former?


ayaaya
 Share

Recommended Posts

  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Til dines: så må du sgu lade være med at have sådan nogle høje forventninger til hvordan vi kvinder skal se ud - så vilde som sex-idealerne er blevet, er det jo umuligt at komme til at ligne, og så må man snyde hvor man kan - de lækre sild, du ser i et link her på siden og i magasiner og lignende er slet ikke så lækre i virkeligheden, billederne bliver ændret og dem du ser i film, bruger måske også alle de der snyde midler.... måske I bare skulle komme ned på jorden igen.....

Link to comment
Share on other sites

til jarviq13: enhver blondine slår f.eks JLo eller Janet Jackson ? NÅH ikke!

Til blackIce: er du nu helt sikker på at de ikke trækker maven ind?

ayaaya>> Det er bare en flok brøleaber der sidder og puster sig op i hver sit træ - ta dig ikke af dem! :D

Det er altså ikke pis, når jeg eller andre siger, det handler om så meget andet end den 100% perfekte (utvlvsomt retourcerede) silhuet, plasticpatter eller rock-hard røv.

Jeg synes J-Lo er meget mere hot end de konfirmander der tilsammen, selvom de da er ganske billedskønne.

Link to comment
Share on other sites

Lige netop J-LO er jeg ikke enig med Klaus i, men ellers er vi ganske enige.

Der skal også være plads til lidt charme, et sødt smil, en dejlig latter, uden tvivl. Og det er ikke engang altid det er så rart at være sammen med dem der er så perfekte. Føles så kunstigt og opstillet. Det andet er altså mere afslappet. Feks at være sammen med en som er billedskøn, som bare ikke har lagt makeup den dag :lol:

Link to comment
Share on other sites

Blackice, jeg nægter at udtale mig om min kones udseende igen, sidste gang gik der jo "post-billeder-mani" i den, og jeg vil helst holde min blondine, med vaskebrædt, b-skål og J-Lo numse for mig selv. ;) :lol:

Hvor er det bare typisk - du må godt dreje hovedet a led efter andre kvinder - men din egen smukke kone vil du have for dig selv "some guyes take a beautyfull girl and hide her away from the rest of the world" - helt i orden, så burd du bare ikke selv være så kvindegal

AYA

Link to comment
Share on other sites

vi piger snyder med alt hvad vi kan - make-up, push-up bh (for større og bedre siddende bryster), push-up strømpebukser (for pænere fastere røv), bælter, underbukser og korsetter til at trække maven ind, afblegning og farvning af hår, barbering af ben, bikini-linier og under armenen samt plukning af bryn

Ja, i gør sgu ting ved jer selv som en brugvognsforhandler ville komme i kachotten for.

Ej, seriøst jeg har sgu været sammen med en del forskellige piger (ikke 2 er jo i reglen ens <_< ), og det er ikke ubetinget de flotteste der er sjovest at være sammen med :rolleyes: ;)

Min nuværende kærste *kigger sig til begge side* har da lidt brede hofter - men hey, hvad gør det bare hun laver knibeøvelser :devil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share