Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

lolz @ Skagenturen!

Du må altså forklare skinkerne en ting eller to! Hvem fanden gider at sidde 5 mand klemt ned i en bil hele vejen til Skagen?

Præcis....

Men nu har jeg sikret mig et forsæde hele vejen, plus at jeg kan smutte hjem og hente min bil, når de ser at der ikke er plads til alt deres lort.... :laugh:

Kæft jeg glæder mig til at stå med korslagte arme, og se dem prøve at mase 10 soveposer, 2 luftmadrasser, 10 stykker baggage + gummistøvler og regntøj ned i 2 stk 5 personers biler. Vor herre til hest.

Burde sende et bitches leave mod dem :devil::cool:

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr: 25

Spinning

Havde booket mig til spinning her til aften, en time øvet og en time elite. To forskellige instruktører, der kørte timerne superfedt. Mikkel der kørte første time havde nogle små hidsige intervaller, med en masse fed musik til at bakke op. Anders, kørte et meget langt intro stykke på 20min, som overgik fra opvarmning til direkte træning. Hård modstand, og en kadence på 90-95tpm. Derefter over til et 8 minutters interval, med øget kadence til 110-120tpm. Hvis man ikke kunne holde dette (hvilket var meningen) så var det op og stå til syren var ude af benene. Derefter ned og træde videre. De sidste 20minutter blev brugt på variende stående kombinationer, dog slet ikke så hårdt som første del af træningen.

1 time Øvet (Mikkel)

1 time Elite (Anders)

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 26

Svømning i Kildeskovshallen

Tidligt op og afsted på cyklen. Det var en smule hårdere end at blive kørt som jeg plejer, men hva faen, vejret var tørt og pænt i det. Planen var at holde fokus på teknikken, og så ellers få plasket en 1500M afsted. Det gik fint, og der var godt med overskud til at sprinte de sidste 50-100M hjem.

Derefter 2x 100M interval, hvor jeg timede det sidste til 1min42 sekunder.

Længde 1500m

Tid 35min

+ 2x100m interval

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 27:

Træning i lørdags i vestjylland. Løbetur på stranden.

Længde: 6.8kM

Tid: 45min

Fint træningspas, hvor jeg for vild i strandklitterne, hvilket lidt ødelagde min tid og rytme. Måtte ned og gå og kigge rundt for at finde vej. Uanset hvad, så var det en god omgang, og fint overskud på stranden de første 3.5km, som blev løbet på 18min.

Træningspas nr 28:

Løb + Styrke imorges

5min: 5km/t

15min: 10km/t

5min: 11km/t

5min 12.5km/t

Længde: 5km, Tid 31min. Helt fint, havde god udholdenhed i benene,

Leg Extensions

3x15 @20kg

Rotator Cuff

Alle fire rotationer 15reps

Leg Press + Pulldowns

3x15 @100kg + 3x15 @55kg

+ Triceps

/Done

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 31

Løbetur i Gl. Skagen

Har været på weekend med arbejdet, for at blive rystet sammen. Utrolig hyggeligt, men det ødelægger altid ens træningsrytme, når man bliver hevet ud af den daglige routine. :sneaky2:

Nå, men jeg havde taget løbeskoene med, og holdt mig fra at drikke helt igennem, hvilket jo nok er meget godt når man er afsted med arbejdet :innocent:, så jeg kunne få løbet en tur søndag morgen. Det gjorde jeg så, og havde en ide om det bare skulle være en stille og rolig tur. Den endte så med at jeg for mere eller mindre vild, og efter at have løbet i en cirkel, måtte jeg sande at der kun var en vej tilbage ad samme vej ud. Der havde jeg så brugt tæt på en time i at løbe rundt og lege ufrivilligt orienteringsløb.

Jeg kom tilkbage til sommerhuset efter ca. 1,5time, og godt brugt.

Løbe turens højdepunkter var 3 gode stræk af ca. 20minutters varighed, med konstant hastighed og rytme. Jeg vil tro turens længde har været 12-15km.

Den dårlige nyhed er så at mit venstre knæ igen er begyndt at brokke sig ovenpå løbet. Det sidder på indersiden, fra lige under knæskallen, til lige over. Jeg mistænker et ledbånd der bliver overbelastet ved løbet, og derved skaber lidt inflammation.

/M

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 32

Styrketræning i FDK

Tilbage i københavn, og med mulighed for lidt træning igen. Jeg besluttede mig for at køre ren styrke, og få lidt på på alle musklerne. Det blev en ok omgang.

Dødløft

8x70kg

5x120kg

Ditto

Ditto

Ditto

Ditto

-God serie, og fik sludret lidt med en fin fyr der kørte udemærkede front squats.

DB Incline

8x15kg

8x27,5kg

Ditto

Ditto

DB Shoulder + Laterals

8x17,5kg + 10x7,5kg

Ditto

Ditto

Cable Rows

10x42kg

10x63kg

10x84kg

Ditto

Biceps

3x8@15kg

Triceps

3set

/M

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 33

Svømning i Kildeskovshallen

Endnu en tirsdag, endnu engang svømning. Skulle lige lidt tidligere op idag, da aftalen med en af svømmerne var blevet rykket lidt frem. Det kunne godt mærkes på kroppen at den var kommet tidligt op. En del DOMS efter gårsdagens styrketræning gjorde det også godt bøvlet at komme ud af sengene. Men op og afsted.

De første 500M gik helt efter bogen, lige omkring 10min. Derefter begyndte jeg at kæmpe lidt mere i det, og efter at have svømmet 600M mere var jeg godt brugt. Fik lige strammet mig selv op til at tage en 100M sprint, men derefter var der udsolgt.

1100M

+ 1x100M Sprint

/N

Edited by LaMotta
Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 34

Spinning FDK

Kun én times spinning denne gang. Der kom gæster til aftensmad, så blev nød til at være tidligt hjemme. Det var måske meget godt, for efter den ene time var jeg helt flad. På den positive side kan det siges at min puls og beherskelse af samme er helt forrygende. Kunne holde min puls i forskellige intervaller over længere perioder, hvilket jeg ikke har kunnet før, og derfor aldrig rigtig fattet pointen med et pulsur.

Jeg vil skyde min maxpuls til at være mellem 190 og 200 bpm, udfra de korte glimt jeg kunne få på uret når bølgerne gik højt. Jeg var ikke presset til det yderste, og derfor dette guesstimat.

1 times spinning

/Done

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 35

Svømning i Kildeskovshallen

Imorges var det slemt. Sov fra vækkeuret første gang, og anden gang tænkte jeg fuck det. Vi dropper den. Men fik alligevel rejst mig, sat mig på sengekanten, knækket nakken og så igang. Som sædvanligt er man klar ligeså snart man sidder i bilen og er på vej til svømmehallen.

Er kommet godt igang med grundig opvarmning inden jeg springer i vandet, og det kan virkelig mærkes på skulderleddet. Ingen problemer whatsoever.

Længde 2000M

Tid: 42-43min :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 36

Styrke i FDK

Kom tidligere hjem fra arbejde end regnet med, og tænkte en smule styrketræning kunne være på sin plads.

Squat

15x20kg

10x60kg

10x60kg

10x60kg

10x60kg

10x60kg

Pushpress + Goodmornings

5x50kg + 10x50kg

5x50kg + 10x50kg

5x50kg + 10x50kg

5x50kg + 10x50kg

5x50kg + 10x50kg

BB Rows + BB Curls + BB Extensions + BB Upright Rows

15x60kg + 15x20kg + 15x20kg + 15x20kg

15x60kg + 15x20kg + 15x20kg + 15x20kg

12x60kg + 12x20kg + 12x20kg + 12x20kg

12x60kg + 12x20kg + 12x20kg + 12x20kg

15x60kg + 15x20kg + 15x20kg + 15x20kg

Cable Cross

15x30kg

15x30kg

13x30kg

/Done

Link to comment
Share on other sites

Et par opdateringer fra weekenden. Internettet derhjemme har drillet uhyggelig meget, så har ikke haft mulighed for at få opdateret loggen. Så det godt man er tilbage på arbejde mandag!

Lørdag

Træningpas nr: 37

Cykling

Længde: 115km

Tid: 4timer

En rigtig god lang cykel tur i det gode vejr. Kørte ad kongevejen, og dreje så af mod Tikøb, og fortsatte op til Hornbæk. Fra Hornbæk ad Nordre Strandvej til Helsingør, og derfra hjemad af Strandvejen. Havde krise da jeg nåede Nivå på vejen hjem, og måtte virkelig køre på psyken for at holde tempo. Efter vedbæk kom kræfterne så småt tilbage, og der kom igen tempo på cyklen. Er fint tilfreds med tempoet, med det in mente at jeg lå alene hele vejen.

Søndag

Træningspas nr: 38

Løbetur

Længde 4km + 4km

Tid: 24min + 28min

Skulle op og have lavet et par ting i laboratoriet, så tog løbeskoene på og løb en god omvej derop. Fik hurtigt lavede de par småting, og så tilbage på vejene ned til søerne og rundt der. Inden det sidste stykke hjem. Det tog godt og vel 50min.

Link to comment
Share on other sites

Turen fra Hornbæk til Helsingør af Strandvejen er bare HELT sublim. SÅ lækker asfalt på cykelstien at man næsten får tårer i øjnene. Og stykket fra Nivå er bare barskt. Der er meget åbent, og vejen stiger faktisk en lille smule fra havnen og så til Rungsted. Det gør rigtig meget psykisk, men rigtig flot tur!

Link to comment
Share on other sites

Ja.. rigtig godt, 115 på 4 timer alene er en god tid! :4thumbup:

Vejen fra Hornbæk til Helsingør er fin.

Men jeg får dårlige nerver når jeg skal videre ad Strandvejen.

Snekkersten og Skotterup er et helvede af smalle cykelstier og udkørsler med høje hække.

Var ved at blive kørt ned for nogle måneder siden.

Jeg prøver at holde mig væk, drejer til højre noget efter Hornbæk ad Sandagerhusvej, der er nogle sjove veje der, næsten uden trafik..

Link to comment
Share on other sites

Træningpas nr 38

Spinning

Prøver at klemme lidt mere spinning ind i programmet, da jeg føler jeg får rigtig meget ud af træningen. Første time var suverænt den bedste jeg nogensinde har kørt. Virkelig Cool instruktør (Lasse), god musik og super program. Desuden forstod han, hvilket mange ikke gør, at holde mund de rigtige steder, og kun tale når han skulle. :4thumbup:

Fik desuden kørt mig fuldstændig ud på sidste serie. 3minutter, hvor første minut bestod af tung enkel-takt i 50sek, derefter 10sek sprint, tilbage i tung enkel-takt 40sek, 20sek sprint og sidste minut 20sek enkel-takt og 40sek sprint.

Pulsen nåede op på 211bpm under sidste sprint, hvilket må siges at være mit max. Jeg kan kun huske jeg har været omkring de 200bpm før.

Anden time var noget juks, med en ung (dum) blond tøs, som slet ikke kunne noget. Kørte timen stille og roligt, fulgte lidt med hist og her, og fik ellers det ud af det som jeg ville.

2 timer spinning

Træningspas nr 39

Svømning i Kildeskovshallen

Den sædvanlige rutine med op kl 6, afsted 6.15 og i bassinet ved 6.30 tiden. Det rykkede sig dog lige en smule idag, var lidt tung til at komme op.

Havde lidt svært ved motivationen idag, men efter et par baner gik det fint. For at udfordre mig selv lidt lå jeg på de sidste 700M og trak vejret på hvert fjerde tag ind imellem 2x på hvert andet (håber det giver mening). Det rykkede lige lidt ved pulsen, men efter nogle baner gik det fint. Sluttede af med 2x100M Sprint

1500M

2x100M Sprint. (Anden sprint på 1.39)

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 40

Fik ikke trænet overhovedet igår, da jeg blev inviteret til noget filmforevisning. Kan kun sige man skal glæde sig til den 16. December. :4thumbup:

Imorges fik jeg svømmet, selvom det var mørkt og koldt at komme afsted. Jeg skal virkelig holde mig selv i ørerne når jeg står op for at komme afsted, og ikke lægge mig tilbage under dynen.

Idag var menuen 2000M, og som en lille konkurrence med mig selv skulle jeg se hvor hurtigt det kunne gøre. Fik lagt lige hårdt nok ud på de første 500M, så måtte bruge et par baner på at få godt med luft i lungerne. Til sidst kunne jeg se at jeg var tæt på rekordtid under 40min, så den fik alt hvad der var tilbage. Dog var jeg lige lidt for langsom til at komme under denne grænse. Alt i alt er jeg udemærket tilfreds!

Længde: 2000M

Tid: 40m15sek

/M

Link to comment
Share on other sites

Træningspas nr 41

En smule styrketræning her til aften i FDK.

Rackpulls

8x70kg

5x120kg

5x120kg

5x120kg

5x120kg

5x120kg

Stille og roligt. Overvejede 140kg på andet set, men holdt mig tilbage, for i stedet at koncentrere mig om formen på løftene.

Squat + BHN Press

15x20kg

8x70kg

8x70kg + 10x30kg

8x70kg + 10x30kg

8x70kg + 10x30kg

8x70kg + 10x30kg

DB Incline + DB Hammies

10x25kg + 15x12,5kg

10x25kg + 15x12,5kg

10x25kg + 12x12,5kg

10x25kg + 10x12,5kg

+ Lidt Dips, Curls og messin around...Bleh.

Link to comment
Share on other sites

Mangler vist lidt update i loggen.

Søndag

Stod den på let styrketræning i FDK. Jeg squattede en smule, men begyndte at mærke lidt små irritation omkring indersiden af venstre knæ. Det samme sted som har drillet mig tidligere i forbindelse med løb. Hvad det er og skyldes ved jeg ikke, men bestiller tid hos lægen så jeg kan få en henvisning til Fys en af dagene. Skal lige have styr på det inden det udvikler sig i en retning jeg ikke har lyst til.

Lige nu betyder det ihf at jeg ikke løbetræner, og skal heller ikke til det foreløbigt. Hvis jeg holder mig selv i ørerne og husker det, vil jeg prøve at komme ud og gå nogle hurtige ture i løbeskoene, for om det kan afhjælpe/styrke problemet.

Mandag

2 timer spinning med Lasse,

Suværent.

Tirsdag morgen

1500M Svømning

32min

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share