Sign in to follow this  
Followers 0
apprenti

Now I'm fat n plaintive. After I'll be a fucking T-REX!

212 posts in this topic

På vej hjem fra træning her i morges tænkte jeg, jeg hellere må oprette en log. Nok primært for at holde migselv lidt i gang med træningen.

Status:

MOL's mest narcisistiske medlem.

181 cm, og i skrivende stund 81,2kg, og 24år.

Blå øjne og blond hår. Jep, blondine af udseende og sind :laugh:

Nå til træningen:

Jeg havde lidt boksetræning,som er det jeg gør mest i for tiden, kl 8 i morges. Jeg var noget usikker på om jeg burde træne da min tommelfinger fik et ordentlig slag i boksetræningen i lørdags. Fingeren var temmelig øm i morges stadigvæk, men man skal jo ikke bruge tomlen til meget i boksning så jeg nuppede to panodiler og tog af sted. Det var muligvis ikke det smarteste. Jeg fik da også af vide i lørdags da jeg til fest af to veninder, hvor den ene læser medicin og den anden kiropaktor at jeg nok burde holde 4dages pause. En kammerat der er tidligere DK mester i Thaiboksning i ~65kg klassen anbefalede mig to dage restituation. Jeg fik 39timer - det er da tæt på 2 dage :smile:

- Jeg synes ikke jeg er specielt pivet og de to panodiler jeg slugte var også de sidste i en æske med 10 styks som jeg købte for ca 4 år siden.

Morgentræning er normalt ikke lige mig og da jeg så der ikke var nogen jeg kendte og næsten udelukkende var tøser til stede, var det ikke decideret opmundtrende. Det er da meget rart at have noget kønt at kigge på til træning, men når det gælder boksning vil jeg helst have en træningsmakker af samme køn som matcher mig nogenlunde i højde, dræjde og kondi, samt en der kan få den sidste aggresivitet frem i mig. Det er sjældent piger at på samme måde hepper/provokerer som mænd gør - og det er nok også godt det samme :tongue:

Jeg endte med at min træningsmakker blev en ca 55kg pige, men hun gav den god gas selvom hendes hårdeste slag momentmæssigt nok svarer til mine jabs efter 1½times træning :tongue:

Det var god en rigtig god omgang træning da træneren ofte var henne og holde slagpude, samt konkurrede med mig i spurtintervaller ect. Træningen varede kun en time, men det var fint nok og alt i alt en fin træning! Det bedste var dog at efter træningen havde jeg en boblebad helt for mig selv i rigtig lang tid! - Det er sjældent det sker FitnessDK i Frederiksberg på de tidspunkter hvor jeg normalt træner. Så jeg lå og flød på både ryg og mave det meste af tiden. Kun de sidste to minutter kom der to (Unkrainiske?) tøser så jeg skulle side normalt.

Jeg regner med at tage til boksetræning igen i aften kl 20, men nu må vi se om der er plads. Ellers laver jeg nok noget styrketræning. Det har jeg heller ikke gjort i lang tid og når jeg gør er det ofte lige tre sæt ryg og to-tre andre muskler. Aldrig noget seriøst, desværre. Jeg tror jeg skal 3år tilbage før at jeg har gennemført/fulgt et program der løb over 8-10uger :unhappy:

- men det er jo prioritering. Jeg foretrækker boksningen...

Nå, jeg vil slutte. Jeg skal have timer på Copenhagen Business School(CBS), Dalgas Have 11.40. Et fag der hedder Mundtlig interaktion - Jeg læser Kandidat i engelsk og kommunikation - Cand. Ling. Merc, fremover nok CLM, hvis det bliver nævnt.

God mandag!

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er jeg kommet hjem efter 1½t boksetræning. Det var sgu meget lækkert at få trænet to gange på én dag. Mine knoer er dog lidt ømme, men så ved jeg da også jeg har lavet lidt.

Normalt træner jeg kun mandag, torsdag og lørdag, så det var lækkert at få trænet lidt mere end jeg plejer.

Min "forberedelse" til aftentræningen var dog temmelig ringe! Til middagsmad spise jeg på skolens kantine hvor jeg fik ca 200g farsbrød, 2 frikadeller, ris og noget sovs med champignon og skinke samt bagte gulerødder. Så en god portion protein, vel en 500g kød, og nogle kulhydrater.

Min eftermiddagsmad var bare 2 skiver rugbrød med en nogle tykke skiver spegepølse, en håndfuld tomater og lidt fiskeolie.

De to måltider er sådanset fine nok, men min aftensmad var dog virkelig fesen!

Jeg havde tænkt min bare at spise de tre restererne skiver rugbrød med noget godt kødpålæg samt nogle grøntsager. Da jeg løftede den nederste skive kunne jeg se der var mug på så jeg spiste ikke nogen af de tre skiver selvom der ikke var noget mug på de to øverste skiver. Så min aftensmad blev 1l minimælk to styk rød peberfrugt og en kop kaffe :sneaky2:

- vel noget der minder om 500kcal - ikke optimalt når jeg normalt forbrænder over 1000kcal på 1½times boksning. Dette er kun et bud, men jeg vil mene det er deromkring når man giver den god gas.

mit post workout meal var 60g proteinpulver mens jeg badede og nu hvor jeg er kommet hjem har jeg, i mangel af bedre, kværnet 60g ckooladekrymmel, Choko flakes hedder de, som normalt putter på lagkage :laugh:

Jeg skal flytte på lørdag så jeg forsøger at holde mit køleskabsindhold på et minimum, men pt er det mere eller mindre tomt. Der står noget marmelade, tre friske røde chilier, om 1½l mælk. De første to ting har jeg dog ikke tænkt mig at gå i krig med. Så desperat er jeg dog ikke for at få lidt kulhydrater :laugh:

Nu vil jeg læse lidt forhandlingskommunikation til i morgen = jeg går i brædderne et kvarter efter jeg starter med at læse :tongue:

Det er dog et superfedt fag, så det er ikke fordi det ikke interesserer mig. Jeg havde et fag der hedder forhandlingsteknik og-strategi på Bacheloren og det er fedt at få tingene suppleret mere yderligere information!

Anygay. Sov smukt :slut: / god morgen :tongue:

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites
Min "forberedelse" til aftentræningen var dog temmelig ringe! Til middagsmad spise jeg på skolens kantine hvor jeg fik ca 200g farsbrød, 2 frikadeller, ris og noget sovs med champignon og skinke samt bagte gulerødder. Så en god portion protein, vel en 500g, og nogle kulhydrater.

500g protein i den omgang der, lad mig lolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
500g kød i den omgang der, lad mig lolle.

hehe. fixed - Du ved jo odt hvad der skal stå :tongue:

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Træning:

Jeg skulle have været til lidt hygge med min studiegruppe i aftes, men det blev aflyst da to af dem i dag fik til opgave at lave en præsentation på torsdag :nahnah:

Min normale træningsmakker fortalt i går aftes at der på Østerbro, Fitnessdk Nygårdsvej, er en god boksetræner som fokuserer meget på teknik. Så jeg tog derfor derop i eftermiddags, da jeg godt vil have finpusset min teknik. Jeg kunne ikke nå det til den lektion der hedder "boksning" så jeg nuppede den lige efter, "motionsboksning". Men hold da op en skuffelse. Jeg tror på en time jeg slog i alt 15min :dry:

Den største skuffelse var nok da vi skulle lave chin-ups og jeg så kun kunne tage 10 :laugh: (note to self, begynd at træne chins!)

Jeg holder dog på at det er fordi jeg ikke er vant til at tage chins med håndbind på. Det var ikke nemt at få noget ordentligt greb! - indsæt smiley der symboliserer :Dårlig undskyldning!: - Kan man eventuelt få en smiley der ligner Sidney Lee? Det ville passe perfekt ind her, tror jeg :laugh:

Måske en blaning af disse fire smileys udgør en "Sidney"? :slut::chicken::4crutches::cry3:

Back to topic. Resten af tiden var armsttrækkere, maveræning, lunges og lidt blandet cardio. Jeg snakkede med en af dem der plejede at komme der, der sagde der er stor forskel på den time jeg havde været til og den forinden. Lidt irriterende at jeg ikke var til den før! Jeg må lige prøve igen når jeg får tid at tage til boksningslektionen i 2100.

Samme gut sagde også at Thomas Damgaard underviser i Valby så det kan da være jeg skal derned på et tidspunkt. Jeg synes det er meget rart at se hvordan folk træner de forskellige steder for at få lidt variation.

Men jeg fik da trænet lidt, samt cyklet de 2x5-6km der er fra Frederiksberg til Østerbro - det er jo altid positivt. Så jeg har da fået opfyldt de 30min motion om dagen som man "skal" :laugh:

Mad:

Spiste igen på kantinen til middags. Det skal måske lige siges at årsagen til jeg ikke har skrevet morgenmad er fordi det ofte er meget uinspirende = Havregryn med mælk, eventuelt kakaopulver, eller bare havregrød. Min middagsmad var en god portion Hellefisk, små bagte kartofler, lidt salat og så kom jeg vist også til at købe en kokostop. For at gøre det endnu "bedre" så købte jeg også nogle Antonberg marcipanæg, 250g, da jeg var ude og handle. Det har vist ikke helt været den sundeste dag, men skal jo heller ikke leve som en eller anden sundhedsfreak! - især ikke, når man ikke er det :tongue:

Mine marketingsbøger trækker utroligt meget i mig lige pt og jeg får en pludselig ubendelig trang til at læse 75 sider om "Building and Managing Corporate Brand Equity" :dry:

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mit internet var nede i går fra kl ca 18-?, men jeg fik heller ikke rigtigt trænet :laugh:

Med mindre man ser ½times trommeslagning som træning... Jeg fik lidt sved på panden men så heller ikke mere...

Nogenlunde det samme gjorde sig gældende i eftermiddags. Jeg skal dog til boksning i aften og jeg glæder mig sgu! Min venstre tommelfinger er dog stadig lidt øm og jeg har ikke fuld bevægelighed hvilket er lidt irriterende!

Jeg skal flytte i weekenden så i aften bliver sandsynligvis den sidste træning i denne uge med mindre jeg finder på at løfte lidt vægte i morgen eller lignende.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så kom der endelig pause i Man City-FC kampen. 0-0 er fint nok som halvlegsresultat.

Træning:

1½ times boksning. Vi var ikke så mange i dag, hvilket altid gør det lidt hårdere da vores træner så vælger nogle andre slagserier der er fysisk og teknisk mere krævende da han har tid til at rette på vores slagteknik.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg var ikke supermotiveret. Det kunne jeg mærke allerede fra dagens start. Normalt vågner jeg med et smil på læben og glimt i øjet der holder hele dagen, men i morges gad jeg godt nok ikke ret meget.

Min faste træningsmakker/sparringspartner var der ikke, hvilket jeg godt vidste, men jeg fandt en gut der havde trænet lidt forskellige kampsporte og også boksning før så det var fint nok. Jegfølte ikke rigtigt jeg havde energien og jeg gav også lidt for hurtigt op, når det blev rigtigt hårdt. Efter træningen kunne jeg også se at siderne i den nederste del af min trøje ikke var gennemblødt. Normalt er hele min trøje våd, som hvis jeg havde stået under en bluser.

Efter træning kunne jeg også mærke at mine venstre tommelfinger var blevet lidt mere øm, hvilket vel er naturligt nok og at par af mine højre knoer var også en smule ømme. Det er lidt uforståeligt eftersom jeg ikke synes jeg havde den store energi, ikke slog særlig hårde slag og ikke ydede ordentligt. Men så er det fint nok mine hænder kan få en pause henover weekenden.

Mad:

Dagen startede som sagt lidt dårligt. Til trods for at jeg først skulle have lektioner kl 9.50 gad jeg ikke rigtigt op, hvilket resulterede i at jeg ikke nåede at få morgen. Dårlig stil! Min morgenmad fik jeg først kl 10.45 og det var bare en proteinbar og en banan.

Bortset fra morgenmaden har jeg ellers spist fint og vel også tro jeg havde indtaget mellem 2500-3000kcal inden jeg tog til boksning.

Alt i alt ikke den bedste dag, så nu skal det bare ende godt med at FC vinder 0-1 over City!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke rigtigt trænet de sidste par dage da jeg skulle flytte - medmindre man ser det plus rengøring som motion...

Jeg regner også først med at være til boksning på torsdag.

Jeg overvejer dog at lave en smule styrketræning senere i dag, men nu må vi se. Lige pt kræver uni en del tid og der skal jo også være plads til lidt hygge hjemme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stadig ingen træning...

Aftensmad:

Karry suppe. Jeg var egentlig lidt skeptisk da det er færdigvare fra Mou, men den overraskede ganske positivt. Det er alt for sjældent jeg spiser suppe, men den her smager faktisk ganske godt og det til trods for at det er frostvare.

Jeg smed 200g kylling i for at få lidt protein da jeg ikke forventede der var ret meget andet end kulhydrater i suppen. Efter at det havde kogt lidt kunne jeg se der var lidt kyllingestykker, men næppe meget mere end 50-75g ud af den halve liter.

For at give den et lidt sødt pift smed jeg også nogle sukkerærter i. Sødme er, efter min mening, ofte en af de smagsløge som bliver brugt alt for lidt i madlavning.

Det er cola der er i glasset :bigsmile: - jeg har lige flyttet og mine vinglas var det eneste jeg gad vaske op i går...

post-8595-1236194241_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er kommet hjem efter 90min boksning. Dejlig hårdt! Opvarmingen var dog lidt fesen. Der var rigtig mange tøser i dag som ikke gad give den en ordentlig skalle, men jeg forsøgte at kompensere for det ved at give mig lidt mere i slutningen hvor der var indlagt spurter. Jeg løb som en af de sidste så jeg kunne lave god afstand til dem foran og på den måde få ordentlig fart i løbet.

Vi lavede nogle gode slagserier som trak tænder ud. Min faste makker var der dog ikke i dag, men jeg fandt sammen med en gut der var god til at give sig fuldt ud hvilket gør at vi begge kommer op i det højeste gear. Han var dog ikke så god til at holde plethandsker, hvilket var lettere irriterende. Det var for nemt at få ham slået tilbage tiltrods for at han nok vejede en 15kg mere end jeg. Især når vi lavede en hug serie v-h, v-h-v-h blev han på det sidste slag, hvor jeg lade godt med krop i og fik den højre godt afleveret, var han lidt shaky. Det blev dog bedre jo længere hen i træningen vi kom.

Det er ofte svært med nye makkere når man ikke helt kender hinandens teknik og slagkraft.

Jeg lavede lidt skuldertræning bagefter bl.a. for lige at få lidt mere kraft i mine slag. 3 sæt DB lateral raise, en 14kg hvis jeg ikke husker forkert og 3 sæt DB seated rear lateral raise, 20kg(jeg laver næsten altid DB øvelser jeg ved ikke helt hvorfor :laugh: ). Jeg tror snart jeg skal lægge et program så jeg kan få styrketrænet lidt, der er jo ingen styrke i min krop længere... Det er også begrænset hvor meget jeg får ud af armstrækkere, rygbøjninger og mavebøjninger til boksning. Det meste er syretræning. Og når vi laver rygbøjninger bliver min ryg aldrig syret til, jeg ville kunne blive ved. Jeg har førhen godt kunne lidt at lave rygøvelser, men, ja, jeg har ikke styrketrænet i lang tid. Det må være tid til at jeg kommer lidt i omdrejninger og får lavet lidt styrke som supplement til mit cardio.

Af en eller anden årsag syntes en reseptionist af vi var nogle stykker som skulle smage en proteinbar med ny smagsvariant - karamel, mandler og chokolade. Damn den var lækker! Hvis ikke cdet var fordi jeg næsten ingen mønter havde, havde jeg også købt en som jeg kunne sidde og guffe nu :laugh:

Men de må gerne udlevere smagsprøver lidt oftere til os kunder :tongue:

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er "lige" kommet hjem fra 90min boksetræning og lidt styrketræning. Puh, det var en hård omgang!

I weekenden er det altid en anden træner der tager over og jeg er sjældent særlig tilfreds med træningen - der er for meget cardio efter min mening. Denne gang var ingen undtagelse. En masse englehop, løb andre rytme/gymnast lignende øvelser. Jeg når altid at tænke nogle gange den første havle time om det er aerobic eller bodycombat jeg har meldt mig til? :nonono:

Da vi så endelig skulle igang med slagserier startede vi ud med plethandsker, hvilket er fint nok, det elsker jeg altid! men gentlemand (Finn) som jeg jo er så gav sendte jeg en masse plethandsker videre o lige pludselig var der ikke flere, men vi var stadig to par der ikke havde handsker :mad:

Så vi skulle lave v-h, v-h-vh serie og v-h-vhug-huppercut serie hvor vi slår på hinandens handsker. Især sidste sidste slagserie blev lige til at lukke op og sk*** i! Vi skulle dog køre øvelsen en tre-fire gange, så efter de to første fik vi byttet os til et par plet handsker.

Nu følte jeg endelig der var lidt boksetræning over det. Så skulle træneren selvfølgelig ødelægge det med 5min sprællemands- og "skiløber"øvelser. Det er hårdt, hvilket er fint, men har bare ikke fandens meget med boksning at gøre. Jeg kan udemærkeret forstå at vi skal have god kondi, men det kan man få på mange måder. En hård slagserie kan sagtens trække tænder ud så hvorfor ikke bare benytte sig lidt af det og så holde sig til cardioøvelser i opvarmingen?

Anyway, vi lavede bagefter nogle fine slagserier igen på plethandsker, slagpude og boksepude. En hård træning, men ca 15-20 min for lidt boksning efter min mening.

Bagefter styrketrænede jeg ca 45min.

4*10 14kg DB lateral raise.

12*20 DB bent over rows

12*26 -||-

12*30 -||-

10*32 -||-

lidt biceps og tri

og til sidst

10*20 db incline bænk

12*24

12*26

8*28 FAIL!

Jeg regner med at lave et program som jeg vil starte med næste uge igen som jeg tager på dage hvor jeg ikke boker så jeg kan få lidt styrke i min krop igen - som det kan ses ovenfor trænger det tydeligvis :dry: . Jeg har en eksame mandag d. 16 så det bliver først derefter jeg starter...

Gos weekend!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lidt træning her til aftes:

Jeg tog lidt flyers i en maskine med en 55-60kg eller deromkring. 4 sæt lige inden vi skulle boksetræne sådan at armstrækkerne i opvarmningsrunden ville gøre lidt nas :devil: Af en eller anden grund virkede dog ikke rigtigt, nærmest var det lige modsat, men så må jeg jo bare sætte vægten lidt højere næste gang.

Boksetræningen var rigtig god med nogle nye serie hvor man ikke ved hvad man skal bokse. Afhængigt at hvad træneren fløjter skal man en lave en v-h-v-h, v-h-v-h-v-h kombination eller bare slå hårdt. Dette er mentalt meget hårdere fordi der ikke var nogen rytme i hvornår træneren fløjtede. Normalt ved man at de næste 20sek skal man slå v-h-v-h, hårde, hurtige eller ligenende.

Der var masser af hugs til plet :wub: - min træningsmakker var dog ikke helt så glad da han havde fået ondt i hænderne efter en slagserie hvor jeg gik amok med hugs i 30sek :tongue:

Fin træning! Da vi tog de sidste strækkere inden nedkøling var brystet stadig foruroligende upåvirket. Så jeg tog lidt DB bænk bagefter. Mens jeg sidder og skriver nu kan jeg dog godt mærke mine skuldre hvilket altid er et godt tegn - Så har jeg gået lidt til den til træningen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvorfor begynder du ikke til rigtig boksning? Der er da ikke meget ved motions-boksning. Heller ikke selvom den har været i marketingsmaskinen og kom ud som Bodycombat :tongue:.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hvorfor begynder du ikke til rigtig boksning? Der er da ikke meget ved motions-boksning. Heller ikke selvom den har været i marketingsmaskinen og kom ud som Bodycombat :tongue:.

hehe. Fordi jeg ikke ønsker at ødelægge mit prettyboiface :tongue:

Mere seriøst, så det jeg går til kaldes motionsboksning. Bodycombat har jeg ikke prøvet, og der er også for meget spark i det og anden underligt tingelstangel - Jeg har stået og luret på det nogle gange...

Vores træner er skam også rigtig boksetræner, men vi slår ikke på hinanden, hvilket er den eneste forskel mellem boksning og den motionsboksning vi laver. Jeg ved der er mange forskellige slags trænere ude i landet og jeg har også prøvet hvor motionsboksningen mere føltes som én lang opvarmningstime og så med lidt slag til sidst.

En gang i mellem har jeg været på Østrebro hvor der også er en god træner. Jeg har dog kun et par gange bokset med boksehjelm, men det var sgu meget sjovt! Problemet er at jeg skal enten til Valby, hvor Thomas Damgaard er træner, eller Østrebro. I Fitdk på Frederiksberg(Falkoner Allé) slår vi aldrig på hinanden - eller min faste makker og jeg gør hvis paraderne ikke helt sidder som de skal og der er plads til et venstre jab. Eller hvis man i en undvigelsesserie ikke er hurtig nok, så bliver man ramt af en plethandske...

Så det er vel mest af dovenskab jeg "kun" er i Frederiksberg. Det er lidt nemmere at have 2-3km til træning, end 7-8km til Østrebro og Valby(tror der er 5km)

Men du siger da bare til hvis der er en skjult udfordring :tongue:

- Så må jeg se om min træningsmentalitet er bedre end Sidney Lee's :laugh:

Edited by apprenti

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vores træner er skam også rigtig boksetræner, men vi slår ikke på hinanden, hvilket er den eneste forskel mellem boksning og den motionsboksning vi laver. Jeg ved der er mange forskellige slags trænere ude i landet og jeg har også prøvet hvor motionsboksningen mere føltes som én lang opvarmningstime og så med lidt slag til sidst.

Nogen vil argumentere for at dette er en ganske væsentlig forskel :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nogen vil argumentere for at dette er en ganske væsentlig forskel :laugh:

Bestemt, det giver et helt andet kick, men i forhold til det fysiske er der ikke nogen forskel - hvilket var det jeg havde i tankerne. Jeg går ikke med nogen spirende amatørbokser i maven så derfor ser jeg det ikke som den store nødvendighed. Men det er da helt sikkert at træningen mentalt bliver anderledes hvis man ved at man skal konkurrere mod en modstander!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Men du siger da bare til hvis der er en skjult udfordring :tongue:

Er det en åben invitation? :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bare i orden. Jeg er ganske sikker på, at Motionsboksning er hårdt. Og hvis det er det primære mål, så er det jo fint.

En udfordring: så skal det være en kamp uden handsker og uden regler... jeg går selv til Wing Tsun. Og vi kan ikke lide regler :bigsmile:

Edited by Paven

Share this post


Link to post
Share on other sites
Er det en åben invitation? :smile:

Det kommer meget an på hvilken vægtklasse du er i! :laugh:

- Kan se Du bor i Århus, men det kunne måske være at man vil næste MOL-træf kunne lave noget kamptræning, der er jo en del der går til de forskellige ting her på MOL - om ikke andet kunne det da være sjov at prøve lidt kræfter på en anden måde end styrketræning.

Bare i orden. Jeg er ganske sikker på, at Motionsboksning er hårdt. Og hvis det er det primære mål, så er det jo fint.

En udfordring: så skal det være en kamp uden handsker og uden regler... jeg går selv til Wing Tsun. Og vi kan ikke lide regler :bigsmile:

Tror jeg står over! :laugh: I så fald skal jeg i en del måneder tages under vingerne af nogle kammerater. Den ene er tidligere DK mester i Thai og en anden er noget sortebælte i karate.

Nå jeg vil smutte på arbejde. Jeg skal mødes med (kvindelige)modeller hvor vi skal lave lidt intern branding for Nokia i forbindelse med 5800. Det skal nok blive underholdende, men jeg har ikke selv fået en telfon endnu :dry: og der er noget tid siden jeg var på kursus hvor vi legede med den! Efter planen skulle jeg dog få den i næste uge - da den er i restordre og kunder samt eksterne konsulenter og ambassadører bliver sat højere end jeg :unhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bare i orden. Jeg er ganske sikker på, at Motionsboksning er hårdt. Og hvis det er det primære mål, så er det jo fint.

En udfordring: så skal det være en kamp uden handsker og uden regler... jeg går selv til Wing Tsun. Og vi kan ikke lide regler :bigsmile:

WT er ok, men det er påfaldende de ingen kæmpere har i MMA, Emin Boztepe er endda blevet inviteret så vidt jeg ved. :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
WT er ok, men det er påfaldende de ingen kæmpere har i MMA, Emin Boztepe er endda blevet inviteret så vidt jeg ved. :laugh:

Jeg er stadig en novice, så jeg kan ikke give et uddybbende svar. Men jeg spurgte en af vores instruktører om præcis det samme. Og sagen er den, at der er regler i MMA, og derfor mener mange WT'ere ikke, at det er den rette arena for dem.

For nogle år siden var der 2 WT-kæmpere, der rejste rundt i KBH og udfordrede alle, der ville kæmpe. Der var en del boksere og thai-boksere bladt udfordrerne, og de fik alle klø. Så jeg tror bestemt, at de kunne gøre sig i MMA, hvis det var.

Men så godt er jeg bestemt heller ikke inde i det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg er stadig en novice, så jeg kan ikke give et uddybbende svar. Men jeg spurgte en af vores instruktører om præcis det samme. Og sagen er den, at der er regler i MMA, og derfor mener mange WT'ere ikke, at det er den rette arena for dem.

For nogle år siden var der 2 WT-kæmpere, der rejste rundt i KBH og udfordrede alle, der ville kæmpe. Der var en del boksere og thai-boksere bladt udfordrerne, og de fik alle klø. Så jeg tror bestemt, at de kunne gøre sig i MMA, hvis det var.

Men så godt er jeg bestemt heller ikke inde i det.

Ja det har jeg også hørt, desværre blir' man jo nødt til at kalde BS. Alle andre kæmpere fra diverse kampsporte bliver også nødt til at indrette sig under de gældende regler, så det burde WT folk også kunne, teknikkerne er jo ikke udelukkende baseret på at prikke i øjne og hive i pikken :smile:

Men lad os nu ikke gøre denne log mere tough end den er, motionsboksning = ghey

Edited by Søren W

Share this post


Link to post
Share on other sites

Undskyld apprenti hvis det bliver for meget traadkapring... Har selv traenet WT i ca. 2 aar, og intet ondt om systemet eller traenerne, kun om nogle af elevernes engagement :p

Soeren: Der er absolut ingen grund for en WT'er at stille op til MMA, da formaalet med WT er at kunne forsvare sig selv i en selvforsvarssituation og ikke at stille op i sportskamp.

At nogle folk tror de bliver guder af at traene WT fordi markedsfoeringen for et par aar siden var at det var det bedste selvforsvarssystem er dog en stor joke. Det er udoeveren og ikke stilarten som goer en kaemper god.

Paven: "For nogle år siden var der 2 WT-kæmpere, der rejste rundt i KBH og udfordrede alle, der ville kæmpe. Der var en del boksere og thai-boksere bladt udfordrerne, og de fik alle klø. Så jeg tror bestemt, at de kunne gøre sig i MMA, hvis det var." Det lyder da som en flok idioter, for det foerste beviser det intet og for det andet er det ikke noget man boer se op til.

Desuden vil jeg paastaa at de fleste som traener MMA tager deres sport mere serioest end de som traener WT, de faar sparret en del mere og er derfor mere vant til at blive slaaet i hovedet end den gennemsnitlige WT'er.

Din handskejoke illustrerer jo meget godt hvor lidt du desvaerre faar sparret, (jeg ved I ikke sparrer uden handsker, det er jo hjernedoedt) nu ved jeg jo ikke hvordan I traener paa Fyn og det er efterhaanden laaaaaaaaaenge siden jeg har traenet, men ved at de I WT centret har baade fighter fit (sparringshold) og street vale tudo (som ikke har noget med WT at goere, men ham som traener holdet fik lov af Dai Sifu at flytte sit hold til WT centret, www.streetvaletudo), saa man kan faa lavet andet end tekniktraening. Der er ogsaa BJJ med flere (eller er det kun Iran?) sortbaelter.

- Hvornaar har du sidst traenet uden regler paa et alment pensum/teknikhold? Aldrig, og det vil du forhaabentlig aldrig komme til.

Det blev lidt hurtigt og rodet, men jeg er lidt ligeglad, opret en profil paa martialarts.dk og soeg WT vs verden, saa skal du nok faa flere dages laesestof, det har vaeret superb gossip de sidste 8 aar.

Edited by MamboMads

Share this post


Link to post
Share on other sites
Undskyld apprenti hvis det bliver for meget traadkapring...

Helt fint, altid godt med en lille diskussion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Der kommer en længere update en gang i morgen.

Jeg har haft travlt med lidt eksamen og en masse familehygge + min kæreste skulle lige placere min router så den var lidt mere skjult hvilket har gjort at jeg ikke har haft net i snart en uge nu fordi hun havde byttet rundt på to tre kabler så de slet ikke passede :mad: - Så hun blev naturligvis straffet og har nu fået titlen x :laugh: (Det er naturligvis ikke årsagen til brudet)

Rent træningsmæssigt har jeg fåliet cyklet dt og selvfølgelig motionsbokset. Har sågar styrketrænet en smule :w00t:

Det med cykling bliver helt klart sjovere fremover. Jeg har lige rengjort cyklen, smurt den, strammet bremser ect. og skiftet pedaler samt fjernet mine midlertidige skærme.

Normalt plejer jeg kun at cykle en 50-60km ad gangen men nogle kammerater fra Slagelse insisterer på at jeg skal med til (hygge)fodboldtræning om søndagen så det ender nok med at jeg cykler til salgelse om lørdagen. Drikker mig i hegnet og spiller fodbold søndag og cykler hjem mandag morgen(jeg har først lektioner kl 11.40). Der er ca 90-95km så det er jo en fin tur.

Inden rengøring så min cykel således ud:

post-8595-1237831184_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0