Den store kampsportstråd


incognito
 Share

Recommended Posts

tror du på at Sonnen vinder?

Jeg håber det inderligt, men har ikke den store tro på det...

Ja, selvfølgelig - af samme grund som gjorde jeg forudsagde, at Edgar ville slå BJ. Brydning+boksning > BJJ+MT :tongue:

Link to comment
Share on other sites

omvendt så synes jeg fanme der mange af de der wrestlere som ikke kan finde ud af få nok ud af deres g'n'p. Der ville man en gang imellem ønske at de ville gå efter en submission istedet for at slå sig trætte... Men det er måske bare mig..

Det så heller ikke ud som om det generede Silva synderligt, så i det tilfælde har du nok fat i noget.

Link to comment
Share on other sites

Fellow kamsportsgeeks,

Efter at have sneget mig i skyggerne af MO i længere tid og fedtet på tips, input mm. vil jeg da godt lige droppe en besked + bede om hjælp.

Først og fremmest: En skam at Silva ikke fik flere prygl (? øhh, I ved hvad jeg mener) af politikeren. Man han fik da så mange dask til bøtten, at koden knækkede og Silva skiftede fra portugisisk til engelsk... Noget han ellers ikke er meget for..

Udover det - tonsvis af fede kamp - et allround fedt card i stedet for mange andre, hvor det er main mellem to has beens og så 9 kampe med no names på undercarded, som jeg synes det er en del af (Både i UFC, Strikeforce og specielt hos Sauerland Boxing og andre bokse events).

I år havde jeg glædet mig til Pacman - Mayweather, men FW har vist vinket med kyllingeflaget, efter at Pacman eller er gået med til alle hans betingelser. Var ellers ved at arrangere en vegas billet, men de penge er sparet nu. Tror aldrig det bliver til noget (gir ikke meget for FW og hans unbeaten record, når man ikke stepper op, når der er bud efter en). Derudover er der ikke mange af dem, man husker som store champs, der er stoppet ubesejret - de er alle kommet tilbage efter nederlag.. Det handler vel netop om, at man skal teste sig af til grænsen??

Dernæst hjælp: Jeg er i gang med at træne til en boksekamp om 2½ mdr. Jeg skal gerne 4-5 kg ned i vægt for at nå vægt. Kan jeg samtidig indtage kreatin i forbindelse med træning, for at opnå mere muskelmasse/lavere fedtprocent, hvis jeg fx indtager ~4 g/dag i 4 uger + pause i 2 uger??

PT er mit BMI 25, jeg er 31 år, jeg taber pt ca ½ kg om ugen. Jeg træner pt ca 5 gange om ugen - det hele er konditionstræning (+ hvad man nu laver til boksetræning af armstræk mm) så kører pt ingen tung vægttræning.

Håber på at der er nogen, der har et fornuftigt svar eller fremgangsmåde.

Tak

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Oh hell f**king yeah! :w00t: :4thumbup:

Strikeforce HW-turnering er en kendsgerning

Endelig sker der noget på sværvægtsfronten, efter hvad der synes som endeløse forhandlinger.

Fedor vs. Big Foot

Kharitonov vs. Arlovski

Werdum vs. Overeem

Barnett vs. Rogers

De to første kampe finder sted d. 12. februar. Det bliver spændende at se Kharitonov tilbage - selvom jeg frygter han i den grad er over the hill. Arlovski har brug for en sejr efter en stribe af nederlag - har ikke vundet siden han blev KO'et mid-air af Fedor.

Det bliver som altid fedt at se Fedor, og jeg forventer han hiver sejren hjem relativt sikkert, selvom Silva ikke just er en walkover. Jeez, har I set den mand? :crazy:

Er der nogen der kan svare på, om Barnett er clearet til at kæmpe i USA efter han blev nappet med fingrene i kagedåsen?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Så startede den store sværvægtsturnering i Strikforce igår, hvor Fedor mødte Silva.

Nu har jeg ikke set mange kampe med Fedor, da jeg mere har fulgt UFC. Efter at have set kampen i morges var jeg skuffet over "verdens bedste" MMA'er. Hans mangler i ground game er store også er han umiddelbart alt for let til sværvægtsklassen.

Dette blev virkelig udstillet i kampen mod Silva, hvor Fedor blev afstraffet i 2. runde. Lidt ærgeligt dog at lægen stoppede kampen i pausen mellem 2 og 3 runde.

En eventuel semi mellem Overeem og Silva kan blive nasty

Link to comment
Share on other sites

Snøft, det ser ud til den sidste kejser er færdig. Det ser ud til at Fedor ikke har udviklet sig med sporten de senere år. Han kan ikke klare sig længere med blot at træne med de samme venner i Rusland hele tiden. Jeg tror dog ikke han er motiveret nok til at rejse til en anden camp og arbejde med verdensklassekæmpere dagligt. Selv om han snakkede om at det var sidste gang i går tror jeg vi ser ham en enkelt gang til i buret. Forhåbentlig ikke mod Alistair Overeem, men en modstander, der kan slås komfortabelt så The Last Emperor kan slutte ordentligt af. Den bedste HW nogensinde, uden tvivl.

Link to comment
Share on other sites

Så startede den store sværvægtsturnering i Strikforce igår, hvor Fedor mødte Silva.

Nu har jeg ikke set mange kampe med Fedor, da jeg mere har fulgt UFC. Efter at have set kampen i morges var jeg skuffet over "verdens bedste" MMA'er. Hans mangler i ground game er store også er han umiddelbart alt for let til sværvægtsklassen.

Dette blev virkelig udstillet i kampen mod Silva, hvor Fedor blev afstraffet i 2. runde. Lidt ærgeligt dog at lægen stoppede kampen i pausen mellem 2 og 3 runde.

En eventuel semi mellem Overeem og Silva kan blive nasty

Hans ground game er da ikke dårligt(men nok heller ikke det bedste), men som kommentatoren sagde var der en 40-45lbs vægtforskel hvilket sgu nok var en rimelig stor mundfuld selv for Fedor. Men det er jo det der tidligere har gjort at han er blevet fremhævet fordi han kunne vinde selvom han var mindre og selvom han mange gange blev presset helt enormt.

Synes sgu også det kunne have været cool hvis de i en kamp af den kaliber(hvilket nok også var grunden til at kampen ikke blev stoppet i løbet af anden runde) havde ladet Fedor selv bestemme om han havde lyst til tredje runde. Når han slutter med et submissionforsøg er han jo nok stadig nogenlunde frisk i pæren.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Svær kamp at dømme. Kampmann rammer flest gange 79-51 over de tre omgange fordelt på 33-10, 27-22 og 19-19, så ingen tvivl om at hvis det kun galt om at ramme ville Kampmann vinde. Der er heller ingen tvivl om at Kampmann vinder den første runde og egentlig burde den også ligge lige til højre benet at Diego vandt 3 omgamg.

jeg har egentlig også Diego til at vinde anden omgang i og med at de ramte hinanden nogenlunde lige meget, men Diego styrede Octagonen og ramte med hårdere slag. Diego ryster også Kampmann i midten af anden runde med et hook og presser Kampmann meget til sidst i runden, at Kampmann så rammer flere gange med nogen jabs tæller bare ikke så meget.

Derfor mener jeg ikke at det var en skandale at Kampmann tabte, som et dansk medie udtrykker det. I UFC bliver man bare honoreret for at være den aggressive part og det var Diego i de sidste runder. Pisse ærgeligt for det så ud til at Kampmann havde mere at byde på ligesom Shields kampen, hvor man tænker "var han bare lidt mere aggressiv ville han have vundet" (Hvilket er nemt nok når man sidder i sofaen).

Kampen i sig selv var en kanon kamp. Dana White var så begejstret at begge kæmpere fik $60.000 ekstra i posen for den gode kamp og der er allerede snak om en Kampmann vs Sanchez 2 :4thumbup:

Appropos tæt kamp så havde Rogan Kampmann som vinder mens White havde Diego

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig mener Dana White at Sanchez var den rigtige vinder, det er hans job.

Ok?

Unfortunately for Brilz (18-3-1 MMA, 3-2 UFC), the other two were Nevada State Athletic Commission judges, and Nogueira was awarded a split-decision victory. Following the evening's post-event press conference, UFC president Dana White admitted he didn't like the call, but he also said it's just the latest example of an increasingly important mantra: Never leave it the hands of the judges.

"I thought the decision was [expletive]," White said. "Listen, we're always in this position. I'm no [expletive] judge, but I thought Brilz won the fight.

UFC boss Dana White tweeted "Judges f**king suck again!! Fukuda got robbed!!!" after an unbelievable decision went for Nick Ring over Riki Fukuda by unanimous decision.

Bare et par eksempler. Jeg kan slet ikke forstå din post, jeg er ikke fan af Dana White, men han er ikke bange for at sige sin mening.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share