Kessler vs. Ward


vito
 Share

Recommended Posts

Godt indlæg. Spændende læsning! Personligt har jeg en fornemmelse af Kesslers hjørne - især Richard Olsen er meget old school og bare holder fast i de gamle træningstraditioner fordi; "Sådan har de altid gjort i CIK". Men det er vel meget alm. i boksning.

Link to comment
Share on other sites

Godt indlæg. Spændende læsning! Personligt har jeg en fornemmelse af Kesslers hjørne - især Richard Olsen er meget old school og bare holder fast i de gamle træningstraditioner fordi; "Sådan har de altid gjort i CIK". Men det er vel meget alm. i boksning.

Det kan man vist roligt sige. Hård sparring, og mere hård sparring, så kan Ricard stå og se boksning fem gange om ugen. :laugh: Ja, talenterne (og dem ser man unægteligt flere af i DK's største klub i DK'as største by, end andre steder) bliver hurtigt relativt hårde og erfarne i forhold til hvor "grønne" de er. Problemet er bare, at de fleste af dem enten bliver slidt op inden de fylder 20 (hvis de starter tidligt, Achmed Khattab, Kasper Poulsen, Nicki og Mikas Henriksen, Morten Scharff, the list goes on...) eller falder igennem så snart de skal op i nærheden internationalt niveau. Og så er der jo unikke talenter som Kessler. Så er spørgsmålet om han bare ikke ér bedre, eller han bare er dårligt taktisk forberedt. Jeg tvivler på han, uanset hvad, har det der skal til for at slå en som Ward, men han kunne næppe have været dårligere forberedt af sin træner end han var!

Link to comment
Share on other sites

Det kan man vist roligt sige. Hård sparring, og mere hård sparring, så kan Ricard stå og se boksning fem gange om ugen. laugh.gif Ja, talenterne (og dem ser man unægteligt flere af i DK's største klub i DK'as største by, end andre steder) bliver hurtigt relativt hårde og erfarne i forhold til hvor "grønne" de er. Problemet er bare, at de fleste af dem enten bliver slidt op inden de fylder 20 (hvis de starter tidligt, Achmed Khattab, Kasper Poulsen, Nicki og Mikas Henriksen, Morten Scharff, the list goes on...) eller falder igennem så snart de skal op i nærheden internationalt niveau. Og så er der jo unikke talenter som Kessler. Så er spørgsmålet om han bare ikke ér bedre, eller han bare er dårligt taktisk forberedt. Jeg tvivler på han, uanset hvad, har det der skal til for at slå en som Ward, men han kunne næppe have været dårligere forberedt af sin træner end han var!

Ja, så er det jo lidt tragikomisk, at R. Olsen netop har dikteret mere hård boksetræning til Kessler efter Ward kampen. blink.gif

Link to comment
Share on other sites

Ja, så er det jo lidt tragikomisk, at R. Olsen netop har dikteret mere hård boksetræning til Kessler efter Ward kampen. blink.gif

Og spændende om de så tager sig tiden til rent faktisk at se en kamp eller fem med Froch. For det man så i optakten til Kessler v Ward var bestemt ikke søde sager. Her lignede Froch, efter min vurdering, en af favoritterne til at vinde det hele.

Men det er selvfølgelig en af de finurlige ting ved boksning, at ét slag kan ændre det, og det slag har Kessler heldigvis stadigvæk i sig. Jeg tror stadig på, at han og hans bagland har lært lektien nu, efter både Calzaghe og Ward kampene, og så forhåbentlig retter op på de fejl og mangler der tydeligvis har været.

Omvendt, hvis pugilist har ret i, at Kessler måske inderst inde er blevet mæt og er blevet lidt demotiveret efter Ward kampen, så er der måske ikke så meget at sætte næsen op efter, som boksefan.

Link to comment
Share on other sites

Med hensyn til fremtiden, så er jeg faktisk alvorligt i tvivl om hvorvidt Kessler overhovedet bokser turneringen færdig. Jeg synes han på én gang virker mæt (han har tjent de penge han behøver) og psykisk nedbrudt. Selvtilliden og motivationen er der ikke 100% længere. Jeg har set mange boksere på forskellige niveau'er der får det der blik i øjnene, og derfra går det kun nedad. Jeg kunne godt have ham mistænkt for at få nogle skadesproblemer i træningen frem mod Froch kampen, så den ikke bliver til noget. Kommer han rent faktisk i ringen mod Froch tror jeg han bliver stoppet. Froch er en meget, meget hård hund, og det han mangler i bokseteknisk kunnen opvejer han rigeligt for i slagkraft, aggression, selvtillid og stædighed. Jeg tror han kan se at Kessler er såret, presser på og smadrer Mikkel fysisk og psykisk, så han giver op i den sidste halvdel af kampen...

Det minder lidt om en kamp, jeg så i USA for herrens mange år siden mellem Charles Brewer og Lonnie Beasley, hvor Brewer var den store stjerne, mens Beasley var blevet hentet ind på et sidste øjebliks afbud til en TV-kamp. Men alligevel knock out'ede Brewer. De følgende kampe var Brewer nul og nix og tabte to ud af tre kampe mod nobodys, og mange spåede, at chokket mod Lonnie Beasley havde smadret Brewer mentalt. Men efter en række genopbygningskampe vandt han tre år senere verdensmesterskabet.

Spørgsmålet er bare, om Kessler efter mere end 40 kampe og flere gange verdensmester har motivationen til at bruge to eller tre år på at arbejde sig tilbage. Eller om Super Six-turneringen var slutningen. Indtil det modsatte er bevist vælger jeg at tro på Mikkel Kessler som The Comeback Kid. Men jeg erkender, at det nok lige så meget er håb som overbevisning.

Link to comment
Share on other sites

Indtil det modsatte er bevist vælger jeg at tro på Mikkel Kessler som The Comeback Kid. Men jeg erkender, at det nok lige så meget er håb som overbevisning.

http://www.facebook.com/#/notes/mikkel-kessler/back-on-track/188091411972

Dear friends and fans,

It has now been some days since the fight in Oakland. I have had the time to evaluate what actually happened before, during and after the fight. Having done that, one thing is for sure: Andre Ward certainly picked the right tactic on the right day! He was better than me on the day and deserved his victory. I never really found an answer to his fast and difficult style - and that fact has kept me sleepless for several nights!

I would like to express my disappointment about my performance in Oakland - I did not perform at the level that I know I am able to perform at. Taking that into consideration, my team and I have used the last couples of days to evaluate the entire preparation and the actual fight. We have left no stone unturned.

We have now made a serious plan for how to move on. New resources have been implemented in the team, which gives me the necessary tools to act upon guys like Ward and Froch - fighters who do not give me the best opportunities to control the fight the way I like to control it.

And believe me I will do anything to beat Froch. Having the fight in my backyard with the support of my home crowd, I will not disappoint my fans and the experts who considered me one of the favourites to win this great tournament.

The training gloves are back on - and they will not be taken off before I am 110% ready for Froch. Thank you for the support in Oakland!

All my thoughts go to Volbeat! I hope you are on your feet again, Michael!

Nu må vi se hvad de har tænkt sig at ændre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share