protein pulver i kina


iksåkreativ
 Share

Recommended Posts

Well, der verserer jo netop en større mælke-skandale i Kina.

Det har vist sig at mælkeproducenterne har fyldt deres produkter med melamin for at øge protein-indholdet, hvilket har medført et voldsomt antal melamin-forgiftede personer, så du skal ihverfald håbe at den samme trang til "optimering" af diverse produkter ikke har ramt prot-pulver producenterne.. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jeps, jeg ved at Rasmus, ejeren af bodylab, på et tidspunkt har gjort uhyre meget ud af at poientere, at bodylab IKKE benytter produkter fra Kina, netop pga af mælkeskandalen ...

Det der med at man skal være bange for hvad der er puttet i af præstationsfremmede stoffer, er oftest helt ude i hampen, medmindre vi snakker super advandcerede og oversmarte produkter - man kan være ret sikker på, at producenter, ikke smider for en formue af den slags, i produkter der stort set intet koster at fremstille (såsom protein og kreatin) med vilje .... derimod har man før hørt om, producenter af prohormoner osv, der også laver andre produkter, ender op med rester i produkterne, fordi det samme udstyr benyttes, så det kan være en fordel at undgå at handle hos sådane producenter.

Mvh

Helio

Edited by heliotropen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share