Sign in to follow this  
Tjockis

Ondt i knæet når jeg slapper af?

Recommended Posts

Hej,

Jeg har fået ondt i mit højre knæ gennem det seneste stykke tid, og det har været tiltagende her på det sidste. Det virkede som om det startede ved at jeg har vredet mit knæ lidt rundt (fordi jeg sidder på gulvet ofte med mine børn og tumler lidt rundt). Det kom, og gik igen. Her på det seneste har det dog desværre været mere konstant smerte.

Det mærkelige er faktisk, at det er når jeg slapper af ... Dvs. når jeg skal sove og ligger ned - nogle gange kan jeg ikke finde nogen position der er rar, særligt kan knæet ikke lide, at jeg ligger på siden, på ryggen er bedre. Derudover hvis jeg sidder på en stol og lader underbenene hænge, så gør det også ondt. Det gør også ondt når jeg går på den måde, at når jeg tager et skridt med venstre, så gør det ondt i højre, når jeg skal hive det ben frem.

Det gør ondt på indersiden og lidt fremad indeni knæet, så jeg har selv konkluderet mig frem til en skade på den inderste menisk, eller evt. noget omkring ledbåndene? I modsætning til mange andre, så gør det egentlig ikke ondt når jeg træner, det virker som om at så længe jeg spænder op i knæet, så gør det ikke ondt. Det forværres heller ikke af træning.

Jeg har fået venstre knæ opereret for korsbåndsskade og fjernelse af helt ødelagt menisk, men det var også på baggrund af flere uheld. Og jeg synes ikke jeg kan genkalde at det var samme smerte, da det også er mange år siden.

Er der nogen, der kender til sådan en skade? Jeg skal til læge mandag, men jeg kunne godt tænke mig at høre nogle erfaringer.

På forhånd tak for jeres svar!

Mvh Fadia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fadia - du er øm på indersiden af knæet i "mellemrummet" (når du trykker på kanten af menisken)

Hvordan gik undersøgelsen?

Brug evt. en pude mellem knæne når du sover.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this