former?


ayaaya
 Share

Recommended Posts

  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-> Pumba: Hmm, fitness er vist et vidt begreb. Er de ikke lige lovligt pindarmede til at figurere på et fitnessboard ? ;)

Jeg er ligeglad med om de piger så kører forced reps i smithstativet, cheatcurler i squat-racket og bruger resten at tiden i abduktion- og adduktions-maskinerne.....de er så overdrevet lækre at de burde være standard på ALLE boards :drool: :drool: :drool:

Link to comment
Share on other sites

Sådan som I snakker om de tøser, tror jeg at jeg har fået svar : med former mener de fleste mænd bryster - for de piger er da nogle tynde sild, de eneste former (fedt) de er der er bryster. Jeg synes altså ikke at de ser særlig uskyldige ud..... TAk for alle jeres svar - selvom jeg måske synes de sidste her (med vedlagte billeder og svar) blev lidt for porno / mande-agtigt, for jeg var ikke itvivl om at I ville synes de tøser var lækre, dem er vi nok mange der gerne ville ligne.

hilsner fra AYA

Link to comment
Share on other sites

jeg ved nu ikke.. den omtalte blondine i toppen af samlingen mener jeg nu ikke har et par specielt gode bryster kørende for sig.. der er et af billederne der afslører dem som værende et par silikone ting der står lige ud i luften, det ser direkte unaturligt ud.. nææ det hun har kørende for sig er

1. sødt ansigt

2. god røv

Link to comment
Share on other sites

Enig i at de tøser er alt for dejlige... Jeg er ikke bange for at indrømme at gode former for mig er lig med tynde piger med gode (LÆS: VELTRÆNEDE) røve.

Brysterne betyder mindre for mig. Tilgengæld har jeg tidligere haft fingrene i, undskyld udtrykket ;) , noget der tilsyneladende var en god røv - men viste sig a være så blød og utrænet at det kun var cowboy bukserne der holdt sammen på den (selvom den var så velformet, så velformet).

Altså gode former = veltrænet.

Gymnastpiger (springere) er vidst sagen.

Link to comment
Share on other sites

Til Anyone: nu snakkede jeg altså også om de billeder Pumba har lagt ind - det er jo dem alle de andre kommentere, specielt hende blondinen (sjovt så vilde mænd er med blondiner, selvom de er ved at dø af grin over blondinevitser)

og til Sir charles: vi piger snyder med alt hvad vi kan - make-up, push-up bh (for større og bedre siddende bryster), push-up strømpebukser (for pænere fastere røv), bælter, underbukser og korsetter til at trække maven ind, afblegning og farvning af hår, barbering af ben, bikini-linier og under armenen samt plukning af bryn, indsætning af silikone (og nu kan man komme dem ind gennem armhulen, så alle de tøser der render topløse på stranden, er ikke alle sammen "naturlige", bare fordi du ikke kan se noget ar). Når man ser på de tøser Pumba har indsat er der ikke noget at sige til at så mange piger lider af anoroxi.

AYA

Link to comment
Share on other sites

AY: Tror desværre vi (mænd OG kvinder) gerne vil forføres til at tro at alle er naturlig dejlige... Så det mest skræmmende program om hvordan man computerteknisk gojrde en i forvejen slank og flot 15 årig fotomodel lidt tyndere og desuden løftede hendes bryster. Hun var 15 og i virkeligheden rigtigt flot - men til modeblade mv. ikke perfekt nok.

Mht. "den gode røv" der holder - også efter man har bidt de støttende mormor-underbukser af; så kommer den altså kun med træning.

Men for mange er træning vel også¨blot for at ændre udseende... bivirkninger: SUNDHED, ØGET VELVÆRE, ØGET SELVTILLID, LÆNGERE LEVETID MV. må man jo så bare leve med ;)

Link to comment
Share on other sites

TIl Crawdaddy: er du ikke lidt hård ved de rødhårede ?

ER Julia Roberts ikke rødhåret ? Det er hun da i PRETTY WOMAN

Og hvad med Goldie Horn i "Døden klæ´r hende" ?

Nogle blondiner er da også vildt blege. Og nogle blondiner har da også fregner. Og det er da kun 1 blondine ud af 10, der har et kønt ansigt - når man ser en lyshåret bagfra tror man straks hun er vildt pæn, men når hun så vender sig, kan hun da godt være vildt grim - det synes jeg i hvert fald jeg oplever, når jeg er ude at handle - jeg har da også flere veninder som ikke har særlig pæne ansigter selvom de har lyst langt hår.

AYA

Link to comment
Share on other sites

Men ok hellere blondiner end rødhårede tøser....ligblege og fregner yuuuk :crazy: :cries: :cry:

:idea:

De rødhårede piger, du har til overs, dem gemmer du bare til næste gang du skal til Horsens og afleverer dem hos mig. Måske er jeg racist (er selv rødpelset), men jeg synes sådan et par blege....

Jeg skal lige have et koldt bad...

Link to comment
Share on other sites

TIl Crawdaddy: er du ikke lidt hård ved de rødhårede ?

ER Julia Roberts ikke rødhåret ? Det er hun da i PRETTY WOMAN

Og hvad med Goldie Horn i "Døden klæ´r hende" ?

Goldie Hawn er blondine og Julia Roberts er vist brunette. Ingen af dem er dog miin kop te...

Og joh blondiner kan da godt være blege, men det er ikke så tit at de er så gennemsigtigt blege som de rødhårede. Ydermere så kan de fleste blive brune med lidt sol, men det gælder sjældent for de rødhårede. De er for det meste dømt til bleghed og fregner.

Jeg tror kun jeg en enkelt gang har set en rødhåret der var lækker :huh:

Jeg skal nok droppe tiloversblivende redheads af i Horsens Klaus ;)

Link to comment
Share on other sites

Rødhårede kan da være vildt lækre... for mig at se er det sgu ikke hårfarven der er det afgørende - men jeg vil da give Crawdaddy ret i at det er pænest hvis de har lidt farve på kroppen. Men det kan rødhårede nu sagtens have!!!

Fik jeg nævnt at min kæreste er rødhåret og faktisk ret lækker - også hvis man spørger andre end mig! :D

Link to comment
Share on other sites

Sir> Har hun "rigtigt" rødt hår eller rødbrunt? For tror det Craw snakker om er rigtigt rødhårede, og de er sq altid blege. Heller ikk min stil, enten brunetter eller blondiner.

Og jo kender godt skuffelsen ved at opdage hvad man troede var en lækker røv, er totalt slasket :( Det er unfair sådan noget!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share