En forunderlig rejse


SaraCamille
 Share

Recommended Posts

5-12-08

Dette indlæg skulle have ligget INDEN det forrige...Men, grundet træthed efter juletræsfesten som jeg havde arrangeret igår og dermed 14 timers arbejde, var jeg for træt da jeg kom hjem. Men, måske skyldes det at jeg vågnede 03:15 og kunne ikke sove. måske rumsterede de sidste ting som skulle klares inden de 64 krigere kom klokken 15:00. disse skulle bekriges med pebernødder, brunkager, glögg og æbleskiver, juletræsdans, julemanden og papirsklip. :strat:

Det gik over al forventning.

Jeg erkender dog at det måske ikke var hensigsmæssigt at løbe 6,2 km med hunden 04:15 for at lige indsamle lidt gran og diverse til bordpynten.. :4slap:

Og det at jeg kørte tidligt på arbejde for at være der halv syv.. :4trumpet:

Da de 14 timer var gået og jeg så småt skulle hjem 8havde da klaret oprydningen alene), sagde skridttælleren 21.0989. Dem har vi på i anledningen af en holdkonkurrence som vi er med i inde på arbejdet. Ja, jeg fører altså. Den slutter den 7. December, Og jeg har ferie i´den kommende uge, det plejer jo at betyde at jeg får rubbet neglene om kommer godt med med hensyn til træning :worship::bottom:

Nå, men hvorfor jeg på dette tidspunkt af døgnet ikke sover..Ja, det er mig sgu en gåde..Men hva, skal først løbe klokken syv... :tongue4:

Løb 6,2 km

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jamen, jeg kan godt forstå det virker rodet når flere (fyre) laver total pis med een. Og det er jo ok, for der bliver bare givet igen. men, det bliver jo noget svært at følge trådene rundt i de forskellige logs ikke ?

Så , min træning er optrappet og jeg VED at jeg nok skal få rendt gaderne tynde selvom jeg ikke laver indlæg om det på MOL.

Sara Camille

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share