bænk og ellers en omgang cirkustræning.

Det blev en fin træning. Mambo (og hans flotte quadz), Troels (og hans gennemblødte tøj), BodyLab Frederik (soon-to-be crossfitter) og hansen.johnson (med lange slanke benmuskler) var der. Desuden dukkede både Corn og Svea op. Svea havde prøvet at sende mig en fræk besked på FB, men mit paranoide jeg har slået det fra, hvis man ikke er friends med mig. Jeg afventer spændt et venskab og en fræk besked senere i dag.

Cardio:~6.0 km. på jernhesten (se rute længere nede).

Multisæt

Spread Eagle:

4 x 50 @ BW

Søreme om jeg ikke tænkte på MarianneBB :wub:

Sidemave, liggende:

4 x 20 @ BW

Lige til hurtigkneppermusklen.

Hypers:

4 x 10 @ BW

Ufattelig tung i dag (kørte den dog også ret strickt).

Supersæt

Træk fra pins (lige over knæ):

12 @ 120 kg.

12 @ 120 kg.

12 @ 120 kg.

12 @ 120 kg.

Mit greb svigtede hen mod slutningen :blink:

BB konv. BP, uden pause:

20 @ 20 kg. (bredt greb)

15 @ 20 kg. (smalt greb)

10 @ 50 kg. (bredt greb)

5 @ 50 kg. (smalt greb)

10 @ 50 kg. (bredt greb)

5 @ 50 kg. (smalt greb)

18 @ NFL (102,5 kg.)

200 @ 20 kg. (bredt greb)

Var et kussehårs bredde fra 19 reps på NFL-bænk. Jeg havde sigtet efter minimum 20, så jeg er lidt skuffet. Fik desuden instrueret BodyLab Frederik forkert i min mobil, så der er ingen video. Men det er jo så også ligegyldigt når der ikke var flere reps.

De 200 reps var heftigt hårde allerede fra 100 reps, hvor jeg måtte overgive mig til en god gang vejrtrækning efter hver 10-20 reps. Det var specielt mine skuldre, der syrede til.

Det var så en tonnage på 5845 kg. på 2 worksets. Jeg forventer heftige DOMS ca. fra i morgen aften og et godt stykke tid efter.

Blandede pull ups (med straps):

10 @ BW (close grip, underhånd)

12 @ BW (ultra wide grip, overhånd)

11 @ BW (wide grip, overhånd)

10 @ BW (close grip, overhånd)

11 @ BW (close grip, underhånd)

Puh!

Til sidst foamroll og så hjem igen.

Cardio:~6.0 km. på jernhesten (se rute længere nede).

Cykelrute!

I aften står den på grill med nogle flotmænd. Der i blandt hansen.johnson, der ti ltræning bebudede: "Jeg skal være fuld." Da jeg spurgte om han skulle være hansen.fugl svarede han: "Det kan jeg ikke afvise."

Edited by christianspoer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share