Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Jeg fik ikke cyklet igår, da jeg havde kvalme og kroppen generelt var lidt off. Men intet stress over det, jeg føler kroppen er i fin form, og jeg vil hellere tage en off-day end presse på. Imorges stod den så på en tempotur i løbeskoene, og det er længe siden jeg har løbet om morgenen. Så selvsagt var det svært at få tempoet op, og pulsen ned. Men jeg kom igennem en 5km tur med en fin gennemsnitshastighed, dog var pulsen lidt i den høje ende. Mit Garmin er ikke just stabilt, og det irriterer mig lidt, da det er mit eneste måle-instrument jeg har på træningen.

Screen%20shot%202012-03-29%20at%208.52.54%20AM.png

Dagens Tal:

5.56Km

25.59min

4.41/Km

Puls:87-88% af max

I eftermiddag vil jeg prøve mig med at få cyklet, hvis jeg kan komme afsted fra jobs...!

Link to comment
Share on other sites

I eftermiddag vil jeg prøve mig med at få cyklet, hvis jeg kan komme afsted fra jobs...!

Hvilket jeg gjorde! Og sammen med en af de gode gamle drenge fra sidste sæson trillede vi en tur ud til Islands Brygge for at mødes med en god bunke FDK'ere til lidt Torsdags Tramp på Tonseren (Flad rundstrækning på Amager, ca. 10Km lang). Oplægget til turen var en masse forskellige intervaller af varierende minut antal og puls. Noget jeg ikke lige kunne forholde mig til, så i stedet blev det et langt interval for mig. Mit pulsur fucker alligevel op i min puls, så det er ikke til meget nytte. Jeg fik lagt mig godt til rette i bøjlen og blæste så de godt 30Km på 46min33sek...

Der var god vind på stykket tilbage mod udgangspunktet, så her kunne jeg mentalt tænke på hvad der venter nede på Lanzarote! Jeg er venner med vinden! Sådan er det...

/N

Edited by LaMotta
Link to comment
Share on other sites

Jeg er lidt nysgerrig: Hvor ligger ruten henne?

Ruten er "kun" 9.6km lang, hvilket giver en gennemsnit fart på omkring 37,5 km/t. Ruten er total flad (ca. 6-8 højde meter per omgang). Der er et par stop sving ved Nøragersmindevej/Tømmerupvej og Tømmerupvej/Klavebodvej. Ellers forsætter ruten igennem Søvang, og ud mod Kongelundskoven og videre til Nøragersmindevej hvor man svinger til højre i rundkørelsen.

Link to comment
Share on other sites

Ruten er "kun" 9.6km lang, hvilket giver en gennemsnit fart på omkring 37,5 km/t. Ruten er total flad (ca. 6-8 højde meter per omgang). Der er et par stop sving ved Nøragersmindevej/Tømmerupvej og Tømmerupvej/Klavebodvej. Ellers forsætter ruten igennem Søvang, og ud mod Kongelundskoven og videre til Nøragersmindevej hvor man svinger til højre i rundkørelsen.

Fedt, tak. Jeg er på udkig efter nye ruter for det tilfælde, at jeg skal skrue op for cyklingen. Og så kunne en flad rundstrækning godt bruges i nogle sammenhænge. Så vidt jeg kan sjusse mig frem til, så må det være noget i stil med dette her:

post-52761-0-81249000-1333360971.jpg

Link to comment
Share on other sites

Baah er rendt ind i lidt skinnebens-bavl igen på højre ben. Var ude at løbe en rolig tur igår, og skulle have haft 15+ click på konoten, men efter 7-8k kunne jeg mærke lidt omkring tilhæftningen mellem fod og læg. Imorges var det blevet lidt værre, og jeg havde med vilje droppet træningen, da jeg skulle på Hvidovre og hjælpe til med et fys-studie. Jeg havde egentligt besluttet at droppe mine løbe-intervaller her til aften, men efter en tur ned til de gamle, og en solid lur på sofaen følte jeg kroppen var i god stand og klar på at træne. Det blev til et enkelt interval på løbebånd, før jeg tydeligt kunne mærke ømheden igen, og jeg valgte at trække mig fra flere. Hmm. Det giver lige lidt bekymring at det dukker op nu. Generelt har mit højre-ben været lidt fucked de sidste par uger, og først var det hæftningen fra quads der pev, så var det den gamle achilles-ømhed og nu så skinnebenet. Hmm... Jeg ser det lige an et par dage, og begynder nu at fokusere på at få svømmet lidt mere.

Jeg mistænker to ting for at fucke op med skinnebenet, det ene er nye løbesko (Lunar-racers) og det andet er intensivering af styrketræning. Jeg holder igen på både løb og styrketræning de næste par dage, og dunker lidt ipren. Så håber jeg sgu det retter sig!

/M

Link to comment
Share on other sites

De bedste morgener er dem hvor man på trods af ømhed og træthed i kroppen alligevel kommer afsted til svøm og får sig et super pas med drengene. Dette var sådan en morgen. Op kl 5.30, spise lidt havregrød, hente Oliver og så afsted til KSH. Her var der 2 herrer der ventede og vi dannede en kvartet i bane 4!

Dagens program:

200M Opvarmning

4x50M Teknik

3x100M - Start 2.00

4x150+50M - Sprint

300M Arme

100M Afsvøm

Total: 2000M

Hjem og spise igen! Awesomes

Link to comment
Share on other sites

Aften træning med Team Hovgaard,

Teamede op med de skarpe drenge og piger, hvor dagens menu stod på x-pas mellem løv og cykling. Jeg holdt dog løbeskoene hjemme pga ovenstående ballade med skinnebenet. Men der blev givet god gas ude på Tyren, så efter en lang opvarmning ind igennem byen os ud til Amager (50km), blev der banket to runder af (9.6Km) på 31min rent...! Bumsovs for en omgang. Første omgang blev kørt konservativt og jeg holdt mig i 3.åosition og lurpassede. I slutningen af første omgang åbnede jeg sluserne og trykkede sømmet i bund! Wrrrrooooom. Min endurance i TT-positionen er opadgående, og efter at have trådt igennem det mentale punkt hvor benene siger nej, er der nærmest ingen limit for hvor længe jeg kan ligge og træde watt. Fes følelse! Jeg kom ond som klart første mand på cyklen, og ærgede mig over ikke at have løbeskoene klar. Men så kunne jeg få snakket lidt med coach Esben.

25km hjem, og i alt små 70Km på en tirsdag....! Not bad at All...

Link to comment
Share on other sites

En tur i Gummi-dragten!

Blev lokket til en omgang morgensvømning, og i dagens anledning skulle det foregå i våddragten. Der er stadigvæk stor forskel på min svømning med og uden våddragt, og eftersom jeg "snart" skal i konkurrence igen, bliver det mere fokuseret på at få nogle lange pas i dragten, frem for teknikpas uden. Derfor tog jeg dragten på idag, og fik svømmet lidt på gefühl sammen med den lille spirre-vip Maj!

Det var lidt ustruktureret til at starte med, men efterhånden fik vi lige presset hinanden til at få de ekstra meter med, så det endt med at blive et helt fornuftigt pas i dragten. Bagefter var vi blevet lovet rundstykker fra Michael, men han glimrede ved sit fravær, og i stedet stod den på vand og luft-snitter. Øv!

Dagens Tal:

200M Opvarmning

800M Negativ-Split (13m15sek)

4x50M Teknik

3x200M - 2.42, 2.50, 3.00 (Sidste tur gik der lidt hygge svøm i og pga for mange tosser i banen var det svært at holde tempo)

4x50M Vejrtræknings øvelser

200M udsvøm

Total: 2200M

/N

Link to comment
Share on other sites

Lidt uregelmæssigheder i logningen, men har updated inde på http://www.triholics.com. Imorges var der samling til en gang morgensvømning. Altid fedt at stå op når man ved der er glade mennesker på kanten, der er klar til at give den gas. Jeg havde i dagens anledning lavet programmet, og det blev fulgt nogenlunde til dørs. Den ene af atleterne skal i konkurrence på lørdag (Tristar111 - Mallorca), så vi var hoppet i våddragterne i dag for at få følingen på plads.

Programmet blev som følger:

200M Opvarmning

2x50M Catch/Glid

2x50M En-Arms

2x100M 4-6-8 Crawl (Vejrtrækninger)

800M Neg. Split (6.30 + 6.10)

100M Glid

150M+50 Glid+Fart

400M - 5.48

150M+50 Glid+Fart

200M - 2.45

100M Afsvøm

Total: 2600M

Derefter var der thebirkes og hygge i forhallen med en masse chit-chat! Nu er vi klar til dagens arbejde, og så står den på interval-løb i regnvejret i aften! Great-Stuff....

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Aftenens Intervaller på Stadion

Efter en anden påskedag med en masse arbejde, var det en lidt træt dreng der kom hjem kl 17.30. Og som havde mest lyst til at lægge sig på sofaen og glo op i loftet med en skål is på maven... Men den indre monolog vandt og jeg kom hurtigt i tøjet og afsted. Planen var at løbe intervaller på stadion, men et låst gitter gjorde dette til lidt af en prøvelse. Efter lidt lunten rundt i området, fandt jeg et sted hvor hegnet var lidt lavere, og i bedste NInja-style hoppede jeg over hegnet og ind på stadion. Der var et par "rigtige" atletik udøvere igang med 400M og 100M Sprint, mens jeg joggede rundt og fik mine intervaller i hus.

Jeg løb opvarmningen i mine Lunarglides, samt første interval på 3000M i dem. Derefter skiftede jeg over til mine Lunarracers, og løb de to sidste intervaller.

Jeg følte mig lidt tung i det, men kom rundt i 4.45/Km i alle tre intervaller. Så det kan jeg kun være tilfreds med. Pulsen røg lidt derop af, men det mistænker jeg er vejret (eller noget)...

Jeg har bestilt tid hos min fys til lige at blive løsnet omkring højre balle og læg/achilles, da de begge er sygt stramme. Jeg kunne næsten ikke rejse mig fra sofaen efter jeg var blevet kold. Så tror vist lige der skal bruges lidt tid på at åbne begge steder op.

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag tog jeg en off-day, og var således klar til at trykke lidt på Onsdag. Jeg ville have cyklet ude om morgenen, men blev bailet af dem jeg havde sat stævne. I stedet blev det en omgang spinning + styrke morgen, og så en tur i svømmeren aften. Der står lidt på http://triholics.com/ .

Aftenens svømmer blev en fin omgang - Der gik lidt snak i den halvvejs med ham jeg var derude med. Også en deltager til IM Lanzarote, så masser af relevant snak!

Svømmetallene lød således:

200 Opv

2x50 Catch

2x50 Vente

2x50 En-Arms

2x50 Glid

3x100 4-6-8

6x100 Jævn Fart (1.37-1.40) 15sek pause ml. hver

3x200 Jævn Fart (3.20-3.25) 15sek pause ml. hver

150-200-150 Arme

100 Afsvøm

Total: 2800M

Næste gang jeg svømmer skal vi op omkring 3500M. Skal snart svømme distancen, så må hellere få nogle meter på! :blush:

/Motski

Link to comment
Share on other sites

Igår (Torsdag) havde jeg først et cykel-pas der er beskrevet på http://www.triholics.com, og senere på aftenen tog jeg en løbetur.

Som nævnt har jeg taget lidt iprener de sidste dage, og det sætter desværre lidt gang i systemet. Det fik jeg så at mærke på den lidt uheldige måde under min tempo tur. Jeg havde planlagt at løbe 5Km opvarmning i 5.00/Km, for derefter at skrue bissen på og løbe negativ split hjem. Det gik sådan ok de første 3Km, men så måtte jeg ned at gå for ikke at få balladen :blush:. Jeg luntede forsigtigt hjem og fik klaret paragrafferne. BUM!

Alt i alt blev det til 10Km løb på 52min, og under de omstændigheder er jeg fint tilfreds. Min puls galloperede lidt, men der skal sku osse bankes på engang imellem. Fredag er off-day, og så er weekenden her, hvor Lørdag skal der cykles langt med et kort Offbikerun. Og søndag skal jeg løbe enten 20Km i Dyrehaven, eller Nike Marathon Test 3 (Halvmarathon). Hmmm?

/

Link to comment
Share on other sites

Hvis du havde problemer på turen i går, ville jeg løbe i Dyrehaven. På testen kommer du bare til at presse den pga stemningen. Så hvis du allerede har småskavanker på løbet, så tag den forholdsvis roligt søndag. Just my two cents :smile:

He he, ja og i Dyrehaven er der også træer, man kan løbe ind mellem, hvis der skulle opstå behov :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share