Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Dagens lettere mislykkedes træning stod på cykling og så et kort stop i svømmehallen. Jeg havde planlagt et langt sejt pas på Tyren, for at køre kilometer i benene og samtidig teste lidt energi strategi. Jeg har endelig fået en ny pulsstrap til mit Garmin, og hvilken velsignelse når skidtet bare virker. For første gang i meget lang tid kunne jeg rent faktisk bruge min puls til noget, og opdagede at min følelse i kroppen, ikke altid stemmer overens med hvor min puls ligger henne. Således har jeg nogen gang følt mig helt i det røde felt pulsmæssigt, men lå idag omkring 80% af max. Hov?

Nå, mislykket blev turen, mest pga lidt småuheld og så fordi det begyndte at regne ret så kraftigt. Det endte med våde fusser, og den ene af de 3 jeg var afsted sammen med fik osse lidt vand i øjnene, så i stedet besluttede vi at trille i svømmehallen og lave lidt wellness. Det blev til 6xTyren, eller små 70km på 2timer.

Dagens Tal:

6xTyren 69Km

33.2Km/t

78% af Max

Derefter 600M lalal i svømmeren - Heriblandt 25M Butterfly!

Link to comment
Share on other sites

Søndagens træning blev lidt mere optur end lørdagens. Dagen startede tidligt, da jeg havde lovet at komme til en gang teknik-svøm med Carina, hvor hun skulle agere Coach på sidelinien. Der var godt pakket, men en fornuftig opdeling gjorde heldigvis at det hele forløb meget glidende. Jeg søgte at holde fokus på mine armtag, og har fået et meget mere roligt catch i vandet. Det er superfedt at mærke, og giver virkelig blod på tanden. I dagens anledning var træningen henlagt til 25m bassinet, og jeg bliver lige overrasket over hvor hurtigt 25m er overstået. 18-19armtag er jeg nede på pr. bane uden at have skubbet af specielt voldsomt. Det kan blive bedre endnu, men som udgangspunkt er jeg godt tilfreds med dette.

Efter svømningen stod den på en distance tur i Dyrehaven med en af de andre Tri'er. Jeg har været lidt forsigtig med løbet den seneste uge, og desværre kunne jeg tidligt mærke de små skavanker jeg har tilranet mig. Dog hjalp det som kroppen blev varm, og jeg fandt ind i et godt flow. Turen gik igennem dyrehaven, og så mod strandvejen og tilbage mod KSH, hvor vi havde valgt at opbevare vores tøj. Egentligt en superfed løsning, da det så giver følelsen af at få alt træningen overstået på en gang, i stedet for at man skal hjem og vende. Efter løbeturen tog jeg 5min nedkøling i krokodille-badet for at få kølet de ømme stænger, og samtidig strække dem ud. Et hurtigt bad, og så ud på cyklen og transportere en træt krop hjem til Ngsvej.

Dagens Tal:

1900M Teknik Svøm - Hovedserie: 8x100M fokus på glid

18.5Km Løb @5.04/Km, puls 85%

Screen%20shot%202012-04-29%20at%203.49.52%20PM.png

Link to comment
Share on other sites

Morgenens træning,

Jeg ville have været til engang morgenspin, men vækkeuret ringede 20min for sent, og jeg var meget lidt opsat på at komme ud af fjererne, så snoozede den lige et par minutter ekstra, inden jeg stod op og fik lidt morgenmad. Under morgenmaden blev jeg enig med mig selv om at få klaret lidt styrke + Rehab, så på med klunset og over vejen til FDK.

Dagens Menu stod på lidt KB's og derefter en masse foaming af stængerne. Det er virkelig noget der hjælper, så jeg vil prøve så meget det er muligt at få det gjort i disse dage!

Tal:

KB Swings: 90stk, blandet OA og TA

KB Snatches: 30stk 12/12

Swiss-Ball Hams: 3x15

KB Lunges: 2x8/8 @12/12 Overhead

Chins + Dips: 2x12+2x12 (Fuck jeg blevet stærk her!)

Achilles Strech: 2x15/15 @50kg

Foaming: 10min @læg+Quads

/Done

I aften står den på Interaller på stadion, hvor jeg løber lidt konservative 1000M omkring 4.15-4.30. #Buildingupspeed!

Link to comment
Share on other sites

Igår aftes blev der løbet lidt intervaller på stadion, det endte dog med min lyske stod af, og jeg måtte humpe hjem. Der står lidt mere inde på http://www.triholics.com!

Imorges var jeg tidligt ude af fjererne, og kunne heldigvis ikke mærke min lyske for meget, dog er den stadig irriteret. :annoyed:

Men svømmes det skulle der og den stod på intensiv svømning med masser af interval-baseret serie. Fedt Fedt Fedt! Noget jeg har negligeret lidt på det seneste, men fedt at mærke pulsen i vandet igen!

Dagens Program:

300M Fri Opvarmning

4x25+25 Skoddeøvelser + Fri

et eller andet?

3x (100M + 3x50M med 10armbøjninger i hver ende)

100M Afsvøm

Total: 1500Mish

Følelse: Great!

Link to comment
Share on other sites

Open Water swim @ Øresund!

Første tur i Øresund her til aften, iført våddragt, neoprenhue og tennissokker blev det til 4-5min i vandet og godt og vel 20-30 armtag. Kunne "sagtens" have taget lidt længere tur (læs: max 10min), men vi besluttede at kaffen og flødebollerne på kajen var et bedre alternativ.

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Haha det er jo vanvittigt i gider tage alt det udstyr på for så lidt :laugh:

Ja, men det er nu ligeså meget for den sociale del. Vi var vel 10stykker, hvoraf 3 af os hoppede i vandet... Og så kribler det bare for at komme ud i det rigtige vand...

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor tager du ikke lige og copy-paster indlægget her ind? Har du nogen gevinst ved at få folk til at gå ind på bloggen? reklameindtægter eller andet?

Okay da, det er ren og skær dovenskab ellers. Skal åbne en editor mere...

Hey Motta - får lidt kuldegysninger når jeg læser om din lysken. Som du er bekendt med husker jeg altid på Spocks kranke skæbne med hans inderlår/hoftebøjer/lysken, der stadig gør ondt konstant og hele tiden. Pas på den!

Det er ikke så slemt. Lyskesmerterne er der aldrig i hverdagen, og jeg har indlagt pause efter Lanzarote. Men tak for din 'concern'. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Motta

Held og lykke på Lanzarote! Jeg er selv på træningslejer på naboøen Fuerteventura mens i kører race. Jeg cykler derfor op nord på og tager færgen over og ser jer alle løbe rundt i heden! Lover at heppe alt hvad jeg kan! ;-)

Link to comment
Share on other sites

Hey Motta

Held og lykke på Lanzarote! Jeg er selv på træningslejer på naboøen Fuerteventura mens i kører race. Jeg cykler derfor op nord på og tager færgen over og ser jer alle løbe rundt i heden! Lover at heppe alt hvad jeg kan! ;-)

Fedt Gregers!

Link to comment
Share on other sites

Dagens Træning bød på en fed cykeltur med en del af den gamle garde fra FDK. Der var flere af sidste års triatleter med ude og trille, og det gav selvølgelig anledning til hyggesnak, men osse seriøs kørsel. Jeg er i super cykel-form i øjeblikket, og lagde mig følgeligt i front på vejen op ad strandvejen. Efter en 20min føring op til Skodsborg, slår jeg ud, og ser at de andre er godt stegte allerede her, så jeg lægger mig pænt ned bagved og lader de andre komme til. Jeg får lige et par kommentarer med på vejen, og tager de gode ord til mig. Fedt at få et par skulderklap, og mærke at formen er opadgående! Lige før Rungsted er der et par metalplader der ligger ud på cykelstien, og jeg er chanceløs i at undgå dem, og brager derfor ind i pladen med forhjulet, med en punktering til følge! PIS!!"#24!!=)€

Nå, en af de andre bliver efterladt tilbage hos mig, og vi bliver stille og roligt overhalet af alle de dropoffs vi har haft fra førergruppen. Jeg får lappet skidtet sammen, og så er det ellers bare afsted. Vi har aftalt opsamling i Helsingør ved en eller anden rundkørsel, som jeg ikke lige får fat i, men da jeg ved næste stop er Hornbæk, ruller vi afsted derop. Ved tanken i Hornbæk får jeg lige kigger på uret, og gns-farten står her på 33.5Km/t, vel og mærke uden at have været stoppet de 10-15min min punktering tog....

5min senere kommer resten af gruppen og vi holder lige en kort pause, med mulighed for at købe lidt godt på tanken. Videre fortsætter vi mod Espergærde, og derfra mod Strandvejen igen af små villa-veje. Ude på Strandvejen går der ræs i den, og jeg tænker jeg vil prøve at køre lidt taktisk for at slå dem alle i en spurt. Men lige før Rungsted, stikker Peter afsted, og jeg tænker at jeg alligevel kommer til at skulle hente ham, så jeg kører med. Vi får ret hurtigt opbygget et stort hul, og det står klart at det er mellem os at vinderen skal findes. Jeg ser dog ret hurtigt at jeg er ham overlegen på de få bakker der er på Strandvejen, så jeg lader ham trække lidt på de flade stykker, underspiller lidt på de første to bakker, og hugger så igennem på den sidste bakke. Og ganske rigtigt kan jeg uden problemer ryge afsted, de sidste 5Km foregår i ensom majestæt, og jeg krydser skiltet ved Klampenborg som første mand!

Herfra gik den ned til Cafe Jorden Rundt, og med Latte og Croissant blev dagens tur vendt! Hold kæft hvor var det lækkert at side ude og få lidt sol i ansigtet og en god kop kaffe!

Efter pausen ved Jorden Rundt, trillede jeg hjem og lavede et hurtigt skifte til min Lunarglides, for så at løbe en 5+ tur i IM-Pace. Og det fik forrygende uden de store smerter i knæ/achilles eller lyske! Bonus! Til sidst aflsuttede jeg med en gang tung squat, og så en masse foaming + stræk! Alt i alt en super fed træningsdag!

Dagens Tal:

95Km, Puls 76%, 34-35Km/t

5.6Km, Puls 84%, 4.55/Km

Squat, 5x100kg, 2x5x150kg

Stræk + Foamin: 15-20min

Link to comment
Share on other sites

Inden der går helt imponade i den, så er "Squat" mine high-box squats som jeg har kørt med stor effekt på min cykling!

----------------

Super træningsdag idag, jeg stod tidligt op for at få en, i mine øjne, restitutions-cykeltur og løsne lidt op i de trætte ben efter gårsdagens hårde kørsel. Således, stod jeg klar kl 8.00 foran FDK, sammen med en masse andre seje triatleter, der var stået tidligt op for at nyde bededagenenes morgensol. Vi trillede således i adstadigt tempo ud til Mosehuset (utterslev mose), for derefter at kører lidt tempo kørsel ud mod Kirke Værløse og Farum. Herude stod den på 2xTyren, hvor jeg valgte en uhyr konservativ gruppe sammen med et par chicks, for at arbejde med min kadence, og ikke blive fristet til at køre race. Vi trillede stille to omgang, og jeg holdt min puls under 70% det meste af vejen. Fedest. Efter 2 omgang trillede vi hjem, og jeg fyldte mig godt med carbs i form af Hindbærsnitter og bananer!

Dagens første omgang blev således til 75Km, @ Whatever tid....

Den anden omgang træning idag var en Mini-tri i Farum, som jeg vil skrive lidt mere om inden på Triholics senere. Den korte gennemgang er her:

Svøm (1000M): 14.25

T1: 1-2min

Cykling (28.9Km): 48.50 (36.5Km/t)

T2: 30sek

Løb: (5.66Km): 24.30 (4.20ish/Km)

Samlet: 1t29min30sek og en 1.plads med 3minutter ned til nr. 2.

T3 er indtaget, aka Sofaen, og nu vil jeg se "Coming to America!"

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share