"Grunder" til tun/æggesalater


KarlS
 Share

Recommended Posts

Hey folks!

Jeg elsker æg og tun, og endnu mere hvis de er blandet til tun eller æggesalater. Det er så dejlig let at smække på en par rugbrødder.

Her på det sidste har jeg brugt "Miracle Whip light" som 'sovs' eller hvad man nu skal kalde det :). Men det er ikke helt fedtfattig og/eller sundt i længden.

Er der nogen af jer der også laver disse salater, som har nogle gode forslag til hvad man kunne bruge som "grunder"?

Hilsen KarlS

Link to comment
Share on other sites

Hey folks!

Jeg elsker æg og tun, og endnu mere hvis de er blandet til tun eller æggesalater. Det er så dejlig let at smække på en par rugbrødder.

Her på det sidste har jeg brugt "Miracle Whip light" som 'sovs' eller hvad man nu skal kalde det :). Men det er ikke helt fedtfattig og/eller sundt i længden.

Er der nogen af jer der også laver disse salater, som har nogle gode forslag til hvad man kunne bruge som "grunder"?

Hilsen KarlS

Jeg bruger fromage frais eller græsk yoghurt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share