Hvordan laver man havregryn?


ibroken
 Share

Recommended Posts

Ja, morgenmad. Så vidt jeg ved er det pissesundt?

Spiser du så kogte æg til morgenmad eller..?

Omelet eller røræg er formentlig den foretrukne variant. På den måde kan du nøjes med en eller to blommer og mange flere hvider. Kom spinat, ost, kød, tomat el lign. på når du har vendt den på panden.

Det her er den sjoveste tråd jeg har læst et stykke tid.

Link to comment
Share on other sites

Ja prøv øllebrød, min 1½ år gamle datters morgenmad er:

Opblød et rugbrød i vand natten over.

Kog det ved svag varme i et par timer under hyppig omrørring

Fryses ned og mikrovarmes efter behov.

intet tilbehør - bare ned med det:-)

Jeg prøvede lige at genopleve noget barndomsnostalgi for et par år siden med øllebrød - hold kæft hvor er det klamt. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Fik en ven til at hjælpe mig. Det blev bare en blanding af mælk, havregryn og sukker.

Det smagte fint nok.

Tror godt jeg kan nøjes med det hver morgen. Senere hen skal jeg nok prøve med lidt smag,

Tak for svarene, folks ;)

Link to comment
Share on other sites

Hvornår er det nu igen at jeg tilføjer smag osv til havregryn? Før eller efter det færdiglavet?

omg. Nu spørger jeg bare lidt direkte, men er du sådan lidt bagefter - altså mentalt? Tænker også på du simpelthen skulle have en ven til at hjælpe dig med at hjælpe dig med at lave havregrød?

Edited by essensen
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share